تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 280 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

محمود خوردبين: پرسپوليسي‌ها ما را ببخشند و همچنان طرفدارمان باشند

آنها جواني كردند و خودشان هم به شدت از كاري كه كرده‌اند پشيمان هستند

سايت گل ـ محمود خوردبين سرپرست پرسپوليس اعلام كرد هواداران پرسپوليس بايد دوباره به حمايت از تيمشان پرداخته و مانع از تضعيف پرسپوليس بشوند.
    خوردبين كه در برنامه نود در نود حضور يافته بود در پاسخ به سوال مجري برنامه در ارزيابي حركت دو بازيكن خاطي گفت:« آنها جواني كردند و خودشان هم به شدت از كاري كه كرده‌اند پشيمان هستند.»
    خوردبين ادامه داد:« من از هواداران پرسپوليس خواهش مي‌كنم اين مسأله را پاي كليت تيم ننويسند، ما را ببخشند و از ما روي برنگردانند.»
    به گفته خوردبين پرسپوليس باشگاهي است كه رعايت اخلاق را همواره در نظر داشته و هيچ كس حركت رخ داده را تأييد نمي‌كند اما جريمه اعلام شده بايد متناسب با عمل صورت گرفته باشد نه متأثر از فضاي فعلي جامعه.
    خوردبين در پايان به هواداران پرسپوليس وعده داد با تقويت تيم در روزهاي آينده پرسپوليس بعد از تعطيلات شرايط بهتري در رقابت‌هاي ليگ خواهد داشت.

دایی مقصر بود نه من / شيث رضايي: فردوسی پور 4 سال است با من مشکل دارد/نمي‌دانم چرا نگاه‌ها به من منفي است‌!‌

دوازده‌سال است در اين فوتبال بازي مي‌كنم و از 14سالگي در تيم ملي بودم. با 15، 16‌مربي كار كرده‌ام و مشكلي نداشتم‌. مي‌توانيد از آن‌ها بپرسيد. در پرونده دايي هم همه متوجه شدند كه او مقصر بود و هنوز هم پرونده‌‌اش باز است

سایت گل -هفته نامه تماشاگر در شماره امروز خود در مصاحبه ای با شیث رضایی و محمد نصرتی دفاعیات این دو را تبدیل به تبتر اول خود کرده است. شیث در این مصاحبه که قبل از اعلام محرئمیت وی انجام شده مفصل به دفاع از خود پرداخته است و این جایی است که مشکل اوست. او که قبول ندارد اندکی از مشکلات هم متوجه خود اوست.

به نظر مي‌رسيد تازه در‌تركيب تيم جا افتاده بودي كه اين اتفاق رخ داد؟

‌ فشار روي بچه‌ها‌ زياد بود و به‌خاطر نتايج و شعار تماشاگران بازي سنگيني داشتيم. جدا از اين مسائل، از اول بازي هم تماشاگران رشتي به بازيكن ما ركيك‌ترين حرف‌ها‌ را مي‌زدند. من روي گل اول مقصر بودم، چون آمدم جاي نورمحمدي را پر كنم گل خورديم. به دليل همين حساسيت، بعد از گل مساوي بيش از حد خوشحالي كردم و همبازي‌ام را قلقلك دادم.

به نظر مي‌رسد به‌خاطر پرونده‌ها‌ي قبلي، همين قلقك طور ديگري برداشت شد.

‌شما به من بگوييد پرونده‌ها‌ي قبلي چه بود كه مي‌گوييد؟ اگر منظورتان ماجراي هواپيماست كه پرونده‌اي نيست. من در آن ماجرا اشتباه كردم و دادگاه هم تشكيل شد. وقتي هم قاضي صحبت‌ها‌ي مرا شنيد، جريمه نقدي شدم و پرونده بسته شد. اگر آن پرونده بحران‌آميز بود كه دو‌ميليون جريمه نمي‌شدم و بيشتر از اين‌ها‌ به مشكل مي‌خوردم‌. حالا نمي‌دانم بعد از 4‌سال چرا دوباره اين ماجرا را مطرح مي‌كنند.

قبول داري كلا حاشيه داري؟

‌ نمي‌دانم چرا نگاه‌ها به من منفي است‌!‌ دوازده‌سال است در اين فوتبال بازي مي‌كنم و از 14سالگي در تيم ملي بودم. با 15، 16‌مربي كار كرده‌ام و مشكلي نداشتم‌. مي‌توانيد از آن‌ها بپرسيد. در پرونده دايي هم همه متوجه شدند كه او مقصر بود و هنوز هم پرونده‌‌اش باز است.

مي‌خواهي در مورد اتفاقات بازي با داماش صحبت كني؟

‌‌در آن صحنه شادي بعد از گل هيچ اتفاقي نيفتاد و به نظرم برداشت اشتباه مسئولان بود. من نورمحمدي را قلقلك دادم و وقتي شادي مي‌كنيم هميشه 7،8 نفري روي هم مي‌پريم و اين امري طبيعي است. در مورد نصرتي هم بهتر است خودش حرف بزند.

ظاهرا در برنامه‌90 پرونده شما دو‌نفر را براي هميشه در فوتبال ايران بستند.

‌‌موضوع‌ها‌ي مطرح‌شده در برنامه‌90 برمي‌گردد به خصومت شخصي فردوسي‌پور كه مربوط به 4‌سال پيش مي‌شود و هنوز ادامه دارد. 4‌سال پيش اعلام كرد كه شيث رضايي صغر‌سن است، در صورتي كه هيچ مدرك پزشكي نداشت و من هم آزمايش‌ها‌يAFC را انجام داده بودم. اعتراضات من باعث شد تا در برنامه‌90 عذرخواهي كند و از آن زمان كينه به دل دارد و مسائل كوچك را هم بزرگ مي‌كند.

با اين واكنشي كه جامعه به آن رفتار نشان دادند به نظر مي‌رسد ديگر در صحنه فوتبال ديده نشوي؟

‌ متاسفانه الان موجي ايجاد شده كه همه به ما دو‌نفر حمله مي‌كنند و بايد يك بزرگ‌تر اين موج را بشكند. نمي‌دانم چرا مي‌خواهند زندگي ما دو‌نفر را نابود كنند. نصرتي 9‌سال است در تيم‌ملي بازي مي‌كند و حاشيه ندارد و اين موج بيش از حد بلند است و دارد ما را نابود مي‌كند. از خدا مي‌خواهم يك بزرگ‌تر موج‌شكن شود.

و با حكمي ‌كه كميته انضباطي در محروميت مادام‌العمر شما داد به نظر مي‌رسد وجود يك موج‌شكن هم جوابگو نباشد.

‌اين حرف‌ها‌ هنوز قطعيت ندارد. كميته انضباطي حكم اوليه را داده و ما هنوز حق اعتراض داريم.

فكر مي‌كني اعتراض جواب بدهد؟

‌‌بله‌، من اعتراض دارم. اعتراض مي‌كنم كه من 12‌سال است در اين فوتبال حضور دارم و بدون حاشيه بودم و با هيچكس جز دايي و قطبي مشكل نداشتم. من اگر مشكل داشتم كه نمي‌توانستم 12‌سال در اين فوتبال حضور داشته باشم. براي اين‌كه بشوم شيث رضايي به خدايي خدا رياضت كشيدم.

به اين‌كه بدون فوتبال چه كار خواهي كرد فكر كرده‌اي؟

‌ فكر نمي‌كنم مرا مادام‌العمر محروم كنند، چون هيچ كاري نكردم كه مستحق آن باشم. من از كميته انضباطي مي‌خواهم ثابت كنند كه من چه كار بدي كردم. من هيچ كار زشتي نكردم، جز قلقلك دادن!

يعني قبول نداري حركت زشتي انجام دادي؟

‌در اين جور مواقع بايد بزرگ‌تر‌ها‌ي فوتبال مقابل اين جو ايستادگي كنند و براي ما كه جوان‌تر هستيم نقش پدر را بازي كنند. من و نصرتي ضرر نمي‌كنيم، بلكه اين تيم پرسپوليس است كه ضرر مي‌كند. معتقدم مسئولان و بزرگ‌ترهاي فوتبال بايد يك جوري اين ماجرا را جمع‌و‌جور كنند.

سوال آخر اين‌كه از اين اتفاقات پشيمان نيستي؟

‌من هميشه در شادي‌ها‌ي بعد از گل شركت نمي‌كردم. باور كنيد اخيراً‌ آن‌قدر روي تيم فشار بود كه خوشحالي كردم تا نگويند چرا شيث در شادي‌هاي بعد از گل شركت نمي‌كند. من كار اشتباهي نكردم كه پشيمان باشم. تنها شادي زيادي از خود نشان دادم، اما اگر مردم و مسئولان فكر مي‌كنند اشتباه كردم، از همه عذرخواهي مي‌كنم.

2. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده خدا شیث دلم براش میسوزه
    آش نخورده و دهن سوخته...!!!
    اون فیلم رو 100 دفه دیدم ولی هیچ چیزی رو در مورد شیث ثابت نمیکنه.
    من جای شیث بودم یه راست میرفتم فیفا شکایت میکردم.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نامه عذرخواهی شیث رضایی: ملت ایران! پشیمانم، مرا ببخشید

شما شاهد بودید که در صحنه اول تقصیری نداشتم و شروع کننده نبودم. در مورد دوم نیز هرچند چیزی از شوخی‌های من قابل رؤیت نیست

سایت گل- شیث رضایی مدافع اخراجی تیم فوتبال پرسپولیس از حرکتی که پس از گلزنی در دیدار با داماش گیلان انجام داده عذرخواهی کرده و خواهان این شده که مردم و مسئولان او را ببخشند.

متن نامه رضایی به شرح زیر است:

"می‌خواستم از ملت ایران، مسئولین باشگاه پرسپولیس، فدراسیون فوتبال، کمیته اخلاقی، کمیته انضباطی از رسانه‌های گروهی و از تمام فوتبال دوستان صمیمانه عذرخواهی می‌کنم. تقاضای من این است که من را ببخشید.

هرگز نمی‌خواستیم که افکار عمومی را جریحه‌دار کنیم. ممکن است شوخی‌های ما به دلیل بی‌مبالاتی در دید افکار عمومی قرار گرفته و باعث آزردگی خاطر مردم شده باشد ولی این سوء رفتار ما به دلیل بی‌احترامی به هنجارهای جامعه و بی‌احترامی به مردم نبوده است. می‌پذیرم به دلیل هیجان ناشی از گل رفتاری مرتکب شدیم که خودمان از بازتاب آن بی‌اطلاع بودیم.

شما شاهد بودید که در صحنه اول تقصیری نداشتم و شروع کننده نبودم. در مورد دوم نیز هرچند چیزی از شوخی‌های من قابل رؤیت نیست اما می‌پذیرم که به دلیل پخش زنده لازم بود هنجارهای اجتماعی را رعایت می‌کردیم ولی بی‌مبالاتی کردیم و حالا پشیمانم.

ما فرزند شما هستیم هرحکمی که بدهند می‌پذیرم. اگر محرومیت من می‌تواند اسباب التیام گردد آن را می‌پذیرم اما تکرار می‌کنم قصد بی‌احترامی به کسی را نداشتیم و مردم و مسئولین هر تصمیمی بگیرند می‌پذیرم. از خداوند می‌خواهم که ذهن مردم را نسبت به رفتار ما به سمت عطوفت رهنمون نماید."

5. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوباره قــد بکـش تا اوج فـواره / نگو این ابر بی بارون نمیذاره
    مث یار دلاور نشکن از دشمن / ببین سر میشکنه تا وقتی سر داره

7. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

زارع: بحرینی‌ها دنبال حاشیه هستند/ برای شیث هم بیانیه می‌نویسیم

خانواده رضایی و نصرتی شرایط خوبی ندارند
    هافبک تیم ملی گفت: بحرینی‌ها با توجه به اینکه از لحاظ فوتبالی به ما نمی‌رسند به دنبال ایجاد حاشیه هستند.

به گزارش افکار، مازیار زارع پس از پایان تمرین امروز تیم ملی فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه شرایط خوبی داریم و در ۴ روز گذشته تمرینات پر فشاری را برگزار کرده‌ایم. این هفته قطعا برای دیدار با بحرین تمرین خواهیم کرد.

وی افزود: بازی سختی در پیش داریم و می‌دانیم که این مسابقه مثل دیدار در تهران نیست و صددرصد جو علیه ما خواهد بود و بحرینی‌ها با توجه به اینکه از لحاظ فوتبالی به ما نمی‌رسند به دنبال ایجاد حاشیه هستند.
    هافبک پرسپولیس در خصوص بیانیه‌ای که بازیکنان تیم ملی برای محمد نصرتی نوشته‌اند تصریح کرد: بچه‌ها با هم تصمیم گرفتیم هم برای رضایی و هم برای نصرتی متنی را تنظیم کنیم. باید به افق‌های دورتری بنگریم و توانستیم تنها این کار را برای آنها انجام دهیم. قرار است برای رضایی هم همین بیانیه را بنویسیم و به فدراسیون فوتبال تحویل دهیم.
    زارع ادامه داد: خبر دارم که خانواده این دو بازیکن شرایط خوبی ندارند و این روزها کسی از شیث رضایی صحبت نمی‌کند. به عنوان بازیکن پرسپولیس وظیفه دارم بگویم شاید این بازیکن اشتباهات زیادی را مرتکب شده باشد اما امیدوار هستم شرایط به گونه‌ای پیش برود که این دو بازیکن بتوانند به فوتبال خود ادامه دهند.
    زارع گفت: در صحبتی که با علی کریمی داشتیم پیگیری کرده‌ایم که اگر ما را قابل بدانند و حرف بازیکنان تیم ملی را بپذیرند برای رضایی هم بیانیه‌ای را تنظیم کنیم. باز هم تاکید می‌کنم که با این کار نمی‌خواهیم اشتباه آنها را توجیه کنیم ولی امیدواریم به عنوان کوچکترین فرد از ما بپذیرند که این دو بازیکن هم نابود نشوند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بحث بازیکنان تیم ملی برسر بیانیه/ یک نفر گفت شیث بازیکن تیم ملی نیست

زارع موضوع حمایت از شیث رضایی را پیش کشید که یکی از بازیکنان استقلالی تیم ملی با این مساله مخالفت کرد

سایت گل – بیانیه حمایت بازیکنان تیم ملی از محمد نصرتی دیروز به هنگام غذا خوردن تنظیم شد و تقریبا همه بازیکنان روی آن اتفاق نظر نداشتند.
    این در حالی بود که مازیار زارع هافبک ملی‌پوش پرسپولیس در خلال بحث‌ها موضوع حمایت از شیث رضایی را پیش کشید که یکی از بازیکنان استقلالی تیم ملی با این مساله مخالفت کرد و گفت با توجه به اینکه شیث بازیکن تیم ملی نیست، آنها دلیلی برای بیانیه‌نویسی ندارند.
    این نکته‌ای است که مازیار زارع در مصاحبه امروز هم درباره آن صحبت کرده و گفته که آنها مشغول آماده کردن بیانیه‌ای برای حمایت از شیث رضایی خواهند نوشت البته به شرط اینکه سایر بازیکنان قبول کنند که امضای خود را پای اسم شیث بیاورند.
    ظاهرا بحث روز گذشته بازیکنان تیم ملی در حمایت از شیث رضایی جدی بوده که کارلوس کی‌روش در آن دخالت کرده و گفته است که خودش در این زمینه تصمیم خواهد گرفت. اما پرسپولیسی‌های تیم ملی در حال استفاده از نفوذ علی کریمی برای جلب نظر بقیه بازیکنان هستند. استدلال آنها هم این است که شیث این ماجرا را آغاز نکرده است.
    بازیکن خط دفاعی پرسپولیس بعد ازچند مصاحبه، امروز در بیانیه‌ای از مردم عذرخواهی کرده است.

10. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

به به : دی
    هر دم از این باغ بری می‌رسد ...
    آقای مدیرعامل هم خوب اطلاعات جامع فوتبالیش رو داره به رخ می‌کشه : دی
    والا پسردایی 10 ساله‌ی من که دو سه سال اخیر تمام برنامه‌های 90 رو دیده، پست‌های بازیکنا رو از استیلی بهتر بلده ! بعد اون وقت ...

مازیار ناظمی در وبلاگ خود نوشت:

در برنامه «ورزش بدون ویرایش» که از شبکه رادیویی «گفت و گو» پخش می‌شود شنبه شب سردار رویانیان، مدیرعامل پرسپولیس راجع به اتفاقاتی که بین شیث رضایی و محمد نصرتی، مدافعان تیمش افتاد صحبت می‌کرد که اشتباهی باورنکردنی مرتکب شد.

او در مورد لزوم جریمه مالی بازیکنانش که به ترتیب 300 و 250 میلیون تومان است گفت:«این بازیکنان با کاری که کردند به من ضرر مالی زدند. چون من باید جای آن ها بازیکن بیاورم.» تا این جای کار هنوز اتفاقی نیفتاده اما سوتی مدیرعامل پرسپولیس در این لحظه شنوندگان رادیو را شوکه کرد:«به هر حال این دو بازیکن برای ما مهم بودند. یکی از آن ها در خط دفاع و دیگری در خط میانی و حمله»

معلوم نیست رویانیان کدام یک از دو مدافع خاطی تیمش را مهاجم فرض کرده است .

اما این دست اشتباهات از مدیرعامل پرسپولیس تازگی ندارد. او چندی پیش در برنامه نود به اشتباه امیر حاج رضایی، کارشناس سرشناس فوتبال ایران را محصص خطاب کرده بود که این ها میزان شناخت او از فوتبال را به خوبی نشان می دهند.

12. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سانسور مصاحبه پروین در شبکه 2 : اکبریان ، اون بچه خوشگل و خوش بر و رو الان کجاس ؟!

وقتی که پروین باز هم روی چهره و ظاهر اکبریان تاکید کرد ناگهان مصاحبه قطع شد و معلوم نبود که علت این قطع ناگهانی به کمبود وقت مربوط بود یا سانسور حرفهای این تیپی ساطان

سایت گل - اگر بیننده برنامه شب گذشته ورزش از شبکه 2 نبودید شاید برایتان جالب باشد که در جریان یک اتفاق حاشیه ای در این برنامه باشید . در برنامه شب گذشته امید گلمکانی ، گزارشگر شبکه دوم مصاحبه ای را با علی پروین ترتیب داده بود . در این مصاحبه بیشتر حرفهای سلطان به ماجرای شیث و نصرتی و دفاع از انها اختصاص داشت تا اینکه بحث سلطان به علی اکبریان ، بازیکن سابق پرسپولیس رسید و پروین گفت :
    «علی اکبریان؛ اون بچه خوشگل و خوش بر و رو الان کجاس»
    وقتی که پروین باز هم روی چهره و ظاهر اکبریان تاکید کرد ناگهان مصاحبه قطع شد و معلوم نبود که علت این قطع ناگهانی به کمبود وقت مربوط بود یا سانسور حرفهای این تیپی ساطان و شاید هم دفاع و فرافکنی پروین نسبت به شیث و نصرتی

14. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

افکار عمومی و شیث و نصرتی

بسیاری از خوانندگان به این نکته اشاره کرده اند که دلیل اصلی بزرگ شدن قصه شیث و نصرتی از سوی صدا و سیما، به حاشیه راندن قصه اختلاس سه هزار میلیارد تومانی است.

عصر ایران ورزشی - موضع گیری افکار عمومی علیه محمد نصرتی و شیث رضایی، با گذشت زمان رو به کاهش است.

زمانی که تلوییون ایران تصاویر شوخی غیراخلاقی این دو بازیکن را منتشر کرد، فضای جامعه به شدت علیه شیث و نصرتی برانگیخته شد.
    سه روز پس از بازی پرسپولیس و داماش گیلان، سایت عصر ایران در صفحه ورزشی خود این سئوال را با خوانندگانش در میان گذاشت: |" آیا با اعمال محرومیت سنگین برای محمد نصرتی و شیث رضایی موافقید؟ " 1778 خواننده عصر ایران در این نظرسنجی شرکت کردند و 65 درصد آنها به سئوال مطرح شده پاسخ مثبت دادند و 35 درصد آنها نیز به سئوال مذکور پاسخ منفی دادند.

اما روز گذشته، یعنی هشت روز بعد از ماجرای شوخی شیث و نصرتی در بازی پرسپولیس – داماش، سایت عصر ایران در صفحه ورزشی خود این سئوال را در قالب نظرسنجی با خوانندگانش مطرح کرد: " آیا با تخفیف مجازات محمد نصرتی موافقید؟ " تا کنون 1617 نفر در این نظرسنجی شرکت کرده و این بار 65 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی به این سئوال پاسخ مثبت و 35 درصد آنها پاسخ منفی داده اند.

در یادداشت ها و اخبرا گوناگونی هم که سایت عصر ایران تاکنون درباره " رسوایی بازی با داماش " منشتر کرده، بسیاری از خوانندگان در روزهای نخست انتشار این مطالب خواستار برخورد سخت با این دو بازیکن بودند اما به تدریج موضع گیری های مسالمت آمیز و عفوطلبانه خوانندگان بیشتر شد.

حتی بسیاری از خوانندگان به این نکته اشاره کرده اند که دلیل اصلی بزرگ شدن قصه شیث و نصرتی از سوی صدا و سیما، به حاشیه راندن قصه اختلاس سه هزار میلیارد تومانی است.

به نظر می رسد حمایت چهره های شاخص فوتبال ایران از این دو بازیکن و بویژه نامه حمایت آمیز بازیکنان تیم ملی و نیز هشدار بسیاری از افراد در خصوص ضرورت پرهیز از آبروبری و لزوم برخورد بزرگوارانه با خطاکاران، در تغییر موضع محسوس افکار عمومی ایران علیه شیث رضایی و محمد نصرتی تاثیرگذار بوده است.
    باید دید که در روزهای آینده، فضای عمومی جامعه در قبال ابن دو فوتبالیست به کدام سمت و سو می رود.
    asriran.com

16. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

به نظرم کاری که نصرتی وشیث کردن کاملا عادی وطبیعی بود!
    اکثر بچه های این جا یا دانشجو بودن یا سرباز یا هردو توی این محیط ها این جور کارها رو یا بهتر بگم شوخی ها فوق العاده عادی و به میزان لازم رو انجام دادن...تازه دوران دبیرستان رو هم من ذکر نکردم.
    حالا چی شده که با یه انگشت کردن این آقایون تمام دنیا سیاه و تیره وتار شده؟
    اون جنبه افکار عمومی رو که نباید این قبیل کارهارو جلوی دوربین انجام داد رو قبول دارم.اما به این شدت برخورد کردن یه جور بازی کثیفه وبس.
    راستی نتیجه حکم کمیته انضباطی در مورد این نگون بخت ها چی شد؟

18. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •