با سلام
من آمدم از روی بک اپ سی دی هام ویندوز نصب کنم که متاسفانه یکی از سی دی ها مشکل داشت و کلا ریکاوریم از بین رفت
جالا من یه ویندوز چدید نصب کردم می خواستم با serial windows قبلی که اوریجینال بود این ویندوز تقلب Genuine کنم
با تشکر
با سلام
من آمدم از روی بک اپ سی دی هام ویندوز نصب کنم که متاسفانه یکی از سی دی ها مشکل داشت و کلا ریکاوریم از بین رفت
جالا من یه ویندوز چدید نصب کردم می خواستم با serial windows قبلی که اوریجینال بود این ویندوز تقلب Genuine کنم
با تشکر
دوستان بنده بعد یه اپدیت دیشب ویندوزم ترکید !! از حالت ریجستر شده ویندوز در اومد و رفتم Remove wat رو زدم و بعد ریست شدن !! اصلا دیگه قسمتی به نام جنیون و اینا وجود نداره !! و ویندوز طبیعی و عالی داره کار میکنه !! فقط یه مشکل عجیب دارم !! اونم اینکه چراغ led کیس که میگه هارد داره کار میکنه یا نه ! یه سره روشنه !! چیکارش کنم !؟
+
حتی دیگه انتی ویروسم هم موقع بالا اومدن ویندوز اجرا نمیشه و کلی اختلال تو سیستم ایجاد شده !!
+
ویرایش :
.
مشکلات حل شد![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 01-01-2013 at 22:27.
سلام
من از win 7 enterprise 64 bit استفاده میکنم.با کرک خود dvd فعال بود و آپدیت میکردم.به این صورت که آپدیتهارو ویندوز پیدا میکنه و خودم انتخاب میکنم که کدوم دانلود و نصب بشه و چون همه آپدیتهای مهم رو انتخاب میکردم اون kb971033 هم کار خودش رو کرد و geniune از کار افتاد.
دوست عزیز من پستهای شمارو دیدم و لودرهایی که در بخش کرک ویندوز میذاشتید هم تست کردم اما همشون unsuppored میدادند.تا اینکه توی یه سایت دیگه Windows 7 Enterprise 32 & 64bit Activator رو پیدا کردم.
در محیط داس اجرا شد یه چندتا سوال هم پرسید و مشکل genuine حل شد.اما حالا مشکل اینه که:
دیگه مثل قبل آپدیت نمیگیره.قبلا آپدیتها زیاد بود حداقل 20-30 مگ.اما الان بجز kb971033 فقط یکی دو آپدیت چند کیلوبایتی میاد.این مشکل برای چی هست؟
.....
سلام ..ویندور تاره نصب کردم چه بدون کرک چه با کرک آپدیت نمیشه تو ویندوز قبلی این مشکل نداشتم .مثلا گفتن اورجینال ماهم دانلود کردیم.با کرک loader نصب کردم ولی آپدیت نمیشه
win 7 ulti 32
مشکل اپدیت نشدن میتونه از کرک باشه
با اخرین ورژن لودر فعال کردین؟
اره دوست عزیز با اخرین ورژن لودر کرک کردم..آپدیت نمیشه ..کرک جایگزین که مثل loader باشه لطفا معرفی کنید
با تشکر
درود بر همگی دوستان
وقتی تاریخ ویندوزم رو بروز میکنم ویندوزم مشکل not genuine بودن اونو میده ولی وقتی برش میگردونم رو 2006 درست میشه ! چیکارش کنم که بتونم با همون تاریخ روز 2013 مشکلی برام پیش نیاد ؟
(الان دسکتاپم سیاه شده و ارور غیر قانونی بودن هر دفه ای میاد)
با تشکر
این کرک رو نصب کنید مشکل حل می شه:
htt p : //s 2. p30 d o w n l o a d .c om/users/202/software/os/windows/7/activator/Windows.7.Genuine.Activation.RemoveWAT.v2.2.6.0_p3 0 d o w n l o a d .com.zip
pass: www. p3 0 d o w n l o a d .c om
پسورد و آدرس بدون فاصله.
Last edited by SADEGH 7; 10-01-2013 at 13:44.
Service pack Kb976932 - Kb976902
آقا من بیچاره ام نمیدونم دیگه با چه کرکی این رو درست کنم
راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)