نكات اين بازي
1- بازي واقعا با شوكه بزرگي براي همه بارساييها آغاز شد نبود پويول قابل پيشبيني بود اما نبود بوسكتس پيكه و ژاوي واقعا دقايق اوليه فشار خون منو انداخت جدي ميگم واقعا فكر ميكردم خدا هم همه چيز رو فراهم كرده كه رئال 5 گل رو جبران كنه
2- نبود مدافع تخصصي مياني واقعا تيم رو اذيت كرد و باعث شده بود رئال توي اكثر حمله هاش واقعا خطرناك باشه تركيب آبيدال ماسكرانو واقعا يه تركيب نامناسب و البته براي پپ اجباري بود اميدوارم در ادامه اين فصل دوباره اصلا چنين تركيبي رو نبينم فكر ميكنم ميشد به فونتاس اعتماد كرد
3- رئال خيلي پرفشار و با انگيزه شروع كرد درسته كه نبود ژاوي پيكه بوسكتس پويول و پدرو باعث شد از نظر روحي خيلي بهتر از بارساييها بازي رو شروع كنن ولي از انصاف نبايد گذشت كه واقعا مشخص بود بدنهاي رئاليها آماده تر بود و شايد دليل اصليش زودتر شروع كردن تمرينات پيش فصل بود واقعا زهردار حمله ميكردن ولي ضربات آخر رو خيلي بد ميزدن سرعتشون هم براي اولين بازي فصل واقعا خوب بود
بنزما واقعا بيست دقيقه اول بازي ستاره رئال بود به شدت پرس ميكرد و پرفشار بازي ميكرد و واقعا آدريانو و آبيدال رو اذيت كرد و با اوزيل خيلي هماهنگ بازي ميكرد
4- هر چه از زمان بازي گذشت بارساييها به تركيب جديدشون عادت بيشتري كردن ، فشار اوليه رئال هم فروكش كرد و بارسا تقريبا دوباره ميدون دار شد
بازي واقعا خوب تياگو توي اين ميدون دار شدن خيلي تاثير گذار بود و واقعا ميشه گفت ديگه نبايد تياگو رو با اينيستا و ژاوي مقايسه كرد تركيب هوش خلاقيت سرعت و فيزيك بدنيش تعريفي كاملا متفاوت با اينيستا و ژاوي داره. تياگو واقعا فقط شبيه خودشه
خيلي خونسردانه سه چهار تا دريبل زد كه براي اولين بازي ثابتش مقابل رئال اونهم در برنابئو واقعا براي من شگفت آور بود چون حقيقتا فضاي اين بازي با تمام بازيهاي دنيا متفاوته و بازي كردن در اون جو اصلا ساده نيست
تياگو اونقدر خوب بود كه بيرون رفتنش براي لحظاتي بارسا رو دچار شوك كرد و چند دقيقه اي بارسا كاملا بازي رو از دست داد واقعا تا زماني كه در ميدان بود جوري بازي كرد كه حتي اينيستا بهش عادت كرده بود كاملا مشخص بود كه چند دقيقه اي طول كشيد تا بازيكنا بين سبك ژاوي و تياگو تمايز قائل بشن و به اومدن ژاوي عادت كنن
خدا كنه چشمش نزنم نميخوام از خودم تعريف كنم اما كم بازي نديدم كم متولد شدن و رشد بازيكناي ستاره رو نديدم به همين خاطره كه ميگم اين بازي تياگو واقعا من رو خوشحال ميكنه چون نگراني جانشين ژاوي رو تا حدود زيادي كم ميكنه
چقدر لذت بخشه كه ميوه باغ خودت رو روي سفره بياري از خريد صدها ستاره لذت بخش تره اين رو واقعا خود رئاليها هم تاييد ميكنن وقتي به كاسياس نگاه ميكنن و تفاوتش رو با مثلا رونالدو احساس ميكنن
5- بارسا نيمه دوم رو بهتر شروع كرد اما به ناگاه دوباره رئال صاحب ميدون شد به نظر من چنتا دليل داشت
يكيش بيرون رفتن تياگو بود كه نميدونم به خاطر خستگي بود يا نه ولي جاي خالي تياگو براي لحظاتي تيم رو اذيت كرد اومدن ژاوي نه چندان آماده هم به حس شدن اين خلا كمك كرد
درواقع بعد از حدود ده دقيقه فقط به اين خاطر كه رئال تواناييه ادامه حمله كردن رو نداشت ، بارسا دوبار وسط رو گرفت و ژاوي ميدون داري كرد وگرنه به نظر من ژاوي واقعا آماده نبود و گوارديولا براي بازي ندادنش تصميم درستي گرفته بود
دومين دليلش به نظرم تاخير در تعويض آدريانو بود چون واقعا سمت چپ رو از دست داده بود توي اون دقايق كمي هم انگار از نظر بدني كم اورده بود
اين رو با احتياط ميگم اما به نظر من تعويض تياگو اگر فقط دليل فني داشته و دير تعويض كردن آدريانو اشتباهات گوارديولا در اين بازي بود
6- دو بازيكن خيلي كم توي ميدون ديده شدن مسي و رونالدو به نظر من بازي خوبي نكردن هرچند مسي دير به تمرينات اومده بود اما دركل حركاتش در زمين انگشت شمار بود. رونالدو هم جز يكي دوتا شوت و يه پاس خوب به فكر كنم بنزما كاري نكرد
اما چيزي كه هست هنوز براي من عجيبه كه مسي با اين بازي در مقايسه با اوجش بد چطور يه گل و يه پاس گل داده واقعا اين بشر...
7- و اما....
پديده بازي كسي كه تقريبا هر وقت صاحب توپ شد مارسلو بايد دريبل رو ميخورد
سانچز
براي اولين بازي بينظير بود
هيچ چيز در موردش نميخوام بگم چون واقعا براي شناختش و درك كردن رموز بازيش بايد چند بازي صبر كنم تا بتونم يه مطلب درست و حسابي در موردش بنويسم
تنها چيزي كه ميتونم بگم اينه كه سانچز اگر خدا بخواد و كمكش كنه فضاي لاليگاي امسال رو تغيير خواهد داد اين رو به عنوان يه طرفدار بارسا قول ميدم
نميدونم شما هم براي لحظاتي دچار اين حس شدين يا نه اما صادقانه ميگم من براي دقايقي در اوايل نيمه دوم مسي رو فراموش كردم انگار جايگاه انتظاراتم در بارسا جا به جا شده بود و از دوش مسي به دوش سانچز منتقل شده بود
هرچند كوتاه بود اما واقعا اين حس رو داشتم
8- با احترام به دوستان رئالي ولي منطق بازيكناي رئال هم داره كم كم جالب ميشه : خطا ميكنيم شما هم ميخوري و اعتراض هم نميكني
خشونت رئاليها ممكنه باعث بشه بازيكناي بارسا مصدوم بشن اما حقيقتا قبل از هر چيزي به خودشون فوتبالشون و زمان مفيد بازيشون در طول نود دقيقه آسيب ميزنه
گلها
1- با احترام به گل زيباي ويا به نظر من زيباترين و فني ترين گل بازي اولين گل بازي بود
بنزما واقعا خوب حركت كرد و خيلي باهوش عمل كرد
درست در فاصله اي با آبيدال ايستاده بود كه باتوجه به شكل ايستادن آبيدال عملا از بازي خارجش كرد و چقدر پاس زيبايي داد به اوزيل اونم ضربه ساده اي زد اما زيبايي اين گل واقعا به حركت زيباي بنزما بود
2- فقط حدود دو دقيقه گرفتن ميدون كافي بود تا مسي آزاد بشه يه پاس عالي توي فضا بده و ويا هم گل خيلي قشنگي به كاسياس بزنه كم به ياد دارم كاسياس از اين گلها خورده باشه
انگار ويا قصد كرده به بزرگترين دروازبانهاي دنيا گلهاي زيبايي بزنه اون از وندرسار اينم از كاسياس
3- گل سوم دقيقا به خاطر آسيبي كه خشونت كنترل نشده رئاليها به خودشون ميزنه
وقتي بازيكني از بارسا بين مدافعين رئال صاحب توپ ميشه رئاليها واقعا حتي بدون توجه به بازيكناي خودي به سمت بازيكن بارسا هجوم ميبرنو گاهي اوقات همديگرو زمين ميزنن
توي اين صحنه هم هجوم دسته جمعي رئاليها به مسي باعث شد توپ به خودشون بخوره و بندازنش جلوي مسي و مسي هم با يه ضربه نرم و ظريف از كنار پاي كاسياس توپ رو گل كرد
اصلا هم روي په په خطايي نشد و خودش ليز خورد
4- نبودن مدافع مياني تخصصي واقعا توي اين صحنه خودش رو نشون داد
خيلي ساده رئاليها توپ رو توي 18 كنترل كردن و بدون مزاحمت پاس رو به عقب و ضربه دقيق آلونسو كه البته با كمي خوش شانسي از كنار پاي سه چهارتا بازيكن بارسا عبور كرد و گل شد
داوري
به نظر من فاجعه بود
فكر ميكنم كه همه موافق باشن كه دو تا پنالتي كاملا واضح نگرفت يكي خطاي والدز روي رونالدو و يكي هم خطاي مارسلو روي پدرو كه هر دوشونو هم كمك داور ميتونست پرچم بده هم خود داور
چنتا خطاي عجيب رو هم يا نگرفت يا كارت نداد
نيمه اول پشت 18 بارسا روي فكر كنم رونالدو خطا شد كه نگرفت
توپي هم كه خورد به دست آبيدال كه واقعا نميشد پنالتي بگيره چون اصلا پنالتي نبود
خطاي نيمه اول خديرا روي آبيدال حداقل حداقل يه كارت زرد داشت و اگر برخورد شديد ميشد ميتونست اخراج هم بشه اونقدر پاش رو اورد بالا مستقيم زد توي صورت آبيدال و كارت هم نگرفت با توجه به اينكه خطاي دومش جوري بود كه نميتونست كارت نده واقعا خديرا بايد نيمه اول اخراج ميشد
نيمه اول خطاي كف پاي آلونسو روي تياگو هم كاملا مشخص بود و جريمش يه كرات زرد هم بود با توجه به خطاي نيمه دوم آلونسو روي مسي كه گرفتن موقعيت حمله بود و تكل از پشت هم بود آلونسو هم ميتونست اخراج بشه
خطاي په په روي آلوز هم كه نيازي به گفتن نداره و كارت زرد داشت
يه صحنه هم سانچز توپ رو از په په كنار 18 گرفت و داشت ميرفت تو كه خطاي سانچز رو گرفت من توي صحنه آهسته واقعا چيزي نديدم و يه تنه به تنه طبيعي بود
از همه عجيبتر اين بود كه اواخر نيمه دوم سانچز با كاسياس تك به تك بود كه راموس از عقب دقيقا سانچز رو شارژ كرد و داور به راحتي از صحنه گذشت و حركت بعدي سانچز رو خطا گرفت
يكي از خنده دارترين صحنه ها كارت گرفتن سانچز بود با اون فاصله كم توپ به دستش خورد بعد كارت داد ولي نيمه اول ديماريا دقيقا با هندش قصد فريب داور رو داشت ولي كارت نگرفت
در كل يكي از سخت ترين بازيهاي بارسا برابر رئال بود و البته با بازي خوب تياگو و سانچز يك بارساي اميدوار كننده ديديم
من فكر ميكنم توي بازيهاي اسپانيا داوران اسپانيايي دارن با رئاليها مدارا ميكنن هم توي فينال فصل قبل جام حذفي و هم توي اين بازي