تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 186 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

من الان زنگیدم 162، یه پنج شیش مین گذشت تا مسئولش برادشت، همین موضوع رو باهاش مطرح کردم...
    بهش گفتم (قسم eش دادم) که: لطف کنید به گوش مسئولین شبکه سه برسونید اگه قراره بازی منچستریونایتد با گزارش جواد خیابانی پخش بشه، پخشش نکنید!
    بعد ازم دلیل خواست، وقتی بهش گفتم کلا خیابانی دوست داره تو یه بازی بین دو تیم پرطرفدار و کم/بدون طرفدار، گزارش کنه (حالا چه بازی تو لیگ داخلی باشه چه خارجی)، عمدا به طرفداری از تیمی گزارش می کنه که اون تیم کم طرفداره، اپراتوره خودش خندش گرفت و یه جورایی حرف منو تائید کرد.
    +
    ضمن اینکه همانطور که انتظار می رفت، عدم پخش نشدن اخبار پریمیرلیگ در اخبار های ورزشی شبکه های مختلف بابت همین کاهش رابطس !
    در کل به نظرم ضرری نداره هر کدوممون بزنگیم و این موضوع رو بگیم... البته انتقاد به خیابانی مشخصا فقط توسط منچستری ها نیست و فکر کنم هر طرفدار فوتبالی دوست داشته باشه که عادل، مزدک، علی فر یا حتی پیمان یوسفی (دیشب بازی اینتر رو خیلی خوب گزارش کرد) و این چند گزارشگر ورزشی جدید، بازی تیمش رو گزارش کنن، ولی جناب جواد خیابانی، گزارشگر بازی نباشه!
    حسین اونوقت ب کی بخندیم ؟
    این صدا سیمای ما هم جدا تعطیله . تو اخبار ورزشی اخبار پریمیر لیگ رو نمی گن ولی بازی هاش رو پخش می کنن : دی
    آدمای جالبی هستن

2. 6 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

تبریک میگم

میگم چطوری یهو اسکولز رو گذاشتن تو لیست ؟ (چند ساعت قبل از بازی اعلام شد . مگه نباید اسامی بازیکنان رو ثبت کنن اول بازیا ؟ مثلا قبل از برگزاری مسابقات جام ؟ )
    ماه ژانویه هست !
    عملا میشه اینطوری برداشت ک اسکولزی رو خریدیم و بازی می دیم . درسته !؟
    از چند روز پیش هم سر الکس گفته بود میخواد اسکولزی رو برگردونه

+

: ))))

Last edited by *M!L4D*; 08-01-2012 at 19:53.

4. 4 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام دوستان!
    من بازی رو ندیدم ولی تعجب میکنم که چطوری سیتی 10 نفره تونسته 2 گل به ما بزنه!
    هایلایتهای بازی رو اگه کسی گیر آورد بزاره ببینم چطوری گل خوردیم (والبته چطوری 3 گل هم زدیم)
    ممنون

6. 4 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سوتی های استاد خیابانی هم که تهش بود
    حتی نمیدونست اسکولز خداحافظی کرده و دوباره برگشته به میادین اصلا اطلاعاتش تعطیله!! میگفت سیتی و یونایتد تو اروپا بهم نمیخورن سیتی تو لیگ اروپا بازی داره منچستر هم تو لیگ قهرمانان!!
    داشت میگفت سر فرگی 4 تا از بازیکنای قدیمیشو در اختیار داره دو تا توی زمین دو تا هم روی سکو ها!
    هم تیمی طولانی رایان گیگز
    همه ی بازیکنا را هم که باهم اشتباه میگرفت.
    نمیدونم چه اصراری داره همه ی بازی های یونایتد و گزارش کنه!

8. 4 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من هم تبریک میگم. انصافا کمتر کسی فکر میکرد بتونیم سیتی و ببریم تو این شرایط. نیمه اول من گفتم داریم میریم که سیتی و 6 تایی کنیم انصافا نیمه دوم بازیمون به شدت افت کرد و یجورایی جرئت حمله کردن و از دست دادیم. نیمه دوم اگه ولبک اون فرصت دقیقا آخر و گل میکرد عالی میشد. تو نیمه دوم به نظرم فرگی تعویض اشتباهی انجام داد. درسته اسکولزی همیشه یک بازیکن فوق العادس ولی بعد از اینهمه زمان دوری نباید تو این بازی مهم اونم بجای نانی که عالی کار میکرد میوردش تو زمین. گل دوم و روی اشتباه اسکولز خوردیم کلا تو پاس های بلند هم یه چند تا سوتی بد داد. لیندرگارد هم که سکتمون داد!! روی گل دوم سیتی خیلی بد سوتی داد هرچند دقیقه 90 نجاتمون داد از شکست!!
    به هر حال شانس هم اوردیم و داور هم به کمکمون اومد! مخصوصا اون پنالتی که برای سیتی نگرفت. ولی خوب یبار هم داور به ما حال بده
    اما دور بعد هم یه قرعه سخت داریم اینبار باید در آنفیلد به مصاف [حذف شد] بریم. خیلی سال میشه که fa cup و نبردیم و بدجوری دلم برای این کاپ تنگ شده ولی راه سختی داریم تا قهرمانی تو این جام
    Last edited by pcforlife; 09-01-2012 at 18:57. دليل: بخش حذف شده = توهین به تیم لیورپول

10. 2 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سوتی های استاد خیابانی هم که تهش بود
    حتی نمیدونست اسکولز خداحافظی کرده و دوباره برگشته به میادین اصلا اطلاعاتش تعطیله!! میگفت سیتی و یونایتد تو اروپا بهم نمیخورن سیتی تو لیگ اروپا بازی داره منچستر هم تو لیگ قهرمانان!!
    داشت میگفت سر فرگی 4 تا از بازیکنای قدیمیشو در اختیار داره دو تا توی زمین دو تا هم روی سکو ها!
    هم تیمی طولانی رایان گیگز
    همه ی بازیکنا را هم که باهم اشتباه میگرفت.
    نمیدونم چه اصراری داره همه ی بازی های یونایتد و گزارش کنه!
    نصری رونشون داد گفت البته ما به دیدن سمیر نصری در پیراهن آبی آسمانی عادت داریم چون قبل از آرسنال تو مارسی بازی می کرده!!!!!!!!
    ولی به غیر از حواشی به نظرمن والنسیا بد بازی کرد این لیندگارد هم گل دوم کم تقصیر نداشت (چه دروازه بانیم هست هر چه کاشته میاد سمتش می ره تو گل)

12. 4 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

حسین اونوقت ب کی بخندیم ؟
    این صدا سیمای ما هم جدا تعطیله . تو اخبار ورزشی اخبار پریمیر لیگ رو نمی گن ولی بازی هاش رو پخش می کنن : دی
    آدمای جالبی هستن
    خندیدن؟! من اعصابم خورد میشه موقع گزارشش ... یه گزارشگر حق نداره اینطور بره رو مخ هوادارای پر تعداد یه تیم بزرگ . منم زنگ می زنم 162 شمام بزنید لطفا ... حداقل تلاش کرده باشیم...

14. 4 کاربر از redevil6990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان!
    من بازی رو ندیدم ولی تعجب میکنم که چطوری سیتی 10 نفره تونسته 2 گل به ما بزنه!
    در واقع سیتی به یونایتد درس داد که چطوری وقتی 10نفره میشن 6تا نخورن
    .......................

ولی عجب بازی بود،کلی حال داد.اون ضربه آزاد دقیقه آخر رو اگه آگرو(اگه اشتباه نکرده باشم) از جاش تکون نمیخورد راحت میتونست روی ریباند گل بزنه ولی جاموند از توپ.

16. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در واقع سیتی به یونایتد درس داد که چطوری وقتی 10نفره میشن 6تا نخورن
    .......................

ولی عجب بازی بود،کلی حال داد.اون ضربه آزاد دقیقه آخر رو اگه آگرو(اگه اشتباه نکرده باشم) از جاش تکون نمیخورد راحت میتونست روی ریباند گل بزنه ولی جاموند از توپ.
    البته یه نکته ای هم هست، یونایتد تو اون بازی به هیچ وجه دفاع نکرد که بیشتر گل نخوره و فقط فکر حمله بود و 3 گل را هم تو 4 دقیقه خورد ولی سیتی از همون اول نیمه دوم رفت تو دفاع تا بیشتر گل نخوره! اینجا فرق دو تیم مشخص میشه که یونایتد تو هر شرایطی تیم ترسویی نیست!
    5 دقیقه آخر بازی هم در حد سکته بود! هر توپی سمت لیندرگارد میرفت خطرناک بود!! ضربه ایستگاهی و هم شانس اورد گل نخورد هم توپ دقیقا جایی رفت که ایستاده بود هم روی ریباند سیتی گل نزد!! ولی اول بازی یه شوت خفن و گرفت.

18. 5 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته یه نکته ای هم هست، یونایتد تو اون بازی به هیچ وجه دفاع نکرد که بیشتر گل نخوره و فقط فکر حمله بود و 3 گل را هم تو 4 دقیقه خورد ولی سیتی از همون اول نیمه دوم رفت تو دفاع تا بیشتر گل نخوره! اینجا فرق دو تیم مشخص میشه که یونایتد تو هر شرایطی تیم ترسویی نیست!
    5 دقیقه آخر بازی هم در حد سکته بود! هر توپی سمت لیندرگارد میرفت خطرناک بود!! ضربه ایستگاهی و هم شانس اورد گل نخورد هم توپ دقیقا جایی رفت که ایستاده بود هم روی ریباند سیتی گل نزد!! ولی اول بازی یه شوت خفن و گرفت.
    خب از نظر شما به عنوان یه هوادار یا به طور مثال سرمربی،ترجیح میدی وقتی تیمت 10نفره هستش جلوی رقیب خونیت و عقب هم هستی،بی محابا حمله کنی و 6تا گل بخوری تا تو تاریخ ثبت بشه یا یه بازی کاملا منطقی رو ارائه بدی.
    .........................

من موندم فرگوسن که به اون دخه آ و لیندنگارد جوجه بازی میده و اعتماد میکنه،چرا رون روبرت زیلر رو رد کرد رفت بدون اینکه بهش فرصت بده.
    زیلر با زیر 19ساله های آلمان قهرمان اروپا شده بود و تو رزروای منچسترم بود ولی بدون اینکه فرصتی بهش برسه گذاشتن بیاد هانوفر که حالا میبینید به کجا رسیده.
    جزو بهترین استعدادای دروازبانیه و پشت سر نویر و ویزه دعوت میشه واسه تیم ملی آلمان.

20. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •