تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 421 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

دوست خوبم ( [surpriser) ميشه دليلتو راجع به خريد اون مدل كه كارت گرافيكش 550 v هست رو بگي؟ دليل قانع كننده!!! ممنون.
    دوستان نظر شما چيه؟
    ariaqwe و sayanermia منتظرم نظر شمارو بدونم!!!!
    خداييش موندم كدوم يكي ازين دو مدلو بخرم!! اون كه vga :550v داره يا اون كه 5470؟
    Last edited by asemanekavir38; 25-10-2010 at 00:38.

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه سری مطلب در مورد پارتیشن OEM خوندم تو نت!! بابا همه ملت های خارجی و ممالک همسایه در به در دنبال پاک کردن درایو OEM هستند!! کلی مطلب در این باره خوندم که همه میخواستن بدونن چطوری باید پاکش کنن!! ای خدا دارم گیج میزنم دیگه!! بالاخره کاره خوبی کردم از 5010 ام پاکش کردم یا کار بدی کردم :((

میگم هاردو با چی پارتیشن بندی کردی؟
    من یه بار با پارتیشن مجیک پارتیشن بندی کردم اما نمیدونم چرا مشکل داشت، آخر هم با خود ویندوز اینکارو کردم البته تمام اطلاعاتش پاک میشه
    نگران نباش الان که دیگه پاکش کردی رفت ، فعلا دنبال مشکل دیر بالا اومدن ویندوز باش

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میگم هاردو با چی پارتیشن بندی کردی؟
    من یه بار با پارتیشن مجیک پارتیشن بندی کردم اما نمیدونم چرا مشکل داشت، آخر هم با خود ویندوز اینکارو کردم البته تمام اطلاعاتش پاک میشه
    نگران نباش الان که دیگه پاکش کردی رفت ، فعلا دنبال مشکل دیر بالا اومدن ویندوز باش
    من مجموعه نرم افزار لرد و دارم!! با دی وی دی شماره یکش که active disk manager داره این کارو کردم!! اتفاقا کارش درست بودا!! ولی چند دقیقه پیش یه چیزی تو ذهنم جرقه زد!! من روزی که لپتاپو خریدم ویندوز JB ریختم!! یادمه اون موقع پارتیشن اضافه نداشت و موقع نصب ویندوز ساختش!! الان رفتم با همون دی وی دی لرد درایو سی و پاک کردم و بعد ویندوز گذاشتم و رفتم تو نصب!! الان یه درایو سی ساختم و قبلش یه درایو 80 مگابایتی ساخت به اسم system reserved . فکر کنم این مشکل حل شد و دوباره برگشت!! ولی اون oem من هرسایت خارجی و خوندم همه در به در دنبال پاک کردنش بودن و برعکس نیاز داشتند که این درایو system reserved باقی بمونه!! نمی دونم والا داستان چیه!!
    حالا فعلا اون درایو system reserved و ساختم و الانم دارم ویندوز شرکت JB نصب میکنم!! بیاد بالا درایورهارو بزنم ببینم الان چطوره! نتیجه رو حتما اعلام میکنم که دوستان دیگه مثل من از این کارا نکنن تو دردسر بیافتند!!

4. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست خوبم ( [surpriser) ميشه دليلتو راجع به خريد اون مدل كه كارت گرافيكش 550 v هست رو بگي؟ دليل قانع كننده!!! ممنون.
    دوستان نظر شما چيه؟
    ariaqwe و sayanermia منتظرم نظر شمارو بدونم!!!!
    خداييش موندم كدوم يكي ازين دو مدلو بخرم!! اون كه vga :550v داره يا اون كه 5470؟
    شک نکنید 5470 فوق العاده قوی تره!! هم از نظر سرعت هسته ی پردازش ، هم از نظر میزان سرعت کلاک ، هم سرعت سایه زنی و هم پشتیبانی از directx

تنها مزیت 550v نسبت به 5470 دارا بودن مموری 128 بیتی هستش که در قبال این مزیت های 5470 نمی تونه دلیل صرف برای خریدش باشه!! پارامترهای دیگه هم مهم اند!!
    5470 از Directx 11 پشتیبانی میکنه ولی 550v نمی کنه!!

سرعت هسته ، سایه زنی و حافظه ی 5470 به ترتیب : 750 ، 750 و 1800 مگاهرتز هستش در حالیکه :

سرعت هسته ، سایه زنی و حافظه ی 550v به ترتیب : 450 ، 450 و 600 مگاهرتز هستش!!

با این تفاسیر و اختلافات فاحش به نظر خودتون کدوم بهتره؟؟

اینم بگم مدل 550v فقط یک مدل تغییر یافته ی 4650 هستش!!

---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------

اینم اضافه کنم در سایت videocardbenchmark رتبه و امتیاز 550v و بالاتر از 5470 زده اونم فقط بخاطر مموری 128 بیتی!! ولی فراموش نکنید سرعت هسته و مابقی در اجرای بازی و جلوگیری از افت فریم خیلی می تونه موثر از عمق بیت و پردازش تصویر باشه!! هرچند که این مساله هم در نوع خودش حیاتی و مهمه ولی بهتره خوبان یکجا جمع بشند!! اگرم جمع نشدند پس بین بد و بدتر بهتره بد و انتخاب کنیم!!
    شک نکنید سیستم با گرافیک 5470 راضی نگه تون میداره و بهتر از 550v جوابتونو میده!
    Last edited by sayanermia; 25-10-2010 at 01:07.

6. 3 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

خيلي خيلي ممنونم. با اين تفاسير بايد از خير سي پي يوي 460 بگذرم.ممنون.اين قضيه ي پارتيشن بندي كم كم داره نگران كننده ميشه!!!نه؟ يه جايي خوندم گفته بودن نميشه پارتيشن بندي كرد (تعداد درايوارو زياد كرد)

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خيلي خيلي ممنونم. با اين تفاسير بايد از خير سي پي يوي 460 بگذرم.ممنون.اين قضيه ي پارتيشن بندي كم كم داره نگران كننده ميشه!!!نه؟ يه جايي خوندم گفته بودن نميشه پارتيشن بندي كرد (تعداد درايوارو زياد كرد)
    بنده هم بخاطر همین مسئله زد به سرم و با نرم افزار تحت ویندوز اقدام به اضافه کردن درایو کردم که متاسفانه نمی دونم چی شد همه درایوهام شد Simple Volume و باقی دردسرها که نوشتم در پست های قبلی! به نظرم بهترین اینه شما اول یه پارتیشن C بسازید و ویندوز نصب کنید سپس در محیط ویندوز از طریق Disk Manager خود ویندوز درایوهاتونو بسازید!! فکر کنم اونطوری میشه درایوهای بیشتری ساخت!!

اینم فراموش نکنید سی پی یو های Cor i3 مخصوصا 330 ها جزو کم مصرف ترین ها هستند!! از نظر ولتاژ و ...!! و به طبع به صرفه تر!! پس نگران این نباشید که چون cor i5 نمی گیرید مشکل سرعت خواهید داشت!! منم cor i3 دارم و راضی ام ازش!! مشکل سرعت هم نداشتم به جز این مورد اخیر که گویا مروبط میشه به پارتیشن بندی ناقص خودم!!

9. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

خدائيش جاي تشكر داره!
    پس ويندوزشو نصب كردين با Disk Manager خود ویندوز درایوهاتونو بسازید ببينيد ميشه يا نه؟خبرشو به ما هم بديد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه سری مطلب در مورد پارتیشن OEM خوندم تو نت!! بابا همه ملت های خارجی و ممالک همسایه در به در دنبال پاک کردن درایو OEM هستند!! کلی مطلب در این باره خوندم که همه میخواستن بدونن چطوری باید پاکش کنن!! ای خدا دارم گیج میزنم دیگه!! بالاخره کاره خوبی کردم از 5010 ام پاکش کردم یا کار بدی کردم :((
    من دقیقن مشکل تو رو پیدا کردم.
    اولن کارهایی مثل کم و زیاد کردن اندازه پارتیشن با نرم افزارهایی مثل پارتیشن مجیک واقعن کار اشتباهیه. سرعت رو میاره پایین. بهترین کار پارتیشن بندی قبل از نصب ویندوزه.
    بهتره هاردتو برای همیشه یه بار کامل پارتیشن بندی کنی.
    برنامه ای که همیشه خودم استفاده می کنم Acronis هستش که حالت bootable داره.
    من با این برنامه هرچی توی هاردم بود رو پاک کردم و دوباره از نو پارتیشن بندی کردم. واسه درایو C هم 30 گیگ کنار گذاشتم و فضای باقیمیونده رو بین بقیه پارتیشن ها تقسیم کردم.
    الانم همه چی آرومه. من چقدر خوشحالم!
    موفق باشی

12. این کاربر از majidbbc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من دقیقن مشکل تو رو پیدا کردم.
    اولن کارهایی مثل کم و زیاد کردن اندازه پارتیشن با نرم افزارهایی مثل پارتیشن مجیک واقعن کار اشتباهیه. سرعت رو میاره پایین. بهترین کار پارتیشن بندی قبل از نصب ویندوزه.
    بهتره هاردتو برای همیشه یه بار کامل پارتیشن بندی کنی.
    برنامه ای که همیشه خودم استفاده می کنم Acronis هستش که حالت bootable داره.
    من با این برنامه هرچی توی هاردم بود رو پاک کردم و دوباره از نو پارتیشن بندی کردم. واسه درایو C هم 30 گیگ کنار گذاشتم و فضای باقیمیونده رو بین بقیه پارتیشن ها تقسیم کردم.
    الانم همه چی آرومه. من چقدر خوشحالم!
    موفق باشی
    ممنون رفیق!! نمیدونی چه حالی دادی!!
    این آکرونیس و نمیدونم توی لرد به صورت بوتیبل داشته باشم یا نه!! اگر از خود محیط نصب ویندوز همه چیو پاک کنم و از نو پارتیشن بندی کنم مشکل حل میشه؟؟ منتظر پاسخت هستم که اگر بگی این راه میشه فردا صبح اینکارو میکنم!!
    راستی گفتی برای درایو c 30 گیگ خالی گذاشتی یعنی چی؟؟ یعنی 30 گیگ قبل از درایو سی فضا خالی بدون استفاده گذاشتی یا اینکه هر مقداری خواستی تعیین کنی 30 تا اضافه بهش دادی تا فضای خالی داشته باشه؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من الان با Acronis Disk Director کل هاردمو Clean کردم و الانم داره پردازش می کنه این مراحلو!! توی لیست پردازششم زده : Wiping

درسته دیگه؟؟ الانم همه پارتیشن هام رفته و داره کلین کردن هاردمو پردازش می کنه که خودش زده دو ساعت طول می کشه!! دیگه همینطوری میذارمش تا صبح که این ردیف شه پاشم پارتیشن بندی مجدد کنم!! فقط یه نکته ممنون میشم تا صبح بگید بهم!!
    با همین Acronis پارتیشن بندی کنم با توی محیط نصب ویندوز ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •