ولی من فکر میکنم امشب شب تلخی واسمون باشه
کلا قدرت بارسا به کنار.... مسئله اصلی مصدومیت های بی مورد و بیخودی که گریبانگیر تیم شده
اگر تمام نفرات مون رو در اختیار داشتیم میتونستیم صعود کنیم ولی حیف که نشد....
ولی من فکر میکنم امشب شب تلخی واسمون باشه
کلا قدرت بارسا به کنار.... مسئله اصلی مصدومیت های بی مورد و بیخودی که گریبانگیر تیم شده
من که فکر نکنم به این بدی که شما فکر میکنی باشه
درسته بارسا تیم خوب و قدرتمندیه...ولی میلان هم نشون داده که اختلاف قدرت بین این دو تیم اونطوری که بقیه فکر میکردن نیست
به هر حال به غیر از نتیجه که دوست دارم با پیروزی میلان همراه باشه , ایمدوارم فوتبال زیبایی رو امشب شاهد باشیم
بازی های دیشب که اصلا من یکی رو راضی نکرد
اینم ترکیب!
حضور تومان سیدورف و امبرو
Christian Abbiati; Daniele Bonera, Philippe Mexes, Alessandro Nesta, Luca Antonini; Antonio Nocerino, Massimo Ambrosini, Clarence Seedorf; Kevin-Prince Boateng; Zlatan Ibrahimovic, Robinho.
با این وضع فلاکت بار مصدومیت ها پیش بینیم متاسفانه باخت 2 بر صفر یا 3 بر یکه![]()
Last edited by H A M A S; 28-03-2012 at 22:51.
حالا دیدی اشتباه کردیولی من فکر میکنم امشب شب تلخی واسمون باشه
این صحبت من که قبل بازی بهش اشاره کرده بودم
نتیجه خوبی بود...چون توی زمین خودمون گلی دریافت نکردیم و همین مسئله فشار روی تیم رو در بازی برگشت خیلی کم میکنه.من که فکر نکنم به این بدی که شما فکر میکنی باشه
درسته بارسا تیم خوب و قدرتمندیه...ولی میلان هم نشون داده که اختلاف قدرت بین این دو تیم اونطوری که بقیه فکر میکردن نیست
الان این فشار بر روی بازیکنان بارساست که در زمین خودشون باید گل بزنن و مراقب باشن که گلی دریافت نکن چون در این صورت کارشون خیلی سخت میشه.
الگری هم نشون داد شطرنج باز خوبیه...اگر یک مقدار دست آلگری بازتر بود و بازیکنان بهتری برای میلان خریداری میشد الان میلان رو به مدعی اصلی قهرمانی تبدیل میکرد.
آلگری با همچین بازیکنانی این چنین کار میکنه و نتیجه میگیره . اگر کمی مدیران میلان ولخرج تر بودن اوضاع خیلی فرق میکرد.
به امید موفقیت در بازی های بعد.
خدا رو شکر اشتباه دراومد!!
گل نخوردن توی خونه خیلی می ارزه...که دیشب موفق شدیم
نیمه اول 2 تا موقعیت خوب رو ایبرا و روبینو از دست دادن....اما عیبی نداره چون بارسایی ها هم موقعیت زیاد خراب کردن
راستی مصدومیت نستا جدیه؟
یعنـی مـن هرچی از آنتـونیـنی بگـم کـم گفتـم .
یعنـی دیشـب بهــترین بـازیکنِ زمـین بـود .
دوتـا گُل رو خـرید .
حیف شد 1 گل نزدیماگه یه گل میزدیم توی نیوکمپ میرفتیم کاتاناچیو ایتالیایی
الانم خیلی بد نیست میشه اونجا دفاع کرد و دلمون رو به زد حمله ها خوش کنیم
میلان میتونه بیاد بالا
این تماشاگرای با ذوق میلانی....
![]()
من متوجه منظور حرکت Curva Sud ها نشدم...قصدشون از قراردادن پکمن چی بوده؟!
الان منظورشون چیه؟!
راستی موقعیتی که روبینیو خراب کرد رو دیدین؟! این بشر نمیخواد درست بشه!
بازی آث میلان و بارسا رو هم دیدیم البته از طریق صدا و سیما که زحمت کشیدن با یه نیمه تاخیر حساس ترین بازی این فصل لیگ قهرمانان رو واسمون پخش کردن
بازی زیاد جذاب نبود و هر دوتا تیم خیلی محتاط بازی میکردن همین باعث شده بود بازی یه مقدار کسل کننده باشه البته وضعیت بد زمین سن سیرو هم تو روند بازی بی تاثیر نبود.
مهم ترین هدف میلان تو این بازی گل نخوردن از بارسا بود که به هدفشون هم رسیدن و برای گل زدن هم فقط چشم به ضد حملات داشتن که یکی دوتاشون رو زلاتان خراب کرد.
به نظر من این نتیجه برای میلان نتیجه بدی نیست نتیجه خوبی هم نیست باید ببینیم بازی برگشت چی میشه و در نهایت کدوم تیم صعود میکنه.
پ.ن:فقط نمیدونم چطوری میخوان تو نیوکمپ گل بزنن!شاید بهتر باشه دفاع کنن و کار رو به ضربات پنالتی بکشونن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)