سلام
لطفا یه نفر کمکنم کنه
تو منوی تلوزیون که دکمش رو کنترل هست گزینه های تصویر و شبکه حذف شده
چیکار کنم،مدل 46D7770
سلام
لطفا یه نفر کمکنم کنه
تو منوی تلوزیون که دکمش رو کنترل هست گزینه های تصویر و شبکه حذف شده
چیکار کنم،مدل 46D7770
خب الان که این پست رو نوشتی کجای tv بودی منظورم این هست از کدوم سورس استفاده میکردی؟
این کارم کردم بازم بعضی وقتا همونطور میشه
![]()
ممکنه مشکل از پیکسل هات باشه برای اخرین روش دکمه exit رو 5 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخونه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود تی وی اگه بازم مشکل داشت زنگ بزن نمایندگی احتمالا پیکسل نیمسوز شده
سلام
آقا یه نفر نیست به مشکل من بر خورده باشه
گزینه شبکه تو منو تلوزیون کم رنگ شده نمیره توش........
من رو D7770 دکمه exit رو نگه داشتم هم تو حالت خاموش و هم روشن هیچ اتفاقی نیفتاد......
برا من d6960 هست همین الان امتحان کردم شد درضمن باید exit تو حالت روشن نگه داری برخلاف گفته ها تایمی که خودم گرفتم تا پیغام ریست اود 20 ثانیه بود
Last edited by silverbios; 26-10-2012 at 23:18.
ممنون بابت پیشنهادت از وقتی که این کار رو کردم فعلا که مشکلی به وجود نیومده حالا ببینم تا یکی دو روز دیگه چی میشه.
سلام دوستان من از گچین یه le40c750 گرفتم همه چیز عالیه فقط مشکلم اینه که جمله های فارسی رو از چپ به راست مینویسه حتی وقتی از منو sbt عربی رو انتخاب میکنم باز هم زیر نویسها از چپ به راست نوشته میشه لطفا راهنمایی کنید
سلام تبریک میگم تازه به جمع اسمارت ها پیوستی نه این یه مشکل همیشگی هست باید پسوند زیرنویس رو با نرم افزار با نرم افزار های مبدل تبدیل به فرمت مناسب کنی یا زیر نویس رو مثل عکس بچسبونی به فیلم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)