تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 311 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

نمی دونم اینو گذاشتن یا نه ولی من میذارم:
    امروز به یه فایل در حین وبگریدی برخوردم.این فایل برای بالا بردن درجه سختی بازی و زمان بازی هست و بعد از نصبش میتونید در Professional و 6 دقیقه ای بازی کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایل رو در پوشه ی Game بریزید.

پروفشنال MicrosoftH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

lمن با سرعت 7 کیلو بایت در ثانیه حرکت میکنم به سوی فیفا 11 پس با امید زیاد تا فردا تموم میشه ما هم بی نصیب نمیشیم و تا شنبه هم یه گرافیک جی تی 240 سفارش دادم
    با تشکر
    بیته زهری مارو سه گی پیس

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

بیته زهری مارو سه گی پیس

عذر میخوام بنده متوجه نشدم !
    میشه یه خورده شمرده تر صحبت کنین .
    سپاسگذارم.

4. 5 کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

این بازیکنا همش میخورن به هم

---
    به نظرم بازیکنا یکم زیادی لاغز و کشیده هستند
    به استیل کاکا یا آلونسو دقت کنید تا متوجه شید
    ---
    تماشاگرا حرکتشون خیلی مصنوعیه
    مثلا تو پنالتی
    قبل و بعد زدن پنالتی میزبان با مهمان هیچ تفاوتی وجود نداره
    ----
    با اینکه رو حداکثر تنظیمات گرافیکی گذاشتم چمن اصلا جالب نیست
    تکسچر ها هم بعضی وقتها ناقص لود میشن
    ----

امیدوارم تو نسخه اصلی این ایرادات رفع بشه

دقیقا با اینا موافقم بخصوص گرافیک چمن خیلی مات هستش تو ذوق میزنه نمیدونم چرا تنظیمات گرافیکی نداره

6. این کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید توی نسخه دموی پی سی گزینه تنظیمات دوربین رو نذاشتن من دموی پی سی رو نگرفتم .
    از چه لحاظ میگی وحید جان منظورت چه پیشرفتیه نسبت به دمو ؟

من مطمئنم هر چقدر بچه ها بیشتر این نسخه رو که الان نکست شده بازی کنن روز به روز اعتقادشون به این مساله بیشتر میشه که واقعا فیفای نکست بازی بسیار قشنگ و کم نقصیه من این پستو یک ماه دیگه هم بالا میارم تا ببینیم همینطور خواهد بود یا نه .
    فقط خوب به جزئیات بازی نگاه کنید تا متوجه بشید یک بازی کامپیوتری فوتبال در زمان ما باید چه استانداردهایی داشته باشه . اگه خوب دقت کنید متوجه خیلی چیزها حتی توی همین دمو میشد .
    واقعا بازی زیبا و هیجان انگیزیه، ولی به نظر من هنوزم کیلومترها با استانداردی که گفتی فاصله داره.

نواقصی که داره کم نیست، به خصوص ضعف دروازبان ها روی سانتر که مهاجم روی سرشون هد می زنه، ضعفشون در گرفتن توپ های قوس دار، که اگه یکی وسط زمین با تمام قدرت بزنه زیر توپ و توپ درست زیر تیرک دروازه فرود بیاد، دروازبان گرچه 10 ثانیه س داره مسیر توپ رو دنبال می کنه، ولی هیچ کاری نمی کنه تا گل شه. (دو تا گل اینطوری خوردم.) به علاوه دروازبان روی تیر 2 ش خیلی کوره، انقدر که یه بار رونالدو از گوشه محوطه جریمه با فاصله حدود 1 متر از خط عرضی (تقریبا از زاویه 10 درجه)، با چیپ بهم گل زد!

داور هم تصمیمات عجیبی می گیره گاهی، یه صحنه در حالی که من کاملا توپ رو با تکل زدم و تو صحنه آهسته هیچ برخوردی با بازیکن حریف نبود، داور پنالتی اخراج گرفت!

ضعیف ترین بخش فیفا هم گرافیک چهره و لباس و کلا بازیکناس که حس یه انسان رو به سختی منتقل می کنن.

البته من در بازی فیفا چندان قدیمی نیستم (بعد از دوران فیفا 94 و 96 و 98 و 99 دیگه PES بازی کردم فقط) و فیفا 2010 کنسول رو در حد 30-40 تا بازی با اقوام بازی کردم و الان اولین باره که با CPU بازی می کنم، به همین جهت یه چیزایی می بینم که قبلا ندیدم.

یه نکته هم هست که البته کمی سلیقه ای، ولی به نظر جنب و جوش بازیکنای فیفا زیادی زیاده! یعنی یه بازیکن معمولی، تو چند ثانیه می تونه چندین و چند بار تو سر توپ بزنه و جهت عوض کنه و با توپ بازی کنه. به نظرم این خصوصیت باید منحصر به بازیکنان بزرگی مثل مسی می شد!

در هر حال فیفا یک بازی عالیه و از دوران فجیع 2000 تا 2007 ش خروج باشکوهی داشته، و من بسیار خوشحالم که می تونم روی سیستمش بازیش کنم، ولی واقعا انقدر که شما میگید بازی کامل و بی نقصی نیست و به نظر من شاید یک دهه هم برای کار کردن روش برای رسیدن به یه فوتبال بی نقص کم باشه.

8. این کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

من هنوز نسخه دمو فیفا 11 پی سی رو بازی نکردم اما با توجه به نظرات سایر دوستان متوجه شدم که گرافیک ، گیم پلی و سایر جزئیات بازی دقیقا شبیه فیفا 10 کنسولیه و علاوه بر اینکه بازی به صورت نکست ارائه شده باگها و مشکلات فیفا 10 کنسولی هم برطرف شده!
    اما به طور کلی با تمام حرفات مخالفم ... واسم جالبه که این ایرادات رو شما از کجای بازی در آوردین؟؟؟! شاید الان فکر کنید من روی فیفا تعصب دارم اما اصلا اینطور نیست و من خودم از ایرادات جزئی فیفا همیشه گله میکنم اما این دیگه خیلی بی انصافیه که به بازی به این زیبایی که همیشه نمره بین 9.5 تا 10 می گیره چنین ایراداتی که اصلا وجود نداره گرفت.
    خوب شما که هنوز بازی نکردی چه جوری اینقدر مطمئن میگی؟
    قبلا هم فیفا 10 xbox و هم ps3 رو بازی کردم
    این نسخه دمو از اونا ضعیفتره
    ----
    من خودم از 98 دارم فیفا میزنم
    حتی رو پی سی تا حالا pes رو نصبم نکردم چه برسه که بخوام فنش باشم
    پس موضوع تعصب و اینا زیاد منطقی نیست
    ----
    اما اشکالاتی که رو که گفتم تو نسخه دمو وجود داره
    کافیه چند ساعت بازی کنید تا همرو ببینید
    اما امیدوارم تو اصلی برطرف شه

10. این کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب شما که هنوز بازی نکردی چه جوری اینقدر مطمئن میگی؟
    قبلا هم فیفا 10 xbox و هم ps3 رو بازی کردم
    این نسخه دمو از اونا ضعیفتره
    ----
    من خودم از 98 دارم فیفا میزنم
    حتی رو پی سی تا حالا pes رو نصبم نکردم چه برسه که بخوام فنش باشم
    پس موضوع تعصب و اینا زیاد منطقی نیست
    ----
    اما اشکالاتی که رو که گفتم تو نسخه دمو وجود داره
    کافیه چند ساعت بازی کنید تا همرو ببینید
    اما امیدوارم تو اصلی برطرف شه

واقعا دمو فیفا 11 روی کنسول اینقدر اشکالات داره؟! سایر دوستان هم که بازی کردن تایید می کنند؟ من درسته که فیفا فن هستم اما اصلا تعصب ندارم و اگر قرار باشه فیفا امسال گند بزنه کلی از EA نا امید میشم. نمی دونم والا هر کی یه چیز میگه بعضی ها تعریف می کنند بعضی ها هم انتقاد !! فکر کنم باید خودم بازی کنم و یه نقد حسابی از بازی بذارم.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

واقعا دمو فیفا 11 روی کنسول اینقدر اشکالات داره؟! سایر دوستان هم که بازی کردن تایید می کنند؟ من درسته که فیفا فن هستم اما اصلا تعصب ندارم و اگر قرار باشه فیفا امسال گند بزنه کلی از EA نا امید میشم. نمی دونم والا هر کی یه چیز میگه بعضی ها تعریف می کنند بعضی ها هم انتقاد !! فکر کنم باید خودم بازی کنم و یه نقد حسابی از بازی بذارم.
    اشتباه نشه ها
    من پی سی دارم
    ولی تو گیم نت فیفا رو کنسول میزدیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

سلام
    مگه این فیفا میذاره به زندگی و P30WORLD برسیم
    این یکی دو روزه بیشتر از موس و کیبرد دسته دستم بوده. به نظر من فیفا دقیقا همونیه که من میخواستم . یه بازی PRO که هر چه بیشتر بازی کنی میفهمی تا الان خیلی چیزی بلد نبودی (عین DOTA ) که Reflex بالایی میخواد (البته نه حیلی بالا) و توش کاملا بازیکن Newb از Pro متمایزند.
    گرافیکش اصلا واسم مهم نیست. البته از نظر گرافیک هم کارش مشکلی نداره ولی فوق العاده هم نیست. اگر PES یه برتری و فقط یه برتری نسبت به فیفا داشته باشه همین گرافیکشه که اونم تو بازی مثل فوتبال که هر چیزی رو قراره N بار دیگه آدم ببینه واسش تکراری میشه و فاکتور مهمی به حساب نمیاد.(مثل اینکه بگی DOTA چرا گرافیک نداره )

تو این چند روزه فهمیدم چه اشتباهی کردم PES 2010 بازی کردم.علاوه بر اینکه کلی اعصابم رو خورد کرد تو این چند وقته به کنترلم هم تو بازی ضربه زد. حالا باید بشینم از اول فیفا یاد بگیرم و وسطش اشتباهی کنترل PES رو بزنم (مثل R2 بجای L1 که همش اشتباه میکنم )

فیفا آنقدر بازی بزرگ و حرفه ای که نمیشه نکات مثبتش رو گفت و به گفتن نکات منفیش باید بسنده کرد.

حالا از این بحثا بگذریم چون فقط وقت تلف کردن و فکر میکنم اکثر PES بازها میدونن فیفا حداقل طبیعی تره و بعضیاشون خیلی علاقه دارن که PES رو هم در کنار فیفا بگنجونن. ما امسال دو بازی خوب رو P30 نداریم . یه بازی عالی داریم و یک بازی که در مسیر تکامل برای رسیدن به بازی اولی هست "

خوب برای فیفا بازای عزیز یه فایل اوردم (که ناقصش در پست های قبل هم بود) دقیقا این فیال رو تو پوشه ای بریزید که FIFA.EXE هم تو همون پوشست.این فایل باعث میشه بازی 12 دقیقه ای شه و سختیش هم World Class میشه (یکی قبل Legendry که فعلا مثل اینکه طراحیش تکمیل نشده و تو نسخه اصلیش میاد)

تو این زمان و Difficulty و رو حالت Manual (البته من فعلا همه چیز رو SEMI کردم و چیزایی که SEMI نداشت Manual گذاشتم ) میتونین بازیتون رو مثل من پیشرفت بدید . من هر بازی که میکنم یه نکته ای یاد میگیرم. حتی 2-3 تا از این نکته ها رو تو یه کاغذ بغل دستم اشاره میکنم (جدی مثل یه کلاس درس)

کد:
    خوب یه چیز دیگه هم اینکه یه 2 تا فیلم از بازی گرفتم قرار میدم (البته بازی اولم تو این Difficulty هست و جو گیر شدم چیز خاصی نیست ) اگه کسی محدودیت حجمی نداره دانلود کنه نظرشو بده (مخصوصا دوستان FIFA باز حرفه ای )
    کد:
    یه خواهشی دارم از کسانی که قبلا FIFA-Next بازی کردن بپرسم شما از چه راهی بازیتون رو پیشرفت میدین (بازی رو به روی Diff بالا - Manual - بازی با Human - تمرین در Arena - ...؟)

در ضمن این پست در بخش FIFA زده شده و من رعایت PES بازها رو کردم لطفا تو تاپیک PES از این بحثا نکنید ناراحت میشن
    Last edited by Download Master; 17-09-2010 at 19:10.

14. 5 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصلا از این اشکال ها نداره
    منظورم این نیست که بازی بدون اشکال هستش ولی خیلی کم هستن اشکالاش
    تنها اشکالی که من دیدم تو نسخه کنسول داوری بود که هنوز هم یه ذره مشکل داره ولی قابل تحمل هستش
    اونم انشالله بر طرف می شه
    Last edited by shakerifar; 17-09-2010 at 19:51.

16. این کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •