تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 364 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من با سینما خانواده LG به دو مشگل برخوردم
    1- صدای اون هماهنگ با صدای تلوزیون نیست البته تو قسمت تنظیمات صدای تلوزیون با تنظیم کردن گزینه ی همگام سازی این مشگل برطرف می شود ولی با خاموش کردن و روشن کردن تلوزیون دوباره این مشگل بوجود میاد
    2-صدای بیس آن که بوسیله سا ب آن ایجاد میشود خیلی زیاد است بطوری که یک کمی که صدای ان را زیاد می کنیم تمام در و دیوار به لرزه می افتند البته توی تنظیمات سینما خانواده صدای ساب را به حداقل رسوندم ویک کمی صدای ساب کمتر شد شد ولی بازم مورد رضایت من نشد
    اگه دوستان برای رفع این مشکل اطلاعاتی دارند منو راهنمایی کنند متشکرم

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام تو اینجا خوندم اکتیو عمقش یکم بیشتره می خواستم ببمنم که انقدر عمقش زیاد هست که متوجه شویم و بیشتر کیف کنیم راستی کی را می شناسید که اکتیو خریده باشه و بشیمون نششده باشه لطفا زو باسخ دهید

این بار با فونت بزرگ مینویسم:
    عمق تصویر به اکتیو بودن و پسیو بودن نیست به خوده تصویر این 1000 بار.چون تصاویر یکیه فقط توی اکتیو با یه روش دیگه به نمایش در میاد توی پسیو یه جور دیگه
    ای خدااااااااااااااااااااااا

3. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رفقا شما هر کاری کنین در حال حاضر ال جی smart 3d tv فقط همین سه مدل 57000 و 65100 و 98000{ممنون از یادآوری محمد رضا} رو داره.و اگه مدل دیگه ای بخواین باید قید یکدومشون رو بزنید
    Last edited by mehdi speed 700; 09-02-2012 at 18:02.

5. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    1- صدای اون هماهنگ با صدای تلوزیون نیست البته تو قسمت تنظیمات صدای تلوزیون با تنظیم کردن گزینه ی همگام سازی این مشگل برطرف می شود ولی با خاموش کردن و روشن کردن تلوزیون دوباره این مشگل بوجود میاد
    2-صدای بیس آن که بوسیله سا ب آن ایجاد میشود خیلی زیاد است بطوری که یک کمی که صدای ان را زیاد می کنیم تمام در و دیوار به لرزه می افتند البته توی تنظیمات سینما خانواده صدای ساب را به حداقل رسوندم ویک کمی صدای ساب کمتر شد شد ولی بازم مورد رضایت من نشد

1-اگه به دفترچه راهنمای سینما خانگی مراجعه کنی میتونه جوابت رو بده ولی من هم میگم: توی تنظیمات صدای سینما یه گزینه داره که میتونی بری و صدا رو هماهنگ کنی.هم میتونی کاری کنی که صدا زود تر پخش بشه هم دیر تر تایمشم بر اساس میلی ثانیه هست راحت میشه تنظیمش کرد یه ذره ور بری زود یاد میگیری من که مدل سینما خانگیمون پایین تر مدل 2.1 هست lh-738 هست با این تنظیمات درست شد.اون بیس رو هم میتونی با همون اسپیکر level کم کنی منم واسه آهنگا تا کمترین حدش گذاشتم ولی بازم خونه رو میلرزونه.
    بیسش زیادی قویه واقعا میگم رفقا من کابینتامون هم همزمان با آهنگ صدا میداد تازه این که پایین ترین مدل هست.البته همین پایین ترین مدل بیسش خیلی قوی تره بعضی مدل های بالاتر از خودشه

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

رفقا شما هر کاری کنین در حال حاضر ال جی smart 3d tv فقط همین دو مدل 57000 و 65100 رو داره.و لگه مدل دیگه ای بخواین باید غید یکدومشون رو بزنید
    داداش 98000 هم اسمارته هاااا
    قید ام با غ نیست

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داداش 98000 هم اسمارته هاااا
    قید ام با غ نیست
    حالا محمد رضا شمام هی از ما گاف بگیر

ممنون یادم به 98000 نبود چون من تا حالا این رو ندیدم فقط 95000 رو دیدم راستی توی تاپیک جدید هم سرکت کن قراره فقط خبرارو بزاریم.

دوستان هر کسی tv داره اگه میتونه عکس ش رو بزاره توی این تاپیک من گذاشتم هر کی میخواد بره ببینه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حالا محمد رضا شمام هی از ما گاف بگیر

ممنون یادم به 98000 نبود چون من تا حالا این رو ندیدم فقط 95000 رو دیدم راستی توی تاپیک جدید هم سرکت کن قراره فقط خبرارو بزاریم.

دوستان هر کسی tv داره اگه میتونه عکس ش رو بزاره توی این تاپیک من گذاشتم هر کی میخواد بره ببینه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من که هنوز موفق نشدم تی وی رو نصب کنم
    جالبه بگم الان 12-13 روزه یه دونه هم بلوری پلیر تو کل نمایندگی های ال جی تهران پیدا نمیشه
    زنگ زدم گلدیران شمارم رو گرفت گفت اگر موجود باشه باهاتون تماس میگیریم ارسال میکنیم
    نصب کردم منم عکسش رو میگذارم
    انشااله اگر خبری داشتم در خدمتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    1-این مشکل چه موقع هایی داری؟وقتی ماهواره میبینی؟تلویزیون دیجیتال؟یا همیشه هست؟
    ضمنا این رو هم بگو که بین تلویزیون و سینما کابل اپتیک داری یا فقط hdmi ؟

2-این که راحت درست میشه یه دکمه هست رو کنترل سینما به اسم sound effect
    این رو که میزنی افکتها عوض میشن
    یه حالت داره به اسم natural که بیس تو صداش کمه فکر کنم اون برات خوب باشه

11. این کاربر از pinokiu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

1-این مشکل چه موقع هایی داری؟وقتی ماهواره میبینی؟تلویزیون دیجیتال؟یا همیشه هست؟
    ضمنا این رو هم بگو که بین تلویزیون و سینما کابل اپتیک داری یا فقط hdmi ؟

2-این که راحت درست میشه یه دکمه هست رو کنترل سینما به اسم sound effect
    این رو که میزنی افکتها عوض میشن
    یه حالت داره به اسم natural که بیس تو صداش کمه فکر کنم اون برات خوب باشه

1-راست میگه پینوکیو اگه با کابل اپتیکال وصل کنی درست میشه یادم بنود ولی اگه با hdmi وصل کرده باشی این مشکل درست میشه.
    2-این دوستمون میگه توی تموم افکت ها گذاشته کار نداده ولی من با این اسپیکر لول هم تا حدی تونستم درستش کان آخرش زیاد بیسش قویه

13. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام تلوزیون های اکتیو از اول فیلم تا اخرش محو شدگی دارد یا فقط در بعضی صحنه منظورم تو بلاسماست لطفا زود باسخ دهید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •