تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 451 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یعنی باید خیلی فشارش بدی تا عمل کنه؟ میشه دقیق بگی ؟ نمیشه باهاش سر کرد؟
    دوست عزیز بهش عادت نداری. یک مدت بگذره عادت میکنید....

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

آقا بالاخره باطری رو دربیاریم با درنیاریم؟
    من ظهر مطلب اون دوستمون رو خوندم باطری رو درآوردم !
    ولی کلا فکر می کنم که هرطور هم عمل کنید این باطری ها یک عمر مشخصی دارند و کالای مصرفی هستند! بعد از یک مدت باید با یک باطری نو جایگزین بشن!
    راستی باطری قوی تر برای n61 هم تو بازار هست؟ مثلا 12 سلول (درست میگم؟ ) قیمتش چنده اگر دوستان می دونن؟
    سلام
    دوست عزیز در آوردن باطری تنها اشکالی که می تونه داشت باشه خراب کردن پین ها و شل شدن باطری میتونه باشه...
    اما از لحاظ خراب شدن شما اکه باطری رو هفته ای یکبار بگذارید کامل خالی بشه بعد هم تا اخر پرش کنید در بیارید هیچ مشکلی پیش نمیاد و باطری دیرتر خراب میشه...

من همین کار رو می کنم و تا حالا هم مشکلی نداشتم.... باطری طول عمرش بیشتر نشه کمتر هم ننیشه. لپ تاپ دادشم وایو هست و هیچوقت باطری رو در نیاورد و الآن هم طول عمر باطریش کم شده. پس لااقل در بیارید ممکنه بیشتر عمر کنه که البته میکنه! فقط دقت کنید پر کردن کامل و خالی کردن کامل باطری در هر هفته نیاز هست. البته خالی کردن تا جایی که دستگاه خاموش بشه به باطری آسیب میرسونه یعنی شما باید در چند درصد آخر که نزدیک به خاموش شدن میرسه دوباهر باطری رو شارژ« کنید و اجازه ندید دستگاه خاموش بشه.... این قضیه در مورد باطری موبایل هم صادق هست
    دقت کنید وقتی باطری رو در میارم بعد از یکهفت ههنوز شارژ رو کامل نکه داشته اما وقتی داخل دستگاه هست حتی با وجود برق مستقیم باطری خیلی سریعتر خالی میشه و دستگاه دائما در حال شارژ و دی شارژ چند در صد اخر می باشد که متاسفانه همین مسئله مقداری از ظرفیت باطری رو از بین میبره.
    شما با دقت و یواش یاطری رو در بیار و خیلی آروم و یواش هم جا بزن هیچ مشکلی پیش نمیاد.
    موفق باشید
    Last edited by nekooee; 16-08-2010 at 13:04.

2. این کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    شما مگه نگفتید دی وی دی های ریکاوری 4تاست؟
    پس چرا مال من 5 تا شد؟
    دوست عزیز سری های اول 4 تا میشده اما سری های جدید به دلیل نرم افزارهای دیگری که روی دستگاه هست و البته مهمترین دلیل قرار گرفتن یک کپی از دی وی دی درایورهای دستگاه داخل پارتیشن C موجب شده که 5 عدد دیوی دی ریکاوری داشته باشید

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------

سلام
    چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
    من تو لپ تاپم دوتا درایو دارم.از اولش همینا بود.یکیOS و یکی DATA.پس درایو ریکاوری کجاست؟
    از کجا میتونم باس رمم را چک کنم که 1333 است یا 1066
    اگه برنامه هاشو پاک کنم بعد با اون 4 DVD ریکاوری دوباره میتونم برشون گردونم؟
    در ضمن دیشب حدود 2 ساعت ازش استفاده کردم.در سکوت مطلق.هاردش هیچ صدایی نمیده.فقط وقتی گوشتا بچسبونی به لپ تاپ مو قع حرکت دادن دست روی تاچ پد یه صدای خیلی ضعیف شنیده میشه.مال شما هم این صدا را میده؟
    وقتی لپ تاپ رو میخری باید یک پارتیشن داشته باشه و یک پارتیشن مخفی که همون ریکاوری هست. اگه دو تا پارتیشن از همون اول بوده لپ تاپ شما استفاده شده....
    بقیه سوالاتون هم که دوستان پاسخ دادند. با ریکاوری پارتیشن C کامل به حالت اولیه بر میگرده. یعنی ویندوز به اضافه کلیه نرم افزارها....

4. این کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

هم برای تنوع،هم اینکه میخوام ببینم نحوه کارکردش روی سایر ورژن های 7 چطوری کار میکنه
    بچه ها اگه کسی داره دریغ نکنه از خجالتش درمیایم

بازم ممنون
    سلام
    خواهش می کنم...

توصیه من به شما اینه که شما از ویندوز خود لپ تاپ استفاده کنید. اگر از بیرون ویندوز بگیرید مجبورید برای اکتیو شدن همین مدل رو بگیرید. حالا یا 32 بیت یا 64 بیت. که به هر حال 64 بیت اگر در عمل هم سریعتر نباشه در علم سریعتر هست. اما تجربه ای که من دارم تفاوت زیاد محسوس نیست. اما 64 بیت توان بیشتری در استفاده از قدرت سی پی یو شما رو داره....

اگر ویندوزی از بیرون بگیری نهایتا میشه یک ویندوز دستکاری نشده که باز هم فرقی با ویندوز خودتون نداره... هر دو اورجینال و دستکاری نشده هستند.
    با حذف کردن نرم افزارهای دمو از لیت نرم افزارها سرعت بوت شما بهتر میشه اما سرعت عملکرد ویندوز فرقی نمکینه! به جز آنتی ویروس دومویی که نصب هست زیرا این آنتی ویروس تعدادی سرویس هم run میکنه و پروسه هایی هم که داره مثل بقیه انتی ویروسها موجب کندی عملکرد ویندوز میشه.
    من تا حالا صدها ویندوز بر روی لپ تاپهای مشتریهام نصب کردم و اونهایی که اورجینال بوده حداکثر شده ویندوز اورجینال خود لپ تاپ از لحاظ سرعت و تفاوتی نداشته.

تازه برای اکتیو کردن هم که دچار زحمت میشید و زنگ زدن به خارج و .....

به هر حال هر جور خودتون صلاح میدونید اما من تجربم نشون داده فرق نمیکنه. هر کدوم از مشتریهام که از ویندوز اورجینال لپ تاپشون می نالیدن بعد از کلی بررسی متوجه یک ایرادی در کارشون شدم یا نصب نرم افزار و یا دلایل دیگری موجب کندی شده بود و خود ویندوز مشکلی نداشت.....
    موفق باشید

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

وقتی لپ تاپ رو میخری باید یک پارتیشن داشته باشه و یک پارتیشن مخفی که همون ریکاوری هست. اگه دو تا پارتیشن از همون اول بوده لپ تاپ شما استفاده شده....
    بقیه سوالاتون هم که دوستان پاسخ دادند. با ریکاوری پارتیشن C کامل به حالت اولیه بر میگرده. یعنی ویندوز به اضافه کلیه نرم افزارها....
    یعنی من فرق آک و دست دوم را نمیفهمم؟
    اولا" که جلوی روی خودم برچسب ایسوس که روی کارتون بود را پاره کرد.(از کی تا حالا لپ تاپ دست دوم را میزارن تو جعبه و درش را پلمپ میکنن؟)
    دوما" که همون اول که روشنش کردم تاریخ و زبانو.... را نصب کردم.یعنی ویندوز استفاده نشده.
    سوما"من هاردم 500 است.ممکنه با هارد های 640 فرق داشته باشه.شاید.
    مطمئنا" لپ تاپ نو هست.

داره خودمونی میشه svhost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم!
    من بدجوری بین f123 و N61JQ موندم!
    چون هیچ کدوم که فول اچ دی نیستن سونی از سی پی یو 740 استفاده کرده اما ایسوس از 720 که تفاوت آنچنانی که ندارن!
    سونی 6گیگ رم اما ایسوس 4گیگ رم می باشد!
    اما در عوض ایسوس کارت گرافیک خیلی قوی تری داره،درصد خرابی کمتر،کمتر بودن صدای فن در حالی که سونی ممکنه حتی داغ هم ببکنه!
    حالا چیکار کنم؟

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم!
    من بدجوری بین f123 و N61JQ موندم!
    چون هیچ کدوم که فول اچ دی نیستن سونی از سی پی یو 740 استفاده کرده اما ایسوس از 720 که تفاوت آنچنانی که ندارن!
    سونی 6گیگ رم اما ایسوس 4گیگ رم می باشد!
    اما در عوض ایسوس کارت گرافیک خیلی قوی تری داره،درصد خرابی کمتر،کمتر بودن صدای فن در حالی که سونی ممکنه حتی داغ هم ببکنه!
    حالا چیکار کنم؟
    مختصر و مفید : دیگه خودت جواب خودت رو دادی
    Last edited by pooria-ir; 16-08-2010 at 17:03.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یعنی من فرق آک و دست دوم را نمیفهمم؟
    اولا" که جلوی روی خودم برچسب ایسوس که روی کارتون بود را پاره کرد.(از کی تا حالا لپ تاپ دست دوم را میزارن تو جعبه و درش را پلمپ میکنن؟)
    دوما" که همون اول که روشنش کردم تاریخ و زبانو.... را نصب کردم.یعنی ویندوز استفاده نشده.
    سوما"من هاردم 500 است.ممکنه با هارد های 640 فرق داشته باشه.شاید.
    مطمئنا" لپ تاپ نو هست.
    دوست عزیز من قصد توهین به ما شما رو نداشتم. چرا ناراحت میشید؟؟ (من وقتی پاسخی می دم با این پیشفرض میدم که طرف هیچی ندونه تا احیانا اگه سوالی هم براش پیش آمد جواب داده باشم. اگر هم اطلاعات بالایی داشته باشه چه بهتر فقط قسمتی از جواب من بدردش نمیخوره که مشکلی پیش نمیاد. این روش کاری من هست)
    اولا که همه اینها ایران پلمپ میشه و در این مورد پلمپ بودن دست خود شرکت گارنتی هست. نه اینکه استفاده شده باشه ولی ممکنه قبلش گارنتی روشنش کرده باشه. البته اگر میگید موقع بالا آمدن مراحل تنظیم ویندوز رو انجام دادید قاعدتا باید روشن نشده باشه. ..
    در مورد هاردهای 640 مطمئن هستم که یک پارتیشن بیشتر ندارند و اگه دو تا پارتیشن باشه 100درصد قبلا توسط کسی دست کاری شده!
    اما در مورد هارد 500 باید دوستهای دیگری که هاردشون 500 بوده بگن ببینیم از اونها هم دو پارتیشن بوده یا نه. اگر از اونها هم دو تا پارتیشن بوده که دیگه مشکلی نیست اما اگر نه.....
    اگر نوع 500 این لپ تاپ دو تا پارتیشن داشته باشه در نوع خودش جالب هست برای من...
    Last edited by nekooee; 16-08-2010 at 15:59.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

من هر چی لپ تاپ تا حالا از هر مارکی فروختم یک پارتیشن بیشتر نداشته اگر نوع 500 این لپ تاپ دو تا پارتین داشته باشه در نوع خودش جالب هست برای من...
    لپ تاپ رو از سوئد خریدم و 2 تا هارد 500 گیگ داشت. بعد از بالا اومدن ویندوز هر کدوم از هاردها 2 پارتیشن داشت. یعنی در کل 4 پارتیشن حدود 232 گیگی داشتم.

11. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه svhost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مختصر و مفید گه خودت جواب خودت رو دادی
    من که هنوز بدجوری گیرم!
    می شه کمک کنید؟
    آخه می دونید چیه من شبکه کار می کنم از Virtual machine استفاده می کنم!
    بعد این تا سال دیگه اینا 6 گیگ رم رو می خواد من سر این گیرم بیشتر!
    کمکم می کنید؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همه دوستان کسی تفوت بین این دو نسخه رو میدونه
    قیمت هر دو 1490000 هستش
    ASUS N61JQ-JX061V

ASUS N61JQ-JX014V
    داداش 061v جدیدتر هست از لحاظ تاریخ و فکر کنم کیفیت بهتری داشته باشه از لحاظ قطعات وگرنه مشخصات همونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •