حسین اونوقت ب کی بخندیم ؟
این صدا سیمای ما هم جدا تعطیله . تو اخبار ورزشی اخبار پریمیر لیگ رو نمی گن ولی بازی هاش رو پخش می کنن : دی
آدمای جالبی هستن
حسین اونوقت ب کی بخندیم ؟
این صدا سیمای ما هم جدا تعطیله . تو اخبار ورزشی اخبار پریمیر لیگ رو نمی گن ولی بازی هاش رو پخش می کنن : دی
آدمای جالبی هستن
ماه ژانویه هست !
عملا میشه اینطوری برداشت ک اسکولزی رو خریدیم و بازی می دیم . درسته !؟
از چند روز پیش هم سر الکس گفته بود میخواد اسکولزی رو برگردونه
+
: ))))
![]()
Last edited by *M!L4D*; 08-01-2012 at 19:53.
سلام دوستان!
من بازی رو ندیدم ولی تعجب میکنم که چطوری سیتی 10 نفره تونسته 2 گل به ما بزنه!
هایلایتهای بازی رو اگه کسی گیر آورد بزاره ببینم چطوری گل خوردیم (والبته چطوری 3 گل هم زدیم)
ممنون![]()
سوتی های استاد خیابانی هم که تهش بود
حتی نمیدونست اسکولز خداحافظی کرده و دوباره برگشته به میادین اصلا اطلاعاتش تعطیله!! میگفت سیتی و یونایتد تو اروپا بهم نمیخورن سیتی تو لیگ اروپا بازی داره منچستر هم تو لیگ قهرمانان!!
داشت میگفت سر فرگی 4 تا از بازیکنای قدیمیشو در اختیار داره دو تا توی زمین دو تا هم روی سکو ها!
هم تیمی طولانی رایان گیگز
همه ی بازیکنا را هم که باهم اشتباه میگرفت.
نمیدونم چه اصراری داره همه ی بازی های یونایتد و گزارش کنه!
من هم تبریک میگم. انصافا کمتر کسی فکر میکرد بتونیم سیتی و ببریم تو این شرایط. نیمه اول من گفتم داریم میریم که سیتی و 6 تایی کنیم انصافا نیمه دوم بازیمون به شدت افت کرد و یجورایی جرئت حمله کردن و از دست دادیم. نیمه دوم اگه ولبک اون فرصت دقیقا آخر و گل میکرد عالی میشد. تو نیمه دوم به نظرم فرگی تعویض اشتباهی انجام داد. درسته اسکولزی همیشه یک بازیکن فوق العادس ولی بعد از اینهمه زمان دوری نباید تو این بازی مهم اونم بجای نانی که عالی کار میکرد میوردش تو زمین. گل دوم و روی اشتباه اسکولز خوردیم کلا تو پاس های بلند هم یه چند تا سوتی بد داد. لیندرگارد هم که سکتمون داد!! روی گل دوم سیتی خیلی بد سوتی داد هرچند دقیقه 90 نجاتمون داد از شکست!!
به هر حال شانس هم اوردیم و داور هم به کمکمون اومد! مخصوصا اون پنالتی که برای سیتی نگرفت. ولی خوب یبار هم داور به ما حال بده
اما دور بعد هم یه قرعه سخت داریم اینبار باید در آنفیلد به مصاف [حذف شد] بریم. خیلی سال میشه که fa cup و نبردیم و بدجوری دلم برای این کاپ تنگ شده ولی راه سختی داریم تا قهرمانی تو این جام
Last edited by pcforlife; 09-01-2012 at 18:57. دليل: بخش حذف شده = توهین به تیم لیورپول
نصری رونشون داد گفت البته ما به دیدن سمیر نصری در پیراهن آبی آسمانی عادت داریم چون قبل از آرسنال تو مارسی بازی می کرده!!!!!!!!
ولی به غیر از حواشی به نظرمن والنسیا بد بازی کرد این لیندگارد هم گل دوم کم تقصیر نداشت (چه دروازه بانیم هست هر چه کاشته میاد سمتش می ره تو گل)
خندیدن؟! من اعصابم خورد میشه موقع گزارشش ... یه گزارشگر حق نداره اینطور بره رو مخ هوادارای پر تعداد یه تیم بزرگ . منم زنگ می زنم 162 شمام بزنید لطفا ... حداقل تلاش کرده باشیم...![]()
در واقع سیتی به یونایتد درس داد که چطوری وقتی 10نفره میشن 6تا نخورن
.......................
ولی عجب بازی بود،کلی حال داد.اون ضربه آزاد دقیقه آخر رو اگه آگرو(اگه اشتباه نکرده باشم) از جاش تکون نمیخورد راحت میتونست روی ریباند گل بزنه ولی جاموند از توپ.
البته یه نکته ای هم هست، یونایتد تو اون بازی به هیچ وجه دفاع نکرد که بیشتر گل نخوره و فقط فکر حمله بود و 3 گل را هم تو 4 دقیقه خورد ولی سیتی از همون اول نیمه دوم رفت تو دفاع تا بیشتر گل نخوره! اینجا فرق دو تیم مشخص میشه که یونایتد تو هر شرایطی تیم ترسویی نیست!
5 دقیقه آخر بازی هم در حد سکته بود! هر توپی سمت لیندرگارد میرفت خطرناک بود!! ضربه ایستگاهی و هم شانس اورد گل نخورد هم توپ دقیقا جایی رفت که ایستاده بود هم روی ریباند سیتی گل نزد!! ولی اول بازی یه شوت خفن و گرفت.
خب از نظر شما به عنوان یه هوادار یا به طور مثال سرمربی،ترجیح میدی وقتی تیمت 10نفره هستش جلوی رقیب خونیت و عقب هم هستی،بی محابا حمله کنی و 6تا گل بخوری تا تو تاریخ ثبت بشه یا یه بازی کاملا منطقی رو ارائه بدی.
.........................
من موندم فرگوسن که به اون دخه آ و لیندنگارد جوجه بازی میده و اعتماد میکنه،چرا رون روبرت زیلر رو رد کرد رفت بدون اینکه بهش فرصت بده.
زیلر با زیر 19ساله های آلمان قهرمان اروپا شده بود و تو رزروای منچسترم بود ولی بدون اینکه فرصتی بهش برسه گذاشتن بیاد هانوفر که حالا میبینید به کجا رسیده.
جزو بهترین استعدادای دروازبانیه و پشت سر نویر و ویزه دعوت میشه واسه تیم ملی آلمان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)