و یک موضوع دیگه این که
نظرتون درباره لپ تاپ های دومنظوره چیه؟ مثل مدل های گیگابایت
به نظر به صرفه تر میان
و یک موضوع دیگه این که
نظرتون درباره لپ تاپ های دومنظوره چیه؟ مثل مدل های گیگابایت
به نظر به صرفه تر میان
سلام
من متخصص نیستم ولی نظرم اینه که شما یه نت بوک قابل حمل بگیری ارزون تر و به صرفه تره تا یه تبلت ویندوز . البته شما بودجه رو نگفتید که فاکتور مهمیه .
1- تبلت 10 سیمکارت خور زیاده ولی الان قیمت ندارن
معمولا توی تبلت ها همشون هم مدل وای فای و 3جی پیدا میشه
فک کنم تب 2 مدل 10 اینچش رو بتونی با 1 تومن گیر بیاری.
2- تبلت های 2 منظوره مفت نمی ارزه چون شما با همون پول می تونی یت تبلت توپ و یک نوت بوک متوسط بازار رو بگیری.
سلام. از راهنمايي شما ممنونم.لپ تاپ دارم ولي بدليل سنگيني ترجيح ميدم از اون استفاده نكنم.ضمن اينكه لپ تاپهايي مثل فوجيتسو-زيمنس كه داراي مانيتور لمسي باشند قيمت نسبتا بالايي (حدود 3.5 ميليون) دارند در حاليكه من حداكثر روي 1 ميليون برنامه ريزي كردم.منتظر راهنماييهاي ديگه شما دوستان عزيز هستم.ممنون
Last edited by mtkee; 24-08-2012 at 00:00.
Note 10.1 فکر کنم حرفه ای ترین تبلت مهندسی باشه
یعنی لمسی بودن انقدر براتون اهمیت داره؟
معمولا با چه نرم افزار هایی کار می کنید. دنبالش رفتید ببینید میتونید با آندروید کار هاتون رو توسط شبیه ساز اون برنامه ها انجام بدید؟
آخه تبلت های ویندوزی چون سخت افزار بالاتری نیاز دارن هم قیمت سرسام آوری دارن هم سنگین تر از بقیه هستند. تبلت های آندروید هم شاید نرم افزاری که مد نظرتون هست رو نداشته باشه.
حالا اگه تا 1 تومن آندروید خواستید که ساپورت عالی و کیفیت خوبی داشته باشه asus transformer pad infinity ( شاید املاش رو اشتباه زده باشم) هست. اگه گرون بود یا خوشتون نیومد همین ایسوز مدل transformer prime هم هست ولی نمی دونم مبدل تبدیل به کابل vga داره یا نه ولی hdmi رو مطمئنم دارن
سلام به همه دوستان من امروز بازار بودم یه جا رفتم فروشنده یه مدلی بهم معرفی کرد مدل acer iconia a500 امکانات خوبی داشت می خواستم بپرسم به قیمت 820 تومن این مدل می ارزه یا نه یا همون نکسوس 7 بگیرم دوستان خواهشا منو از این سردرگمی در بیارینچون شنبه می خوام برم بخرم یه سوال دیگه هم که داشتم این مدل acer به ics آپگرید می شه یا نه؟
البته بگم نهایت هزینه ای که بتونم بکنم نزدیک 900 هزار تومن هستش اگر مدل هایی دیگه هم سراغ دارین بگین من کلا اول کیفیت صفحه وبعد قدرتش برام مهمه پیشاپیش از همتون ممنونم![]()
صفحه پیش من هم گفتم از این خوشم اومد
به 4 آپدیت شده. باطری ضعیفی داره
سنگینه - دوربین جالبی نداره. یو اس بی هاست داره ( نیازی به کابل جدا نداری ) - به 850 می ارزه ولی اینکه با نکسوس 7 مقایسه میشه یذره دشوار کنندست
مثلا سی پی یو 4 هسته تگرا3 با 2 هسته تگرا 2 - صفحه 10 و 7 - وزن 300 و 750 - ساپورت گوگل و ساپورت ایسر.
اگه هیتمن جان یه ذره بیشتر بگه و نظرشرو بده من هم ممنون میشم
چون من هم خوشم اومده نمی تونم بدی هاش رو ببینم
ممنونم. ظاهرا اين تبلت قابليتهاي ويژه اي براي آموزش داره. البته در ايران ظاهرا هنوز نيومده چون قيمتي ازش نديدم در سايتها
لمسي بودن صرفا از اين نظر مهمه كه بتونم مثل كاغذ روي اون بنويسم و همزمان با نوشتن من، دانشجوها هم بتونن از طريق ويديو پروژكش نوشته هاي من رو ببيند. بعبارت ساده تر، يعني بشه تخته مجازي كلاس من
از لحاظ نرم افزاري من دنبال بازيهاي سنگين يا پروسسهاي پيچيده نيستم. براي اون كارها بالطبع از پي-سي استفاده ميكنم. اين تبلت صرفا كافيه كه تخته الكترونيك من باشه.
مدلهايي كه فرموديد رو بررسي كردم. Asus Transformer Pad Infinity TF700T 64GB خيلي عاليه ولي خوب حدود 1800 بود. مدل Asus Eee Pad Transformer Prime TF201-32GB هم خيلي خوبه. باز هم بايد بررسي كنم.
بينهايت از لطف شما دوستان ممنونم.
Last edited by mtkee; 24-08-2012 at 01:01.
مطمئنی نت10 تبدیل به vga داره ؟
از نظر کارایی آره عالیه ولی اگه این کابل رو نداشته باشه بد میشه
ممنون از پاسختون ولی اگه بتونن دوستان کامل کنن ممنون می شم واقعا انتخاب یکی از اینا دشواره هرکدومشون مزیت های خودشونو دارن قیمت این مدل acer به من گفت 820 ولی نکسوس 7 هرچی گشتم پیدا نکردم ولی با یکی از فروشندها صحبت می کردم به من گفت هر مدی بخوای برات از تهران سفارش می دم ولی بازم می گم انتخاب بین این دوتا خیلی سخته سامسونگ توی این قیمت داره ولی از سامسونگ خوشم نمیاد چون اون چیزی که نشون می ده نیست پیشاپیش ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)