تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 258 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز یک هفته هست هر چی دوستان برای من ایمیل میفرستند هیچی برای من نمیاد inbox , spam خالی هست دوستان برای من درست ایمیل میفرستند می کنند مشکل از ایمیل یاهو من هست چیکار کنم
    سلام
    بله درست می گید یاهو یه ذره قاطی کرده همین چند وثت پیش یه میلی که جوابش مهم بودو به یه نفر زدم بعد 3 روز جواب نداد (کسی که در جا جوای می داد) دوباره میل زدم جواب نداد همین طوری اسپمو دیدم دیدم جواب داده تازه گفته من که همون موقع بهت گفتم معمولا یاهو نباید میل افرادی که توی کانتکت خات ذخیره اند را اسپم کنه که برای من رو اسپم کرده بود. پس این مشکل مال یاهو است به احتمال زیاد و حل خواهد شد.

منتها پیشنهادی که دارم اینه:
    می ری تو بخش اسپم ها
    میل های دوستات رو انتخاب می کنی
    روی گزینه :
    not spam
    کلیک می کنی. اینطوری یا هو آموزش می بینه که اونا اسپم نیستند. در ضمن آدرس دوستات رو توی کانتکت هات وارد کن
    موفق باشی

2. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز یک هفته هست هر چی دوستان برای من ایمیل میفرستند هیچی برای من نمیاد inbox , spam خالی هست دوستان برای من درست ایمیل میفرستند می کنند مشکل از ایمیل یاهو من هست چیکار کنم
    یه ایمیل براشون بفرست بگو همون رو بهت جواب بدن ببین اون وقت چی میشه؟
    اگر جوابش نرسید، بگو تا ادامه بدیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    چند وقته نمیتونم وارد ایمیل یاهوم بشم
    نمیدونم چی شده ظاهرا آی پیم عوض شده برای ورود به ایمیلم علاوه بر پسورد که میزنم میره یه قسمت که یه سئوال امنیتی میکنه متاسفانه من این ایمیلو چند سال پیش باز کردم و اصلا یادم نیست چی زدم تو جوابش
    ایمیل برای مواقع اضطراری هم براش تعریف نکردم که ایمیل برای تائید بفرسته به اون و فقط الان جواب همین سئوالو میخواد !
    کدوم از دوستان یا اساتید میتونند به من کمک کنند چون این ایمیلو چند ساله دارم و کلی از افراد از این طریق فقط با من در ارتباطند و برام خیلی مهمه
    ضمنا کاملا پسورد ایمیلم یادم هست و هیچ شکی ندارم که تغییری نکرده
    لطفا در صورت امکان راهنمائی بفرمائید چکار میشه کرد؟
    با سپاس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    درسته، منم از طریق همین لینکی که خود شما دادید مکاتبه کردم و سه ساعت نشده جواب دادن!
    در واقع باید یک جیمل رو به عنوان آلترنیت ایمیل بهش بدید بعد موقع لاگین علاوه بر سوال امنیتی، یه گزینه اضافه میشه که باید یه کد امنیتی رو وارد کنید ولی کد رو نشون نمیده بلکه به اون جیمیل میفرسته و باید از تو جیمیل کپی پیست کنید تا ایمیل باز بشه.
    .....
    دقت کنید آلترنیت ایمیل نباید از یاهو باشه. من بار اول که مکاتبه کردم ایمیل خودشون بود که در پاسخ گفتن باید یاهو نباشه.
    برای من هم تقریبا به همین روال بود فقط برای من عجیب بود که با وجودی که به من گفتند کد فرستاده شده رو باید وارد کنم اما در عمل کدی برام فرستاده نشد و من تنها با استفاده از ایمیل دوم موفق شدم وارد اکانت یاهوم بشم

در ضمن بار اول درست متوجه مشکلم نشدن و گفتند که احتمالا ایمیل compromised شده , باید به پرسش امنیتی پاسخ بدم . من هم دوباره تماس گرفتم و توشیح دادم که چظوری شده بعد متوجه شدند

با سلام
    چند وقته نمیتونم وارد ایمیل یاهوم بشم
    نمیدونم چی شده ظاهرا آی پیم عوض شده برای ورود به ایمیلم علاوه بر پسورد که میزنم میره یه قسمت که یه سئوال امنیتی میکنه متاسفانه من این ایمیلو چند سال پیش باز کردم و اصلا یادم نیست چی زدم تو جوابش
    ایمیل برای مواقع اضطراری هم براش تعریف نکردم که ایمیل برای تائید بفرسته به اون و فقط الان جواب همین سئوالو میخواد !
    کدوم از دوستان یا اساتید میتونند به من کمک کنند چون این ایمیلو چند ساله دارم و کلی از افراد از این طریق فقط با من در ارتباطند و برام خیلی مهمه
    ضمنا کاملا پسورد ایمیلم یادم هست و هیچ شکی ندارم که تغییری نکرده
    لطفا در صورت امکان راهنمائی بفرمائید چکار میشه کرد؟
    با سپاس
    سلام دوست عزیز
    هیچ نگران نباش من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم و مثل شما پسوردم هم داشتم .
    شما برو به این آدرس :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از انتخاب گزینه ی ایمیل و ورژن ایمیلو گزینه ی Password and sign in ، گزینه ی unable to sign in رو که انتخاب کن بعد در انتهای همین صفحه ، لینک Email A Support Agent مربوط به تماس از طریق ایمیل رو کلیک کن و بعد از پر کردن فرم و ارسال آن منظر باش تا به آدرسی که براشون برای برقراری تماس دادی جواب بدن .

ظاهرا کدی هم برات ارسال میشه که باید ازش استفاده کنی

یک ایمیل برات میاد که ایمیل دوم باید تائید بشه و بعدش هم موقعی که خواستی لاگ این کنی یک پیام میاد که باید پسوردت رو ریست کنی .

6. 3 کاربر از Setareh 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAM_FISHER_HQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    RedEmption

پيش فرض

دوتا سوال دارم.

1: چجوری من میتونم برای میلم یه میل پشتیبان بگیرم؟ من یه میل یاهو دارم میخوام ولی پشتیبان ندارم. چجوری میتونم درخواست میل پشتیبان بدم که وقتی پسوردم رو فراموش کردم از اون میل دوم استفاده کنم؟

2: چجوری میشه پسورد میل یاهو رو عوض کرد؟ من هر چی میلم رو چک میکنم قسمتی برای تغییر رمز میل وجود نداره !

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوتا سوال دارم.

1: چجوری من میتونم برای میلم یه میل پشتیبان بگیرم؟ من یه میل یاهو دارم میخوام ولی پشتیبان ندارم. چجوری میتونم درخواست میل پشتیبان بدم که وقتی پسوردم رو فراموش کردم از اون میل دوم استفاده کنم؟

2: چجوری میشه پسورد میل یاهو رو عوض کرد؟ من هر چی میلم رو چک میکنم قسمتی برای تغییر رمز میل وجود نداره !
    یا دقیقتر بگم :

9. این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوتا سوال دارم.

دوستمون در بالا درست اشاره کرده البته برای میل جدید می تونید روی عکستون در بالای صفحه میل برید همون جا که زده
    hi name
    جای نیم اسم شماست.
    کلیلک کنید از منو ظاهر شده
    account info
    انتخاب کنید و به تر تیب دز
    sign in security
    change your password
    می تونید پستون عوض کنید
    و در
    update pasword reset info
    هم سوال امنیتیو عوش کنید هم میل پشتیبان بزارید
    شاد یاشید

11. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام به کاربران و مدیران سایت
    دوستان من به یه مشکلی برخوردم با آیدی یاهوم، ممنون میشم اگه کسی کمکی میتونه به من بکنه
    من از پریشب هرکاری کردم نتونستم دیگه وارد آیدیم بشم حتی از سایت یاهو
    همه اینفوشم دارم رفتم ریست پسورد بدم به من اجازه نداد و گفت نمیتونی Reset Online بدی
    کسی نمیدونه باید چی کار کنم؟! آیدی ای بود که 3سال داشتمش

بازم ممنون میشم جوابمو بدید

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من به یه مشکلی برخوردم با آیدی یاهوم، ممنون میشم اگه کسی کمکی میتونه به من بکنه
    همه اینفوشم دارم رفتم ریست پسورد بدم به من اجازه نداد و گفت نمیتونی Reset Online بدی

تا حالا نشنیده ام. میشه بیشتر توضیح بدی یا مثل کس بذاری؟

14. این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

لطفا پیغامی رو که یا هم می ده کامل بذار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •