تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 475 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه parsbin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

و یک موضوع دیگه این که
    نظرتون درباره لپ تاپ های دومنظوره چیه؟ مثل مدل های گیگابایت
    به نظر به صرفه تر میان

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان گل متخصص

من يه ابزار براي تدريس ميخوام كه بتونم راحت وصلش كنم به ويديو پروژكشن و با آرامش بشينم و تدريس كنم.

دليل اصلي اينكه دنبال چنين وسيله اي هستم اينه كه گاها بايد 5 ساعت فرمولهاي رياضي پيچيده و متون فارسي و انگليسي رو روي تابلو بنويسم و اين واقعا آزاردهنده شده برام (بعضا تمام 5 ساعت رو بايد بايستم كه اين واقعا نوعي خودكشي محسوب ميشه
    ).

البته بنظرم تدريس با تبلت براي دانشجوهاي من هم راحتتره و ميتونم آخر كلاس، جزوه اي كه براشون نوشتم رو الكترونيكي در اختيارشون بگذارم كه كيفيت آموزششون بالاتر بره و اذيت نشن. بنظر مياد كه تبلت پي - سي بهترين گزينه براي كار من هست.

سوال من اينه:
    1- اگر دوستان ابزاري بهتر از تبلت سراغ دارن لطفا راهنمايي كنند
    2- اگر تبلت خاصي كه مناسب اين كار باشه ميشناسيد لطفا راهنمايي كنيد.

پيشاپيش ممنونم از لطفتون
    سلام
    من متخصص نیستم ولی نظرم اینه که شما یه نت بوک قابل حمل بگیری ارزون تر و به صرفه تره تا یه تبلت ویندوز . البته شما بودجه رو نگفتید که فاکتور مهمیه .
    در حدود یک تومان
    10 اینچی سیمکارت خور پیدا میشه؟ چی پیشنهاد میدین؟
    و یک موضوع دیگه این که
    نظرتون درباره لپ تاپ های دومنظوره چیه؟ مثل مدل های گیگابایت
    به نظر به صرفه تر میان
    1- تبلت 10 سیمکارت خور زیاده ولی الان قیمت ندارن
    معمولا توی تبلت ها همشون هم مدل وای فای و 3جی پیدا میشه
    فک کنم تب 2 مدل 10 اینچش رو بتونی با 1 تومن گیر بیاری.
    2- تبلت های 2 منظوره مفت نمی ارزه چون شما با همون پول می تونی یت تبلت توپ و یک نوت بوک متوسط بازار رو بگیری.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من يه ابزار براي تدريس ميخوام كه بتونم راحت وصلش كنم به ويديو پروژكشن و با آرامش بشينم و تدريس كنم.

دليل اصلي اينكه دنبال چنين وسيله اي هستم اينه كه گاها بايد 5 ساعت فرمولهاي رياضي پيچيده و متون فارسي و انگليسي رو روي تابلو بنويسم و اين واقعا آزاردهنده شده برام (بعضا تمام 5 ساعت رو بايد بايستم كه اين واقعا نوعي خودكشي محسوب ميشه
    ).

البته بنظرم تدريس با تبلت براي دانشجوهاي من هم راحتتره و ميتونم آخر كلاس، جزوه اي كه براشون نوشتم رو الكترونيكي در اختيارشون بگذارم كه كيفيت آموزششون بالاتر بره و اذيت نشن. بنظر مياد كه تبلت پي - سي بهترين گزينه براي كار من هست.

سوال من اينه:

پيشاپيش ممنونم از لطفتون
    سلام
    من متخصص نیستم ولی نظرم اینه که شما یه نت بوک قابل حمل بگیری ارزون تر و به صرفه تره تا یه تبلت ویندوز . البته شما بودجه رو نگفتید که فاکتور مهمیه .
    سلام. از راهنمايي شما ممنونم.لپ تاپ دارم ولي بدليل سنگيني ترجيح ميدم از اون استفاده نكنم.ضمن اينكه لپ تاپهايي مثل فوجيتسو-زيمنس كه داراي مانيتور لمسي باشند قيمت نسبتا بالايي (حدود 3.5 ميليون) دارند در حاليكه من حداكثر روي 1 ميليون برنامه ريزي كردم.منتظر راهنماييهاي ديگه شما دوستان عزيز هستم.ممنون
    Last edited by mtkee; 24-08-2012 at 00:00.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

).

