هیچ شما میتونی با اونایی که پچ رو ریختن بازی کنی![]()
هیچ شما میتونی با اونایی که پچ رو ریختن بازی کنی![]()
سلام به همه
من تو ویندوز xp صدای گزار شگر رو ندارم.اگه کسی می دونه لطف کنه جواب بده با تشکر
البته صددر صد این سوال تکراریه ولی چه میشه کرد صفحات دیگه خیلی زیادیه.
یه سوالی داشتم من همیشه pes بازی میکردم و لی خوب گفتم یه بارم بیام fifa بازی کنم ببینم چیه ولی به نظرم خیلی مشکل داره اول اینکه من همیشه دو نفره با رفیقم بازی میکنم امکان نداره تک به تکی گل نشه یا خیلی به ندرت پیش میاد اصلا هر توپی داخل محوطه گل میشه و اصلا معلوم نیست نقش دروازبان چیه .بعد گل زدنم صدای تماشاگرا اون جوری که باید در نمیاد وقتی هم که یه بازیکن توپ میگیره دفاع نمیتونه بهش برسه در حالی که کسی که توپ داره باید کندتر حرکت کنه گرافیک بازی هم نسبت به pes پایین تره میخواستم نظر شما فیفا بازها رو بدونم
در مورد شوت کردن که هرچی میزنید میره تو گل به خاطر اینه که دروازیانی بلد نیستیدیه سوالی داشتم من همیشه pes بازی میکردم و لی خوب گفتم یه بارم بیام fifa بازی کنم ببینم چیه ولی به نظرم خیلی مشکل داره اول اینکه من همیشه دو نفره با رفیقم بازی میکنم امکان نداره تک به تکی گل نشه یا خیلی به ندرت پیش میاد اصلا هر توپی داخل محوطه گل میشه و اصلا معلوم نیست نقش دروازبان چیه .بعد گل زدنم صدای تماشاگرا اون جوری که باید در نمیاد وقتی هم که یه بازیکن توپ میگیره دفاع نمیتونه بهش برسه در حالی که کسی که توپ داره باید کندتر حرکت کنه گرافیک بازی هم نسبت به pes پایین تره میخواستم نظر شما فیفا بازها رو بدونم
شما دروازبان رو در مواقع لزوم بیار جلو یا دکمه زرد یه با دوبار زدن همین دکمه روی خط دروازه نگش دار
به دکمه های مختلف هم یکیش شیرجه میره یکیش تکل میکن یکیش مشت میکنه و....
در مورد گرافیک هم منم همین مشکل رو داشتم ولی شما برو تو تنظیمان کنتراست تصویر رو یه درجه زیاد کن و روشنایی تصویر رو یه درجه کم اونوقت متوجه میشی که هیچ بازیفوتبالی با این گرافیک تا حالا ندیدی
اون پج و نصب کردم نسخه اورجینال بازی رو میخواست بعد کرک جدید و دانلود کردم بازم فرق نکرد تو مود مننجر از بازی میاد بیرون!! یعنی کس دیگه ای این مشکل و نداره؟؟
![]()
این دوتا پچ باهم فرق دارند!؟
دوستان من میخوام پچ رو بریزم این ارور رو میده :
Insufficient Storage Space to Apply Patch - You need at least 1798065252 bytes free
نمیدونید چیکار باید بکنم ؟
اون 35 مگ کرک هم داخلشه
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
مطمئنی؟ یک پچ 20 مگ که اینقدر جا نمیخواد![]()
دوستان چرا من هرچی توی بازی سانتر میکنم فقط روی تیر دوم سانتر میکنه؟
ولی با کیبورد میتوانم توپ را هر جوری میخوام سانتر کنم؟
راستی نمیشه گلهایی که میزنم رو ذخیره کنم؟
پچ رو بذار داخل فولدر بازی (داخل فولدر fifa 11 برو بعد بریز تو فولدر Game ) بعد نصبش کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)