تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 1783 اولاول ... 31811211271281291301311321331341351411812316311131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال اگه من مثلا سرویسم 2مرداد شروع شده باشه .2آبان تموم میشه یا نه؟
    چون تو سایتش زده مدت دوره 93 روز!

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

دوستان من که فکر نمی کنم مشکل شبانه صبانت حل بشه .مگر اینکه از طرف مشترکین به آنها در سطح وسیع اعتراض بشود . چون این ها خودشان سرعت شبانه را از نیمه دوم سال محدود کرده اند . واز قبل هم همین برنامه ریزی را داشتند تا با نصب سیستم نرم افزاری پهنای باند شبانه را تا حد ممکن محدود کنند تا افراد برای دانلود از اکانت های روزنه ا شان استفاده کنند . مثلا سرعت شبانه من دیشب در حدود 3 تا 4 کیلو بایت بود .حالا بگیریم 5 کیلو بایت.در عرض 4 ساعت شبانه با این سرعت من ماکزیمم دانلودم می شود 72 مگابایت . اگر 30 شب یعنی یک ماه کامل دانلود شبانه داشته باشم کل دانلود من می شود کمتر از 2.2 گیگا بایت . حال مثلا فرض کنیم من فیلم دانلود می کنم .اگر هر فیلم به طور متوسط 700 مگابایت باشد من در طول یک ماه 3 فیلم دانلود می کنم . حال با هدفمندی یارانه ها پول برق مصرفی من برای هر 4 ساعت شبانه بیش از 1500 تومان من شود یعنی در یک ماه فقط بابت پول برق مصرفی کامپیوتر باید حدود 45000 تومان پرداخت کنم.در صورتی که اگر همین 3 فیلم را با کیفیت DVD و همراه کاور از هر جایی خریداری کنم فقط کافبست 3000 تومان پرداخت کنم.
    من از دوستان می خواهم
    به طور مرتب به نمایندگی و مسئول قسمت فروشی که اکانت خود را از آنجا خریداری کرده اند زنگ بزنند وبه کاهش سرعت شبانه اعتراض کنند. درضمن به جای نوشتن فحش و حرف های بی ربط دیگر همه یک صدا بگویند : ما به کاهش سرعت شبانه معترضیم
    همچنین به این سایت بروند و این
    petition را که اعتراض به کاهش سرعت در شرکت صبانت است امضا کنند و حتما ذکر کنند که به کاهش سرعت شبانه معترضند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حرف شما متین.
    مگه قیمت برق هر کیلووات در ساعت چنده دوستان؟

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوستان فکر کنم دیگه سرعت از این بالاتر نره من که سرعتم ثابت رو 30 شبانه اما روزانه هنوزم با 120 دانلود میکنم

در مورد عوض کردنم فعلا کاری نمیشه کرد من زیاد تحقیق کردم گزینه بهتر وجود نداره

4. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها قدر این صبا نت رو بدونین به خدا !
    من قطع کردم رفتم آسیا تک (نمایندش تو تبریز ) که 1 مگ گارانتی شده گرفتم فوق فوق سرعتش 100 کی بود اونم با اونهمه پولی که میدادم!
    بعد رفتم از این بابا مبین نت گرفتم اونم قرارداد شش ماهه ( تو فرومه مربوطش هم نوشتم )
    الان از اینکه از صبا نت قطع کردم مثل چی پشیمونم باز صبا اگر 3 شب به بعد نداشت روزا فوق العاده بود .
    هیچ جای ایران از صبا بهتر پیدا نمیشه !
    اگه هست بگین من حاظرم اونم امتحان کنم و نتیجش رو اینجا بذارم.
    اینم تست سرعت من از مبین نت 512 :

6. این کاربر از HiV01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هنوز هم میشه تا بعد از ساعت 7 با شبانه کانکت بود یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

من قطع کردم رفتم آسیا تک (نمایندش تو تبریز ) که 1 مگ گارانتی شده گرفتم فوق فوق سرعتش 100 کی بود اونم با اونهمه پولی که میدادم!
    بعد رفتم از این بابا مبین نت گرفتم اونم قرارداد شش ماهه ( تو فرومه مربوطش هم نوشتم )
    الان از اینکه از صبا نت قطع کردم مثل چی پشیمونم باز صبا اگر 3 شب به بعد نداشت روزا فوق العاده بود .
    عزیز من شما ظاهرا خبر نداری طی 2 هفته گذشته چه اتفاقاتی افتاده
    روز و شب مشکلات هر روز بیشتر شده

به خدا ما الاف نیستیم اگر وضع اینترنت خوب باشه هی بیایم توی این تاپیک مزخرف بنویسیم.حتما داره اذیت میکنه که همه معترض شدن

9. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RezaMagiclife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اگر شرکت های دیگر بد هستند دلیل نمی شود که صبانت هم کیفیت خود را پایین بیاورد تا خود را به سطح آنها برساند.بلکه باید سعی کند هر روز کیفیت خود را بالاتر ببرد. شاید تا حدی حق با شما باشد چون اگر رقیبان جدی برای صبانت وجود داشت اصولا این شرکت هر روز به فکر بالاتر بردن کیفیتش بود نه پایین تر آوردن آن .
    من خودم به مسئول فروش صبانت گفتم با این پولی که برای 3 ماه اینترنت داده ام می توانستم در همین ترکیه یک سال اینترنت 8 مگابیت بر ثانیه بدون محدویت دانلود بگیرم . فکر می کنید ایشان چه جوابی داد؟.
    گفت :" بله آنجا ترکیه است ولی اینجا ایرانه !!! اصلا شما چرا ترکیه را می گویید در خیلی از کشورها خانه ها اینترنت بیبسیم بصورت رایگان و نا محدود در اختیار شماست ولی شما نباید آنجاها را با ایران مقایسه کنید."
    این دقیقا حرف های ایشان بود.بلی اگر این مسئول قسمت فروش می دانستند رقیبان بسیار جدی در همین ایران دارند. هیچ وقت اینطور حرف نمی زدند.
    ولی باز با تمام این مسائل دلیل نمی شود صبانت کیفیت خود را کاهش دهد
    چون تعداد زیادی از مشتریانش را که به کیفیت قبلی این شرکت عادت کرده اند از دست خواهد داد.
    Last edited by RezaMagiclife; 08-10-2010 at 10:38.

11. 2 کاربر از RezaMagiclife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منم اشتراک صبا نت دارم چون از xbox live استفاده میکنم از پینگ صبا رضایت نسبی دارم در کل اکانت روزانش یه چند وقته حوب شده اما اکانت شبانه رو تقریبا نابود کردند تمام دلخوشی ما همین یکی دو گیگ دانلود شبانه بود که این هم لطف کردن از ما گرفتن.

با وجود تمامی مشکلات فکر نمیکنم isp بهتر از صبانت بشه تو تهران گیر آورد. ولی اگه گیر اومد ما و هم خبر کنید!

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوست گرامی شما مثل اینکه خبر ندارید صبانت تو خود همین تایپک وجود دارد حتی به قدری قدرت و نفوذ در این سایت دارد که سال پیس که بچه ها قصد شکایت کردن از صبانت به خاطر اجباری کردن شارژ 3 ماه را داشتند تایپک صبانت 3 سوته ناپدید شد و هر کسی هم که درباره صبانت تایپکی باز می کرد زود اخراج می شد و هر چه هم برای مدیران سایت پیغام خصوصی می دادید و از آنها سوال می کرید که چرا تایپک صبانت را ناپدید کردید اصلا پاسخی دریافت نمی کردید .اما بعد از مدتی که سروصدای این جریان در سایتهای دیگر بالا گرفت دیدن خیلی ضایع هست دوباره تایپک صبانت را باز کردند اما این بار به عنوان کاربر عادی وارد سایت می شوند و مثلا می گویند که آقا صیانت بهترین هست و اصلا سرویس خودتان را جمع نکنید .پیدا کردن این آدم ها هم تو سایت خیلی ساده هست شما همین تایپک صبانت را از صفحه اول که بخوانید و به اسم ها توجه کنید متوجه می شوید چه کسانی طرفدرا صبانت هستند .به هر حال ما که از این دزد بزرگ دوری کردیم حالا isp های دیگر هر چه هستند حجم دزدی نمی کنند .در مورد اینکه از کجا هم می خواهم سرویس بگیرم دوستان سوال کرده بودند در حال حاظر از هیچ جا اما قصد اینترنت ماهواره ای را دارم با اینکه هزینه بالایی دارد من حاظر هستم این هزینه بالا را بپردازم ولی دیگه این مسخره بازی ها و حجم و این چیزها نباشد .خیلی از دوستان ممکن هست بگویند ماهواره ای خیلی بالا هست مثلا صبانت کم هزینه هست؟شبانه که تعطیل حساب کنید تو روز هم که باید پول حجم بدهید آن هم که 2 صفه باز می کنید 1 گیگ کم می کند پس در نتیجه با کمی هزینه بیشتر جنگ اعصاب نداشتن خیلی ارزش بیشتری دارد
    دوست عزیز شاید اینطوری که شما میگی باشه و کسانی از صبا اینجا باشند مثل جاهای دیگه که حتی در تاپیک شاتل خود فرد میگه که من از شاتل هستم

اما به عنوان یکی از کاربران قدیمی صبا که از سال 85 از صبا سرویس میگیرم امکان نداشته تاحالا حجم دزدی بشه و این حرف رو اصلا قبول ندارم مگر با دلیل و مدرک

در مورد سرعت هم شما همیشه سرعت بالاتر از پولی که میدادین داشتین و حرفی نمیزدین اما حالا که به سرعت واقعی رسیدین این حرفها رو مطرح میکنید

شما حرف از اینترنت ماهواره ایی میزنید در صورتی که تجربه ای نداشتید من به عنوان کسی که تجربه داشتم میگم که اعصاب خوردی اون خیلی بیشتر از صبا هستش حالا از هزینه و بقیه چیزها صرف نظر میکنیم

پروفشنال aliarnold's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان فعلا که شبانه قطع شده !! و معلوم نیست دیگه به نت شبانه مثل قدیما دسترسی داشته باشیم چون این جور که بوش میاد میخوان مثل رپیدشیر یه جوری درست و حسابی کلفتش کنند تا راحت تر... .
    اما من الان با پشتییبانی تماس گرفتم گفت که تا هفته دیگه خرابه و کامل قطعه جالبه!

---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:20 AM ----------

دوست گرامی شما مثل اینکه خبر ندارید صبانت تو خود همین تایپک وجود دارد حتی به قدری قدرت و نفوذ در این سایت دارد که سال پیس که بچه ها قصد شکایت کردن از صبانت به خاطر اجباری کردن شارژ 3 ماه را داشتند تایپک صبانت 3 سوته ناپدید شد و هر کسی هم که درباره صبانت تایپکی باز می کرد زود اخراج می شد و هر چه هم برای مدیران سایت پیغام خصوصی می دادید و از آنها سوال می کرید که چرا تایپک صبانت را ناپدید کردید اصلا پاسخی دریافت نمی کردید .اما بعد از مدتی که سروصدای این جریان در سایتهای دیگر بالا گرفت دیدن خیلی ضایع هست دوباره تایپک صبانت را باز کردند اما این بار به عنوان کاربر عادی وارد سایت می شوند و مثلا می گویند که آقا صیانت بهترین هست و اصلا سرویس خودتان را جمع نکنید .پیدا کردن این آدم ها هم تو سایت خیلی ساده هست شما همین تایپک صبانت را از صفحه اول که بخوانید و به اسم ها توجه کنید متوجه می شوید چه کسانی طرفدرا صبانت هستند .به هر حال ما که از این دزد بزرگ دوری کردیم حالا isp های دیگر هر چه هستند حجم دزدی نمی کنند .در مورد اینکه از کجا هم می خواهم سرویس بگیرم دوستان سوال کرده بودند در حال حاظر از هیچ جا اما قصد اینترنت ماهواره ای را دارم با اینکه هزینه بالایی دارد من حاظر هستم این هزینه بالا را بپردازم ولی دیگه این مسخره بازی ها و حجم و این چیزها نباشد .خیلی از دوستان ممکن هست بگویند ماهواره ای خیلی بالا هست مثلا صبانت کم هزینه هست؟شبانه که تعطیل حساب کنید تو روز هم که باید پول حجم بدهید آن هم که 2 صفه باز می کنید 1 گیگ کم می کند پس در نتیجه با کمی هزینه بیشتر جنگ اعصاب نداشتن خیلی ارزش بیشتری دارد
    با حرف شما کاملا موافقم . این راه جدید کار کردن به شیوه اسلامی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •