تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 140 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 1392

نام تاپيک: بهترین شامپو به نظر شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان ی شامپو با کیفیت ک نرم کننده نداشته باشه معرفی کنید..موهام لخته و میخوام زبر و محکم بشن
    راستی کسی میدونه شامپو نیوآ استرانگ پاور نرم کننده داره یا نه؟؟؟وقتی میزنم موهام نرم و خوش حالت میشه فقط حیف ک یکم کم پشت شدن
    ترکیباتشو میذارم اگه ازون مواد خطرناک ک تو پست هایی قبلی اشاره کردید چیزی داخلش هست بگید

معرفی شامپو فاقد نرم کننده یادتون نره
    اینم ترکیباتش:
    aqua
    sodium laureth sulfate
    cocamidopropyl
    betaine
    sodium chloride
    polyquaternium-10
    oryzanol
    maris sal
    clycerin
    peg-40
    hydrogenated castor oil
    citric acid
    sodium benzoate
    linalool
    parfum

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان من مدتی از شامپو کلیر خنک کننده استفاده می کنم ولی موهام خشک شده و حالت نمی گیره کمی هم ریزش داره شما چه شامپویی پیشنهاد می کنید ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

برای موهای چرب کدومش بهتره ؟

شامپو هفت ویتامینه موهای چرب کلیون

شامپو بورداک کلیون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

با سلام به همه دوستان.اگه دنبال شامپو خوب میگردید شامپو کلیر بهترینه البته اصلش.که گیر نمیومد ولی تازگی یه یه بنده خدایی یه سایتی راه انداخته اصلیشو هم گذاشته که همون عربیش هست واقعا معرکه هست میزنی بوش تا 48ساعت تو خونه میمونه.برای خانم ها و اقایان و برای انواع مو .منم تازه فهمیدم کلیر اینقدر تنوع محصول داره.همشون هم ضد شوره ذاتی هستن
    Last edited by Ezel; 30-06-2014 at 11:15. دليل: حذف لینک تبلیغاتی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

نظر من برای شما استفاده از شامپو کلیر با فرمول
    strong &long
    مفید باشه.
    .اصلش باشه جواب میده.
    Last edited by Ezel; 30-06-2014 at 11:15. دليل: حذف لینک تبلیغاتی

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کلیر برای مو های چربش هم خوبه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سوالمو تو یه تاپیک دیگه مطرح کردم اما جوابی نگرفتم گفتم اینجا هم بپرسم:
    یه چیزی معرفی کنین که بزنم به موهام و حالت موهام حفظ بشه
    من موهام به شدت نرمه(لخت نیست) یعنی یه دس بکشم راحت حالت موهام عوض میشه یه باد بیاد باز ...
    واسم مهم نیس مو رو براق کنه یا نکنه
    اسپری معرفی نکنین چون به کف سر میخوره و ضرر داره
    چیزی باشه واسه حفظ حالت . نه برای حالت دادن
    ضرر نداشته باشه و از همه مهمتر ایراد نداشته باشه شبو باهاش بخوابم(یه روز در میون میرم حمام)
    قیمتش هم مهم نیس
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان...لطفا همه تا آخر بخونن و نظر بدن چون تو شرایط خیلی بدی هستم..پیشاپیش ممنون از همه
    من 21 سالمه و موهای خیلی خوب و پرپشتی داشتم بدون کوچکترین ریزشی حتی خداشاهده دوستام بهم میگفتن ک ب موهات حسودیمون میشه
    تا اینکه2سال پیش برادر 17سالمو از دست دادم و از نظر روحی داغون شدم..تقریبا 2 ماهی تغذیه خوبی نداشتم ک متوجه شدم ریزش مو گرفتم...خیلی حساس شدم و رفتم دکتر
    دکتر دوتا محلول بهم داد ک وقتی میزدم شاید نزدیک 2هزار مو ازم میریخت همون موقع..رفتم پیش دو-سه تا دکتر دیگه ولی متاسفانه خیلی بدتر شد وضعیت موهام
    الان نزدیک 2سال میشه ک ب طور مداوم شامپو عوض میکنم.از شامپوهای ایرانی و خارجی و هرچی ک فکرشو کنید..اینم بگم ک پدرم و یکی از برادرام مو ندارن ولی 2تا داداشام موهای خیلی پرپشتی دارن
    فکرنمیکنم ارثی باشه چون بعد از ضربه روحی اینجوری شد و تا الان خوب ک نزدیک 2سال میشه خوب نشده.تقریبا 45درصد موهام ریخته
    اگه 24ساعت نرم حمام پوست سرم خیلی چرب میشه
    .الان شامپو نیوا استرانگ پاور میزنم..هداندشولدرز مرکبات و شامپوهای دیگه هم دارم
    توروخدا کمکم کنید چون ریزش مو خیلی تو زندگیم تاثیر گذاشته
    ممنون از همه
    سلام دوست عزیز منم تجربه ای داشتم که شاید مشکل شما و خیلی از دوستان دیگه هم باشه... این شوینده ها پدر پوست و مو رو در میارن و بیشترین آسیب رو هم پوستهای حساس میبینن..

منم 7,8 سال پیش مشکل ریزش مو پیدا کردم(البته ریزش غیر ارثی) هم سرم خیلی زود چرب میشد و هم موهام شفافیت و حجم خودش رو از دست داد که به مرور زمان هم بدتر میشد و اعصاب و روحیه ام رو بدجور بهم ریخته بود! پیش چند تا دکتر رفتم شامپوها و لوسیون های مختلف هم تاثیر نداشت. تا اینکه خودم با سرچ کردن تو اینترنت متوجه شدم مشکل از پوست کف سرم هست که دهیدراته شده(کمبود رطوبت در پوست) و این تولید چربی زیاد هم برای جبران این مشکل هست. پوست هم به دلیل چربی زیاد و هم کمبود رطوبت دچار ریزش میشه. البته این مشکل عمقی هست و با خشکی سطحی پوست فرق میکنه که پوست رطوبت داره ولی سطح پوست خشک و نازک شده.

طریقه درمانش هم شستشوی هرچه کمتر و کمتر هست تا پوست بالانس خودش رو بدست بیاره یعنی حتی آب خالی هم نخوره به پوست! من حتی شده بود سه هفته یا یکماه آب به سرم نمیزدم! یعنی تنها راه درمان همین بود هر روشی بگید رفتم ولی نتیجه نداد بهترین شامپوها و لوسیونها رو امتحان کردم! البته اگه موها کوتاه باشه زیاد اذیت نمیکنه. این رو هم بگم تا وقتی که موها و پوست سر شسته نشه متوجه بهبودی و پیشرفت نمیشین چون پوست در طول این مدت در حال بازسازی بوده و بعد از شستشو سلولهای مرده سطح پوست جای خودشون رو به سلولهای زیرین میدن.
    یه نکته هم بگم که در طول این مدت ممکنه موها به خاطر چرب شدن ریزش پیدا کنه ولی با این روش ریزش کلی به مرور قطع میشه اگه ارثی نباشه. ممکنه شما به خاطر شوکی که بهتون وارد شده دچار مشکل پوستی شده باشید که امیدوارم خوب بشه اگر هم مشکل جای دیگه ای هست که پیش یه متخصص درست و حسابی برید.
    Last edited by Delkook; 07-07-2014 at 19:14.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من دکتر برای ریزش مو غیر از قرص ویتامین ها بهم شامپو و تونیک ضد ریزش پالمینکس اویدرم داده . اینجا می خواندم که سیلیکون داره یا نداره . اینرا می خوام دو سه ماه بزنم نکنه اثر نداشته باشه یا بیشتر بریزه . اصلا سلیکون چکار میکنه

انگار الوپکسی گیر نمی اد بجاش چیا امده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •