تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 507 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان هر عملی که انجام میدید عین همون رو خودتون به سرتون میاد .یکیو مسخره میکنید بعدا میبینید که مسخره میشید یا کمک میکنید و بعدا به خوده شمام کمک میشه .براتون قانون نیوتون فیزیک اثبات نمیکنم.این یه تجربه شخصی هست و من خودم شخصا خیلی امتحانش کردم و همیشه صادق بوده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام باز من اومدم یکی از تجربیاتم گرانقدرم رو تقدیم جامعه اسلامی کنم تا انشا الله با بکار گیری اون پایه های نظام کفر رو در هم بگوبیم

بیشتر واسه پسرا : دخترا هم میتونن اینکارو بکنن البته

تو کیف پولتون یک متن بنویسید
    از یابنده محترم خواهشمند است با این شماره ( شماره خودتون ) تماس حاصل نماید .
    حالا میتونین یکم التماسم پاش بنویسید که پولش مال خودت فقط مدارکشو برگردون
    یا میتونین بگین مژدگانی شما محفوظ است.. مونده به خودتون

مطمئن باشید اگه اینو انجام ندید روزی که کیف پولتون گم میشه .. شاید به خودتون دشنام بدید چرا اینکارو نکردید

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام

اگه متوجه شدید که 2 نفر دارند پشت سر شما حرف میزنند و یا اینکه بد وبیراه میگن به روی خودتون نیارید و جوری رفتار کنید که انگار چیزی نشنیدید.

قبل از اینکه از چیزی مطمئن نشدید روش برنامه ریزی نکنید.خیلی ها رو دیدم که میگن قراره از فلان ماه برم سر کار و اگه 1 سال کار کنم میتونم یه ماشین بخرم.بعدش میفهمند که کاره جور نشده بد جوری ضد حال میخورند

4. 14 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    ΚΛЯΛJ

11

اگه حوصله خوندن ندارید یراست برید سراغ نتایج تو قسمت پایین : دی
    این تجربرو قبلا با یه یوزر دیگه گفتم ولی متاسفانه پاک شد دوباره میگم چون خیلی مهمی و حیاتیه البته اینجا فول ورژنشو میگم قبلا یدونش بود: دی
    یه روز بارونی آرایشگاه بودم همش بخار روی این شیشه ها جمع میشد این شاگرده بیچاره هم همش با روزنامه تمیز میکرد ولی متاسفانه باز بخار همونجوری جمع میشد رو شیشه
    تا اینکه آراشگره به شاگردش گفت یذره شیشه پاک کن بزن به شیشه تا درست شه این شاگرده هم همینکارو کرد دیگه هیچ خبری از بخار نشد حتی یه اپسیلون!!!
    بعدش من تو حموم مشغول اصلاح ریشه گرانبهایم بودمدیدم همش بخار میشینه رو آینه اعصابم داغون میشه از طرفی باید بخار تمیز میکردم از طرفی هم صورتمو میزدم
    تا اینکه به داستان 1 مراجعه کردم بجای شیشه پاک کن یکم شامپو زدم به آینه بعد دیدم تا آخر اصلاح یذره بخار هم سراغ آینه نیومد : دی
    بعدها کشف کردم با استفاده از مایع ظرفشویی و صابون هم این روش جواب میده
    یکی از بهترین تجربیاتم همین بوده فقط کافیه یه بار استفاده کنید اونوقت میبینید خدایی چه تجربه ی خفنیه: دی
    نتایج
    1- اگه مغازه ای فروشگاهی چیزی دارید روزای بارونی فقط یذره شیشه پاک کن ، مایع ظرفشویی بزنید به شیشه ها تا از بخار گرفتگی شیشه ها جلوگیری کنید
    2- وقتی میرید حموم واسه اصلاح همون اول یکم شامپو ( صابون مایع ضرفشویی خلاصه هرچی دم دستتونه : دی) بزنید به آینه تا هیچ بخاری روش جمع نشه و با خیال راحت اصلاحی دقیق و مردونه انجام بدید : دی
    تجربه روز : دی
    دوستان عزیز دانشجویان نمونه یه نگاه به تفویم بندازید امروز 27 آبان یعنی تقریبا 1ماه و نیم فرصت دارید!!!
    حالا یه لحظه چشماتونو ببندید به شب امتحان فکر کنید شب امتحانی که ترم قبل گذشت
    ناسلامتی قرار بود این ترم بترکونیما بازم امتحانات داره میرسه هیچ کاری نکردیم این تجربه مخصوص خودمه هر ترم میگم انشالله ترم بعد میترکونم اگه از همین امروز شروع نکنیم دو ماه بعد دوباره میگیم ترم بعد میترکونیم!!! و این روند همچنان ادامه دارد...
    امیدوارم دوستانی که گفتن این ترم میترکونن واقعا این ترم بترکونن از جمله خودم
    دوستان عزیز موفق باشید

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض پیش بینی نشده

اگه برنامه ریزی دارید می کنید ...
    اگه دارید برای کاری نقشه می کشید ....
    اگه دارید خوتون رو برای یه رویدادی تو آینده آماده می کنید ...

مهم نیست نوع و حالت کار و تصمیمتون چیه !!!

فقط برای حالات خاص یا مواقع اضطراری یا بدترین شرایط هم یه برنامه کنار بذارید (یعنی پیش بینی حالت بد رو هم داشته باشید )

تا مثه من احساس نا امیدی و شکست رو نکنید

هر چند می دونم این فقط یه احساسه ولی از اینکه اتفاقاتی باعث شد من برنامه مختل بشه و نتونم به هدفم برسم ناراحتم و چون برنامه ای برای این روزا ندارم احساس سرخوردگی می کنم

7. 13 کاربر از absa2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک نگاه به دوران زندگیت بنداز ! چشمات رو ببند و برو خوب و عمیق فکر کن! ببین چه کارایی رو می تونستی انجلم بدی اما توش در جا زدی...
    این یک پند یا اندز نیست ... اما تجربه ایه که می خوایم خیلیامون کسب کنیم . پس تا دیر نشده زندگی کنیم تا اینکه زنده بمونیم

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

دوست من: هیچ وقت دنیا به آخر نرسیده

10. 12 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یه مقدار توی کارهای بانکی دقت کنین دوستان

میبریم پولو کلی توی صف می ایستیم میزاریم بانک.برای هر حرکت مالی که انجام میدیم کارمزد کم میشه .درسته نباید پول نقد خیلی همراهمون باشه ولی میتونیم پولارو هفتگی از حساب برداریم. که فقط یه بار کارمزد بدیم!
    حتی توی شعبه هم که بخوای پول برداشت کنی باید کارت بکشی و این کارت کشیدن یعنی دادن کارمزد به بانــــــــــــــــــــــ ــــــــک

12. 9 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پیرو پست قبلی باید عرض کنم که همیشه شماره حساب هایی که قصد واریز بهشون دارید رو چندبار چک کنید ! یک شماره اشتباه مساویه با ...

+ اینکه اگر قصد انتقال وجه ( کارت به کارت ) دارید سعی کنید یک خودپرداز از بانک صادر کننده کارت خودتون پیدا کنید ٬‌ نخست اینکه ۹۰٪ کارمزد کم نمیکنه ! و اگر مشکلی تو پرداخت پیش بیاد ۹۹٪ تو همون لحظه برطرف میکنند .

ولی اگر خود پرداز بانک دیگه باشه میفرسته شما رو بانک خودتون بعد از اونجا دوباره باید برید به بانکی که سوتی داده و کلی دردسر میشه بعلاوه اون کارمزدی که ۱۰۰٪ میگیره !

این اصل رو تو خرید های اینترنتی هم مد نظر داشته باشید .

14. 8 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ وقت به کسی که ارزش و منزلت محبت کردن رو نمیدونه و تشخیص نمیده محبت نکنید.

16. 6 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •