سلام دوستان
قسمت دوم ویدئویی که دیروز توی این تایپیک گذاشتم:
ویدئو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
قسمت دوم ویدئویی که دیروز توی این تایپیک گذاشتم:
ویدئو:
سلام دوستان
سامسونگ Galaxy S II بصورت استاندارد دارای مشخصات فیلمبرداری زیر است:
16Mbit/s 1080p HD at 30fps, spitting out MP4 files using the H.264 codec with AAC mono audio 64kbps/16khz
اکنون دولوپرهای XDA موفق به افزایش مشخصات فوق شده اند :
record 24 Mbit/s 1080p at 30fps complete with 44.1khz 192kbps audio
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 01-06-2011 at 11:51.
بابا یکی خبر بده هنوزم دبی نیومده ؟ ! ؟ !!!!!!!!!!!!![]()
خوب معلومه که اومده.من فقط نمیدونم اینایی که میرن دبی دنبال چی میگردن که پیدا نمیکنن.احتمالا اصلا نمیدونن دنبال چی هستن.
این لینک:
چی نوشته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
100+ In Stock Now
یعنی بیش از 100 تا توی انبار موجوده! حالا بگید نیست.اینقدرم نگید نیومده.اونایی که رفتن و پیدا نکردن ببخشیدا ولی یکم گیج میزنن احتمالا.
قیمتشم:
2599+110 درهم امارت که میشه 2710 تا تقریبا یعنی حدود 785000 تومن توی دبی.
و با عرض پوزش این گوشی همچین آش دهن سوزی هم نیستا.نمیگم بده ولی در جواب اونایی که فکر میکنن همه چیز تمومه.ریویو های همین لینکی که گذاشتم را بخونید ببینید مشکلاتش را.
یکیش اینه که دستتون میسوزه اگه بگیریدش توی دست !![]()
Last edited by iranvest; 01-06-2011 at 16:22.
نیست عزیز نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتت![]()
راستشو بخواید من از اصفهان پایین تر نرفتم!چه برسه به دوبی!!
اما به نظرمن حتما هستش که نوشته 100 Stock now...
خودم رفتم و در قسمت SIM Free Phone گشتم و دیدم که نوشته 100تا گالکسی اس 2 موجوده ولی HTC Sensation رو نوشته بود که درحال حاضر موجود نیست و باید پیش خریدPreOrder کنید
از طرفی چطور ممکنه دوبی موجود باشه ولی تاحالا ایران نیومده باشه...اونم با وجود اینهمه دلال و فروشنده های موبایل خوش انصاف که غورباقه رو رنگ میکنند و به جای قناری میفروشند!!! اگه دوبی اومده باشه بهترین فرصت برای دلال هاست که به بیارند و به بیشترین قیمت ممکن به مردم بفروشند...
عزیز این قضیه سوختن دست یه دروغ بیش نیست!!
چون اون جایی که گرمای زیاد رو گزارش کردن دما رو ۵۶ درجه گزارش کردن طی نیم ساعت استفاده!!!
این یعنی وحشتناکه ولی من توی این ۵۰-۶۰ ویدءویی که در مورد گلکسی دیدم کسی به این چنین گرمایی اشاره نکرده بود!!
ففط توی یه ویدءو توی استفاده سنگین گفته بود پشتش یکم گرم میشه!! و چند بار یارو تایید کرد خیلی نیست ولی گرم میشه!!
که اینم بدلیل آندروید هست!
چون آندروید از سیپی یو های دوهسته ای به طور بهینه استفاده نمیکنه!( در واقع مشکل باطری هم همینه!!)
این حرفا برای کوبوندنه گوشی هست!
مطمءن باشی توی این گرما قطعات حساس گوشی صدمه میبینن که این به معنی اینه که گوشی یه بار مصرفه!![]()
عنوانهای ریویو های همون لینکی که گذاشتین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Best Phone I have ever used. I am loving it. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . که تا اونجایی که من نیگا کردم ( خیلی دقیق نخوندم یه نگاه اجمالی!!) همشون خوب گوشی گفته بودن!
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
عنوانهای ریویو های همون لینکی که گذاشتین:که تا اونجایی که من نیگا کردم ( خیلی دقیق نخوندم یه نگاه اجمالی!!) همشون خوب گوشی گفته بودن!Ace
Best phone out there
The most powerful lip in my life
Best phone I have ever had
Great service
Brightest star
The Best Phone I have ever used. I am loving it.
Amazing phone!!!
Great Phone
Well done Samsung.
So good !.
هست عزیز هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتت
به اون سایت اکسپنسیس خیلی نمی شه اعتماد کرد... چون خوب کسی که می خواد گوشی رو وارد کنه نمی ره از سایت اینترنتی سفارش بده و این همه هم علاف شه تا واسش بیارن
بعدشم همه می گن پسر خالم / پسر داییم / پسر عمم / پسر عموم / دختر خالم / دختر داییم / دختر عمم / دختر عموم / دوستم الان دبیه هر جا رو گشته پیدا نکردهآخه جناب فک فامیل شما مگه کل دبیو می شناسن
رفتن 4 تا مغازه رو دیدن گفتن نچ نیس
دبی یه منطقه خاص واس گوشی داره... چند تا فروشگاهن که خیلی زود گوشی ها رو میارن و قیمتشون از همه جا پایین تره... همچنین واس سخت افزار و خیلی چیزای مشابه هم چنین جاهایی هست... من به پسر عمم که اونجا زندگی می کنه و می دونه واس هر چیزی کجا باید بره گفتم ، اون هم دیده که هست
متاسفانه یادم رفته بود بش بگم قیمتشو ببینه واسم
تا چن روز دیگه قیمت دبی رو هم بهتون می گم
![]()
iranvest عزیز خوبه ما هم بیایم کلوپ سنسیشنتون از این حرفا بزنیم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)