سلام برای ارتقا اساسین ها باید اون هارو به ماموریت بفرستید تا مهارت کسب کنن.
سلام برای ارتقا اساسین ها باید اون هارو به ماموریت بفرستید تا مهارت کسب کنن.
ممنون
وقتی اون خطی که زیر خونه و مربوط به اساسینهاست سه تا شد(همون قرمزه)گفت t رو نگهدار...نگهداشتم سه تا قرمزه رنگشون رفت(خالی شد)این ماله چیه؟
+
وقتی میخوای اساسینها رو بفرستی ماموریت روی هرکدوم که میزنی یک درصدی اضافه میشه...این درصد چیه؟
وقتی دکمه t رو بزنی یعنی اساسین ها رو فراخونی می کنی . نحوه کارش هم اینجوریه که روی یه کارکتر دشمن رو نگاه می کنی وقتی دورش ابی شد دکمه t رو میزنی بعد اساسینت میاد . دیگه اون یارو دشمنه رو باید مرده بدونی
--------------
این درصد ها لول هر اساسینه هرچی لول این اساسین ها بیشتر قدرتشون هم بیشتر
وقتی اون نوار یکیش پر شد میری نزدیک دشمنت T رو یه بار میزنی دوتا assassin میان حمله میکنن به دشمنت ، وقتی سه تاش پر میشه T رو نگه میداری هر چند تا دشمن تو تیر رست باشه تیر از آسمون میاد (تیر غیب) همه رو میکشه .
اون در صد موفقیت assassin هاست که فکر کنم باید بالای 80 ،90 درصد باشه تا مطمئن باشی شاگردات نمی میرن .
در واقع درصد موفقیت ماموریت هستشاین درصد ها لول هر اساسینه هرچی لول این اساسین ها بیشتر قدرتشون هم بیشتر
1.فکر کنم واسه قشنگیه مخفیگاهت
2.چرا اینجا میشه البته بعد از اینکه اون armor مخصوصش رو از لئوناردو گرفتید.
3.اشتباهی پولتون رو برداشتید ؟اون پول مال برداشتنه ، صندوق قرض الحسنه که نیست قرعه کشی هم نداره برید پولتون رو خرج کنید حال کنید.
4.موس راست + shift
سلام
منم تمومش کردم بازیو
بازی آخر لذت بود و یک بازی بدون ایراد و عالی در حد خود
و واقعااز بازی کردنش لذت بردم
منم تقریبا 50 درصد کارها را انجام دادم وقتی بازی تموم شده بود
من بازی با 94% تموم کردم سوالی داشتید من در خدمتم
نه حامد جان،65 درصد هم کافیه.........
اقا یه سوال . من الان می خوام برم چزاره رو خفت کنم ولی یه سوال بعد تموم شدن بازی میشه ماموریت های دیگه رو تموم کرد؟
یه سوال دیگه هم هست . ماموریت داوینچی کجاست ؟ منظورم همونه که مختصات یه جا رو میده. شنیدم که یه ایکون رو صفحهست اگه هست چه شکلیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)