سوال من اينه:

پيشاپيش ممنونم از لطفتون
    Note 10.1 فکر کنم حرفه ای ترین تبلت مهندسی باشه

5. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.از راهنمايي شما ممنونم.لپ تاپ دارم ولي بدليل سنگيني ترجيح ميدم از اون استفاده نكنم.ضمن اينكه لپ تاپهايي مثل فوجيتسو-زيمنس كه داراي مانيتور لمسي باشند قيمت نسبتا بالايي (حدود 3.5 ميليون) دارند در حاليكه من حداكثر روي 1 ميليون برنامه ريزي كردم.منتظر راهنماييهاي ديگه شما دوستان عزيز هستم.ممنون
    یعنی لمسی بودن انقدر براتون اهمیت داره؟
    معمولا با چه نرم افزار هایی کار می کنید. دنبالش رفتید ببینید میتونید با آندروید کار هاتون رو توسط شبیه ساز اون برنامه ها انجام بدید؟
    آخه تبلت های ویندوزی چون سخت افزار بالاتری نیاز دارن هم قیمت سرسام آوری دارن هم سنگین تر از بقیه هستند. تبلت های آندروید هم شاید نرم افزاری که مد نظرتون هست رو نداشته باشه.
    حالا اگه تا 1 تومن آندروید خواستید که ساپورت عالی و کیفیت خوبی داشته باشه asus transformer pad infinity ( شاید املاش رو اشتباه زده باشم) هست. اگه گرون بود یا خوشتون نیومد همین ایسوز مدل transformer prime هم هست ولی نمی دونم مبدل تبدیل به کابل vga داره یا نه ولی hdmi رو مطمئنم دارن

داره خودمونی میشه mojtabap99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام به همه دوستان من امروز بازار بودم یه جا رفتم فروشنده یه مدلی بهم معرفی کرد مدل acer iconia a500 امکانات خوبی داشت می خواستم بپرسم به قیمت 820 تومن این مدل می ارزه یا نه یا همون نکسوس 7 بگیرم دوستان خواهشا منو از این سردرگمی در بیارین چون شنبه می خوام برم بخرم یه سوال دیگه هم که داشتم این مدل acer به ics آپگرید می شه یا نه؟
    البته بگم نهایت هزینه ای که بتونم بکنم نزدیک 900 هزار تومن هستش اگر مدل هایی دیگه هم سراغ دارین بگین من کلا اول کیفیت صفحه وبعد قدرتش برام مهمه پیشاپیش از همتون ممنونم

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان من امروز بازار بودم یه جا رفتم فروشنده یه مدلی بهم معرفی کرد مدل acer iconia a500 امکانات خوبی داشت می خواستم بپرسم به قیمت 820 تومن این مدل می ارزه یا نه یا همون نکسوس 7 بگیرم دوستان خواهشا منو از این سردرگمی در بیارین چون شنبه می خوام برم بخرم یه سوال دیگه هم که داشتم این مدل acer به ics آپگرید می شه یا نه؟
    البته بگم نهایت هزینه ای که بتونم بکنم نزدیک 900 هزار تومن هستش اگر مدل هایی دیگه هم سراغ دارین بگین من کلا اول کیفیت صفحه وبعد قدرتش برام مهمه پیشاپیش از همتون ممنونم
    صفحه پیش من هم گفتم از این خوشم اومد
    به 4 آپدیت شده. باطری ضعیفی داره
    سنگینه - دوربین جالبی نداره. یو اس بی هاست داره ( نیازی به کابل جدا نداری ) - به 850 می ارزه ولی اینکه با نکسوس 7 مقایسه میشه یذره دشوار کنندست
    مثلا سی پی یو 4 هسته تگرا3 با 2 هسته تگرا 2 - صفحه 10 و 7 - وزن 300 و 750 - ساپورت گوگل و ساپورت ایسر.
    اگه هیتمن جان یه ذره بیشتر بگه و نظرشرو بده من هم ممنون میشم
    چون من هم خوشم اومده نمی تونم بدی هاش رو ببینم

