مگان 2000 مدل 90 قیمت 36000000 تومان
مگان 1600 مدل 90 قیمت 32000000 تومان
مگان 2000 مدل 90 قیمت 36000000 تومان
مگان 1600 مدل 90 قیمت 32000000 تومان
ببخشيد كدوم مدل پارس XU7 هست مدلي كه من ديدم 89 بود از كجا ميشه نوع موتور رو تشخيص داد چون بعضي از پارسها با موتور زانتيا هستن كه من شنيدم براي ماشين ضرر داره
ممنون دوست عزیز آیا قیمت e1 و e2 مگان 1600 با هم تفاوتی داره و خرید و فروش مگان 2000 و1600 چطوری هست ایا خوب فروش میره چون حدود 3 میلیون اختلاف بین کارخونه و بازار هست.
با تشکر
اون پارسی که شما دیدن موتورش XU7 هست که روی 405 و سمند هم نصب میشه.
اون پارس هایی که میگین با موتور زانتیا عرضه میشن اتفاقا موتور زانتیا خیلی خوب جا افتاده روی اتاق
پارس و هیچ ضرری هم نداره و یکی از خودروهای موفق هست پارس ELX
پارس از شهریور ماه امسال با موتور کم مصرف TU5 عرضه میشه که قبلا روی 206 تیپ 5 نصب شده بود.
برای همین من از شما مدل ماشین رو خواستم تا اشتباهی صورت نگیره.
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
بازار مگان خصوصا نوع 2000 بسیار داغه.
تیپ E1 و E2 که شما میفرمایید تو بازار اصلا در نظر گرفته نمیشه و فقط به نام مگان 1600 میشناسن.
سلام دوستان
1- سمند lx دقیقا از چه سالی تولید شده؟
2- از اول تولید تا الان چه تغییراتی از لحاظ موتور و ظاهری داشته و تو چه سالی هایی این تغییراتی انجام گرفته؟ مثلا lx سال چه سالی تولید شده؟ و چه تغییراتی داشته مخصوصا از لحاظ موتور؟ اصلا نوع موتور << lx سال>> چیه؟
اگه دقیق توضیح بدید ممنون میشم میخوام بدونم ماشین مورد نظرم مدل چه سالی باشه بهتره.
سمند LX از سال 83 تولید شد.
در مورد سایر تغییرات میتونید به تاپیک زیر مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا محمد دمت گرم اطلاعات واقعا جامع بود![]()
با سلام
يه سمند lx مدل 86 خاكستري با گلگير و درب عقب رنگ شده و كاركرد زياد حدود 200 هزار تا چند ميارزه ؟؟موتورن سالم تو جاده انقدر راه رفته .
سمند LX مدل 86 قیمت 11000000 تومان
سلام
یکی از آشناها یه ال 90 زرشکی فول مدل 87 با 47000 کارکرد داره برای فروش
میخواستم ازش بخرم , حدودا چند میارزه ؟
ماشین کلاجش یکم سفته ( حتما باید تا ته فشار بدی )
در عقب سمت راننده رنگ شده ( یکی با دنده عقب زده بود به ماشین در رفته بود ) دیگه در و با قسمتی از گلگیر رنگ شده
یه خط 1 متری روی کاپوت کشیده شده , البته فکر کنم با پولیش بشه کاریش کرد ( خدا لعنت کنه اون آدم دیوونه رو )
آینه سمت شاگردم یه ترک داره
توش خیلی تمیزه
موتوری بد نبود نبردم هنوز جایی نشون بدم
حالا با در نظر گرفتن موتور سالم چند میارزه ؟
فقط خواهش سریع جواب بدین
خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)