دوست عزیز
بله این مدل این فابلیت را دارد
برای این منظور منوال سیستمتان را از سایت دانلود و مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
بله این مدل این فابلیت را دارد
برای این منظور منوال سیستمتان را از سایت دانلود و مطالعه کنید.
Last edited by matinpour; 10-12-2014 at 11:51.
نظرتون راجع به خرید LED از مرز ها چیست؟
سلام عزیزان
همین فردا یا پس فردا میخوام یه تی وی بگیرم ... 3 تومن هم بودجم هست
بین این 3تا مدل گیر کردم ...
Sony
w600 سایز 40
w800 سایز 42
w600 سایز 48
و اینکه برا بازی با کنسول میخوام ... بعد میخواستم ببینم با توجه به مشخصات هر 3 مدل ذکر شده کدوم یکی رو بگیرم برا گیم بهتره؟؟
بعد اینکه از برند دیگه ای هم میتونم با 3 تومن بهتر از این تی وی ها پیدا کنم ...؟؟ که Input lag ازین 3 تا بهتر ( یعنی کمتر ) باشه ....
ممنون میشم راهنماییم کنی دوستان
با تشکر از متین پور عزیز آخر دفترچه تعدادی کد بود که یکی که احتمالا درسته رو اینجا کپی کردم فقط طریقه استفاده و وارد کردنو نفهمیدم.لطفا داهنمایی کنید.ممنون
ضمنا یادآوری میکنم مشکلم اینه که گزینه ساتلایت تو منو نمیاد.
3. Tune to the satellite (----S) Channel 1000.
Set ID = All = 00
Data 00 & 01 = Channel Data is 1000 = 03 E8
Data 02 = Digital Satellite TV = 40
Result = ma 00 03 E8 40
Ack [a][ ][Set ID][ ][OK][Data 00][Data 01]
[Data 02][x][a][ ][Set ID][ ][NG][Data 00][x]
• For South Korea, North/Latin America except
Colombia Mode
دوست عزیز
این کار را طبق دستورالعمل منوال تان با کامپیوتر با وصل کردن به پورت سرویس بسته به مدلتان انجام دهید. و از منوالتان از قسمت
EXTERNAL CONTROL DEVICE SETUP یا همان تنظیمات دستگاه کنترول خارجی را بدقت مطالعه و کدها را از طریق کامپیوتر به تلویزیون وارد و آیتمهای را که نیاز به فعال سازی است فعال کنید.
برای این منظور وقتی پورت کامپیوتر را به پورت سرویس تلویزیون با توجه به مدل خودتان که توضیح داده شده انجام دهید.
SET ID
برای شماره SET ID، نگاه کنید به "نقشه برداری داده ها واقعی ""Real Data Mapping" در p.6 قسمت EXTERNAL CONTROL DEVICE SETUP منوالتان مراجعه کنید.
1. به دسترسی منوها اصلی تنظیمات (SETTINGS)را فشار دهید .
2. دکمه حرکتی را فشار دهید و پایین بروید تا ( درباره این تلویزیون یا گزینه -->عمومی) (*General → About this TV or OPTION) و OK را فشار دهید.
3. دکمه حرکتی را فشار دهید و پایین بروید تا SET ID و OK را فشار دهید.
4. سمت چپ یا راست برای انتخاب یک شماره SET ID رفته و آن را انتخاب کنید و ببندید. محدوده تنظیم 1-99 است.
5. هنگامی که کار تان به پایان رسید، EXIT را فشار دهید.
* (بسته به مدل)
و باقی کارها را طبق دستورالعمل منوال و نیازی که دارید انجام دهید.
انتقال / دریافت پروتکل
انتقال
[Command1][Command2][ ][Set ID][ ][Data][Cr]
[Command 1]: دستور اول برای کنترل تلویزیون. (J، K، M و یا X)
[Command2]: دستور دوم برای کنترل تلویزیون.
[Set ID]: شما می توانید [Set ID] تنظیم را انتخاب کنید شماره ID مانیتور مورد نظر در منوی گزینه option ببینید.
محدوده تنظیم در تلویزیون از شماره 1 تا 99. اگر [Set ID] ارزش به '0'انتخاب شود، هر مجموعه ای متصل شده را می توان کنترل کنید.
نکته: [Set ID] به عنوان اعشار (1 تا 99) در منو و به عنوان هگزادسیمال نشان داد (0x00 0x63 به) در انتقال / پروتکل دریافت می شود.
[DATA]: برای انتقال داده ها دستور (هگزادسیمال). انتقال داده ها 'FF' به عنوان خوانده شده وضعیت فرمان.
[Cr]: حمل بازگشت - کد ASCII '0x0D'
[]: فضایی - کد ASCII '0x20'
تائیدیه OK
[Command2][ ][Set ID][ ][OK][Data][x]
* تنظیم انتقال ACK (تائیدیه) بر اساس این فرمت هنگام دریافت داده ها نرمال. در این زمان،
اگر داده حالت داده خوانده شده است، آن وضع موجود را نشان داده . و اگر داده حالت نوشتن داده است، آن داده ها را از کامپیوتر PC برمی گرداند.
خطا تائیدیه
[Command2][ ][Set ID][ ][NG][Data][x]
* مجموعه انتقال ACK (تائیدیه) بر اساس این فرمت هنگام دریافت داده های غیر طبیعی از عملکردها یا خطاهای ارتباطی غیر قابل دوام.
Data 00:: کد غیر قانونی است
اگر در منوی منبع آیتم Satellite DTV را ندارید از فرمول زیر استفاده کنید.
[x][b][ ][Set ID][ ][Data][Cr]
در فرمول بالا Data را 02 قراردهید [Data02]. و Set ID را هم از شماره ID مانیتور مورد نظر در منوی گزینه option پیدا کنید.
Data
02 : Satellite DTV
Last edited by matinpour; 18-12-2014 at 16:22.
سلام اقای متین ممنون از راهنمایتون و وقتی که میگذارید یه سوال از خدمتتون داشتم
وقتی هارد یا فلش رو به تی وی متصل میکنی می تونی برای جدا کردن از پورت بکشی بیرون یا باید حتما مانند پی سی remove کنی اگه باید remove کنی از کجا و به چه شکل ممنون میشم جواب بدین
دوست عزیز
باید از روی منبع یا همان Source روی usb یا هارد رفته و سپس کلید tools را زده و از منوی آن خروج امن یا بی خطر را زده و ok می کنید
سلام
از دوستان یکسری led فیلیپس وارد کرده سری 6000 که داخلش گیرنده دیجیتال خارجکی داره ر ی س ی و ر
بهم 47 اینچ رو قیمت داده 3200 ساخت مجارستان خواستم راهنمایی کنید بگیرم یا نه تی وی با همین قیمت و مشخصات در تهران بهتر هست
سلام
دوستان من قصد خرید یک اسمارت tv دارم . فعلا هم نظرم روی lb67000 الجی هست
یراهنمایی می خواستم .
1- با این تلوزیون میشه ارتباط تصویری برقرار کرد ؟ ( با توجه به وضعیت فیلترنگ و اینا )
2- از چه طریقی میشه ارتباط تصویری برقرار کرد ؟ وایبر مثلا ؟ یا چی ؟
3- هروبکمی بگیرم بهش وصل میشه یا دوربین خاص خودشو داره ؟
مچکرم
سلام
دوستان من قصد خرید یک اسمارت tv دارم . فعلا هم نظرم روی lb67000 الجی هست
یراهنمایی می خواستم .
1- با این تلوزیون میشه ارتباط تصویری برقرار کرد ؟ ( با توجه به وضعیت فیلترنگ و اینا )
2- از چه طریقی میشه ارتباط تصویری برقرار کرد ؟ وایبر مثلا ؟ یا چی ؟
3- هروبکمی بگیرم بهش وصل میشه یا دوربین خاص خودشو داره ؟
مچکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)