9. این کاربر از ANDROYD3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ممنونم. ظاهرا اين تبلت قابليتهاي ويژه اي براي آموزش داره. البته در ايران ظاهرا هنوز نيومده چون قيمتي ازش نديدم در سايتها

یعنی لمسی بودن انقدر براتون اهمیت داره؟
    معمولا با چه نرم افزار هایی کار می کنید. دنبالش رفتید ببینید میتونید با آندروید کار هاتون رو توسط شبیه ساز اون برنامه ها انجام بدید؟
    آخه تبلت های ویندوزی چون سخت افزار بالاتری نیاز دارن هم قیمت سرسام آوری دارن هم سنگین تر از بقیه هستند. تبلت های آندروید هم شاید نرم افزاری که مد نظرتون هست رو نداشته باشه.
    حالا اگه تا 1 تومن آندروید خواستید که ساپورت عالی و کیفیت خوبی داشته باشه asus transformer pad infinity ( شاید املاش رو اشتباه زده باشم) هست. اگه گرون بود یا خوشتون نیومد همین ایسوز مدل transformer prime هم هست ولی نمی دونم مبدل تبدیل به کابل vga داره یا نه ولی hdmi رو مطمئنم دارن
    لمسي بودن صرفا از اين نظر مهمه كه بتونم مثل كاغذ روي اون بنويسم و همزمان با نوشتن من، دانشجوها هم بتونن از طريق ويديو پروژكش نوشته هاي من رو ببيند. بعبارت ساده تر، يعني بشه تخته مجازي كلاس من
    از لحاظ نرم افزاري من دنبال بازيهاي سنگين يا پروسسهاي پيچيده نيستم. براي اون كارها بالطبع از پي-سي استفاده ميكنم. اين تبلت صرفا كافيه كه تخته الكترونيك من باشه.
    مدلهايي كه فرموديد رو بررسي كردم. Asus Transformer Pad Infinity TF700T 64GB خيلي عاليه ولي خوب حدود 1800 بود. مدل Asus Eee Pad Transformer Prime TF201-32GB هم خيلي خوبه. باز هم بايد بررسي كنم.

بينهايت از لطف شما دوستان ممنونم.
    Last edited by mtkee; 24-08-2012 at 01:01.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مطمئنی نت10 تبدیل به vga داره ؟
    از نظر کارایی آره عالیه ولی اگه این کابل رو نداشته باشه بد میشه

داره خودمونی میشه mojtabap99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

صفحه پیش من هم گفتم از این خوشم اومد
    به 4 آپدیت شده. باطری ضعیفی داره
    سنگینه - دوربین جالبی نداره. یو اس بی هاست داره ( نیازی به کابل جدا نداری ) - به 850 می ارزه ولی اینکه با نکسوس 7 مقایسه میشه یذره دشوار کنندست
    مثلا سی پی یو 4 هسته تگرا3 با 2 هسته تگرا 2 - صفحه 10 و 7 - وزن 300 و 750 - ساپورت گوگل و ساپورت ایسر.
    اگه هیتمن جان یه ذره بیشتر بگه و نظرشرو بده من هم ممنون میشم
    چون من هم خوشم اومده نمی تونم بدی هاش رو ببینم
    ممنون از پاسختون ولی اگه بتونن دوستان کامل کنن ممنون می شم واقعا انتخاب یکی از اینا دشواره هرکدومشون مزیت های خودشونو دارن قیمت این مدل acer به من گفت 820 ولی نکسوس 7 هرچی گشتم پیدا نکردم ولی با یکی از فروشندها صحبت می کردم به من گفت هر مدی بخوای برات از تهران سفارش می دم ولی بازم می گم انتخاب بین این دوتا خیلی سخته سامسونگ توی این قیمت داره ولی از سامسونگ خوشم نمیاد چون اون چیزی که نشون می ده نیست پیشاپیش ممنون

13. این کاربر از mojtabap99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •