تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 137 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 1361

نام تاپيک: Desire HD | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 8 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا این انتن دهی این گوشی که در حد فاجعه است...خونه ی ما انتن دهی اش وحشتناک ضعیفه...مامانم قبلا نوکیا داشت و هنوزم داره..واسش اچ تی سی دیزایر اچ دی خریدم...اما وقتی که نوکیاش یه خط داره انتنش این اصلا نداره...دلیل چیه...

در ضمن باهاش اینترنت میرم سایت های فارسی فونت هاش عجیب غریبن...باید نرم افزار نصب کنم؟فروشنده گفت مجانی واست 100 تا میریزم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه مشکلی که چند وقته پیدا کرده گوشیم اینه که موقع تماس گوشی رو که به صورتم نزدیک میکنم صفحه خاموش نمیشه و مثل اینگه سنسور مجاورت کار نمیکنه و خب صفحه تاچه و خیلی بده ضمنا از وقتی اینجوری شده اون حالتی که وقتی موقع تماس گوشیو بر میگردونیم میذاریم رو میز خودش میره رو اسپیکر هم کار نمیکنه در حالی که تو تنظیماتش فعال کردم این آپشنونمیدونم چش شدهبد جوری رو مخمهسنسور نور کتارشو به درستی انجام میده و نور صفحه رو اتوماتیک کم و زیاد میکنه بسته به نور محیط اما سنسور مجاورتش کار نمیکنه مثل اینکه.نمیدونم نرم افزاریه یا نه.مستر ریست هم کردم و درست نشدرامم هم رسمیه و اندروید 2.3.5 و هیچوقت روت نشده و رام کاستوم هم نریختم و آپدیت خود گوشیه

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اقا این انتن دهی این گوشی که در حد فاجعه است...خونه ی ما انتن دهی اش وحشتناک ضعیفه...مامانم قبلا نوکیا داشت و هنوزم داره..واسش اچ تی سی دیزایر اچ دی خریدم...اما وقتی که نوکیاش یه خط داره انتنش این اصلا نداره...دلیل چیه...

در ضمن باهاش اینترنت میرم سایت های فارسی فونت هاش عجیب غریبن...باید نرم افزار نصب کنم؟فروشنده گفت مجانی واست 100 تا میریزم
    مشکل اول مال گوشی شماست چون این گوشی انتن دهی خوبی داره
    مرورگر FireFox را نصب کن اگه با فارسی مشکل داری

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

یه مشکلی که چند وقته پیدا کرده گوشیم اینه که موقع تماس گوشی رو که به صورتم نزدیک میکنم صفحه خاموش نمیشه و مثل اینگه سنسور مجاورت کار نمیکنه و خب صفحه تاچه و خیلی بده ضمنا از وقتی اینجوری شده اون حالتی که وقتی موقع تماس گوشیو بر میگردونیم میذاریم رو میز خودش میره رو اسپیکر هم کار نمیکنه در حالی که تو تنظیماتش فعال کردم این آپشنونمیدونم چش شدهبد جوری رو مخمهسنسور نور کتارشو به درستی انجام میده و نور صفحه رو اتوماتیک کم و زیاد میکنه بسته به نور محیط اما سنسور مجاورتش کار نمیکنه مثل اینکه.نمیدونم نرم افزاریه یا نه.مستر ریست هم کردم و درست نشدرامم هم رسمیه و اندروید 2.3.5 و هیچوقت روت نشده و رام کاستوم هم نریختم و آپدیت خود گوشیه
    صبر کن تا اپدیت بعدی
    کلا کسانی که با خود گوشی گوشی اندرویدشون را اپدیت میکنند از این مشکلات زیاد براشون پیش میاد تو xda هم زیاد در این مورد بحث شده
    هرچند روشهای دیگه اپدیت هم کم خطر و کم مشکل نیستند

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

htc رسما اعلام کرده در July-August اندروید ics را برای این گوشی ارایه میکنه
    منبع
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ghfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقش جهان

پيش فرض

شما ها که زبانتون خوبه ندیدین حرفی از ساپوت فارسی توش زدن یا نه؟من رام خاور میانه ریختم اورجین به عشق بستنی حصیری.روت گوشیمم پرید ولی میارزه.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیز ICS از زبان فارسی به صورت دیفالت پشتیبانی میکنه

9. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ghfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقش جهان

پيش فرض

راهی برای روت کردن 2.3.5 هست؟aahkدنگرید میکنه بعدروت میکنه.دوباره که اورجینال بریزی روت میپره.اگه راهی هست ممنون میشم راهنماییم کنین

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینکه دوستمون گفتن عدم انتن دهی مختص به گوشیه منه واسه چیه...من یه هفته اس اینو خریدم...از دیجیکالا ولی بدون گارانتی....انتن نمیده تو خونه اما بیرون عالیه...اینم بگم انتن دهیی تو خونه ما فاجعه است...گلسی اس دو هم اینجا انتن بسخی میده...اما نوکیا خوبه اینجا...چیکار کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اینکه دوستمون گفتن عدم انتن دهی مختص به گوشیه منه واسه چیه...من یه هفته اس اینو خریدم...از دیجیکالا ولی بدون گارانتی....انتن نمیده تو خونه اما بیرون عالیه...اینم بگم انتن دهیی تو خونه ما فاجعه است...گلسی اس دو هم اینجا انتن بسخی میده...اما نوکیا خوبه اینجا...چیکار کنم
    درب پشت گوشی را باز کن (همون درب جایی که سیمکارت و مموری هست)
    بعد رویه دری دوتا تکه فلزی میبینی اینارو اروم تمیزشون کن(ترجیحا با کمی الکل سفید یا شیشه پاکن) و دوباره قابو جا بزن(دقت کن درست قابو جا بزنی ) ببین مشکل حل نمیشه
    Last edited by FC.Barcelona; 01-06-2012 at 15:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •