به خدا قسم خیلی ناراحت میشم وقتی جواب moderat رو میدید ایشون هدفشون همین هست که بهش توجه بشه
در ضمن
entezar1=moderat
لینک مستقیم حماسه فردوسی پور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خدا قسم خیلی ناراحت میشم وقتی جواب moderat رو میدید ایشون هدفشون همین هست که بهش توجه بشه
در ضمن
entezar1=moderat
لینک مستقیم حماسه فردوسی پور
دقیقا همینه که گفتی
4 بار ...!![]()
سرخپوشان کجا عزاداری می کنند؟مرجع خبری پرسپولیس : فوتبالیست های لیگ برتری هم،این روزها در جمع مردم به عزاداری می پردازند. در زیر به مکان هایی که بیشتر بازیکنان و مربیان سرخپوش به عزاداری می پردازند اشاره خواهیم کرد:
عزاداری علی کریمی و چند پرسپولیسی در چیذر
علی کریمی،سپهرحیدری،شیث رضایی،حمید علی عسگر در مراسم عزاداری در امام زاده علی اکبر(ع) چیذر تهران که با مداحی محمود کریمی همراه است حضور می یابند.
ضمنا محمد پنجعلی کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال و برخی از همبازیان سابقش به یک هیات قدیمی درخیابان گرگان می روند و غلامعلی کویتی پور مداح نام آشنای کشور چند شب از دهه اول محرم را به دعوت این چهره های فوتبالی در هیات مذکور نوحه سرایی می کند.
سرخپوشان قدیمی در جیحون
بازیکنان سالهای گذشته تیم پرسپولیس در ایام سوگواری امام حسین(ع) به هیات محبان حسینی می روند.محل برگزاری این هیات در خیابان جیحون تهران است.
دایی در کنار اردبیلیهای مقیم تهران
علی دایی سرمربی تیم پرسپولیس به هیات اردبیلی های مقیم تهران می رود و در شب های عزای حسینی کنار همشهری هایش عزاداری می کند.
براداران دایی نیز در این هیات حاضر می شوند.
تکیه فوتبالیها و باستانی کاران
محمود خردبین سرپرست تیم پرسپولیس و مربیان استقلال و جمعی از باستانی کاران مطرح کشور هرشب در هیات سید الشهدا واقع در خیابان معلم تهران حضور می یابند.تعدادی از بازیکنان سرخابی نیز در هیات حاضر می شوند.
عزاداری پروین در تهران و رامسر
علی پروین سالهاست که یکی از سفره داران خاندان اهل بیت است.او در دهه اول ماه محرم در خانه خود هر شب میزبان عزاداران حسینی است و چهرهای مطرح ورزشی در مجالسی که پروین برگزار می کند شرکت می کنند.مراسم عزاداری به میزبانی پروین سالهاست که در منزل او واقع در لواسانات برگزار می شود و جمعی از مداحان اهل بیت نیز در این مجالس حاضر می شوند.
هم چنین برخی مدیران ارشد ورزشی نیز در مجالسی که به میزبانی پروین برپا شده حضور ثابت دارند.این چهره همچنین در شهر رامسر مراسم عزاداری برپا می کند.
دادکان در بازار دنبالهرو پدر
محمد دادکان هر سال در ایام عزای حسینی در هیات محبان زهرا که در بازار تهران برگزار می شود میزبان عزاداران و ورزشکاران است.
این هیات که بنیانگذارش مرحوم مصطفی دادکان بوده سالهاست که با مدیریت رییس اسبق فدراسیون فوتبال اداره می شود و اتفاقا یکی از شلوغ ترین هیات های پایتخت به شمار می آید.
مایلیکهن در محله قدیمی
محمد مایلی کهن سرمربی تیم فوتبال سایپا در هشت شب دهه نخست محرم در به محله جوادیه می رود و در هیات نادر فریاد شیران حضور می یابد.
او در تاسوعا و عاشورا نیز به بازار تهران می رود و در مراسم های عزاداری مردم شرکت می کند.حاجی مایلی در روزهای پرشور تاسوعا و عاشورا گهگاهی به هیاتی واقع در خیابان گرگان محله قدیمی خود سری می زند.
عباس باقری: دایی باید بگوید منظورش از سنگ تمام گذاشتن مادر ما چه بوده است
برادر بزرگ تر کریم باقری هرگونه ملاقات خود و مادرش با علی دایی را تکذیب کرد. عباس باقری تاکید کرده پس از تاسوعا و عاشورای حسینی برای پیگیری حرف های دایی به تهران سفر خواهد کرد....
بازی هفته گذشته پرسپولیس و تراکتورسازی در تبریز حواشی مختلفی داشت. در این بین صحبت علی دایی در کنفراس مطبوعاتی پس از بازی و تشکر او از مادر کریم باقری تعجب خبرنگاران حاضر در محل کنفرانس را برانگیخت. سرمربی پرسپولیس در اظهار نظری کوتاه تاکید کرد باید از مادر کریم باقری تشکر کند که برای او سنگ تمام گذاشت.
پس از این اظهار نظر دایی خبرنگاران محلی به تکاپو افتادند تا بفهمند موضوع از چه قرار بوده است. پس از آن از سوی خبرنگاران تبریزی خبرهایی به تهران و روزنامه های سراسری مخابره شد مبنی بر اینکه برادران و مادر کریم باقری شب پیش از بازی برای ملاقات با دایی به هتل محل اقامت پرسپولیسی ها رفته اند. البته شایعه ای دیگر منتشر شد که بر اساس گفته می شد دایی شب پیش از بازی شام را میهمان مادر و برادران کریم باقری در منزل پدری کاپیتان سابق پرسپولیس بوده است.
انتشار چنین اخبار و شایعاتی حسابی برادر بزرگ تر کریم باقری را ناراحت کرده است:" من به خاطر ماه محرم و هیاتی که دارم سرم در این ایام شلوغ می شود و حتی نتوانسته ام روزنامه بخوانم اما در تله تکست دیدم که دایی مدعی شده مادر ما برای او سنگ تمام گذاشته و روزنامه ها هم نوشته اند برادران کریم و مادرش به ملاقات دایی رفته اند. در صورتی که اصلا این موضوع صحت ندارد و ما خیلی از حرف دایی ناراحت هستیم."
عباس باقری در ادامه می گوید:" ما چهار تا برادر هستیم و مادرم هم از اول محرم خانه ما بوده است. برادرهایم هم شب ها به هیات من می آیند و حالا دایی چطور به خانه ما آمده یا ملاقاتی داشته ایم من نمی دانم. از این شایعات گذشته از حرف دایی خیلی ناراحت هستیم که گفته مادر کریم برای او سنگ تمام گذاشت. او باید بگوید که منظورش از این حرف آن هم در مقابل خبرنگاران چه بوده است."
برادر بزرگ تر کریم که خیلی عصبانی به نظر می رسد، تاکید می کند این موضوع را پیگیری خواهد کرد:" من با صدا و سیمای تبریز هم هماهنگ کرده ام و چند روز دیگر در یک برنامه تلویزیونی با حضور مادر و برادرانم این حرف دایی را تکذیب خواهیم کرد. اگر دایی به دنبال محبوبیت در تبریز است نباید از نام کریم و خانواده اش استفاده کند.در ضمن پس از عاشورا به همراه مادرم به تهران می آییم تا به باشگاه پرسپولیس برویم و با خود دایی رودررو ببینیم چرا چنین حرفی زده است. من دو شب پیش با کریم تلفنی صحبت کردم و او هم خیلی ناراحت بود."
manreza71 لینک مصاحبشو داری بدی دقیقا چی گفته؟
پرسپولیس به اندازه کافی بزرگ بوده و هست و فرقی نمیکنه بازیکناش کیا باشن!تیم ملی و پرسپولیس رو شما "ساختید"
![]()
همین بازیکنایی هم که گفتید تو پرسپولیس بزرگ شدند!
لطفا حرف مفت نزنید!
تیم پرسپولیس در سال 1963 توسط علی عبده تاسیس شد. در ابتدا باشگاه پرسپولیس تیم های بسکتبال و والیبال و بولینگ داشت. وقتی عبده از امریکا به ایران به عنوان قهرمان بوکس بازگشت تیم فوتبال را هم تاسیس کرد. تیم فوتبال پرسپولیس کارش را در دسته دوم کشور اغاز کرد و بهترین بازیکن تیم محمود خوردبین بود. وقتی که تیم فوتبال شاهین منحل شد با کمک پرویز دهداری و مسعود برومند تعدادی از بازیکنان این تیم به پرسپولیس پیوستند. پرسپولیس فصل 1968 را با مربیگری پرویز دهداری اغاز کرد!![]()
منبع؟عباس باقری: دایی باید بگوید منظورش از سنگ تمام گذاشتن مادر ما چه بوده است
برادر بزرگ تر کریم باقری هرگونه ملاقات خود و مادرش با علی دایی را تکذیب کرد. عباس باقری تاکید کرده پس از تاسوعا و عاشورای حسینی برای پیگیری حرف های دایی به تهران سفر خواهد کرد....
بازی هفته گذشته پرسپولیس و تراکتورسازی در تبریز حواشی مختلفی داشت. در این بین صحبت علی دایی در کنفراس مطبوعاتی پس از بازی و تشکر او از مادر کریم باقری تعجب خبرنگاران حاضر در محل کنفرانس را برانگیخت. سرمربی پرسپولیس در اظهار نظری کوتاه تاکید کرد باید از مادر کریم باقری تشکر کند که برای او سنگ تمام گذاشت.
پس از این اظهار نظر دایی خبرنگاران محلی به تکاپو افتادند تا بفهمند موضوع از چه قرار بوده است. پس از آن از سوی خبرنگاران تبریزی خبرهایی به تهران و روزنامه های سراسری مخابره شد مبنی بر اینکه برادران و مادر کریم باقری شب پیش از بازی برای ملاقات با دایی به هتل محل اقامت پرسپولیسی ها رفته اند. البته شایعه ای دیگر منتشر شد که بر اساس گفته می شد دایی شب پیش از بازی شام را میهمان مادر و برادران کریم باقری در منزل پدری کاپیتان سابق پرسپولیس بوده است.
انتشار چنین اخبار و شایعاتی حسابی برادر بزرگ تر کریم باقری را ناراحت کرده است:" من به خاطر ماه محرم و هیاتی که دارم سرم در این ایام شلوغ می شود و حتی نتوانسته ام روزنامه بخوانم اما در تله تکست دیدم که دایی مدعی شده مادر ما برای او سنگ تمام گذاشته و روزنامه ها هم نوشته اند برادران کریم و مادرش به ملاقات دایی رفته اند. در صورتی که اصلا این موضوع صحت ندارد و ما خیلی از حرف دایی ناراحت هستیم."
عباس باقری در ادامه می گوید:" ما چهار تا برادر هستیم و مادرم هم از اول محرم خانه ما بوده است. برادرهایم هم شب ها به هیات من می آیند و حالا دایی چطور به خانه ما آمده یا ملاقاتی داشته ایم من نمی دانم. از این شایعات گذشته از حرف دایی خیلی ناراحت هستیم که گفته مادر کریم برای او سنگ تمام گذاشت. او باید بگوید که منظورش از این حرف آن هم در مقابل خبرنگاران چه بوده است."
برادر بزرگ تر کریم که خیلی عصبانی به نظر می رسد، تاکید می کند این موضوع را پیگیری خواهد کرد:" من با صدا و سیمای تبریز هم هماهنگ کرده ام و چند روز دیگر در یک برنامه تلویزیونی با حضور مادر و برادرانم این حرف دایی را تکذیب خواهیم کرد. اگر دایی به دنبال محبوبیت در تبریز است نباید از نام کریم و خانواده اش استفاده کند.در ضمن پس از عاشورا به همراه مادرم به تهران می آییم تا به باشگاه پرسپولیس برویم و با خود دایی رودررو ببینیم چرا چنین حرفی زده است. من دو شب پیش با کریم تلفنی صحبت کردم و او هم خیلی ناراحت بود."
اگه همچین حرفی رو زده بود به احتمال زیاد نود پخش میکرد چون سوژه خوبی میشد برا عادل
Last edited by بردیا; 16-12-2010 at 20:08.
من هم تعجب ميكنم كه بعضي از دوستان چرا اينقدر قاطعانه نظر ميدن
ساختن پرسپوليسي رو كه معلم فوتبال ايران مرحوم دهداري روي نيمكتش نشسته و ايرانپاك و محراب شاهرخي و كلاني و همايون بهزادي و حميد شيرزادگان و جعفر كاشاني وخوردبين و پروين و سليماني و پنجعلي و درخشان و پيوس .... خيلي ستاره هاي ديگه درونش توپ زدن به سه بازيكن معاصر نسبت دادن كمال بي انصافيه
تاريخچه اين تيم از شاهين تا پرسپوليس
چرا جدی میگیرید؟
ایشون به دلیل نفرتی که از دایی داره توی اکثر پستاش سعی میکنی دایی رو بکوبونه
حتی بیشتر خبرایی هم که میزاره جنبه آنتی دایی داره
دلیل اینکه از بین اون همه آدم این 3نفر رو به عنوان اسطوره پرسپولیسی معرفی کرده که فعلا دایی اداره امور فنیشو در دست داره که این 3نفر جزو معروف ترین نفرای پرسپولیسی هستن که با دایی اختلاف نظر دارن.
Last edited by بردیا; 16-12-2010 at 23:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)