تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 686 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیزم به هیچ وجه مخابرات رو به رایتل ترجیح نده

رایتل مفت هم نمی ارزه با این شرایط
    1) نامحدودش کلا 20 گیگ حجم داره و نامحدود کامل نیس
    2) پینگ بین 120 تا 500 600 برای بازی به هیچ وجه ( تست کردم )

3) اصلا به عنوان اینترنت اصلی بهش نگاه نکنید به عنوان اینترنت 3 4 نگاه کنید

یـــــا علی
    ممنون از جوابتون
    واقعا این که میگن بینهایت ، کلا 20 گیگه؟!!!
    من به خودشون زنگ زدم اما زنه پشت تلفن هر کاری کردم که بگه این محدودیتش بالاخره چقدره نگفت . همش میگفت نمیدنم چندین و چند برابر کاربر عادی و اینکه خودمونم نمیدونیم و بهمون اعلام نکردن! میگفت خیلی زیاده و اینکه تا الان فقط چند نفر تونستن به اون سقف تعیین شده برسن و اونا هم یکی شون کافی نت داشته و 24 ساعت داشته از استفاده تجاری میکرده و دانلود میکرده!
    میگفت شما هر چقدر هم استفاده کنید خیلی بعیده بتونید به سقفش برسید!
    یعنی همشو چرت میگفت؟!!

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    واقعا این که میگن بینهایت ، کلا 20 گیگه؟!!!
    من به خودشون زنگ زدم اما زنه پشت تلفن هر کاری کردم که بگه این محدودیتش بالاخره چقدره نگفت . همش میگفت نمیدنم چندین و چند برابر کاربر عادی و اینکه خودمونم نمیدونیم و بهمون اعلام نکردن! میگفت خیلی زیاده و اینکه تا الان فقط چند نفر تونستن به اون سقف تعیین شده برسن و اونا هم یکی شون کافی نت داشته و 24 ساعت داشته از استفاده تجاری میکرده و دانلود میکرده!
    میگفت شما هر چقدر هم استفاده کنید خیلی بعیده بتونید به سقفش برسید!
    یعنی همشو چرت میگفت؟!!

بله متاسفانه
    کسایی اینجا قبلا تجربه کردن
    تازه باید تضمین 150000 تومنی بدی که نمیدونم یعنچی که فکر کنم اگه زیاد دانلود کنی این پولتو هم میخورن

در ضمن هر جا این جمله رو دیدی فرار کن
    ساست مصرف منصفانه

3. 4 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان سفارش دادید پستچی اومد در خونه ـتون ، بهش کپی کارت ملی دادید ؟ من نمیخوام هیچی بدم چون معلوم نیست برسه به رایتل یا نه ! حتی برای اینترنت سرعت بالا نمیخوام مدرک ارسال کنم براش . برای اینترنتی که حق مسلم منه طومار نوشته که با چه مدارکی بهم اینترنت میده !
    اینقدر صبر می کنم خودشون " آدم " شن [ امیدوارم البته یه روزی ! ] , و اینترنت مناسبی به " همه " بدون مسخره بازی بدن .
    واسه شما فعال سازی سیم کارت و دریافت تنظیمات اینترنت چطور بود ؟ [ راحت فعال شد ؟ ]
    خیر به شخص تحویل دهنده هیچ چیز ارائه نکنید...
    خودتون باید برید به نمایندگیهای ارائه خدمات تا سیم کارت رو فعال کنند...فرمی پر میکنید و ارائه اصل و کپی کارت ملی.

برای اینترنت تا 128 چیزی نیاز نیست ولی بیشتر از اون نامه شرکت یا کارت دانشجویی و یا ...
    در مورد بی دردسر بودن که بستگی داره...از بین سه گوشی که امتحان کردم (همه 3G) فقط روی یک گوشی سیم کارت جواب داد ولی تنظیمات طبق معمول و خیلی ساده با پیامک ست شد.

به سایت رایتل سر بزنید همه رو توضیح داده...

-بطور کلی فرق چندانی با ایرانسل و همراه اول نداره از نظر این موارد(ارائه مدرک و طریقه فعال شدن و تنظیم کردن)، فقط همون بحث ارائه مدرک برای 128 به بالاست ، که خیلی هم رویش دقت میکنند! من مثل شما دلیل این همه دنگ و فنگ را نمیفهمم ولی به این شکله....من اسکن کارت دانشجوییم رو براشون فرستادم تیکت زدند تاریخ ندارد...(ثبت نام ترم ها پشت کارت میخوره دیگه...) تابستون بود پشت کارت هم آخرین ثبت نام (ترم دوم) رو خورده بود...گفتم الان اینرو هم اسکن بزنم شاید رد کنند و ... مثل شما قیدش رو زدم، و هنوز هم دنبالش نرفتم.

چند سوال الان برام پیش اومده:

-اگر بر فرض فردی فارغ التحصیل باشد و پشت کارت دوست دانشجویش را اسکن بزند چه!؟ آیا راه حلشان نامه دانشگاه و همچنان دنگ و فنگ بیشتر برای چند کیلوبیت بیشتر؟!

-چطور برای اینها مشخص است که چه زمانی فرد فارغ التحصیل است؟ طبق آنچه در ADSL هم دیده ایم این مجوز تبدیل به یک مجوز مادام العمر میشود! پس نفس این قضیه برای چیست؟ آیا بصورت دوره ای از شما مدرک میخواهند برای چند کیلو بیت بیشتر؟ آنهم بیتهای گران که شما لطف میکنید و پول را در جیب اینها میرزید...

-چطور برای اینها مشخص است از بین میلیونها شرکت ثبت شده در کشور کدام واقعی است و کجا شما شاغلید؟! اطلاعات بیمه را چک میکنند؟! بیمه نباشید بازرس به سرکارتان میفرستند؟!

این بوروکراسی و بگیر و ببند برای چه؟ پس به چه دردی میخورد؟
    جهت اطلاع دوستان من 2 عدد سیم کارت اعتباری رایتل سفارش دادم بخاطر اینکه نتونستم کپی کارت ملی رو ارائه بدم برگشت خود به پستچی میگم بیا این اصل کارت ملی اصل شناسنامه کپی شناسنامه قبول نمیکنه میگه فقط کپی کارت ملی حتما یه کپی کارت ملی داشته باشید که اگر گیر میدن بدین

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

خیر به شخص تحویل دهنده هیچ چیز ارائه نکنید...
    خودتون باید برید به نمایندگیهای ارائه خدمات تا سیم کارت رو فعال کنند...فرمی پر میکنید و ارائه اصل و کپی کارت ملی.

برای اینترنت تا 128 چیزی نیاز نیست ولی بیشتر از اون نامه شرکت یا کارت دانشجویی و یا ...
    در مورد بی دردسر بودن که بستگی داره...از بین سه گوشی که امتحان کردم (همه 3G) فقط روی یک گوشی سیم کارت جواب داد ولی تنظیمات طبق معمول و خیلی ساده با پیامک ست شد.

به سایت رایتل سر بزنید همه رو توضیح داده...
    سلام
    دوست عزیز شما اگر از طریق سایت خرید کرده باشید و پست براتون بیاره باید مدارکتون رو به پست چی تحویل بدید.وگرنه عودت میخوره.ضمنا این سیم کارتها فعال هستن و نیازی به فعال سازی ندارن.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

6. 4 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز شما اگر از طریق سایت خرید کرده باشید و پست براتون بیاره باید مدارکتون رو به پست چی تحویل بدید.وگرنه عودت میخوره.ضمنا این سیم کارتها فعال هستن و نیازی به فعال سازی ندارن.

من برای فعالسازی به دفاتر مراجعه کردم...قضیه برای پارساله البته...همونطور که دوستمون هم گفت روی کارت ملی هم حساس بودند...حالا پس روال فرق کرده.

8. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

سلام

عودت میخوره یعنی چی ؟! یعنی اگه مدارک رو تحویل پستچی ندیم ، سیمکارت رو بهمون نمیده و با خودش می بره ؟!!!

مدارک چی باید تحویل پستچی بدیم ؟
    Last edited by mili_k; 29-01-2014 at 21:39.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

عودت میخوره یعنی چی ؟! یعنی اگه مدارک رو تحویل پستچی ندیم ، سیمکارت رو بهمون نمیده و با خودش می بره ؟!!!

مدارک چی باید تحویل پستچی بدیم ؟
    سلام.
    بله سیم کارت رو برمیگردونن و مدرک هم کپی کارت ملی رو میخوان.

من برای فعالسازی به دفاتر مراجعه کردم...قضیه برای پارساله البته...همونطور که دوستمون هم گفت روی کارت ملی هم حساس بودند...حالا پس روال فرق کرده.
    سلام.
    والا من تا الان 4 تا سیم کارت گرفتم از رایتل. 2 تا پارسال 2 تا هم امسال همش رو هم از طریق سایت ثبت نام کردم و پستچی تحویل داده و مدارک رو همون موقع گرفته.البته شما اگر از نمایندگی ها بگیری همون جا باید مدارکت رو تحویل بدی و بعد از دو روز کاری سیم کارت فعال میشه.

11. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

پس فقط کپی کارت ملی باید به پستچی بدم ؟ همین ؟

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام
    سرعت رایتل برا شماها چجوریاس؟
    من سیم کارتم صبح فعال شد و طرح 512 ده روزه رو فعال کردم. سرعتش خوب بود یعنی تا 90 میرسید و پینگ هم تست کردن بیشتر از 150 نمیشد.
    توی اسپید تست هم سرور رو میزد مبین نت.
    ولی شب که تست کردم پینگ رفت بالای 1000 و الان هم پینگ3990 و سرعت دانلود 17 و اپلود4 کیلوبایت میزنه! سرور هم میزنه اریانا گستر اسپادانا!
    قضیه چیه؟
    چرا میگه برای بالای 128 مدارک میخواد ولی 512 فعاله؟
    مشکل از اون نیست؟ بفرستم براشون سرعت درست میشه؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

پس فقط کپی کارت ملی باید به پستچی بدم ؟ همین ؟
    بله برای هر سیم کارت کپی کارت ملی

15. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •