الهی چقدر شما مهربونی ، حس انسان دوستی در شما موج میزنهمن هنوز وقت نکردم بازی کنم اونوقت شما دنبال خوشحال کردن مردمی
.
الهی چقدر شما مهربونی ، حس انسان دوستی در شما موج میزنهمن هنوز وقت نکردم بازی کنم اونوقت شما دنبال خوشحال کردن مردمی
.
من بازیرو نصبیدم ولی هرچی New Game میزنم بازی نمیاد
مشکل چیه؟
الان رفتم تو خونه یه یارو بش دوتا طلا دادم داره کالکشنش رو بهم نشون میده.یه کتابه توش اسمش the book of fate هست.بعد بازش کردم دیدم سفیده!گفت بعضیا هستن که سفید میبینن که این به خاطر اینه که هیچ سرنوشت یا آینده ای ندارن!یعنی الان من هیچ سرنوشتی ندارم؟
--
من یه نقشه گنج دارم توش نقاشی خونه با یه فلش قرمز کشیده از کجا باید بدونم اون محل کجاست؟!
دوستان
کسی تا حالا به جایی برخورده که حیوون و جانور زیاد داشته باشه .... ؟؟؟
واسه Pretty Soul Gem می خوام
![]()
آقا من یه Mace دارم 20 تا دمیجشه ولی Enchant نداره(one-hand) یه Axe هم دارم(One-hand) 18 تا دمیجشه در عوض یه Enchant داره که دشمنای زیر لول 5 به مدت 30 ثانیه Flee میشن.کدومو بپوشم؟
+
میگم با دو تا One-hand یه اژدها رو کجاشو بزنم؟اژدها هست اوایل بازی میکشیش:اول خوب با Bow زدمش.وقتی رفت زمین شمشیر کشیدم حمله کردم بهش.ولی جلو بال یا دمش میرفتم بدجور میزد یا جلو دهنش که میرفتم منو میخورد : دی
خیلی سخت کشتمش با One-hand.همیشه اینطوره و سخته کشتن این یا واسه من سخته و ضعیفم؟لول 4 و نیم.البته وسط نبرد لول 5 شدم.میگم جونش خیلی کم بود من جونم کامل ولی بهش که حمله کردم منو کشت!اصلا نمیشد یا منو میخورد یا شدید میزد!
اعصابمو خرد کرد احساس میکنم کاراکترم خیلی ضعیفه که نتونستش اونو به راحتی بکشه آخر سر بعده کلی تمرین جونم نصف بود وقتی مرد!بهتر میشه بعدا یا نه؟!
همه یارامونم به غیر از اون Dark Elfه مرده بودن اونم که تاثیر نداشت یعنی در اصل 1 به 1 بود!
راستی Power Attack با دوتا سلاح با هم(با هم بگیری دوتا کلیکه موس رو) زمان بیشتری از Power Attack با یه سلاح میگیره؟
Last edited by Arrowtic; 24-11-2011 at 14:51.
واقعا متشکرم از این همه راهنمایی.
گیم پلی اش خوب بود.
فقط اصلا از صدا گذاری رازی نبودم.اصلا صدای خودمون ، ضربه تا اسلحه ها و ... تویه بازی نمیاد.یکم هیجانش رو کم میکنه.
نسخه من بلک باکسه.بخاطر این که نیست؟ برای همه همینطوره؟
دوستان بهتره بیشتر ساید کوئست رفت یا کوئست های اصلی؟
چند ساعت گیم پلی داره؟
یکی از نکات مثبت بازی صدا گزاری قویه اونه
حتما بازیتون ایراد داره
بهترین جا کنارشه ( بالش ) ، وقتی هم که چرخید با دهنش بزنه تو هم سریع برو پشتشمیگم با دو تا One-hand یه اژدها رو کجاشو بزنم؟اژدها هست اوایل بازی میکشیش:اول خوب با Bow زدمش.وقتی رفت زمین شمشیر کشیدم حمله کردم بهش.ولی جلو بال یا دمش میرفتم بدجور میزد یا جلو دهنش که میرفتم منو میخورد : دی
از potion ها و Shout هات هم استفاده کن راهت میزنیش
اون Axe بستگی داره به جایی که شما میری ، اگه دشمنات زیر لول 5 بودن خوبه به مدت 30 ثانیه بهت حمله نمی کنند و میتونی راحت بزنیشونآقا من یه Mace دارم 20 تا دمیجشه ولی Enchant نداره(one-hand) یه Axe هم دارم(One-hand) 18 تا دمیجشه در عوض یه Enchant داره که دشمنای زیر لول 5 به مدت 30 ثانیه Flee میشن.کدومو بپوشم؟
+
معلومه دیگه ، با دوتا سلاح 3 ضربه میزنه که میشه 3 برابر یک سلاح Stamina کم میکنهراستی Power Attack با دوتا سلاح با هم(با هم بگیری دوتا کلیکه موس رو) زمان بیشتری از Power Attack با یه سلاح میگیره؟
Last edited by virus2009; 24-11-2011 at 16:00.
آقا این بازی راهنما نداره
من که گیج شدم کجا برم
الان رفتم توی یه کوه موندم چه کار کنم
من روی اسکلت تست کردم بیدار شد
اره نسخه بلک باکس ربپ شده هست و کامل نیست
منظورم Stamina نیست منظورم زمانشه.چندبرابر حالت معمولی وقت میگیری انجام این حرکات؟معلومه دیگه ، با دوتا سلاح 3 ضربه میزنه که میشه 3 برابر یک سلاح Stamina کم میکنه
بابت جوابتون ممنون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)