تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 160 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

در مورد بحث ریزش چند تا مو در طول روز و تعداد تارهای مویی که طبیعیه در روز بریزه و نگرانی نیست همه دکترا و متخصص های پوست و مو گفتن که ریزش 50 الی 100 تار مو در طول روز طبیعیه
    ولی من که شخصا حتی یه تار مو هم میریزه ازم اعصابم خرد میشه
    من از ترس همین ریختن میرم حموم موهام اینقدر اروم میشورم فقط ماساژ میدم بعد اب میکشم حتی شونه هم نمیکنم یعنی شونه میکنما ولی شونه کردنم خیلی ملو هست یعنی اصلا دندونه های شونه رو لای موها نمیکنم حالت ضربه ای شونه میکنم که مو رو نکنه یهو میبینی 4 روز حموم نمیرم شونه هم نمیشه تو 4 روز ولی ظاهر مو رو خوب حفظ میکنم همه میگن چقدر موهات تمیزه ولی لای موهام پر شوره و چربی هست .
    با این حال با اینکه موهام می ریزه و ... ولی بازم موهام خیلی پرپشته . با اینکه ده ساله میدونم میریزه و جاش در میاد باز موهام ولی میترسم باز ترسناک ترین اتفاق شبانه روز واسه من دیدن موهای ریخته شدم هست حتی دوست ندارم یکی هم بریزه

سلام دوستان عزیز
    اینطور که معلومه اینجا بیشتر در مورد جلوگیری از ریزش مو صحبت میشه
    من حدود دو هفته اس که مو کاشتم به روش ترکیبی.
    خوشحال میشم اگه اینجا کسی مثل من مو کاشته بیاد و در مورد کاشت مو هم صحبت کنیم.
    اگر هم کسی سوالی داشت که من بتونم جواب بدم در خدمتم. (هر چند که تازه دو هفته اس که این عمل رو انجام دادم و هنوز نمی دونم که نتیجه اش خوب میشه یا بد)
    اگر هم خواستین عکس قبل از کاشت مو و وضعیت این روزهام رو ببینین من دارم توی وبلاگم خاطرات روزانه ی عمل کاشت موهام رو می نویسم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کار جالبی انجام دادی
    به درد خیلیا میخوره و کسایی که میخوان این عمل انجام بدن هم میتونن با خوندن این پست هات بهتر راجع به کاشت مو مطلع شن

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

من موهامو شامپوی جوانه گندم میزنم تازگی انگار ریزش خیلی بهتر شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

یک شنبه 7 دی 1393 ، 26 روز پس از عمل کاشت مو
    بذارین اینطور شروع کنم که تنها نکته ای که تمامی دکترها و تمامی بیمارها و اصولا تمامی افراد حقیقی و حقوقی مرتبط با کاشت مو روش توافق نظر دارن اینه که موهای کاشت شده 10 تا 30 روز بعد از عمل می ریزه و اگه همه چیز خوب پیش رفته باشه دوباره در میاد. خب احتمالا شما هم این نکته رو شنیدین. امااااااااا .... اما شنیدن کی بود مانند ریختن ن ن ن ن ن

بله. همونطور که انتظارش رو داشتم و تلاشم این بود که خودم رو از نظر روحی و روانی آماده کنم گویا این دوره برای من هم شروع شده و موهای عزیزی که توی سه هفته ی قبل اینهمه ه ه از دیدنشون انرژی می گرفتم دارن یکی یکی میریزن(البته یکی یکی نه ده تا ده تا). می تونم بگم هر وقت که به سرم دست می زنم چندتاشون حتما به دستم میچسبن.

خلاصه این فرایند داره با سرعت چشمگیری زیاد میشه و پیش بینی خودم اینه که طی 10 روز آینده هیچ موی کاشته شده ای رو سرم باقی نمونده باشه. البته همش به خودم می گم که حتما دوباره در میاد. هفته ی پیش هم که رفته بودم کلینیک، خود دکتر نیلفروش زاده شخصا من رو دید و بهم گفت : نترس، موهاتو محکم بشور که بریزه. این به این معنی هست که ریخته شدن این موهای کاشته شده به عنوان بخشی از پروسه کاشت مو رسمیت داره. ولی چه میشه کرد. خودتونو جای من بذارین واقعا استرس بالایی به آدم وارد میشه.

خب بذارین از وضعیت پشت سرم هم بگم. جاهای پانچ FIT دیگه تقریبا غیر قابل مشاهده هست و کاملا محو شده. اما خط بخیه هنوز معلومه. مخصوصا بالای شقیقه هام. به همین دلیل هنوز سر کار کلاه میذارم. البته اکثر وقتا که کسی پشت سرم نباشه کلاهمو در میارم. بنابر این تقریبا تمام همکارام حداقل یک بار من رو بدون کلاه دیدن و به همه هم گفتم که همینجوری موهام رو کوتاه کردم. زیاد برام دیگه مهم نیست که چه کسی چه فکری کنه. تقریبا اصلا مهم نیست و این فوق العاده حس خوبیه که توی 6 سال گذشته ازش محروم بودم. قبل از کاشت مو، وضعیتم توی سر کار خیلی نگرانم می کرد. ولی الان فوق العاده راحتم با این قضیه و این یکی از فرق های اساسی کاشت مو و کلاه گیس هست که از لحاظ روانی تو دیگه همش استرس نداری که چه کسی چه فکری می کنه.

الان دیگه تقریبا هیج جای سرم احساس بی حسی ندارم و به جز اینکه سر کار کلاه میذارم(اونم فعلا فقط به خاطر خط بخیه پشت سر) زندگی کاملا به روال عادی برگشته.

طبق فرموده ی خانوم بهرامی ماینوکسیدیل و فیناستراید فقط مصرف می کنم و دو بار استحمام. به این صورت که صبح که پا میشم اول میرم سرم رو میشورم. بعدش که خشک شد ماینوکسیدیل میزنم و با دست روی سر پخشش می کنم(خانوم بهرامی گفته بود 20 قطره ، ولی اصولا من حوصله شمردن ندارم و فکر کنم هر دفعه یه کم بیشتر می زنم.) بعدش میرم سر کار تا غروب. غروب که اومدم خونه دوباره میرم و سرم رو میشورم. بعدش، شب قبل از خواب دوباره ماینوکسیدیل میزنم و 2 تا قرص فیناستراید می خورم.

قرار بعدی، ویزیت 1 ماه هست. یعنی باید 11 دی برم ویزیت. امیدوارم تا اون موقع اصلا مویی رو سرم مونده باشه که دکتر بخواد ویزیتش کنه.

اما حسن ختام این پست دو تا نکته ی جالب که توی این مدت اتفاق افتاد:

اول اینکه کسایی که اولین پست این وبلاگ رو خوندن می دونن که من تحت تاثیر دو نفر به اسم سعید و سهیل عمل کاشت مو رو انجام دادم(که واقعااااااااا ازشون ممنونم واقعاااااا) و بعد تصمیم گرفتم که خاطراتمو توی این وبلاگ بنویسم چرا که این دو نفر خودشون این عمل رو انجام داده بودن(سعید پیش دکتر نیلفروش زاده وسهیل پیش دکتر وفایی) و با بازگو کردن خاطراتشون اعتماد من رو به عمل کاشت مو جلب کردن و انگیزه ی این کار رو در من به وجود اوردن. خب اتفاق خوب این بود که الان هر دوی این دوستان این وبلاگ رو میشناسن و بهش سر زدن و با نظر دادن توی این وبلاگ بسیار بسیار بسیار من رو خوشحال کردن. تنها آرزوم در این لحظه اینه که عمل من هم مثل اونا خوب بشه و من هم یه روزی یه جایی بشم انگیزه برای یه نفر دیگه که بتونه این مشکلش رو برای همیشه حل کنه.

خبر دوم اینکه همیشه وقتی از سیستم ترمیم مو(کلاه گیس) استفاده میکردم یکی از آرزوهام این بود که بدونم کیا می دونن که این موهای خودم نیست. چون معمولا اگر هم کسی می فهمید به روم نمیوورد. الان هر کس من رو می بینه می گه که موهاتو چرا کوتاه کردی؟؟؟؟ اما دو نفر که من رو دیدن گفتن مو کاشتی؟؟؟؟؟ خب خیلی جالبه برام. از سوالی که ازم می پرسن دقیقا می فهمم که فهمیده بودن من قبلا موهای خودم بوده یا نه. اونایی که می گن موهاتو کوتاه کردی خبر نداشتن که بابا من قبلا به اون صورت مویی نداشتم که الان کوتاهشون کرده باشم. ولی اونایی که می پرسن مو کاشتی یعنی قبلا فهمیده بودن من از سیستم ترمیم مو استفاده می کردم. حالا نکته ی جالب تر اینه که هر دوی این دوستام که ازم پرسیدن مو کاشتی خودشون خیلی کم مو هستن. نشون میده که آدمای کم مو بیشتر روی موی افراد دیگه دقیق میشن و به اصطلاح مو رو از ماست میکشن بیرون!

خب. ممنون که حوصله کردین و خوندین. از هر چه بگذریم سخت عکس خوش تر است:
    (عکسها توی وبلاگ:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

4. 2 کاربر از mahmaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام.

دوستان ریزش موهام کلافم کرده و واقعا تو روحیم تاثیر گذاشته. تو سن 20 - 21 سالگی داره سرم سفید میشه...

فردا میخوام کلا برم کچل کنم. با نمره 3 یا 4 میخوام سرمو بزنم. دوتا مزیت داره :

1. دیگه ریزش موهام خیلی تو چشم نیست که همش از نظر روحی ازارم بده

2. موقع استفاده از ماینوکسیدیل بهتر میتونم بفهمم چه قسمتایی واقعا خالیه.

حالا نظر شما چیه ؟

پ.ن : مردم ملک و پول و ماشین و مال و منال از پدرشون به ارث میبرن منم کچلی و دیابت و فشارخون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

دوستان استفاده روزانه از شامپو برای موی سَر ضرر داره؟؟

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه مصرف شامپوهای متداول ضرری برای مو نداره و بعضی افراد به علت داشتن موهای چرب مجبور میشن روزانه از شامپو استفاده کنن (مثل خود بنده)
    ریزش موی سر علت های مختلفی داره که مصرف شامپو باعثش نیست

8. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام مرسی جواب قبلیتون سوالی خدمتتان دارم

اقا من الان شمالم دانشجویم اما دقت به این مسله نکرده بودم مسله اینجاس ناخن با دودست به فرق سرم میکشم یه چیزایی مثل پوست

میریخت رو موم این رسوبه یا پوستمه؟ ایا با ناخن بسیار بلندم رو پوست سرم کشیدم اسیبی نمیرسونه ابته این دومین باره اینکارو میکنم با وقفه زیاد

اماخیلی از اون پوسته با ناخنم کند شد ایا این کارو کردم اسیب به مو وزیبایی مو و اسیب و ضعیف شدن مو میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مسله دوم اینه که بنده سرم مو زدم این دومین باره من یه روز در میان حموم میرم بار اول بعد حموم سرم میزنم هیچی نمیشد بار دوم بعد حموم باز هم همین طور بار سوم ریزش شدید پیدا میکنه دیکه نزدم بعد مدتی
    باز هم بار اول و دوم هیچی نشد بار سوم باعث ریزش شدید شد
    در حدی که نزدیک 100 تا موم ریخت در یه شب حدود 70 تا 80

قبل این که سرم بزنم این اتفاق نمیافتاد موهام تقریبا بلنده تا شونم تقریبا

حالا این ایا باعثش سرمه ایا این موهایی که ریخته باز هم در میاد ؟؟؟؟
    البته خدارو شکر تا اینجا کم حجم نشده ولیدر کل موهای سه ماهه قبلمو رو موکتم جمع کردم دوتا کیسه فریزر بزرگ شد حس میکنم دیشب خیلی از موهام رفته

دونه دونه کنده شده بعضی وقتها دست توموهام میکشیدم کنده میشد و نزدیکه 80 تا شد و بعد اون 80 تا ریختن موم دیکه قطع شد

جای نکرانی برای کم شدن حجم مو هست یا خیر خوب میشود با تشکر از لطف بی کرانتان

Last edited by شهاب22; 05-01-2015 at 00:35.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

راستی یاد م رفت بکم بعد از زدن سرم مو من که 4 روز حموم میرفتم ولی بازدن سرم مو موهام کثیف کدر میشوند و دچار ریزش بعد از دو روز از مصرف میشوم که ناجار به حموم رقتن میشوم حالا مشکل کجااس سرم یا اینها موهای ضعیف شده من هتن و به سرم ربط نداره ؟

.................................................. .........
    ببخشیدد اینم یادم رفت همیشه حموم میرم بعد حموم موهام میریزه تو حموم فقط 14 تا میریزه

و بعضی وقتها اصا متوجه ریختنشون نیستم تا چشمم به موکت میافته میببنیم بعد یه ماه سیاهه

ولی همه میکن پرپشته ارایشگرم
    چندتا رفتم همینو کفتن ایا به ارایشکرا میشه اطمینان کرد من پیش چندتاشون میرم همشونم یه حرف میزنن
    اطمینان کنم ؟

از کجا بفهمم پر پشت تر شده موهام از عکسامم نفهیدم همه هم منو دیدن در طول ماه

ممنون
    Last edited by raana; 05-01-2015 at 12:50.

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام مرسی جواب قبلیتون سوالی خدمتتان دارم

اقا من الان شمالم دانشجویم اما دقت به این مسله نکرده بودم مسله اینجاس ناخن با دودست به فرق سرم میکشم یه چیزایی مثل پوست

میریخت رو موم این رسوبه یا پوستمه؟ ایا با ناخن بسیار بلندم رو پوست سرم کشیدم اسیبی نمیرسونه ابته این دومین باره اینکارو میکنم با وقفه زیاد

اماخیلی از اون پوسته با ناخنم کند شد ایا این کارو کردم اسیب به مو وزیبایی مو و اسیب و ضعیف شدن مو میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مسله دوم اینه که بنده سرم مو زدم این دومین باره من یه روز در میان حموم میرم بار اول بعد حموم سرم میزنم هیچی نمیشد بار دوم بعد حموم باز هم همین طور بار سوم ریزش شدید پیدا میکنه دیکه نزدم بعد مدتی
    باز هم بار اول و دوم هیچی نشد بار سوم باعث ریزش شدید شد
    در حدی که نزدیک 100 تا موم ریخت در یه شب حدود 70 تا 80

قبل این که سرم بزنم این اتفاق نمیافتاد موهام تقریبا بلنده تا شونم تقریبا

حالا این ایا باعثش سرمه ایا این موهایی که ریخته باز هم در میاد ؟؟؟؟
    البته خدارو شکر تا اینجا کم حجم نشده ولیدر کل موهای سه ماهه قبلمو رو موکتم جمع کردم دوتا کیسه فریزر بزرگ شد حس میکنم دیشب خیلی از موهام رفته

دونه دونه کنده شده بعضی وقتها دست توموهام میکشیدم کنده میشد و نزدیکه 80 تا شد و بعد اون 80 تا ریختن موم دیکه قطع شد

جای نکرانی برای کم شدن حجم مو هست یا خیر خوب میشود با تشکر از لطف بی کرانتان

برای پوسته ریزی حتما باید به پزشک مراجعه کنید تا با معاینه بتونه تشخیص بده چون چیزی که شما میگید هم میتونه بیماری مثل درماتیت سبوره باشه یا شایدم واکنش حساسیت پوستی باشه......
    ریزش موهاتون هم میتونه ثانویه به همین پوسته روزه باشه یا ممکنه شروع ریزش موها به صورت ارثی باشه
    که باشد الگوی ریختن موها و جایی که از سرتون کم میشه دقیق معاینه بشه با علت رو متوجه شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اقا سلام فرمودید برم دکتر رفتم

به من کتو نازول ناژو داد به علاوه زینک پلاس

کتو نازول برای چی هست به من حرفی نزد گفت که خوبه

بعد پرسید دایی پدرت مو دارن یا نه منم کفتم نه
    داییم کفتم داره یه کم البته داییم هام پرموان اشتباهی کفتم ؟؟ حالا بر اساس این حرف داروهارو نداده باشه خوبه
    یه سری کفت اون شامپو برای ریزش یه سری کفت شوره الان وضعیت موی من چه جوریه اینو داده ؟
    گفت اینارو مصرف کن اکه وبشد که هیچ اکه نه باید بیایی انگار وضعیتش بده اصلانمنکت کوتاه کن
    ارثی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شوخ طبع بود متوجه حرفاش نشدم چه طور باید از شامپو و کی باید استفاده نمایم ؟؟؟؟؟
    شامپو همیشگیمم باید بزنم ؟؟؟؟؟
    کی دوباره رویش مجدد اغاز میشه "؟؟؟؟؟؟؟؟
    و تا کی طول میکش بلند بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ی چیز دیکه نمیدونم شوخ یبود جوابش یا نه ولی متوجه حرف دکتر نشدم من یه سمت راست موم احساس میکنم کم شد دکتر هم جواب درست نداد شوخی گرفت
    این اتفاق میشه بیافته ؟؟؟ یا من چون و سمت راستم میخوابم اینطور به نظر میاد دستم هم توش مکنم همینه باز حالا غکسمم ضمیمه میکنم
    Last edited by شهاب22; 07-01-2015 at 00:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •