تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 131 از 269 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سال تحويل بازيکنان تيم ملي در دوبي (عکس)

بازيکنان تيم ملي فوتبال ايران جشن سال جديد را در دوبي برگزار کردند.

سايت فدراسيون فوتبال در گزارشي نوشت: بنا بر اعلام قبلي کادر فني تيم ملي، ملي پوشان 30 دقيقه مانده به زمان تحويل سال 1392، به سالن اجتماعات باشگاه ايرانيان آمدند و کليه کاروان اعزامي از ايران براي شرکت در اردوي امارات در محل حضور يافته و با يکديگر و ديگر ايرانيان حاضر در اين باشگاه، آيين تحويل سال نو شمسي را برگزار کردند.

در اين مراسم که مورد استقبال ايرانيان حاضر قرار گرفته بود، ملي پوشان پس از استقرار در محلي که از پيش برايشان در نظر گرفته شده بود، حضور يافتند و ضمن قرائت دعاي تحويل سال نو، عکسي به يادگار در کنار سفره هفت سين ايراني که برايشان تدارک ديده شده بود گرفتند و پس از تبريک سال نو به يکديگر و حضوري کوتاه در کنار ساير ايرانيان، به اتاقهاي خود براي استراحت رفتند.

در پايان مراسم بازار عکس يادگاري با ملي پوشان داغ بود و اکثر ايراني هاي حاضر در سالن اجتماعات باشگاه ضمن تبريک سال نو به آنها و گرفتن عکس، براي آنها آرزوي موفقيت کردند.

صبح امروز ملي پوشان در دو گروه و به مدت يک ساعت و در سالن بدنسازي باشگاه ايرانيان تمرين کوتاهي کردند.

2. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سال پیش که اصلا سال خوبی واسه فوتبال ملی نبود امیدوارم تو سال جدید بازی های خوبی رو ببینیم از تیم کشورمون ، البته امیدوارم در ادامه راه جام جهانی خوش شانس هم باشیم چون واقعا کار واسه صعود سخته !!!

4. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توصیه برانکو به کی روش در مصاحبه با بی بی سی:ایرانی شو، مثل ما!/نیازی نبود بعد از جام جهانی به ایران برگردم /سروکله زدن با علی کریمی کار سختی بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل - برانکو ایوانکوویچ که هفت سال در فوتبال ایران حضور داشت در گفت‌وگویی که با شبکه تلویزیونی بی بی سی داشت از سالهای حضورش در تیم ملی ایران گفت. او که موفق شد صعودی بی دردسر را برای تیم ملی ایران به جام جهانی رقم بزند در مورد مسايل مختلفي صحبت كرد، از نيامدنش به ايران پس از حذف از جام جهاني تا بركناري دادكان و بازي گرفتن صحيح از علي كريمي...
    گزيده اي از صحبت هاي برانكو را بخوانيد:
    مجري شبكه بي بي سي از برانكو پرسيد چه شد كه برانكو ايوانكويچ كه به عنوان دستيار، تيمش سوم جهان شده بود و همچنين دستيار مربي بزرگي چون بلاژويچ بود پيشنهاد مربي گري تيم زير 23 سال ايران را قبول كرد؟
    برانكو پاسخ داد: در آن زمان تيم ملي بزرگسالان ايران بازي هاي مهمي را پيش رو نداشت، به همين دليل پيش خودم گفتم اگر اين سمت را قبول كنم و در ان به موفقيت برسم مي توانم خودم را به عنوان يك مربي بين المللي مطرح كنم. بازي هاي آسيايي پيش رو بود و من با قهرماني در اين بازي ها به هدف خودم رسيدم.
    برانكو افزود: پس از اين بازي ها، پيشنهاد مربيگري تيم ملي بزرگسالان به من ارايه شد كه من با كمال ميل پذيرفتم.
    مجري سپس به ميان صحبت هاي برانكو آمد و پرسيد: لطفا در مورد بازي ايران با اردن بگوييد... در آستانه ي حذف شدن بوديد... خاطرتان هست؟
    برانكو افزود: بله! واقعا لحظات سختي بود. همه چي عليه ما بود. از تماشاگر گرفته تا داوري و بازي عصبي كننده ي اردني ها. ما اگر از آن بازي پيروز بيرون نمي آمديم كار مربي گري من در ايران هم به پايان مي رسيد . تا ده دقيقه پاياني بازي بدون گل بود ولي من سعي ميكردم استرسم را به بازيكنان وارد نكنم. با خونسردي فقط روي بازي تمركز كرده بودم كه سرانجام بازي را برديم.
    بازي با قطر هم همين شرايط را داشت كه در دقايق پاياني وحيد هاشميان گل سوم ما را به ثمر رساند ... كلا شرايط خاص زيادي رو در ايران تجربه كردم.
    مجري: چطور شد كه توانستيد از علي كريمي چهره اي جديد بسازيد؟
    برانكو: كار بسيار سختي بود. با علي صحبت كردم كه مردم ايران از تو به عنوان يك بازيكن با تجربه توقع دارند و چه مسوولیتی دارد. بودن بعضی بازیکنان مثل کریمی، مهدوی کیا، دایی و حتی میرزاپور تغییرات زیادی در تیم ایجاد می‌کرد.
    مجري برنامه در مورد بازي هاي جام ملت هاي آسياي 2004 چين هم سوالاتي پرسيد.
    -در هر صورت ما در آن سال تيم بسيار خوبي داشتيم. اگر خاطرتان باشد زيكو در مصاحبه ي ما قبل فينال گفته بود : خوشحالم كه در فينال مقابل ايران بازي نمي كنيم...
    تيم ما در آن بازي ها فوق العاده ظاهر شد. در نيمه نهايي به رغم ناداوري بسيار بيش از 70 دقيقه مقابل چين ميزبان 10 نفره بازي كرديم و مي توانستيم حتي اين تيم را شكست دهيم ولي خب در ضربات پنالتي مغلوب شديم.
    مجري همچنين از برانكو در مورد نيامدنش به ايران پس از حذف از جام جهاني سوال كرد كه برانكو پاسخ داد:
    قرارداد اكثر مربيان ملي اول اكتبر به پايان ميرسد ولي من قرارداد دقيقا پس از پايان جام جهاني بود و لزومي نداشت به ايران برگردم! من در آلمان ماندم تا ساير بازي هاي ملي را تماشا كنم! در ضمن از ايران پيغام رسيده بود كه دكتر دادكان از سمت خود بركنار شده ! من دستيارم بگوويچ را به ايران فرستادم و پس از 20 روز اقامت در ايران نتوانست با هيچ مقام مسوولي در فدراسيون ديدار و گفتگو داشته باشد !

مجري: توصيه ي شما به تيم هاي ايراني چيست؟
    برانكو: پيشنهاد ميكنم تيم هاي پايه ي قوي اي داشته باشيد. در كرواسي اگر تيمي ، 5 تيم پايه تا بزرگسالان نداشته باشد اجازه ي فعاليت نخواهد داشت. اينكه هر ساله يك يا دو بازيكن از هر تيم باشگاهي معرفي ميشود زياد مطلوب نيست.
    در آخر مجري برنامه از خاطراتش از حضور در ايران و پيش زمينه ي ذهني برانكو قبل و بعد از حضورش در ايران پرسيد كه برانكو پاسخ داد:
    من پیش از حضور در ایران کلیاتی درباره ایران و تاریخش می‌دانستم چرا که در مدرسه درباره تاریخ تمدن که از ایران آمده بود، درس‌هایی خوانده بودم اما از جزییات خبری نداشتم. وقتی به ایران رفتم واقعا شگفت‌زده شدم. ایران مردمانی دارد که عاشق فوتبال هستند و حتی برای تمرین‌های ما دو، سه هزار نفر به زمین تمرین می‌آمدند و این خارج تصور بود. من با تیم ملی ایران به کشورهای زیادی رفتم و همه جای دنیا ایرانیان زیادی بودند که همین عشق و تعصب را به تیم ملی کشورشان داشتند.
    تبلیغات منفی زیادی علیه ایران وجود دارد اما من از حضور در ایران احساس خیلی خوبی دارم و به سالهای زندگی در ایران افتخار می‌کنم. من در مدت حضورم در ایران نه با مردم و نه با مسوولان هیچ مشکلی نداشتم و ایران را کشور دومم می‌دانم. من دوستان زیادی در ایران دارم که هنوز با هم در ارتباط هستیم. دلم برای مردم و بازیکنان ایرانی و البته تهران که شهری زیباست تنگ شده.
    سوال آخر مجری برنامه از برانکو این بود: اگر بخواهید در یک جمله یک نصیحت به کی روش داشته باشید چیست؟
    برانکو پاسخ داد:
    من با کی روش قبل از اینکه سمت مربی گری ایران را بپذیرد صحبت کردم.به اون توصیه میکنم با ذهنیت ایرانی کار کند و اهدافش را پیش ببرد... من و همکارانم خیلی زود به این نتیجه رسیدیم. در ایران هم کرانچار خیلی خوب با سپاهان نتیجه گرفته است که حاصل همین تفکر است.
    برانكو در آخر گفت: 7 سال از آخرين حضور من در ايران مي گذرد در نتيجه از فارسي چيز زيادي يادم نمانده و فقط ميتوانم بگويم : خدافس !

6. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

برانکو هم سبک و سیاق خودشو داشت . با این که بدنه اصلی تیم همیشه ثابت بود و کمتر بازیکن جدید دعوت میکرد ولی خب خوب نتیجه گرفت و رفتیم جام جا جهانی البته توی جام خوب نبودیم که شاید مسایل حاشیه ای یه مقدار دخیل بوده تو این امر

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یاداشت روز : به این امید می توان امید بست/ زیر 22 ساله ها رها نشوند

سایت گل - تیم زیر 22 سال کشورمان دومین بازی خود در تورنمنت 4 جانبه قطر را هم برابر تیم میزبان با برتری 2 - 1 پشت سرگذاشت تا در آستانه قهرمانی این رقابتها قرار بگیرد. اگر شاگردان علیرضا منصوریان فقط برابر ترکیه شکست نخورند، عنوان قهرمانی را به خود اختصاص خواهند داد ولی مواردی مهم تر از قهرمانی و جایزه 50 هزار دلاری این تورنمنت برای تیم زیر 22 سال کشورمان وجود دارد.
    کمتر پیش آمده که بتوانیم از یکی از کارهای فدراسیون علی کفاشیان تقدیر کنیم چون معمولا جای تقدیری باقی نمی گذارد ولی این بار و در آغاز سال 92 می توانیم چنین کاری انجام دهیم و بابت فرستادن تیم زیر 22 سال به این تورنمنت از فدراسیون تشکر کنیم. اصلا هم مهم نیست که فدراسیون هیچ تلاشی برای حضور تیم در این تورنمنت نکرده باشد چون در گذشته هم فرصت هایی از این دست برای تیم های مقاطع سنی مختلف ایجاد شده بود ولی فرصت سوزی جزو تخصص های فدراسیون تحت زعامت علی کفاشیان است که امیدواریم این یکی در آتش چهارشنبه سوری از بین رفته باشد.
    بدون هیچ تعارفی تیم امید خوب و لذت بخش بازی کرد. نه اینکه افت شدید اواسط نیمه دوم را ندیده باشیم یا چشم بر چند اشکال محرز دفاع و حمله تیمی بسته باشیم ولی تمام این ها در یک تیم زیر 22 سال امری کاملا طبیعی است. فراموش نکنیم این تیم برای اولین بار زیر نظر منصوریان دور هم جمع شده و در یک تورنمنت شرکت می کند. شاید شکست دادن قطر روی کاغذ امری موظفی برای تیم های ایرانی باشد ولی باز هم فراموش نمی کنیم که این تیم فعلی قطر بعد از تصاحب میزبانی جام جهانی 2020 توسط این کشور تشکیل شده و قرار است شاکله اصلی تیم ملی این کشور در آن دوره را تشکیل دهد و به صورت طبیعی، آمادگی تیمی و هماهنگی نفراتش باید به مراتب بیشتر از تیم ایران باشد ولی علیرضا منصوریان ثابت کرد که بدون تعطیل کردن لیگ هم می توان بر اساس قابلیت های بازیکنان، تیمی آماده و سرحال را روانه میدان کرد. آن هم تیمی جوان که امید به آن برای آینده تیم ملی اصلا نمی تواند دور از انتظار باشد. نفراتی که همین حالا برخی از آنها در حد بازی در تیم ملی هستند و مسلما با افزایش تجربه آنها، دیگر برای جانشینی پابه سن گذاشته هایی چون نکونام، کریمی ، عقیلی و در آینده نزدیک رحمتی، حسینی ، تیموریان و خلعت بری هیچ دغدغه ای نخواهیم داشت. این تیم می تواند امید فوتبال ایرانی به آینده در عرصه ملی باشد، به شرطی که بعد از این کرکره اش پائین نیاید. ای کاش یکی پیدا شود تا چترحمایتی فدراسیون از این تیم را بالای سر شاگردان منصوریان نگه دارد و با برنامه ای مدون و قابل اجرا این نفرات مستعد را با تجربه بیشتر آماده حضور در تیم ملی بزرگسالان بکند. باور کنید کار سختی نیست فقط کمی صبر و حوصله و البته همت می خواهد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان الکی ذهن خودتونو مخدوش نکنید این فوتبال درست بشو نیس ............!

تا وقتی که رِئیس فدراسیون عوض شه اونم اقای دادکان بیاد تا یه تحولی در فوتبال اتفاق بیفته آقای کیروش اختیار دار نیس و کاری هم نمیتونه بکنه ولی تو والیبال و کشتی که اختیار تام با ولاسکو و رسول خادم است ببینید چقدر داره خوب نتیجه میگیره قهرمانی جام جهانی تهران 2013 در کشتی و راهیابی به لیگ جهانی که سالهاست در حسرتش موندیم اتفاق افتاده

10. 2 کاربر از jsmokhfat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان الکی ذهن خودتونو مخدوش نکنید این فوتبال درست بشو نیس ............!

تا وقتی که رِئیس فدراسیون عوض شه اونم اقای دادکان بیاد تا یه تحولی در فوتبال اتفاق بیفته آقای کیروش اختیار دار نیس و کاری هم نمیتونه بکنه ولی تو والیبال و کشتی که اختیار تام با ولاسکو و رسول خادم است ببینید چقدر داره خوب نتیجه میگیره قهرمانی جام جهانی تهران 2013 در کشتی و راهیابی به لیگ جهانی که سالهاست در حسرتش موندیم اتفاق افتاده
    مشکل اینجاس که ایشون اصلا قبول نداره مشکل از خودشه
    همه راه ها رو میخاد امتحان کنه که مشکلات رو حل کنه و به تیم فوتبال کمک کنه ولی مشکل از جایی دیگه هست

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قهرمانی امیدهای ایران در قطر ؛ بهتر از این نمی شد / حالا یک تیم داریم و امید

سایت گل _ ایران: سجاد بیرانوند – محمد رضا خانزاده – امین حاج محمدی – وحید اسماعیل بیگی (2 + 90 احمد زنده روح) – سعید لطفی – شهاب کرمی – بختیار رحمانی (66 امید عالیشاه) – محسن مسلمان (کاپیتان) – میلاد غریبی علیرضا جهانبخش (82 کاوه رضایی) و پیام صادقیان(73 مرتضی پورعلی گنجی)
    ترکیه: گوروک – ییلدریم – آتابای – کامدال – کاس – سیزک (83 ریدوان سیمسک) – کولاک – بایرام (65 عمر سیمسک) – اولسال(54 کایالی) – عثمان و توسون(کاپیتان)
    در آخرین بازی تورنمنت 4 جانبه قطر تیم زیر 22 سال ایران برابر همتای ترکیه ای خود به میدان رفت و با بردی قاطع به مقام قهرمانی رقابت های قطر رسید.
    ترک ها در شروع بازی توفانی ظاهر شدند و روی اولین حمله و کرنر خود به گل رسیدند ولی شاگردان علیرضا منصوریان بدون این که تحت تاثیر این گل زودهنگام حریف اروپایی قرار بگیرند خود را جمع و جور کرده و نه تنها خیلی زود به گل تساوی رسیدند بلکه با بازی مستقیم و حمله به مرکز دفاع ترکیه هم گل دوم را زدند و هم چند بار هم خطر ساز ظاهر شدند. البته شاگردان کیشکن هم در این نیمه با حرکت از جناحین بارها برای رسیدن به گل دوم تلاش کردند که دوبار واکنش های خوب بیرانوند و در بقیه دفعات مدافعان جنگنده تیم ایران اجازه رسیدن به هدف را برای بار دوم به حریف ندادند.
    در نیمه دوم برخلاف انتظار این تیم ایران بود که بازی را تهاجمی شروع کرد و تا دقیقه 55 حداقل 3 موقعیت مسلم گلزنی توسط جهانبخش و صادقیان به دست آورد که واکنش های دیدنی دروازبان ترکیه اجازه باز شدن دروازه این تیم را نداد. در ادامه هم شاگردان منصوریان با کنترل کامل بر جریان بازی اجازه میدان داری به حریف ندادند و با ضدحمله به گل سوم هم رسیدند تا تک گل غافلگیر کننده ترک ها در اواخر بازی تاثیری در قهرمانی ایران نداشته باشد.
    شرح گل ها:
    دقیقه 2(صفر – 1): اولین کرنر ترکیه با ارسال کامدال از سمت چپ و ضربه سر توسون ، کاپیتان این تیم در تیر اول به تور دروازه ایران چسبید. در این صحنه مدافعان ایران جاگیری خوبی نداشتند و هیچ واکنشی برابر ارسال و ضربه سر بازیکنان حریف نشان ندادند.
    دقیقه 5 (1-1): همکاری عالی بازیکنان تیم امید از سمت چپ و نفوذ به مرکز دفاع حریف با پاس غریبی و ضربه صادقیان همراه شد که این توپ با برخورد به پای مدافع حریف از روی سر گوروک به گل تساوی تیم ایران مبدل شد.
    دقیقه 25 (2 – 1): باز هم حرکت عالی صادقیان و غریبی و از خود گذشتگی هر دو بازیکن در نهایت با پاس عرضی غریبی نرسیده به خط 6 قدم مقابل دروازه خالی ترکیه نصیب صادقیان شد تا او هم با عبور دادن توپ از خط دروازه حریف ساده ترین کار ممکن را انجام دهد.
    دقیقه 74 (3 – 1): یک ضدحمله سریع و بی نقص از تیم ایران با حرکت جهانبخش از چپ و پاس عرضی او همراه شد تا محسن مسلمان از پشت محوطه جریمه با یک ضربه فنی و بسیار دقیق جای هیچ عکس العملی را برای گوروک باقی نگذارد.
    دقیقه 85 (3 – 2): در یک غافلگیری در پشت محوطه جریمه ریدوان سیمسک تازه وارد با شوتی محکم توپ را به سمت دروازه شلیک کرد که توپ بعد از برخورد به تیر عمودی درون دروازه تیم ایران جای گرفت.
    بهترین بازیکن:محسن مسلمان
    این درست که پیام صادقیان 2 گل زد و میلاد غریبی هم 2 پاس گل داد ولی الحق محسن مسلمان را باید بهترین بازیکن میدان انتخاب کرد. کاپیتان ایران فکورانه بازی کرد و به خوبی نبض بازی را برای تیم ایران تنظیم کرد . عالی پاس داد و خوب هم جنگید. گل زیبایش هم جای هیچ واکنشی باری دروازبان ترکیه باقی نگذاشت.
    اتفاق ویژه:
    این اولین بازی ایران و ترکیه در یک رده ملی در سال های اخیر بود . مسابقه ای که با برتری فنی ایران همراه بود و شاگردان منصوریان با شایستگی بازی را به سود خود تمام کردند. اما این برتری مورد پسند رقیب زرشکی پوش ایران نبود و آنها با بازی خشن و کثیف بارها سعی در به هم زدن بازی داشتند . اوج این حرکت ها زمانی بود که مدافع ترک پیام صادقیان را کنار خط زد و این خطا با رفتار زشت کادرفنی ترکیه تبدیل به جنجال شد .نکته جالب اینکه مسلمان بعد از گل زیبایی که زد ، دست ها را پشت گوش گذاشت و پاسخ نیمکت ترکیه را داد...

.................................................. .............................

پ.ن

تبریک میگم به همه عیدیه خوبی بود
    ولی برام جالب بود کسی تا این لحظه در این تاپیک به این قهرمانی کوچکترین اشاره ای هم نکرده ...... حالا اگه تیم باخته بود تاپیک 4 صفحه جلو رفته بود ........
    یه خسته نباشید به علی منصور و همه بروبچه های تیم ملی امید باید گفت
    علی منصور نشون داد مثل دوران بازیگریش باهوشه و برنامه ریزی شده جلو میره.عالی نتیجه گرفت.حتی تیم ملی بزرگسالامونم با هدایت علی منصور روسیرو شکست داد بعد با اقای کی روش میریم به لبنان میبازیم
    من خیلی خودمو نگه داشتم که نظری در مورد کی روش ندم ولی دیگه این قهرمانی دلیلی شد تا کمی اقای کی روشو مورد عنایت قرار بدیم

خیلی حرف زده میشه در مورد تیم ملی یه عده مثل من اعتقاد دارند همین الان هم با اینکه همه چیز پارتی بازی شده و شایسته سالاری نیست باز هم بازیکنای خیلی خوبی داریم که میتونه بهمون کمک کنند و عدم نتیجه گیریه کی روش ربطی به پتانسیل پایین فوتبال ایران نداره و بیشتر این عدم نتیجه گیریو من در این میبینم که کی روش نمیتونه به عنوان نفر اول موفق باشه

دعوت شدن امثال ویلیام و دنیل و ارتورو جک و جو به تیم ملی اشکالی نداره به شرطی که به جوانهایی هم که در همین لیگ دارند بازی میکنند هم توجهی کنیم....من بازی از اقای دنیل و ویلیام ندیدم ولی مطمئنم که ارش افشین و حامد لک خودمون هم حقشون ملی پوش شدن بود که حتی دعوت هم نشدن

ما در ایران مربیهای خوبی داریم که حاضرم شرط ببندم خیلی خیلی بهتر از کی روش نتیجه میگرفتندمتاسفانه شایسته سالاری نیست......فعلا همین علی منصور در تیم ملی امید خیلی چیزارو ثابت کرد......

امیدوارم کویتو در غیاب دو ستارش،ولیدعلی و العنزی بتونیم شکست بدیم.....
    خیلی حرف در مورد تیم ملی دارم ولی ترجیح میدم سکوت کنم....فقط یه سوال دارم اقای کی روش که الان برای ما خدای حرفه ای گریه چرا کاپیتان تیم ملی اقای نکونام انقدر نفوذ داره در تصمیماتی که گرفته میشه ؟ چرا اقای نکونام تعیین میکنه چه کسی به تیم ملی دعوت بشه چه کسی نشه؟چرا بعضی از بازیکنا با حرف نکونام دعوت نمیشن تا رفیقای اقای نکونام دعوت بشن؟ترجیح میدم این مسالرو بیشتر باز نکنم.....فعلا اقای نکونام خودشو همه کاره میدونه و میتازونه...بتازون اقا جواد....بازیکنا بخوان دعوت شن باید اول این اقا تاییدشون کنه بعد سرمربی جالبه!

شاد باشید

Last edited by Amir M.ohAma.D; 26-03-2013 at 11:45.

13. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

تیم امید که خوب نتیجه گرفت ، امیدوارم سال جدید واسه تیم ملی هم خوب باشه و هم تو مقدماتی جام ملت ها و هم جام جهانی نتیجه بگیره

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

امروز باید چشممون به بازی لبنان-ازبکستان باشه و امیدوار به برد لبنان و شاید تساوی کره-قطر

16. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •