تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 131 از 221 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض مشاوره

سلام .
    من 174 قدمه و 74 وزنم هست . حدودا 2 ساله بدنسازی کار میکنم اما رشد زیادی نمی کنم از مکملهام استفاده نکردم چون می ترسم که وزنمو از نظر چربی بالا ببره .
    سینه هام به طور ژنتیکی بزرگ وشل هستن و هر چقد کار میکنم شکل نمیگیرن.
    میخواستم مکملی رو بهم معرفی کنید که حجم عضله ای بهم بده نه حجم چربی .
    و اینکه من چطور میتونم سینه هامو شکل بدم.
    ممنون.

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام چاکریم.
    الان 6 ماهه میرم باشگاه.قد 183 وزن 173 شکم ندارم الان به مدت 4 ماهه هر روز برنامه شکم رو انجام میدم.روزای باشگاه (کرانچ و یک حرکتی هست پاهات رو جمع میکنی توی شکمت!؟ و یک حرکت دیگه هم 2 تا دمبل میگیرم دستمون ایستاده اروم به چپ و راست خم میشیم!؟) روزای خونه هم کرانچ معمولی 2 ست 15 تا و کرانچ پاها به دیوار اینم 2 ست 15 تا .الان شکمم سفت شده ولی خبری از خط افتادنش نیست .
    برای 6 تکه کردن شکم چند روز توی هفته باید حرکات شکم رو انجام داد؟(3 روز توی هفته بیشتر نمیرم باشگاه) یک سری تمرینات خونگی هم برای شکم وجود داره راجب اینا هم توضیح بدین.
    اونایی که دست کم شیش هشت تیکه کردن شکمشون رو بیان یک روند این کار رو بیان کنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از پاسختون دوست عزیز

اگه بخوایم به صورت طبیعی هیکل ورزشکاری بشه و رو فرم بیاد بهتره بعد تمرینات چه غذاهایی مصرف کنیم ؟ و در کل اگر در این مورد توضیحات بیشتری دهید ممنون میشم
    خواهش میکنم وظیفه بود
    ببینید دوست من تغذیه هم قبل تمرین مهمه هم بعدش شما قبل تمرین حدودا1ساعت قبلش باید غذاهای هیدروکربو دار بخورید خود نان اینو داره حتما نباید یه غذای مفصل باشه یه قاضی هم خویه تا موقع تمرین
    بعد تمرین باید سمت غذاهای پروتیین دار برید مثله سینه مرغ سفیده تخم مرغ فرنی ماهی شیر همچنین میتونید از غذاهای نشاسته ای استفاده کنید مثله سیب زمینی اب پزواسه افزایش وزن
    اگه سرچ کنید در گوگل غذاهای دیگری هم هست که این خواصو داشته باشه اونا رو بخونید و مطابق با میلتون برا خودتون برنامه غذایی بنویسید

4. این کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام ثبت نام کنم واسه ورزشهای بدنسازی البته نه به صورت حرفه ای ولی کلا میخوام الان که وقتم آزاده درست و حسابی پی گیر بشم.

1- این داستان مربی چقدر تاثیر داره .یه جا هست بدون مربی میگه 40 با مربی میگه 80. یعنی می ارزه دو برابر بدم واسه مربی. من چاق نیستم ولی میخوام وزنم رو کمتر کنم ( در حد 7 کیلو ) هم که حرفه ای ورزش کنم. مربی نیازه؟ یه سریا میگن اول همینطوری برو بعد مربی بگیر.
    2- اینکه میگن یه سری ورزشها قد رو میسوزونه راسته؟ چون بیشتر ورزشکارهایی که من دیدم قدشون کوتاه. یعنی از نسبت قد و وزن کوتاهن.

3- جای خوب کسی تو تهران سرا غ داره طرف شمال شرقی !؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام ثبت نام کنم واسه ورزشهای بدنسازی البته نه به صورت حرفه ای ولی کلا میخوام الان که وقتم آزاده درست و حسابی پی گیر بشم.

1- این داستان مربی چقدر تاثیر داره .یه جا هست بدون مربی میگه 40 با مربی میگه 80. یعنی می ارزه دو برابر بدم واسه مربی. من چاق نیستم ولی میخوام وزنم رو کمتر کنم ( در حد 7 کیلو ) هم که حرفه ای ورزش کنم. مربی نیازه؟ یه سریا میگن اول همینطوری برو بعد مربی بگیر.
    2- اینکه میگن یه سری ورزشها قد رو میسوزونه راسته؟ چون بیشتر ورزشکارهایی که من دیدم قدشون کوتاه. یعنی از نسبت قد و وزن کوتاهن.

3- جای خوب کسی تو تهران سرا غ داره طرف شمال شرقی !؟؟؟
    خیلی هم عالیه...
    درمورد سوالات:

1. این اشتباه رو نکن اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری حتما مربی بگیر ( البته مربی خوب و کار درست که کمم نیست ) اگه مربی نگیری ممکنه از پایه حرکات رو اشتباه بزنی و پیشرفت خوبی نداری...از مربیت بخواه که برات توضیح بده هر حرکتی به چه قسمتی فشار وارد میکنه...
    ولی اگه برات سنگینه که این مقدار پول بدی..تمام حرکات رو از طریق اینترنت چک کن و همیشه سعی کن به اطلاعاتت اضاه کنی..
    .
    2. رو راست بهت بگم هنوز هیچ تحقیقی انجام نشده که به طور قطع بگه بدنسازی قد رو کوتاه میکنه و همچنین هیچ تحقیقی نتونسته صد در صد بگه که قد رو کوتاه نمیکنه...ولی چیزی که وجود داره اینه که با ورزش به ویژه بذنسازی هورمون رشد تو بدن بیشتر و بیشتر ترشح میشه و
    همین باعث میشه که رشد قدی هم بهتر بشه نه بدتر....قضیه دیگه ای هم که وجود داره اینه که من افراد قد بلند خیلی زیادی تو این رشته دیدم هیچ ربطیم نداره نمونه هاش ارنولد با 188 قد ، رونی کلمن با 180 قد ، جی کاتلر با 178 قد که همشونم از سنهای 13 14 یا 15 که اوج رشد قدیه این ورزش
    رو شروع کردن...
    .
    3. اینو اطلاع چندانی ندارم ولی پیشنهادم اینه که باشگاهی که انتخاب میکنی بررسی کنی که از لحاظ فضا ، فضای بازی داشته باشه و دستگاهاش رو بررسی کن...تهویه باشگاه هم خیلی مهمه...
    .
    .
    موفق باشی....

7. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه. درسته من شنیدم که یه سری تمرین ها توی بدنسازی حتی قد رو بلند تر هم میکنه .البته من قکر کنم دیگه از سن رشد قدی گذشتم ( 25 -26) ولی خوب بدم نمیاد اگه بشه تمرینهای کششی رو انجام بدم که شاید تاثیری داشته باشه که البته بعید میدونم چون قبل از دانشگاه یعنی یه پنج سال پیش هر روز شاید روزی 1 ساعت بارفیکس میرفتم . انواع و اقسامش ( با دست با پا با بازو با مچ ) .
    -
    بعد کسی تجربه نگه داشتن بدن با شنا رو داشته ؟
    چون اینطوری که من دوستام رو دیدم. وقتی بدنسازی رو میری بدن بدجوری رو فرم میاد ولی وقتی ول کنی با قبل رفتنت هیچ فرقی نمیکنی.
    میشه اگه یه زمانی خواستیم ولش کنیم با شنا نگهش داریم . چون من به استخر دسترسی راحت دارم _ کلا شنا هم یه جور ورزش سنگین محصوب میشه. خیلی انرژی میگیره !!
    ممنونات بابت راهنمایی

9. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه. درسته من شنیدم که یه سری تمرین ها توی بدنسازی حتی قد رو بلند تر هم میکنه .البته من قکر کنم دیگه از سن رشد قدی گذشتم ( 25 -26) ولی خوب بدم نمیاد اگه بشه تمرینهای کششی رو انجام بدم که شاید تاثیری داشته باشه که البته بعید میدونم چون قبل از دانشگاه یعنی یه پنج سال پیش هر روز شاید روزی 1 ساعت بارفیکس میرفتم . انواع و اقسامش ( با دست با پا با بازو با مچ ) .
    -
    بعد کسی تجربه نگه داشتن بدن با شنا رو داشته ؟
    چون اینطوری که من دوستام رو دیدم. وقتی بدنسازی رو میری بدن بدجوری رو فرم میاد ولی وقتی ول کنی با قبل رفتنت هیچ فرقی نمیکنی.
    میشه اگه یه زمانی خواستیم ولش کنیم با شنا نگهش داریم . چون من به استخر دسترسی راحت دارم _ کلا شنا هم یه جور ورزش سنگین محصوب میشه. خیلی انرژی میگیره !!
    ممنونات بابت راهنمایی
    خواهش میکنم...
    نه دیگه سن شما دیگه رشد قدی نداره...24 ساعتم اویزوو باشی از بارفیکس یک سانتم رشد نمیکنی..
    در مورد ول کردن به نظرم دلیلی نداره ورزش رو ترک کنی...ولی با شنا اصلا نمیشه بدن رو روی فیت نگه داشت....من الان تا دو ماه هم تمرین نکنم بدنم تکون نمیخوره...به شیوه تمرین کردنم بستگی داره و به درصد چربی اگه درصد چربی بدنت بالا باشه و تمرین
    رو هم ول کنی دیگه واقعا فیت نمیمونی...

11. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام . من یه پروتین 100 درصد میخام . میشه یه سایت فروش مکمل که معتبر باشه و جنس اصل بده و قیمت خوب باشه معرفی کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . من یه پروتین 100 درصد میخام . میشه یه سایت فروش مکمل که معتبر باشه و جنس اصل بده و قیمت خوب باشه معرفی کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صاحب سایتم من نیستم فکر نکنید تبلیغه...ولی صاحب سایت بسیار محترم و قابل اطمینانه محصولاتش تایید شدست..

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا ما رفتیم کارا ثبت نام رو تموم کردیم یه جای خوب . فقط یه چیزی بخاطر بی قانونی و هرکی هرکی بودن فعالیت ها بدون برنامه که من متوجه اش شدم بر این قرار شدکه یک ماه اول رو با مربی شروع کنم و بعد از اون بدون مربی همون تمرینات رو ادامه بدم.

کسانی که بدون مربی می اومدن . یه بار میرفتن تردمیل میزدن یه بار میرفت تمرین پا میکردن میرفتن پرس میزدن. اصلا قاطی پاتی بود کاراشون مطمعنا هم تاثیری که میگیرن طولانی مدته هم ممکنه اصلا به بدن آسیب بزنه..

و یه چیزی

واسه وزن کم کردن میگن بعد از تمرین تا یک ساعت چیزی نخورین به جز آب. این کار شدنیه؟
    بعد از ورزش بدن به سرعت پروتین جذب میکنه.
    Last edited by Milad4171; 16-09-2012 at 22:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •