البته بازی با والنسیا باید حواسمون جمع باشه که صدرنشینی رو از دست ندیم(تفاضل گلشون از ما بهتره). تیم دوم گروه ها با تیمای اول گروه های دیگه بازی میکنن
البته بازی با والنسیا باید حواسمون جمع باشه که صدرنشینی رو از دست ندیم(تفاضل گلشون از ما بهتره). تیم دوم گروه ها با تیمای اول گروه های دیگه بازی میکنن
من هم توقف چلسی تو خونش رو به همه منچستری ها تبریک میگم.
حسین جون انصافا چلسی داشت بد بازی میکرد. هیچ نقشه ی منظمی برای حمله و گلزنی نداشتن. تو همون نیمه ی اول، فکر کنم صحنه ای که مالودا چشم بسته توپ رو به داخل محوطه ی جریمه ی اورتون سانتر کرد در حالی که حتی یک بازیکن چلسی هم داخل محوطه جریمه نبود که استفاده کنه، 3 بار تکرار شد. یعنی 3 بار توپو سانتر کرد ولی هیچکس نبود. این خودش نشون میده که تو امر گلزنی به در بسته خورده بودن. گلی هم که زدن اصلا به خاطر برنامه ریزی اونها برای گل نبود و سوتی مدافع حریف در پاس به عقب بود.
به نظرم مشکل چلسی تو این چند تا بازی از اونجایی ناشی شد که آنلکا رو آورده بود تو پستی که لمپارد قبلا بود. در حالی که آنلکا برعکس لمپارد، خیلی با توپ ور میره و سرعت حمله رو میگیره و به دنبال حرکات انفجاری و استارتهای سریع هستش. در حالیکه لمپارد جریان بازی رو به خاطر حرکات انفجاری خودش، کند نمیکرد و زیاد هم با توپ ور نمیرفت و به بازی سرعت میداد.
من اگه جای آنچلوتی بودم، تا لمپارد حالش خوب بشه از اسین تو پست لمپارد استفاده میکردم. چون اسین تو بازی خوانی و سرعت دادن به بازی خیلی تبحرش بیشتره تا آنلکا.
---------
ولی با اون قسمت پیش بینی هات و تحلیل جالبت حال کردم![]()
نه عزیز من آنلکا که توی پست لمپارد استفاده نمیشهبه نظرم مشکل چلسی تو این چند تا بازی از اونجایی ناشی شد که آنلکا رو آورده بود تو پستی که لمپارد قبلا بود. در حالی که آنلکا برعکس لمپارد، خیلی با توپ ور میره و سرعت حمله رو میگیره و به دنبال حرکات انفجاری و استارتهای سریع هستش. در حالیکه لمپارد جریان بازی رو به خاطر حرکات انفجاری خودش، کند نمیکرد و زیاد هم با توپ ور نمیرفت و به بازی سرعت میداد.
من اگه جای آنچلوتی بودم، تا لمپارد حالش خوب بشه از اسین تو پست لمپارد استفاده میکردم. چون اسین تو بازی خوانی و سرعت دادن به بازی خیلی تبحرش بیشتره تا آنلکا.
سیستم چلسی 3-3-4 هستش بعد هافبک وسط های اون میکل و اسین و مالودا هستن مهاجم ها هم کالو و آنلکا و دروگبا
آنلکا معمولا به عنوان مهاجم چپ یا راست بازی می کنه. اگه دروگبا هم نباشه ممکنه بعضی وقتا مهاجم نوک باشه
الان در این چند تا بازی اخیر مالودا به جای لمپارد بازی می کنه. تقریبا چاره دیگه ای هم نداره چون هر چی باشه در این پست از رمیرس بهتره
ونگر: کوشيلني به دليل ضربه به سرش سه هفته غايب است
سايت گل – آرسن ونگر، مربي آرسنال گفته لوران کوشيلني، مدافع تيمش سه هفته از ميادين دور خواهد بود. سر او در نيمه اول برد دو بر يک مقابل فولام به سر سباستين اسکيلاچي، همتيمياش برخورد کرد. هيچ کدام از اين دو نفر نتوانستند توپ را دور کنند و ديومانسي کامارا گل تساوي فولام را زد،در حالي که کوشيلني که به دليل ضربه به سرش گيج شده بود، بيني آسيبديدهاش را گرفته بود.
ونگر ميگويد کوشيلني دچار آسيب شده است: «تيم پزشکي اعلام کرد او دچار تکان مغزي شده و ممکن است سه هفته بيرون باشد.»
اين دومين مصدوميت کوشيلني در دوران حضورش در آرسنال است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآرسنال 2 – فولام 1: درخشش نصری، آرسنال را به صدر جدول رساند
سایت گل – آرسنال توانست با وجود دفاع متزلزل خود فولام را در دربی لندن دو بر یک شکست دهد و به صورت موقت به صدر جدول برسد.
سمیر نصری در دقیقه 14 گل اول را زد. او توپ را در اختیار گرفت و پس از فریب دو بازیکن حریف، با شوتی محکم آن را به گوشه بالا و سمت راست دروازه حریف زد.
در دقیقه 30 پس از برخورد سر لوران کوشیلنی با سباستین اسکیلاچی، کلینت دمپسی توپ را به دیامانسی کامارا سپرد و او توانست گل تساوی را بزند.
کوشیلنی پس از این اتفاق کمی در بازی ماند اما نتوانست به بازی ادامه دهد و با برانکارد از میدان بیرون برده شد. یوهان جورو، جانشین او نمایش خوبی نداشت.
نصیری در دقیقه 75 گل دوم را زد. او پس از جا گذاشتن آرون هیوز و جان پانتسیل، از زاویهای بسته گل مهمی زد و آرسنال را به صدر جدول رساند. منچستریونایتد که یک بازی کمتر دارد در رده دوم است. دیدار آنها در خانه بلکپول امروز به دلیل شرایط نامساعد جوی برگزار نشد.
فولام هم هفدهم است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چلسی 1 – اورتون 1: سقوط چلسی به رده سوم
سایت گل – گلی دیرهنگام از جرمین بکفورد امتیازی ارزشمند را برای اورتون به ارمغان آورد و باعث شد چلسی به رده سوم جدول سقوط کند.
مردان کارلو آنچلوتی در صورت پیروزی به صدر جدول برمیگشتند، چرا که بازی امروز منچستریونایتد با بلکپول لغو شده بود، اما آنها نتوانستد بردی به دست آورند.
جان تری در این بازی سرانجام به میادین برگشته بود.
چلسی در نیمه اول عالی بود و در دقیقه 41 به گل رسید. پاس رو به عقب فیل نویل آن قدر آرام بود که به تیم هوارد نرسید و دروازهبان اورتون تماشا کرد که آنلکا توپ را گرفت و از او گذراند. هوارد سپس روی این مهاجم فرانسوی خطا کرد و پنالتی حاصل را دیدیه دروگبا به راحتی به گل تبدیل کرد.
اما اورتون در دقیقه 86 گل تساوی را زد. سانتر عمقی بینز با ضربه سر جرمین بکفورد در مقابل پیتر چک وارد دروازه چلسی شد.
چلسی با این تساوی در رده سوم جدول است و اورتون هم در رده پانزدهم به سر میبرد.
نتایج لیگ برتر: برد آرسنال، تساوی چلسی؛ صعود موقت آرسنال به صدر جدول
سایت گل – در دیدارهای امروز لیگ برتر انگلیس، نتایج زیر به دست آمد:
آرسنال 2 – فولام 1
گلها: نصری (14 و 76) برای آرسنال، کامارا (30) برای فولام
بیرمنگام 1 – تاتنهام 1
گلها: گاردنر (81) برای بیرمنگام، باسونگ (19) برای تاتنهام
بلکبرن 3 – ولورهمپتون صفر
گلها: دان (29)، امرتون (43)، نلسن (55)
چلسی 1 – اورتون 1
گلها: دروگبا (42، پنالتی) برای چلسی، بکفورد (86) برای اورتون
منچسترسیتی 1 – بولتون صفر
گل: تبس (4)
کولاروف در دقیقه 79 از سیتی اخراج شد.
ویگان 2 – استوک سیتی 2
گلها: کالینز (30، گل به خودی)، کلورلی (40) برای ویگان، هوث (18) و اثرینگتون (31) برای استوک
آنچلوتي،عصباني از فراموش شدن فلسفه چلسي
سايت گل- كارلو آنچلوتي،مربي ايتاليايي چلسي در صحبتهايي اعلام كرد كه پس از تساوي 1-1 تيمش در ديدار شنبه شب استمفورد بريج مقابل اورتون به شدت عصباني و نااميد شده است.
پس از گل ديديه دروگبا در نيمه اول كه از روي نقطه پنالتي به ثمر رسيد، جرامين بكفورد در دقيقه 86 بازي را به تساوي كشاند تا چلسي از ديداري خانگي تنها 1 امتياز كسب كند.
آنچلوتي نه تنها از نتيجه بازي راضي نبود، بلكه از شيوه بازي شاگردانش در نيمه دوم گلايه داشت:« من نااميد و عصباني ام؛ نه فقط به خاطر نتيجه بازي، بلكه به اين دليل كه در نيمه دوم اصلا خوب بازي نكرديم. نيمه اول بازي خوب بود و ما فوتبال خوبي را ارائه كرديم و به خوبي حريف را تحت فشار گذاشتيم ولي درنيمه دوم كاملا متفاوت بوديم، اصلا گويا ايده فوتبالي مان را فراموش كرديم و فقط توپها و ارسالهاي بلند را شاهد بوديم. انگار كه ترسيده بوديم و من اصلا اين شيوه را دوست ندارم. فكر مي كنم ما مي توانيم ديدارهايمان را ببازيم ولي نبايد سبك بازي مان را گم كنيم. »
مربي ايتاليايي چلسي ادامه داد:« ما تلاش مي كنيم كه فوتبالي متفاوت را ارائه دهيم و اصلا درك نمي كنيم كه چرا شنبه شب اوضاع اين گونه بود.فكر مي كنم كه بايد بفهميم كه چرا اين اتفاق افتاد و بايد اين شرايط را تغيير دهيم. به همين دلايل است كه احساس نااميدي مي كنم.هركسي مي دانست كه اين بازي براي ما خيلي مهم است و ما شرايط سختي را سپري مي كنيم و بايد اين رابدانيم و بايد در زمين مسابقه عملكرد بهتري داشته باشيم و با تمركز بيشتري بازي كنيم.»
آنچلوتي گفت:« بدون شك مي خواستيم پيروز شويم و مي دانستيم كه با اين پيروزي مي توانيم به صدر جدول برسيم.نبايد از انتقادات ترسيد؛چون انتقادات امري طبيعي است. ما هفته آينده فرصت فوق العاده اي مقابل تاتنهام در ديداري خارج از خانه داريم و اين فرصتي استثنايي است كه قابليتهايمان را نشان دهيم.»
ونگر: سمير نصري پيشرفت کرده است
سايت گل – آرسن ونگر، مربي آرسنال پس از برد در دربي لندن مقابل فولام از سمير نصري ستايش کرد.
نصري دو گل زد تا آرسنال دو بر يک پيروز شود و به صدر جدول ليگ برتر برود.
ونگر گفت: «عملکرد نصري خوشحالم کرد. او کيفيت بالا، شور بالا، کنترل توپ عالي و هوش بالايش را نشان داد.او بسيار پيشرفت کرده و حالا از پشت سر بازيکنان حريف استارت ميزند و مقابل دروازه هم عالي کار ميکند.او به همه نشان ميدهد که چقدر بااستعداد است و به نظرم در آينده بيشتر از او خواهيم شنيد.»در اين بازي لوران کوشيلني از ناحيه سر آسيب ديد و جايش را به يوهان جورو داد. ونگر ميگويد: «جورو تسلط و شخصيتي عالي نشان داد. او بيش از يک سال دور از ميادين بوده و در قبالش احتياط ميکنم اما مرتبا دارد بهتر ميشود.»
آرسنال با توجه به تساوي چلسي و به تعويق افتادن بازي منچستريونايتد در صدر جدول است. ونگر ميگويد:«هر هفته انگار فيانل جام حذفي است و اگر آماده نباشيد شکست ميخوريد. ما امروز عالي بوديم ولي بازيهاي زيادي در پيش داريم. ما تا انتهاي فصل سخت تلاش ميکنيم و بعد خواهيم ديد که کجا هستيم.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمانچيني: هنوز ميگويم، چلسي قهرمان ميشود
سايت گل – روبرتو مانچيني گفته بر اين باور است که چلسي ميتواند فاتح ليگ برتر شود.
منچسترسيتي با برد يک بر صفر مقابل بولتون به يکامتيازي چلسي رسيد. کارلوس تبس در دقيقه 4 گل زد و الکساندر کولاروف از سيتي در دقيقه 79 اخراج شد.
تيم مانچيني در حال حاضر چهارم است. مربي ايتاليايي ميگويد: «هنوز فکر ميکنم چلسي قهرمان خواهد شد، اما ما هر هفته به جدول نگاه خواهيم کرد. ما بايد به تلاش خود ادامه دهيم و در انتهاي فصل ببينيم چه ميشود.»او درباره وين روني گفت: «شما روزنامهنگاران همهتان به من گفتيد روني به منچسترسيتي ميآيد و من گفتم نه. حق هم با من بود. »
او درباره برد گفت : «ما شايسته پيروزي با سه، چهار گل بوديم. امروز موقعيتهاي زيادي داشتيم و بايد بهتر شويم. ما فرصتي براي گلزني به آنها نداديم و خودمان هم 15 موقعيت داشتيم،اما در نهايت حتي ممکن بود بازي مساوي شود. به اين دليل ناراضي هستم.»2010/12/5
بازگشت توماس فرمائلن به تركيب آرسنال از ديدار مقابل چلسي
سايت گل- باشگاه آرسنال اعلام كرد كه توماس فرمائلن، مدافع اين تيم، به موقع دوران مصدوميت را پشت سر خواهد گذاشت و مي تواند توپچي ها را در ديدار مقابل چلسي همراهي كند.
اين مدافع سابق آژاكس در يكي از ديدارهاي تيم ملي بلژيك از ناحيه پاشنه آشيل دچار آسيب ديدگي شد و از ماه سپتامبر نتوانسته براي آرسنالي ها به ميدان برود.
انتظار مي رفت اين بازيكن 25 ساله تنها پس از سه هفته به ميادين بازگردد اما مصدوميت دوباره در تمرينات موجب شد تا فرمائلن براي مدت طولاني تري از ميادين دور باشد.
اما اكنون نشريه ميرر گزارش داد كه آرسنالي ها اميدوارند اين بازيكن را براي بازي مقابل چلسي كه روز 27 دسامبر برگزار مي شود به همراه داشته باشند.
اما تا آن زمان باز هم آرسنالي ها بايد نگران وضعيت خط دفاعي شان باشند زيرا لورن كوسيلني نيز به دليل برخورد با سباستين اسكيلاچي نمي تواند تيمش را براي سه هفته همراهي كند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداعتراض كارلوس تبس به روبرتو مانچيني به دليل تعويض
سايت گل- در چند ماه اخير شايعات زيادي در مورد نارضايتي كارلوس تبس از حضور در باشگاه منچسترسيتي به گوش مي رسيد.
گفته مي شود اين ستاره آرژانتيني از تنهايي زندگي در انگليس خسته شده و دوست دارد نزد خانواده و دوستانش برگردد؛ همين مسئله موجب شده تا به بهانه هاي مختلف با سرمربي و هم تيمي هايش درگير شود.
اما اين شايعات بارها از سوي بازيكنان و كادر فني سيتي تكذيب شد با اين وجود اعتراض تبس به تعويض شدن در ديدار مقابل بولتون بار ديگر اين شايعات را قوت بخشيد.
تبس كه در ديدار روز گذشته گل پيروزي تيمش را به ثمر رساند، تنها دقايقي پيش از پايان بازي جاي خود را به جيمز ميلنر داد. اما او به جاي اينكه به تشويق هاي هواداران تيمش پاسخ دهد، به طور واضح به تصميم مانچيني اعتراض كرد.
پس از عكس هايي كه از درگيري روز جمعه ماريو بالوتلي و ژروم بواتنگ منتشر شد و همين طور شايعاتي كه از اختلافات در رختكن منچسترسيتي به گوش مي رسد، اين اعتراض تقريبا بحران در اين باشگاه را تاييد كرد.
اما مانچيني خيلي سريع اين مسئله را تكذيب كرد:" من بسيار خوشحالم و دوست دارم همه بازيكنان مانند كارلوس باشند. در حال حاضر همه بازيكنان مي خواهند در زمين حضور داشته باشند اما من به بازيكني مانند ميلنر نياز داشتم زيرا او از كارلوس قد بلند تر است و روي ضربات آزاد مي تواند موثرتر باشد. من مشكلي با حرف هاي كارلوس ندارم."
گزارش روز: رسوایی های اخلاقی به آرسنال رسید؛ پرونده خیانت ونگر!
سایت گل- پس از رسوایی های اخلاقی اخیر جان تری، اشلی کول و وین رونی، این بار نوبت «توپچی ها»است که با رو شدن پرونده ای مبنی بررسوایی اخلاقی دچار دردسر شوند. پاپاراتزی های انگلیسی، این بار پرونده ای از رسوایی آرسن ونگر،مربی آرسنال را رو کرده اند.
پس از آنکه آرسنال دیدار خود در مسکو در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را به پایان رساند ، آرسن ونگر، مربی فرانسوی این تیم، به جای لندن به پاریس سفر کرد.همانجا بود که یکی از عکاسهای پاپاراتزی عکسی از ونگر در کنار خانمی گرفت که این خانم همسرش نبود.
این خانم 39 ساله، سونیا تارتار، یک خواننده رپ فرانسوی بود که به نقل از رسانه های مختلف، ونگر شام را با او در هتل مجلل کنکورد لافایت صرف کرد.
طبق گزارشهای منتشره، رابطه ونگر و این خواننده فرانسه که درسالهای گذشته با ماکه له له و ویه را نیز ارتباط داشته، به دو سال پیش باز می گردد. در طول این دو سال، ونگر با سونیادیداری نداشته تا اینکه سونیا هفته گذشته برای او پیغامی دراماتیک ارسال کرده بود.سونیا تارتار پس از دریافت پیغامهای تهدید آمیز به این مضمون که«تورا خواهیم کشت» از نیروهای پلیس درخواست کرده تا از او محافظت بیشتری به عمل بیاید و این موضوع را با ونگر در جریان گذاشته است. روزنامه سان در گزارشی اعلام کرده که اکنون سونیاتارتار باردار است و همین موضوع باعث شده تا تمام نگاه ها بیش از پیش به رسوایی اخلاقی مربی باتجربه آرسنال متمرکز شود.
روزنامه اسپورت کاتالونیا امروز این گزارش را منتشر کرده و در ادامه این گزارش به این نکته اشاره شده که رسوایی اخلاقی در رختکن آرسنال فقط به ونگر خلاصه نمی شود و جک ویلشر، بازیکن 18 ساله این تیم که خیلی ها او را جانشین سسک می دانند، با فردی به نام جسیکا جانسن رابطه نامشروع داشه. این درحالی است که به رغم خواهشهای مکرر ویلشر برای پنهان ماندن این رابطه، این اتفاق نیفتاد و افشای این خبر باعث شده تا رابطه او با نامزدش لائورن برهم بخورد.
فرگوسن: تا زماني كه كميته اجرايي فيفا تغيير نكند، انگليس نبايد كانديداي ميزباني جام جهاني شود
سايت گل- سر الكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، معتقد است تا زماني كه اعضاي فعلي كميته اجرايي فيفا تغيير نكنند، انگليس نبايد براي ميزباني رقابت هاي جام جهاني نامزد شود.
در انتخابات ميزبان جام جهاني 2018، انگليسي ها در همان مرحله اول و تنها با كسب دو راي از گردونه رقابت خارج شدند. پس از اين اتفاق رئيس كيمته ميزباني انگليس گفت كه بعضي از اعضاي كميته اجرايي قول دادند كه به اين كشور راي دهند اما در زمان راي گيري نظرشان را تغيير دادند.
فرگوسن در مصاحبه با "اسكاتيش ساندي اكسپرس" گفت:" اينكه انگليسي ها تنها دو راي به دست آوردند، توهين آميز است.
من فكر مي كردم كه انگليس شانس زيادي براي دست يافتن به ميزباني جام جهاني دارد زيرا زير ساخت هاي خوبي دارد، سفر به اين كشور راحت است و استاديوم هاي فوق العاده اي دارد. انگليس بهترين ليگ اروپا را دارد و از هواداران پرشوري نيز برخوردار است.
اگر يك كميته قاطع و غير قابل نفوذ داشته باشيد، مي توان به آن اعتماد كرد اما معتقدم تا زماني كه اين سيتم تغيير نكند، انگليس نبايد براي ميزباني كانديدا شود.
تجربه من مي گويد كه يك يا دو عضو كميته اجرايي از بقيه قدرمند تر هستند و مي توانند روي بقيه تاثير بگذارند. مسئله همين است. به همين دليل معلوم نيست اين فوتبال است يا تجارت يا سياست."
2010/12/5
اقایون من توهین نمیکنم...مسخره هم نمیکنم...ولی ارسن ونگر شبیه مستر بین نیست؟؟؟!!!
سلاماقایون من توهین نمیکنم...مسخره هم نمیکنم...ولی ارسن ونگر شبیه مستر بین نیست؟؟؟!!!
دقیقا من این موضوع را چند سال پیش به کسی گفته بودم فقط یه کوولو لاغر تره.
در ضمن توهین چرا... روان آتکینسون خودش شخصیتی هست برای خودش
در ضمن برد آرسنال مبارک
نه..
مستر بین انگلیسیه و آرسن ونگر فرانسویه پس نمی تونن شکل همدیگه باشن.
البته ممکنه ونگر به حاطر چند سال زندگی در انگلیس شکل مستر بین شده باشه!آخه عکس جوونیاشو که من دیدم اصلا شکل مستر بین نیست![]()
Last edited by errmii; 05-12-2010 at 23:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)