اصلا به پیک سنجشم نیازی نیست.
چون دفترچه راهنمای ثبت نام روی سایت sanjeshserv هست.
دانلودش کن،بشین بخون.کامل توضیح داده.
پیچیده نیست ثبت نامش، خیلی راحته.
اصلا به پیک سنجشم نیازی نیست.
چون دفترچه راهنمای ثبت نام روی سایت sanjeshserv هست.
دانلودش کن،بشین بخون.کامل توضیح داده.
پیچیده نیست ثبت نامش، خیلی راحته.
توي اين سايت توضيح داده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام.
یه سوال
به نظر شما 2 درس خوندن قبل از عید ، با برنامه آزمون پیش بریم بهتره یا خودمون برنامه بریزیم؟
آخه برنامه آزمونی که من میرم گزینه 2 یکم سبکهزیاد هم طول می کشه،تا عید فقط یه دورمی تونیم بکنیم همه درسارو.
![]()
سلام
سبکه؟![]()
من که میگم اگه یه جایی آزمون نوشتین، طبق برنامه ش هم پیش برین، هرچی که باشه!
وقتی میگه یه دور تا عید بیشتر نمیزنی، همونو بزنین و درست و حسابی! لقمه بزرگ برندارین که نتونین از پسش بربیاین! برای خیلیا همین 1 دور تا دم کنکور هم غنیمته چه برسه به قبل از عید!
اگه برنامش واسه شما سبکه.خوب سعی کنید یه برنامه بریزی که برنامه ازموناتو پوشش بده. تا قبل عید درساتو تموم کن.البته نمیدونم فارغ التحصیلی یا دانش اموز.یه برنامه متناسب با شرایطت
ببين اصلا اشكال نداره كه فقط 1 دور بكني همه درسا رو !
اگه اون دور خيلي كامل و با زدن تست هاي زياد و مرور باشه خيلي خيلي مفيد تر از دور هاي زياد ولي با دقت كمه!
شما هم تا فروردين اگه درساتونو تموم كنين خيلي خوبه كه از اون طرف وقت داشته باشين براي مرور و تست هاي بيشتر زدن...مثلا برنامه قلمچي كه ما ميرفتيميه اشكال كوچيكش اين بود كه مثلا ديفرانسيلش تا ارديبهشت طول كشيد و وقت براي مرور دوبارش كم بود...
و اينكه حتما سعي كنين يه برنامه اي باشين و به هرصورت با اون پيش برين...دوبرنامه اي بودن خيلي ادمو گيج ميكنه و اصلا نميزاره به هيچكدومش برسي!
جمعه این هفته از صبح تا غروب هیچی نخوندم.
غروب رفتیم بیرون،شب ساعت 11 که رسیدیم خونه رفتم که مثلا یکم درس بخونم.
واقعا یه حس عجیبی داشتم موقع درس خوندن که تا حالا تجربش نکردم.
انگار داشتم از تک تک ثانیه ها کامل استفاده میکردم.حتی دوست نداشتم 1 ثانیه رو از دست بدم.
1 ساعت درس خوندم بدون این که لحظه ای فکرم جای دیگه ای باشه.هیچ وقت اونجوری درس نخونده بودم.
تو اون 1 ساعت هیچ چیزی بجز هدفم واسم مهم نبود.
دوست داشتم تموم لحظه ها رو اونجوری درس بخونم.
شب که خواستم بخوابم از خدا خواستم که این احساسو واسه روزهای بعدی هم داشته باشم.
ولی باز فردا همون آش و همون کاسه...
کاش دوباره تکرار شه اون لحظه ها.
شما میگین چه جوری دوباره ایجاد میشه؟
باز برو بیرون ساعت 11 برگرد.دی
خودت باید بخواهی.این دفعه خودت خواستی.که اینجوری شده.نه فرمولی داره نه داروی که کسی دیگه واست تجویز کنه.
اگه کسی از اول روزی 2 ساعت هم نمیخونده بعد یه دفعه یهو جو گیر شه و روزی 8 ساعت درس بخونه و چند ماه این طور بشه به نظر شما وسط راه نمیبره؟ ممکنه وسط راه وا بده؟
نتایج تراز آزمون هایی هم که میده نجومی بره بالا و رتبش هم نجومی بره پایین
این را یکی از دوستانم پرسید که جواب درستی بهش ندادم نظر شما چیه؟
نظر من اینه که همه چیز بستگی به طرف داره. اگه هدفش مشخصه.به همون اندازه تلاش نیازه.
ماشین که نیست جام کنه.
هر جا احساس خستگی کرد.استراحت یکی دو روزه انجام بده.اگه ادم جدی باشه.این مشکلات پیش نمیاد .این حرفارو کسای میزنن که توجیه ای برای نخوندن باشه.
یه دوست عزیز مثل علیرضا جون.قراره بعد عید شروع کنه.و توجیه هم میکنه. این توجی کردن.خود گول
زدن
علیرضا چون دوست دارم مثالت زدم.نارحت نشی.
کنکور ادم جدی و خسته ای ناپذیر میخواد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)