در مورد خود بازی میخوای بشنوی به تاپیک کنسولش برو.... .راستی چرا توی این تایپیک ( حداقل اینتایی که من دیدم ) هیش کی در مورد خود بازی صحبت نمی کنه ؟
اکثرا واسه pc همین بحث کرک و کارت گرافیک و سیستم مور نیاز بازی ها مطرح میشه....
در مورد خود بازی میخوای بشنوی به تاپیک کنسولش برو.... .راستی چرا توی این تایپیک ( حداقل اینتایی که من دیدم ) هیش کی در مورد خود بازی صحبت نمی کنه ؟
اکثرا واسه pc همین بحث کرک و کارت گرافیک و سیستم مور نیاز بازی ها مطرح میشه....
در این مورد هم بحث شده .منتها مشکلات کرک وپچ بازی برای دوستان اونقدر زیاد بودهکه فقط بحث کرک وپچ به چشم اومده
فکر کنم سایت nfs قیمت بالاتری زده بود .حالانمیدونم چرا تو ایران ارزون تر میدن ؟؟!!!!!مگه ارجینال 27000 نبود؟![]()
Last edited by manreza71; 05-12-2010 at 22:50.
من یه فکر خیلی جالب دارم!
hot pursuit میتونست یه داستان جالبی داشته باشه
اونم اینکه دو نفر همزمان هم اسم با شما بودن یکی پلیس یکی تحت تعقیب
اینا داستاناشون رو ادامه میدادن و تو داستان خودتون حریف خودتون بودید!(اگه فراری بودین رقیب پلیس و اگه پلیس بودین رقیب فراری میشدین)
و تو آخر بازی با یجور از این فیلما یه پایان خوب رو درست میکردن که توش مثلا شما یکی از دو شخصیت پلیس یا دزد رو انتخاب میکردید و به جنگ اون یکی میرفتید.
این بازی میتونست این داستان رو داشته باشه اما چون HP2 با بازی های بی سر و ته و گرافیک خوبش و تعقیب و گریز های خوبش معروف شد این hp رو هم بی داستان گذاشتن که به نظر من خیلی هم کار خوبی کردن
خلاصه اینکه یه چیزی پروندم به دل نگیرید![]()
این بازی بسیار چرند بود ، در حد همون پرو استریت !
مثلا که چی هی دنبال کنی ، هی دنبال بشی ، نه آپگریدی نه تیون کردنی ، حیف کربن و موست واندت ...
فقط گرافیک داشت ، به قول یکی " تبلیغ ماشین بود بیشتر تا بازی واسه سرگرمی یا هرچی "
![]()
من 180 درجه برخلاف نظر شما رو دارم. بعد از ماست وانتد بهترین بازی بود .حرف نداشت به خصوص اگه بشه مولتی افلاین همزد که دیگه عالی میشد
حالا هی بگین تیون کردن ماشین ، آقا جون به ماشین تیون شده برگه معاینه فنی نمیدن آخه.
حالا جدا از شوخی من نظرم خلاف شماست ، یکی مثل شما میگه بدون تیون کردن بازی فایده نداره ، نظر منم اینه که آدم ماشینای شرکت پژو و رنو و فولکس واگن برداره ، هی زور بزنه تیونشون کنه که فایده نداره ، یادمه اولین سری نید فور اسپید که تیونینگ توش بود من یه 206 اول بازی داشتم،اینم شد ماشین آخه؟؟، من دوست دارم با ماشینای خفنی مثل استون مارتین ، لامبورگینی ، بوگاتی ، پاگانی و ... بازی کنم ، اونم با همشون ، نه اینکه هی پول جمع کنم و تا آخر بازی با 6-7 تا ماشین بیشتر بازی نکرده باشم . در ضمن تیونینگ کردن اینجور ماشینا کار هرکسی نیست و تیونینگ بیشتر به درد ماشینایی تو مایه های میتسوبیشی و ... میخوره . و در ضمن یادتون نره سبک اصلی نیدفور اسپید همینیه که دیدین ، اون سبک تیونینگ هم بعدا اضافه شده به سری های نید فور اسپید .
بابا خیلی نامردیه بخوایم همچین چیزی بگیم، حالا شما قسمت Career رو بازی کردی فکر کردی همینه، اون ور Career رو میرن دستشون گرم میشه بعد می شینند آنلاین می زنند، تجهیزات آنلاین این بازی یه چیزی اون ور تر از خفنهاین بازی بسیار چرند بود ، در حد همون پرو استریت !
مثلا که چی هی دنبال کنی ، هی دنبال بشی ، نه آپگریدی نه تیون کردنی ، حیف کربن و موست واندت ...
فقط گرافیک داشت ، به قول یکی " تبلیغ ماشین بود بیشتر تا بازی واسه سرگرمی یا هرچی "
داستانشم با قبلیا فرق داشت آره خیلی معمولی و ساده بود، ولی باز خوبه من تغییر و دوست دارم![]()
این بازی با اینکه خیلی قشنگه ولی هیچ ارتباط ی با بازیکن برقرار نمیکنه ، تو سری های قبل وقتی پول جمع میکردی یه ماشین میخریدی آدم حس میکرد واقعا داره یه ماشین میخره و هیجان داشت که تیونش کنه و ... ولی تو این نه ماشینی داری و نه هیجان ماشین خریدن و ...
همین که هر ماشینی دلت خواست رو انتخاب میکنی بدون اینکه بخریش یا محدودیتی داشته باشی نصف هیجان بازی رو از بین برده ، نه نگرانی از کم بود پول داری و نه نگرانی از قیمت بالای لوازم تیونینگ !
سلام .
سرورهای Autolog از دیروز تا الان ترکید ! آنلاین پرید![]()
مخلصیم .
من تازه این بازی رو خریدم و مشکلم اینه که وقتی می خوام وارد تعقیب و گریز بشم صفحه بسته میشه و پیغام close میده.لطفن اگه مشکل از کرک هست،یه کرک خوب با لینک جدید بدین چون همه لینکها خراب شدند.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)