سلام
مگه این فیفا میذاره به زندگی و P30WORLD برسیم .gif)
این یکی دو روزه بیشتر از موس و کیبرد دسته دستم بوده. به نظر من فیفا دقیقا همونیه که من میخواستم . یه بازی PRO که هر چه بیشتر بازی کنی میفهمی تا الان خیلی چیزی بلد نبودی (عین DOTA ) که Reflex بالایی میخواد (البته نه حیلی بالا) و توش کاملا بازیکن Newb از Pro متمایزند.
گرافیکش اصلا واسم مهم نیست. البته از نظر گرافیک هم کارش مشکلی نداره ولی فوق العاده هم نیست. اگر PES یه برتری و فقط یه برتری نسبت به فیفا داشته باشه همین گرافیکشه که اونم تو بازی مثل فوتبال که هر چیزی رو قراره N بار دیگه آدم ببینه واسش تکراری میشه و فاکتور مهمی به حساب نمیاد.(مثل اینکه بگی DOTA چرا گرافیک نداره
)
تو این چند روزه فهمیدم چه اشتباهی کردم PES 2010 بازی کردم.علاوه بر اینکه کلی اعصابم رو خورد کرد تو این چند وقته به کنترلم هم تو بازی ضربه زد. حالا باید بشینم از اول فیفا یاد بگیرم و وسطش اشتباهی کنترل PES رو بزنم (مثل R2 بجای L1 که همش اشتباه میکنم
)
فیفا آنقدر بازی بزرگ و حرفه ای که نمیشه نکات مثبتش رو گفت و به گفتن نکات منفیش باید بسنده کرد.
حالا از این بحثا بگذریم چون فقط وقت تلف کردن و فکر میکنم اکثر PES بازها میدونن فیفا حداقل طبیعی تره و بعضیاشون خیلی علاقه دارن که PES رو هم در کنار فیفا بگنجونن. ما امسال دو بازی خوب رو P30 نداریم . یه بازی عالی داریم و یک بازی که در مسیر تکامل برای رسیدن به بازی اولی هست "
خوب برای فیفا بازای عزیز یه فایل اوردم (که ناقصش در پست های قبل هم بود) دقیقا این فیال رو تو پوشه ای بریزید که FIFA.EXE هم تو همون پوشست.این فایل باعث میشه بازی 12 دقیقه ای شه و سختیش هم World Class میشه (یکی قبل Legendry که فعلا مثل اینکه طراحیش تکمیل نشده و تو نسخه اصلیش میاد)
تو این زمان و Difficulty و رو حالت Manual (البته من فعلا همه چیز رو SEMI کردم و چیزایی که SEMI نداشت Manual گذاشتم ) میتونین بازیتون رو مثل من پیشرفت بدید . من هر بازی که میکنم یه نکته ای یاد میگیرم. حتی 2-3 تا از این نکته ها رو تو یه کاغذ بغل دستم اشاره میکنم (جدی مثل یه کلاس درس)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب یه چیز دیگه هم اینکه یه 2 تا فیلم از بازی گرفتم قرار میدم (البته بازی اولم تو این Difficulty هست و جو گیر شدم چیز خاصی نیست ) اگه کسی محدودیت حجمی نداره دانلود کنه نظرشو بده (مخصوصا دوستان FIFA باز حرفه ای )
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه خواهشی دارم از کسانی که قبلا FIFA-Next بازی کردن بپرسم شما از چه راهی بازیتون رو پیشرفت میدین (بازی رو به روی Diff بالا - Manual - بازی با Human - تمرین در Arena - ...؟)
در ضمن این پست در بخش FIFA زده شده و من رعایت PES بازها رو کردم لطفا تو تاپیک PES از این بحثا نکنید ناراحت میشن