الان از سازندش تو xda میپرسم خبرشو بهتون میدم، ولی اکثرا از این رام استفاده میکنن، مثل اینکه جالبه
الان از سازندش تو xda میپرسم خبرشو بهتون میدم، ولی اکثرا از این رام استفاده میکنن، مثل اینکه جالبه
خوب من دارم دانلودش میکنم...
ببینم چی میشه
تنکس
من کاملا دانلود کردمش بچه ها....
الان نمی دونم چی کار کنم!!!!!!!!
sd card باید توش باشه و فرمت شده باشه؟؟
کامل میشه کسی که گوشیشو روت و فلش کرده توضیح بده که بقیه ام یاد بگیرن؟؟
برنامه rds lite رو هم دانلود کردم و usb moto هم نصبه........
ممنوننننننننننننننننننننم
آقا از این قاب گل گلیا کسی نمیدونه کجا میفروشن؟؟؟
![]()
برو تندیس ... طبقه اول یا همکف انتهای راهروی چپی ! واسه آیفون ازین کارا میکنن ! حتی اسمتم روش میتایپه اگه دوست داشته باشی ! اگه واسه موتورولا هم بکنن چه شودد!
راستی گوشیتو کرده بودی تو آب درسته؟؟ چی شد قات نزد بعدش گوشیت !
من فک کنم به قول هادی از آبه بوده که زدم ! چون دقت کردم دیدم از اون روز که تو آب کردمش قاطی کردنش بیشتر شد
هادی کجایییییی !! به دادم برس![]()
Last edited by ba maram; 29-04-2011 at 20:10.
ظاهرا نحوه ریختنش رو توی پست اول گفته.
یکی از کاربرای آلمانی هم قدم به قدمش رو اینجا توضیح داده (البته به انگلیسی)
البته من در آندروید تاره کارم زیاد از این رام عوض کردن و فلش زدن و اینا سر در نمیارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی دوستانی که تجربه دارن ( مثل مسعود و هادی
) احتمالا بتونن از پسش بر بیان و به زبان ساده توضیحش بدن
مرسی
کس نبود جواب ما رو بده
آره...
البته تا امروز فقط آب ریخته بودم روش...امروز پسر عموم جو داد منم گوشیو انداختم تو یه لیوان آب حدود پنج دقیقم موند اون تو...
الانم هیچ مشکلی نداره...
این گوشی گوشیه خیلی خوبیه ولی الان با توجه به کم شدن قیمت دیزایر(حدود460-70) و گرونتر شدن این(480-90) بهتره دیزایر بگیری که سی پی یوش از این قوی تره...
دوستان امروز این پیغام رو برای کسی که 2.3.3 رو روی دیفای پورت کرده فرستادم اگه شما هم تو xda عضوید یه همچین چیزی براش بفرستید تا زبان فارسی رو بهش اضافه کنه و ازش هم پرسیدم قابلیت دانگرید داره یا نه، فعلا جواب نداده.:
Hi mr Quarx
I realy want to thank you for porting CM7 on defy.
me and my friends beg you to add the persian (or at least arabic) language to this new mode, we realy need that and certainly all we donate you if its possible.
and i have an important question:
is it possible to downgrade to official 2.2 after installing this CM7 mod? and please put the answer on first page because i think its important for all to know about it.
thanks again.![]()
اولا منم گوشی رو آخرای اسفند از تبریز گرفتم با گارانتی 1 ساله شرکت جهان ارتباطات، آدرسش هم اینه: خ شریعتی(شهناز) - پایینتر از پاساژ ارگ - موبایل وحید. قیمت 450 ت. ( نمیدونم الان داره یا نه)
در مورد قطعات نمیدونم.
تا الان فقط 2.2 به طور رسمی اومده براش و یه 2.3.3 غیر رسمی که فعلا جای کار داره ولی خوبه بازم، احتمالش کمه 2.3 رسمی براش بیاد.
فارسی ساز هم میشه روش نصب کرد ولی فعلا یکم سخته.
آخر هم برای گوشی های 2 هسته ای باید حداقل 200 تومن دیگه پول بدی و چند ماه دیگه هم صبر کنی.
فعلا تو رنج قیمت 400 تا 440 به نظر من بهترینه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)