نه بابا ؟؟؟
روی PC جریان یه چیز دیگستا فکر کنم. skyrim 1 هفته ای شد هفتمبیخیال.
نه بابا ؟؟؟
روی PC جریان یه چیز دیگستا فکر کنم. skyrim 1 هفته ای شد هفتمبیخیال.
من که زیاد بازی نکردم اما تا همین جاش به نظرم از بتلفیلد قشنگتره و متنوع تر.
باتلفید 3 سومی هم براش زیاده. چی این بازی رو اینهمه بازی میکنن آخه.
بازیی که جزو دو سه تا مولتی پلیر برتر ساله برای اون این جای تعحب ندارهباتلفید 3 سومی هم براش زیاده. چی این بازی رو اینهمه بازی میکنن آخه.
برای ما که بخش اساسی این بازی ها یعنی بخش مولتی پلیر رو بازی نمی کنیم این زیاد مشخص نیست
به طور قاطع می تونم بگم که حداقل 70 درصد cod و 80 درصد بتلفیلد بخش مولتی پلیره که توی کل دنیا هم این یه چیز واضحیه
همین cod که هر ساله اینقدر فروش می کنه بیشتر به خاطر بخش مولتی پلیرشه و اونا مثل ما ایرانی ها نیستن که دسترسیمون به بخش آنلاین و اینا زیاد نیست و به خاطر همین حتی شاید بخش داستانی بازی رو هنوز نرفته میرن بخش مولتی پلیر رو بازی می کنن و بخش داستانی رو یه بار هم تموم کنن هنر کردن!
اگه به فرض محال این بازی ها بخش آنلاین نداشتن یک سوم این فروش رو هم نداشتن!
من باتلو بازی نکردم
اما این کالاف خیلی حال داد برا من همش اکشن بود (از اول تا آخر)
البته داداش نظرش این بود که بیشتر مثل فیلم شده تا بازی
اما درست میگه ولی بازم قشنگ بود
مرور خاطرت نسخه های قبلی هم جالب بود
همینطور اپیشال اپسش نفگیره
در کل بازی داستانی و اسپیشالش کلا نفس گیر بــــود
دمشــــــــــــون گــــــــــرم
سلام برادر ها و خواهر های محترم من یک سوالی داشتم از کجا میشه نسخه اصلی رو که خود شرکت عرضه کرده خرید ایا از طریق خود سایت شرکت سازنده می شه ایا به ایران ارسالش می کنند قیمتش هم اصلا مهم نیست
با سلام دوستان کسی مشکل special ops را حل نکرد کرک تازه یا پچ تازه نیومده دوستان لطفا کمک کنید
همین العان تموم شد واقعا قشنگ بود
تو نسخه ی قبلی که ghost مردمحتوای مخفی: و
Last edited by havas_1980; 22-11-2011 at 16:05. دليل: رعایت نکردن اسپویلر
دوست عزیز شاید یه عده ای از دوستان هنوز بازی رو تموم نکرده باشن داستان رو لو ندید لطفا .درستش کنید خواهشن .
محتوای مخفی: نکته
Last edited by hamed30; 22-11-2011 at 13:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)