تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 156 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درود بر مسعود عزیز
    بنظرت الان من چطوری مثلا همین AVPLAYER HD رو نصب کنم؟ فایل deb ش هم گشتم پیدا نکردم
    به سادگی

از طریق Installous هم ترسیدم چون این تبلت ورژن 5.0.1 هست و گویا احتمال اینکه بعد از نصب Installous آیکن ها خاکستری بشن هست و باید دوباره ریستور کرد و منم اون id مغازه داره رو ندارم بنابرین تمام برنامه هاش پاک میشن. اینم نمیدونم درست فهمیدم یا نه؟
    اگر فایل کرک شده نصب کنید پاک نمیشه برنامه هاتون

بنظرت الان من چطوری ipa ها رو روش نصب کنم؟
    پیشنهاد من به شما نصب برنامه از طریق اینستالوس هست که هم روش ساده ای هست هم بی دردسر من و سایر دوستان این فروم داریم با این روش کار میکنیم و هیچ مشکلی نداریم
    میتونید برنامه اینستالوس را از سورس repo.i-os.ir نصب کنید (نسخه 4 )

راستی سورسی سراغ نداری که همین AVPLAYER HD توش باشه
    سیدیا صرفا مد ها و برنامه های بنیادی رو در خودش جاداده و برنامه های این چنینی رو باید از سایتهایی مثل apptrackr.org یا همون اینستالوس در یافت کنید
    موفق باشید

2. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

من الان یه مشکلی پیدا کردم اونم اینکه بعد از نصب یکی دو تا برنامه با cydia امروز که آیپد رو روشن کردم حالت تم آیپد به هم ریخته که توی عکس مشخصه در ضمن توی دسکتاپ آیپد وقتی آیپد رو میچرخونم جیروسکوپ کار نمیکنه و صفحه نمیچرخه مشکل از چیه ؟؟

ipad 2 هست ورژن 5.0.1
    قبل از جیلبریک با آیتونز بک آپ گرفتم که حجمش 600 کیلوبایت شد اگه ریستور کنم همه برنامه هایی که قبل از جیلبریک روش نصب کرده بودن پاک میشه درسته؟

این توی منوی installed سیدیا هست برنامه هایی که نصب شده قسمت بالا ی آیپد رو ببینید رنگاش بهم ریخته
    یه برنامه دیگم بود که پاکش کردم والپیپر hd دانلود میکرد که کار نکرد

این هوم اسکرین هست ببینین آیکن ها از هم فاصله گرفتن و وقتی میچرخونم نمیچرخه ولی توی سیتینگ میچرخه

این قسمت سرچ هست صفحه کلیدش کوچیک شده

اینم قسمت سیتینگ هست ببینید بالاش رنگاش بهم ریختست

Last edited by starpars; 09-03-2012 at 13:48.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من الان یه مشکلی پیدا کردم اونم اینکه بعد از نصب یکی دو تا برنامه با cydia امروز که آیپد رو روشن کردم حالت تم آیپد به هم ریخته که توی عکس مشخصه در ضمن توی دسکتاپ آیپد وقتی آیپد رو میچرخونم جیروسکوپ کار نمیکنه و صفحه نمیچرخه مشکل از چیه ؟؟
    مسعود جان از shsh 5.0.1 بک آپ داری ؟
    ۳ روز پیش ورژن ۵.۱ توسط اپل ریلیز شده و اگر اون فایل رو نداشته باشی امکان ریستور به ۵.۰.۱ نداری.
    چه بر نامه ای از سیدیا دانلود کردی ؟
    هرچی برنامه از سیدیا گرفتی توسط خود سیدیا کامل حذفش کن
    و یک بار دستگاهتو ریسپرینگ کن
    و از داخل ستینگ قسمت جنرال گذینه ریست رو انتخاب کن و سپس دستگاهتو به صورت کامل ریست کن ( اولین گذینه مربوط به ریست تنظیمات دستگاه هست و گذینه دوم مربوط به پاک کردن تمام اطلاعات + ریست تنظیمات )
    اگر این روش جواب نداد باید ریستور کنید
    به هر حال این کار هارو انجام بده اگر به نتیجه نرسیدی دوباره مشکلتو مطرح کن
    موفق باشی

5. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مسعود جان از shsh 5.0.1 بک آپ داری ؟
    ۳ روز پیش ورژن ۵.۱ توسط اپل ریلیز شده و اگر اون فایل رو نداشته باشی امکان ریستور به ۵.۰.۱ نداری.
    چه بر نامه ای از سیدیا دانلود کردی ؟
    هرچی برنامه از سیدیا گرفتی توسط خود سیدیا کامل حذفش کن
    و یک بار دستگاهتو ریسپرینگ کن
    و از داخل ستینگ قسمت جنرال گذینه ریست رو انتخاب کن و سپس دستگاهتو به صورت کامل ریست کن ( اولین گذینه مربوط به ریست تنظیمات دستگاه هست و گذینه دوم مربوط به پاک کردن تمام اطلاعات + ریست تنظیمات )
    اگر این روش جواب نداد باید ریستور کنید
    به هر حال این کار هارو انجام بده اگر به نتیجه نرسیدی دوباره مشکلتو مطرح کن
    موفق باشی
    ممنون درست شد
    از سیدیا bitesms رو پاک کردم بعد ریسپرینگ شد اومد بالا درست شد
    راستی کد SHSH 5.0.1 رو چطوری بگیرم برنامه tinyumbrella-5-2.10.04 رو گرفتم ولی اجرا نمیشه خطا جاوا میده (وینوز 7 هست)

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

ipad 2 هست ورژن 5.0.1
    قبل از جیلبریک با آیتونز بک آپ گرفتم که حجمش 600 کیلوبایت شد اگه ریستور کنم همه برنامه هایی که قبل از جیلبریک روش نصب کرده بودن پاک میشه درسته؟

این توی منوی installed سیدیا هست برنامه هایی که نصب شده قسمت بالا ی آیپد رو ببینید رنگاش بهم ریخته
    یه برنامه دیگم بود که پاکش کردم والپیپر hd دانلود میکرد که کار نکرد

این هوم اسکرین هست ببینین آیکن ها از هم فاصله گرفتن و وقتی میچرخونم نمیچرخه ولی توی سیتینگ میچرخه

برای گرفتن Screenshot میتونید دکمه Home+Power رو بزنید .
    این قسمت سرچ هست صفحه کلیدش کوچیک شده

اینم قسمت سیتینگ هست ببینید بالاش رنگاش بهم ریختست

برای گرفتن screenshot در آیپد خودتون میتونید با زدن کلید Home+Power استفاده کنید .

8. این کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

برای گرفتن screenshot در آیپد خودتون میتونید با زدن کلید Home+Power استفاده کنید .
    مرسی
    آره ولی باید 1 ساعت جستجو میکردم چطوری باید اسکرین شات بگیرم بعدش 3 ساعت دیگه باید میگشتم ببینم حالا چطوری این اسکرین شاتارو از ipad درش بیارم
    امان از دست این اپل

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

مرسی
    آره ولی باید 1 ساعت جستجو میکردم چطوری باید اسکرین شات بگیرم بعدش 3 ساعت دیگه باید میگشتم ببینم حالا چطوری این اسکرین شاتارو از ipad درش بیارم
    امان از دست این اپل
    حجم بكاپ بيشتر از اين هم نبايد باشه چون بكاپ فقط اطلاعاتي مثل كانتكت ، سيو بازي ها و ... است و نه خود اپليكيشن ها

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حجم بكاپ بيشتر از اين هم نبايد باشه چون بكاپ فقط اطلاعاتي مثل كانتكت ، سيو بازي ها و ... است و نه خود اپليكيشن ها
    پیرو صحبت کورش عزیز
    در صورتی حجم بک آپ این قدر هست که اپلیکیشن های شما ویرایش نشده باشه و یا فایلی به اونها اضافه نشده باشه
    مثلا برنامه oplayer hd که یک ویدیو پلیر هست در حالت عادی که برنامه خالی از فیلم هست بک آپی ازش گرفته نمیشه ولی وقتی فیلمهاتونو در اون اضافه میکنید موقع بک آپ گیری از اون فیلمها هم بک آپ میگیره

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

مرسی
    امان از دست این اپل
    دوست عزیز مشکل شما حل شد ؟

12. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

پیرو صحبت کورش عزیز
    در صورتی حجم بک آپ این قدر هست که اپلیکیشن های شما ویرایش نشده باشه و یا فایلی به اونها اضافه نشده باشه
    مثلا برنامه oplayer hd که یک ویدیو پلیر هست در حالت عادی که برنامه خالی از فیلم هست بک آپی ازش گرفته نمیشه ولی وقتی فیلمهاتونو در اون اضافه میکنید موقع بک آپ گیری از اون فیلمها هم بک آپ میگیره

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

دوست عزیز مشکل شما حل شد ؟
    كاملاً درسته
    ببخشيد كه من كامل نگفتم ( اون قسمت كه نوشتم سيو بازي ها و ... ، تو قسمت غيره حسش نبود چيزي بنويسم ساعت ١٢ شب بود منم با آيپد يواشكي اومده بودم امروز آزمون داشتيم ) در كل شرمنده ديگه
    از هر فايلي كه از قسمت File Sharing آيتونز اضافه بشه هم بكاپ گرفته مي شه ، مثل مثالي كه آقا عماد زدند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

درود بر کوروش عزیز
    دوست خوبم شما باید فایلهاتون رو از داخل فولدر ابتدا از طریق آیتیونز به Oplayer hd منتقل کنید و سپس ار داخل برنامه شروع به فولدر بندی کنید
    برادر مشكل من اينجاس كه فولدرا زيادن و مي خوام فولدر رو كپي كنم نه اينكه صرفاً بخوام دسته بندي بشن ، براي دسته بندي بهترين چيز خود ميوزيك آي او اس ه كه خودتون اين رو هم گفتيد اما مثل اينكه منظور من رو خوب متوجه نشدي ، فولدرا بسيار زيادن و اگه بتونم از فولدر درشون بيارم ي ذره هم وقت مي ذارم اطلاعاتشون رو كامل مي كنم تا ديگه مشكلي نباشه ( در اين حد )
    راه حلي به ذهنت نمي رسه ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •