تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 320 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسی: رئال نسبت به فصل قبل خیلی بهتر شده است

من فکر میکنم یکی از دلایل بهتر شدن رئال نسبت به فصل قبل اوج گرفتن کاکای برزیلی باشه.تو این فصل فوق العاده ظاهر شده و به شخصه اصلا فکر نمیکردم کاکا دوباره اوج بگیره هر چند که هنوز با کاکای میلان تفاوت های زیادی داره اما من فکر میکنم تا چند وقت دیگه همون کاکای میلان رو تو رئال هم ببینیم.

2. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض رونالدو در مراسمی رسمی کفش طلای اروپا را گرفت

رونالدو در مراسمی رسمی کفش طلای اروپا را گرفت

این ستاره پرتغالی از بردن این جایزه ارزشمند بسیار خوشحال بود. او البته مقایسه شدن با مسی را رد کرد.

سایت گل – کریستیانو رونالدو، فوق ستاره رئال مادرید رسما کفش طلای اروپا را دریافت کرد. او در فصل 11-2010 بهترین گل‌زن قاره اروپا شده بود.

این ستاره پرتغالی این جایزه بزرگ را به این دلیل گرفت که آمار خیره‌کننده 40 گل در لالیگای اسپانیا را در فصل گذشته ثبت کرده بود.

رونالدو این جایزه را در هتل بین‌قاره‌ای مارید از دست اوزه‌بیو، اسطوره پرتغالی و آلفردو دی‌استفانو، رییس افتخاری مادرید دریافت کرد. او گفت که بیشتر دوست دارد تیمش بزرگ‌ترین جوایز را بگیرد تا این که خودش عناوین را از آن خود سازد.

او گفت: «همین حالا این جایزه را حاضرم با فتح لیگ قهرمانان یا لالیگا عوض کنم. تنها زمانی برنده جوایز فردی می‌شوید که تیم به شما کمک کند.

من می‌خواهم جایزه بزرگ‌تری، در سطح تیمی به دست بیاورم. به فکر شکستن رکورد نیستم و تنها به رئال مادرید می‌اندیشم. به نظرم تیم ما بالغ‌تر شده و اعتماد به نفس بیشتری دارد. ما باید همین طور فکر کنیم تا به هدفی بزرگ برسیم.»

رونالدو در میان پنج گل‌‌زن برتر اروپا در فصل گذشته

این دومین کفش طلای این ستاره بود. او در سال 2008 هم با زدن 31 گل برای منچستریونایتد کفش طلا را از آن خود کرده بود.

او می‌گوید: «26 سال دارم، ولی هنوز دارم آموزش می‌بینم و سال‌های بسیاری پیش رو دارم. من در باشگاهی هستم که به من فرصت کسب عناوین می‌دهد و هدف من این است که یکی از بهترین بازیکنان تاریخ شوم.»

رونالدو که این هفته صدمین گل خود با پیراهن مادرید را زد درباره لیونل مسی گفت: «نگران رقابت با مسی نیستم. من دوست دارم بازی کنم. مردم دوست دارند بازی من را تماشا کنند.

البته رقابت با بهترین‌ها عالی است. من دوست دارم با مسی، و با بهترین بازیکن‌های اروپا رقابت کنم. البته به عنوان یک تیم، نه به عنوان یک بازیکن.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه آمار جالب دیگه تو یه مقاله از رونالدو دیدم، جدولش رو براتون آپلود میکنم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

محتوای مخفی: مراسم دریافت کفش طلا 

+
    برای عوض شدن جو!
    نامزد کریس هم تویه مراسم بود

ایشالله امسال، نرسیم عکس های مراسم های قهرمانی تیم رو بذاریم و عکساشون رو ببینیم...

6. 10 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Marca

پيشخوانِ برجسته:

مو پازل را حل كرد

ديگر پيشخوانها:

مو قطعه هاي تركيبِ ارزشمندِ مادريد را به هم چسباند

نكته اساسي،نگه داشتن راموس در قلب خط دفاعي

لاس را به عنوان يك بازيكن چند پسته احيا كرده است

ستارگان مادريد از ميزان دقايقي كه در تركيب بازي ميكنند خوشحال و راضي هستند

مادريد خود را براي بازي در ساعت غيرعادي ميانه روز آماده ميكند

مورينيو تيم را ساعت 9:30 دور هم جمع كرد ولي تمرين را از ساعت 12:00 آغاز كرد

كريستيانو،كفشهاي طلايي

كريستيانو امروز جايزه ي كفش طلا را دريافت ميكند و به عنوان بهترين گلزن اروپا شناخته خواهد شد

8. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مدافع اوساسونا: تنها راه مهار رونالدو این است که او را با طناب ببندید

روبن مدافع اوساسونا خود را برای دیدار مقابل یکی از بهترین مهاجمان حال حاضر جهان آماده می کند اما نمی داند چه طور باید او را مهار کند

سایت گل – روبن مدافع اوساسونا نمی تواند برای دیدار یکشنبه این تیم مقابل رئال مادرید با خود طناب به زمین بیاورد اما معتقد است برای مهار کریس رونالدو یک طناب محکم لازم است.
    کریس رونالدو که در این فصل رقابتهای لالیگا تا کنون 10 گل به ثمر رسانده است پنجشنبه شب کفش طلای فوتبال اروپا را از آن خود کرد.
    روبن که به خوبی از توانایی های ستاره اسبق منچستریونایتد آگاه است در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" رونالدو را چگونه می وشد مهار کرد؟ با طناب. باید او را محکم ببندیم (می خندد). واقعا نمی دانم باید منتظر دیدار باشیم. ببنیم چه اتفاقاتی در بازی رخ می دهد."
    "رئال اکنون در اوج آمادگی است و در بازی های اخیر خود نتایج بسیار خوبی کسب کرده است. آنها از گروه خود در لیگ قهرمانان هم صعود کرده اند."
    "با این حال ما با تمام توان به مصاف آنها خواهیم رفت و امیدوارم بتوانیم نتیجه بگیریم."
    دیدار دو تیم یکشنبه ساعت 14:30 در ورزشگاه سانتایگو برنابئو برگزار خواهد شد. رئال هم اکنون با 25 امتیاز در صدر جدول لالیگا قرار دارد.

10. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. 7 کاربر از Cristiano_Ronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Marca

پيشخوانِ برجسته:

2008 كفشهاي طلاي رونالدو جفت شد 2011

ديگر پيشخوانها:

كريستيانو بعد از جفت كردن كفشهاي طلايش به دنبال گرفتن سومين كفش طلا ميرود

كريستيانو:"حاضرم كفشهاي طلا را با قهرماني در اروپا عوض كنم"

برنج و پاستا ساعت 9:00 صبح

مادريد پنجره ي نقل و انتقالات زمستاني را براي به خدمت گرفتن يك دفاع راست تحت نظر قرار ميدهد

AS

پيشخوانِ برجسته:

كريستيانو:"كفش طلا بستگي به تعداد گل دارد نه به نظرات"

ديگر پيشخوانها:

كريستيانو جايزه ي بهترين گلزن اروپا را از دستان آلفردو دي استفانو و اوزه بيو دريافت كرد

او فردا جايزه ي خود را قبل از شروع بازي مقابل اوساسونا به هواداران در برنابئو نشان خواهد داد

كريستيانو:"حاضرم اين جايزه را با لاليگا يا با يك قهرماني اروپا عوض كنم"

آنتونيو كاسانو با موفقيت عمل جراحي قلب را پشت سر گذاشت و بين 4 تا 6 ماه از ميادين دور خواهد بود

14. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه FC Realmadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

رونالدو:مقایسه مورینیو و فرگوسن مثل مقایسه من و مسی ناممکن است / خودم هم از زدن این همه گل سورپرایز شدم

من گلی را انتخاب می کنم که در لیگ نبود ، بلکه در فینال کوپا دل ری در والنسیا زدم و باعث شکست بارسلونا و قهرمانی ما شد . یک گل عالی با ضربه سر بود

سایت گل - کریستیانو رونالدو جمعه در هتل اینترکونتینتال مادرید دومین کفش طلایش را کسب کرد ، حالا این بازیکن ، در مصاحبه ای جذاب با سردبیر مارکا سرخوش از این موفقیت در مورد شرایط خودش و تیم می گوید .ترجمه این گفت و گو را به نقل ازبه نقل از مرجع خبری رئال بخوانید:
    یک کفش طلای دیگر بردی ...
    وقتی که برای اولین بار کفش طلا را بردم ، گفتم که می خواهم کفش طلاهایم را جفت کنم ... خیلی از آن خوشحالم و به لطف خدا و تیم به این موفقیت رسیده ام . می خواهم این جام را به هم تیمی هایم و پرتغالی ها تقدیم کنم .
    شمار گلهایت در فصل قبل ، تحسین بر انگیز بود ..
    واقعا خودم هم از زدن این همه گل سورپرایز شدم . در آغاز فصل نمی توانستم تصورش را بکنم اما روزها که گذشت ، کم کم به این فکر کردم که می توانم گلهای زیادی بزنم . بیشتر به این خاطر که از نظر بدنی آماده به نظر می رسیدم . در روزهای آخر فصل هم قدرت بدنی بالایی داشتم .
    از 40 گلی که فصل قبل زدی ، کدام را بهترین می دانی ؟
    سوال خوبی است و پاسخش سخت . به نظر خودم چند تایش زیباتر بوده اند ... اما من گلی را انتخاب می کنم که در لیگ نبود ، بلکه در فینال کوپا دل ری در والنسیا زدم و باعث شکست بارسلونا و قهرمانی ما شد . یک گل عالی با ضربه سر بود . اما مهمتر از آن این بود که جام را بردیم و این چیزی است که برایم خیلی اهمیت داشت .
    نظرت در این باره که در رسانه ها بحث است که فصل قبل 40 گل زدی یا 41 چیست ؟
    برایم فرقی نمی کند که 40 باشد یا 41 ، هر چند که به طور رسمی 40 است . گلی که برخی فکر می کنند که به نام من نیست را خودم فکر می کنم که من زده باشم . به هر صورت ، این آمار فوق العاده ایست و از آن خیلی راضی هستم . از هم تیمی هایم ، مربی و کل کادر فنی ممنون هستم چرا که آنها به من این فرصت را دادند تا به آمار این تعداد گل برسم .
    در رئال مادرید بازیکنی بی جانشین هستی ؟
    از نظر من ، مهمترین نکته این است که تیم به اهدافش برسد . من سعی می کنم که در هر بازی خوب باشم اما بدون هم تیمی هایم نمی توانستم به این جا برسم . من فقط امیدوارم که تیم موفق شود و جامها را ببرد .

خودت را بهترین بازیکن جهان می دانی ؟

من فقط سعی می کنم که سال به سال بهتر شوم چرا که می دانم که زمانی که فکر کنم به همه چیز رسیده ام ، دیگر بهترین بازیکن نخواهم بود . می خواهم که هر فصل به دستاورد بزرگی برسم ، چیزی جدید که قبلا به آن نرسیده ام و این شانس را دارم که تیم بزرگی درکنارم است .
    هیچ گاه به این فکر کرده ای که با این گلها به تاریخ رئال مادرید می پیوندی ؟!
    این ماجرا خیلی مهم است و به همین خاطر افتخار می کنم که به برخی رکورد های باشگاه رسیده ام ، رکوردهایی که بازیکنانی نظیر پوشکاش ، دی استفانو و هوگو سانچز آنها را کسب کرده بودند . البته رکورد شکنی و اضافه شدن چیزی نیست که تمام فکر و ذکرم را به آن متمرکز کرده باشم چرا که من بیشتر به حال حاضر نگاه می کنم و آینده تا گذشته . اما حضور در تاریخ باشگاه زیباست .
    به لطف تو ، یک بازیکن دیگر رئال مادرید هم کفش طلا گرفت ، چیزی که زیاد در تاریخ سابقه نداشته است .
    تا زمانی که کفش طلا را بردم نمی دانستم که فقط هوگو سانچز به آن رسیده است . باعث افتخارم است که دومین بازیکن رئال مادرید هستم که کفش طلا می گیرم چرا که هوگو سانچز هم به من گفت که خوشحال است که رکوردش را شکسته ام و به این عنوان رسیده ام . رکورد ها برای شکسته شدن هستند . به همین علت شاید روزی کسی رکورد من را بشکند . اما امیدوارم کسی این کار را انجام ندهد (می خندد ...)
    لیگ اسپانیا با رقابت دو قطبی رئال و بارسا خسته کننده نیست ؟
    مخالف این هستم که این لیگ دو قطبی است البته قبول دارم که در آخر فصل فقط این دو تیم بالای جدول هستند . اما لالیگا به اندازه لیگ آلمان یا انگلیس پر برخورد و جذاب است .
    رئال مادرید باید در یک ساعت غیرمعمول برابر اوساسونا بازی کند ..
    آن را عالی می بینم و دوستش دارم . زیاد در این ساعت بازی نکرده ایم .... بیدار می شویم ، صبحانه می خوریم ، بازی می کنیم ، می بریم و به خانه می رویم ... همه چیز عالی است . ترجیح می دهم که 12 ظهر بازی کنیم تا 10 شب .
    در چه پستی در زمین راحت هستی ؟!
    سخت است که بتوان توصیف کرد ... شاید اکنون در پست بال چپ باشم اما واقعا برایم مهم نیست چون که این مربی است که انتخاب می کند . من می توانم در وسط ، چپ یا راست بازی کنم .
    رابطه ات با اوزیل عالی به نظر می رسد .
    بیرون از زمین زمان زیادی را با او و خدیرا سپری می کنم ... به طور مثال ، وقتی تیم پیک نیک زد کنار هم نشستیم یا در سفرها کنار هم هستیم ... آنها دو شخصیت عالی ، خوش رو و شوخ هستند .
    اوزیل نقش پر رنگ تری در تیم دارد تا خدیرا ، درست است ؟
    خدیرا هم بازیکن مهمی در تیم است ، به خصوص در امور تدافعی . اوزیل اما با سبک تهاجمی نقش پر رنگ تری را نشان می دهد ... پاس گلهای فوق العاده ای می دهد ، دید بالایی دارد و می داند که چه زمانی پاس بدهد ... اما بازی خدیرا هم برای تیم مهم است . برایم عجیب نبود که این دو خیلی زود با تیم هماهنگ شدند چرا که دو بازیکن خیلی خوب هستند .
    همه تو را تحسین می کنند ، اما تو چه کسی را تحسین می کنی ؟
    یک سوال خوب دیگر . می دانم که بچه های زیادی هستند که به من نگاه می کنند و سعی می کنند که در زمین فوتبال بهترین باشند ، اما من شخصا ورزشکار خاصی را تحسین نمی کنم ، هر چند که می دانم الگوهای بزرگی در فوتبال ، بسکتبال ، دو و میدانی ، اتومبیلرانی ، تنیس و ... وجود دارند که همه آنها را دنبال می کنم و برایم قابل تحسین هستند .
    زندگی کریستیانو رونالدو چطور است ؟
    زندگیم طبیعتا بیشتر فوتبال است ، هر چند که کارهای عادی با دوستان و خانواده ام انجام می دهم . به طور مثال فیلم دیدن و به رستوران رفتن را دوست دارم ، هر چند که انجام دادن چنین کاری مشکل است . چنین زندگی را انتخاب کرده ام و باید عواقبش را بپذیرم . سعی می کنم از این لحظات لذت ببرم .
    قهرمانی چمپیونزلیگ با رئال مادرید برایت مفهوم خاصی دارد ؟
    این باشگاه باید تمام فصل ها را به قهرمانی چمپیونزلیگ فکر کند و همین طور جامهای دیگر . اما چمپیونزلیگ خاص است چرا که رئال مادرید بزرگترین باشگاه جهان است و باید به بزرگترین جامها فکر کند .
    از خوزه مورینیو چه یاد گرفتی ؟
    خیلی چیزها . به نظرم از نظر تاکتیکی خیلی خوب است ، شاید بهترین . مربی ایست که به کوچکترین جزئیات توجه دارد . سال به سال سعی می کنم که چیزهای بیشتری یاد بگیرم و بازیکن پخته تری شوم . سه یا چهار سال پیش مثل حالا بازی نمی کردم و اشتباهاتی داشتم . هنوز خودم را جوان می دانم و امیدوارم بهتر شوم .
    اما واقعا می توان مورینیو را بهترین مربی جهان دانست ؟
    جامهایی که برده خودش گویا هستند . در تمامی باشگاه هایی که بوده موفق ظاهر شده است و من شخصا عاشق کار کردن با او هستم چرا که او متفاوت است . او بازی را خوب می فهمد و بهترین ایده ها را دارد .
    نظرت در مورد الکس فرگوسن چیست ؟
    الکس فرگوسن یک مربی فوق العاده است که خیلی به من کمک کرد . او جایگاه خاصی در زندگی من دارد چرا که اولین کسی بود که به من چیزهای خوبی یاد داد و سپس به من فرصت حضور در یکی از بهترین باشگاه های جهان را داد ، آن هم در حالی که فقط 18 سال داشتم .
    مورینیو و فرگوسن قابل مقایسه هستند ؟
    نمی توان این دو را مقایسه کرد ، همین طور که نمی توان من را با مسی ، ژاوی هرناندز را با ژابی آلونسو و پورشه را با فراری مقایسه کرد . این ها متفاوت هستند . من با فرگوسن کار کرده ام ، سعی می کند بیشتر دوستانه برخورد کند و مورینیو هم همچون او خیلی باتجربه و صمیمی است ... هر دو مربیان خاصی هستند اما مقایسه کردن آنها با هم عادلانه نیست .

16. 3 کاربر از FC Realmadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

Sahin makes first squad list
    بلاخره شاهین تویه لیست تیم قرار گرفت!
    امیدوارم دیگه مصدومیتی نصیبش نشه چون همونطور که اوزیل تفاوت ایجاد کرد، اون هم میتونه به تیم کمک فوق العاده زیادی بکنه...
    فکر میکنم یه چند دقیقه ای بازی بده بهش خوزه..چون بازی تویه خونه هم هست و هوادارا منتظرش..
    +
    لوانته هم افتاد رو دور باخت!
    بعد باخت 2-0 به اوساسونا، با همین نتیجه از والنسیا هم شکست خوردند امشب!
    +
    بازی تویه این ساعت روز، همون اندازه که برای بازیکنا جدید-ه، برای ما هوادارها هم جدیده!
    بازی داشتن ساعت 2 ظهر، یجوریه...عادت کرده بودیم به شب زنده داری!

متاسفانه زمان بازی هم همزمانه با سریال فوق جذاب "وضعيت سفيد"(!!) و بازی پخش نمیشه..
    گفتیم شاید بخاطر جواد بازی پخش شه که...
    به هر حال این سریال های زیبا، براشون زحمت کشیده شده و باید پخش بشن..لذت میبریم از این همه سریال با ایده های مختلف!
    (امیدوارم تصمیمشون رو عوض کنن..چیزیکه زیاد اتفاق میوفته!)

18. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

مورینیو :" تیم با حضور راموس در پست دفاع وسط ، بهتر شده است "

مرجع خبري رئال مادريد : سرجیو راموس با حضورش در پست دفاع وسط حسابی خوزه مورینیو را راضی کرده است . مربی رئال ماردید به تمجید از کار این بازیکن پرداخت و گفت :" او خوب بازی می کند ، مثل کل تیم . نه تنها او ، بلکه کل تیم بهتر پرس می کنند . بی تردید سرجیو لایق تمجید است . خیلی راحت و مطمئن بازی می کند . بهترین ویژگی ها را برای حضور در خط دفاع دارد ، چه در مرکز دفاع و چه دفاع کناری . تیم با حضور او در زمین پست پیشرفت کرده است . اگر همه روبراه باشند و آربلوا و کوئنت رائو را داشته باشیم ، فردا به پست راموس دست نمی زنم . اما اگر آربلوا یا فابیو نباشند ، به دنبال راهکاری خواهم بود و هیچ مشکلی نیست . می توانیم با په په - واران یا په په - آلبول هم بازی کنیم . "

در مورد بازی با اوساسونا ، تیم مندیلیبار را با وجود غایبانش خطرناک خواند :" آنها زخم خورده هستند . پارسال در خانه شان ما را 1-0 بردند و در خانه با برد خفیفی بردیمشان . در دو بازی ، سه امتیاز گرفتیم و فقط یک گل زدیم . بازی مشکلی است ، آنها صدرنشین که لوانته بود را بردند که نشان از خودباوریشان دارد . آنها آماده و متعادل هستند و بازیکنان ذخیره شان چیزی از اصلی ها کم ندارند . از نظر من ، اوساسونا ، اوساسوناست و بازی مشکلی خواهد بود . خبر خوب این است که در خانه مان هستیم . ما حمایت هواداران پس از دو بازی را داریم و برای بردن تلاش می کنیم ."

مورینیو همچنین اعلام کرد که شاهین قرار است به لیست بر گردد :" در لیست است و وقتی دعوت می شود یعنی می تواند بازی کند . زوج ژابی آلونسو باشد ؟ بستگی به شرایط دارد . آنها بازیکنانی با کاراکتر های مشابه هستند و او می تواند با آلونسو و دیگر هافبک های تیم بازی کند . "

مورینیو در این باره که بازی در برنابئو ساعت 14:30 برگزار می شود گفت :" ما حمایت هواداران را داریم ، آن هم پس از دو بازی در سن سباستین و لیون . در مسئله غذایی عادتمان را نغییر نمی دهیم ، نمی دانم که قرار است دقیق چه سرو شود اما صحبت ها عوض نشده است . ما از سه روز پیش از هر بازی صحبت های کوتاهی با بازیکنان داریم و این بازی هم همین طور است . "

در این باره که گفته می شود مورینیو در زمستان یک مدافع راست می خرد گفت :" من به دنبال هیچ چیز نمی گردم . "

در این باره که چرا به دنبال خرید نیست گفت که بازیکنان آکادمی می توانند "کمک " کنند :" آنها آماده کمک کردن هستند . "آنها آماده کمک کردن هستند . پارسال این بچه ها واکنش خوبی نشان دادند و اگر در پستی دچار مشکلات جدی می شدیم کمک می کردند . فکر نمی کنم که کسی بتواند ادعا کند که یار فیکس است . ما خیلی آرام هستیم چرا که یک ترکیب 50 نفره داریم . "

سپس مورینیو اعلام کرد که کاکا به برزیل سر نمی کند :" برابر اوساسونا بازی نمی کند و به تیم ملیش هم سفر نخواهد کرد . مصدومیتش هیچ ارتباطی با مصدویمت های قبلی او ندارد . امیدوارم که به خوبی ریکاوری کند و بتواند که مثل هر زمان دیگری که بازیهای ملی بود در این جا خوش بدرخشد ."

در پایان در مورد کفش طلای رونالدو گفت :" کفش طلا جایزه ای نیست که معیارهای عجیب در آن دخیل باشند ، بلکه با آمار بدست می آیند. تبریک ویژه به کریستیانو رونالدو به خاطر آمارش در فصل قبل می گویم . نه تنها لیگ ، بلکه چمپیونزلیگ که دو تورنمنت مهم هستند ."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mourinho calls-up 19 men for tomorrow's clash with Osasuna; Arbeloa and Mejias make the cut

Goalkeepers : Casillas, Adan, Tomas Mejias
    Defenders : Arbeloa, Ramos, Varane, Pepe, Coentrao, Albiol
    Midfielders : Ozil, Sahin, Di Maria, Xabi Alonso, Callejon, Lass, Khedira
    Forwards : Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema

20. 7 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •