تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 405 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

صدای شرشر آب می تونه به دلیل قدرت بالای پمپ پکیج نسبت به متراژ لوله کشی شده برای ساختمان باشه. و اگر دور موتور پمپ را روی حالت 2 بزاری صدا کم یا قطع میشه. گاهی اوقات هم باید توسط تنظیم شیر های برگشت رادیاتورها از دست این صدا خلاص بشیم (یکمی شیر برگشت رادیاتور را ببندیم ).
    ممنون از راهنمایی شما.

چند سوال دیگه هم دارم اگه لطف کنید و پاسخ بدید ممنون میشم.

چرا گاهی اوقات(موقع زمستون که همه سیستمها روشن هست) داخل رادیاتور صدای شر شر آب میاد ....؟

مواقعی مثل مسافرت که منزل خالی از سکنه هست........فیوز برق مخصوص پکیج و گاز شو قطع میکنم که البته تا حالا یکبار پیش اومده و وقتی هم اومدیم به محض اینکه گاز و برق و.صل شد خودش روشن شد......درسته؟

باید همینطور باشه؟

اگر شیر اطمینان خراب بشه امکان این هست که پکیج منفجر بشه؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مواقعی که به مسافرت تشریف میبرید ، قطع برق و بستن شیر گاز و بستن آب سرد اصلی ساختمان یک کار درست و منطقیه.ولی در فصل زمستان هرگز نباید این کارو کرد و اگر زمان مسافرت طولانی میشه باید آب داخل پکیج و رادیاتورها را خالی کرده تا خدای نکرده در اثر سرد شدن هوا آسیبی به سیستم گرمایش نرسه.
    اگر شیر اطمینان خراب بشه باید سریع تعویضش کنیم . اگر شیر اطمینان دائماً نشتی داشته باشه باعث کم شدن فشار مدار شوفاژ و خیس شدن کف آشپزخونه و از بین رفتن کابینت های MDF میشه. و اگر فنرش گیر کرده باشه و زمانی که فشار مدار بالا رفته عمل نکنه باعث میشه رادیاتورها یا خود پکیج آسیب ببینه. ولی هیچ گونه انفجاری رخ نمیده.فقط مبدل یا رادیاتورها میترکه و کلی آب بیرون میزنه .
    ممنون از راهنمایی شما.

چند سوال دیگه هم دارم اگه لطف کنید و پاسخ بدید ممنون میشم.

چرا گاهی اوقات(موقع زمستون که همه سیستمها روشن هست) داخل رادیاتور صدای شر شر آب میاد ....؟

مواقعی مثل مسافرت که منزل خالی از سکنه هست........فیوز برق مخصوص پکیج و گاز شو قطع میکنم که البته تا حالا یکبار پیش اومده و وقتی هم اومدیم به محض اینکه گاز و برق و.صل شد خودش روشن شد......درسته؟

باید همینطور باشه؟

اگر شیر اطمینان خراب بشه امکان این هست که پکیج منفجر بشه؟

با تشکر

3. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rebwar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

رادیاتور سانیکا 12 سال گارانتی داره نه 10 سال شما میتون بری به سایت زیر و نزدیک ترین فروشگاه رو انتخاب کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از rebwar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by matinmatin2; 28-09-2013 at 11:13.

داره خودمونی میشه rebwar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام
    من ساکن تبریزم و با توجه به تحقیقاتی که انجام دادم برای انتخاب پکیج برای اپارتمانم دچار سردرگمی شدم، اگه لطف کنین و راهنماییم بفرمایید بسیار ممون میشم.
    آپارتمان من 160 متره و دو خوابه س، طبقه ی پنجمه و آخرین طبقه ی ساختمانه، برای سیستم گرمایشی آن از رادیاتور قراره استفاده کنم ( در هر خواب یه جای رادیاتور موجوده و در پذیرایی پنج مکان برای نصب رادیاتور دارم) و تعداد پنجره های آپارتمانمم زیاده ( از دو طرف روشنایی دارم).
    اگر اطلاعات دیگه ای هم لازم بود خواهش میکنم مطرح کنید تا جواب بدم .
    با تشکر
    شما دوست عزیز میتونی از شرکت نوتا پکیج خرید کنی که خودش وارد کننده است و خدمات خیلی خوبی هم داره اگه بخوای من میتونم شماره شرکت رو بهت بدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام.یه راهنمایی میخواستم
    خونه من در اصفهان هست و طبقه اول.موقعیت آپارتمان شمالی -غربی هست.سمت غرب خونه خیابان .و کلا ساختمان نیست.میخوام پکیج مناسب هم از لحاظ کارکرد هم ازلحاظ قیمت بخرم..
    پکیج در آشپزخانه جا داره و خونه 100 متر هست.پذیرایی حدود 45 متر با آشپزخانه و اتاقها 13.5 متری هست..شیشه ها متاسفانه یک جدار هستند..
    نظر خودم روی ایمرگاز هست ..از نمایندگیش توی شهرمون قیمت گرفتم تک مبدل 25000 رو 2.550ت قیمت دادن.(بدون فن)
    اریستون و ایساتیس هم دیدم ظاهرا خوبه.
    طبق نظر چندتا از اقوام می خوام پکیج دیجیتال و با نمایشگر دقیقتر دما باشه(برای سهولت کار)
    حالا اگه ممکنه نظرتون رو بفرمایید که ایمرگاز ایتالیا رو بخرم یا نه.ممنون میشم.

داره خودمونی میشه edris.noei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

کیفیت پکیج بوتان مدل روما چطوره نسبت به اپتیما و بنسره؟خرابی زیاد نداره؟؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ایمر پکیج خوبیه و و میتونی بدون هیچ گونه نگرانی این پکیج را بگیری.برای 100 متر زیر بنا یک پکیج 24 هزار کافیه.ترجیحاً اگر دو مبدله بخرید خیلی بهتره.
    با سلام.یه راهنمایی میخواستم
    خونه من در اصفهان هست و طبقه اول.موقعیت آپارتمان شمالی -غربی هست.سمت غرب خونه خیابان .و کلا ساختمان نیست.میخوام پکیج مناسب هم از لحاظ کارکرد هم ازلحاظ قیمت بخرم..
    پکیج در آشپزخانه جا داره و خونه 100 متر هست.پذیرایی حدود 45 متر با آشپزخانه و اتاقها 13.5 متری هست..شیشه ها متاسفانه یک جدار هستند..
    نظر خودم روی ایمرگاز هست ..از نمایندگیش توی شهرمون قیمت گرفتم تک مبدل 25000 رو 2.550ت قیمت دادن.(بدون فن)
    اریستون و ایساتیس هم دیدم ظاهرا خوبه.
    طبق نظر چندتا از اقوام می خوام پکیج دیجیتال و با نمایشگر دقیقتر دما باشه(برای سهولت کار)
    حالا اگه ممکنه نظرتون رو بفرمایید که ایمرگاز ایتالیا رو بخرم یا نه.ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مدل روما مدت زیادی نیست که تولید و نصب میشه.و بیشترین استقبال از مدل اپتیما بوتان هست ، و بیشترین آمار فروش مربوط به این مدله.و به نظرم فعلاً برای اینکه مقایسه کنیم یکم زود باشه.
    کیفیت پکیج بوتان مدل روما چطوره نسبت به اپتیما و بنسره؟خرابی زیاد نداره؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام جناب تعميركار
    اگه ممكنه، بنده سوالي داشتم.

ما توي خونه پكيج زميني سازه هاي صنعتي خراسان داريم.

توي اين پكيج 3 تا شير هست، 2 تا مربوط به رفت و برگشت رادياتورهاست كه معلومه، اما شير سومي هم هست كه صاحبخونه قبلي به من گفت، تابستونا 2 تا شير رادياتور ها رو ببند و اين شير رو باز كن، و زمستونا اين شير رو ببند و شيرهاي رادياتورها رو باز كن.

من امروز اين وضعيت زمستوني رو امتحان كردم. اما با كمال تعجب متوجه شدم، دماي رادياتورها به شدت بالا رفت، اما آب گرم مصرفي، اصلا گرم نميشه.

به نظر شما كجاي كار مشكل داره؟ آيا بايد اون شير سوم هم زمستونا باز باشه؟

اگه لازمه عكس بذارم.

متشكرم
    Last edited by noorieh; 01-10-2013 at 15:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •