ممنون ولی من از اینترنت اکسپولر7 و نت اسکیپ9 استفاده میکنم
ولی روی سیستمم فقط زون الارم سیکورتی سنتر دارم که متاسفانه انتی اسپایورش اپ دیت نمیشه نمیدونم مشکل از کجاست
ممنون ولی من از اینترنت اکسپولر7 و نت اسکیپ9 استفاده میکنم
ولی روی سیستمم فقط زون الارم سیکورتی سنتر دارم که متاسفانه انتی اسپایورش اپ دیت نمیشه نمیدونم مشکل از کجاست
راستی فایل Soumdmix.exe تو حافظه هست.
شما از AntiSpyware هاي ديگه هم در سيستم خودتون براي امنيت بيشتر استفاده كنيد و فقط به آنتي اسپايور زون آلارم تكيه نكنيد.نسخه هاي رايگان آنتي اسپايورهاي زير را ميتونيد استفاده كنيد و هفته اي يكبار سيستم خود را با آنها اسكن كنيد(البته بعاد از آپديت):
نسخه رايگان Spyware Doctor
نسخه رايگان Super Anti Spyware
نسخه رايگان AVG Anti-Spyware
برای رها شدن از شر این ویروس به سایت زیر برین و این آنتی ویروس کم حجم رو دانلود کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
برای رها شدن از شر این ویروس به سایت زیر برین و این آنتی ویروس کم حجم رو دانلود کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه فایل اومده تو گوشیم
وقتی هم که به کامپیوتر که وصل میکنم اصلا همچین فایلی وجود نداره. نه ناد نه سرچ هیچی پیداش نمیکنه
اما از تو خود گوشیم که میرم تو تمام فایل هام یه فایل با پسوند ini به نام Desktop_.ini هست
شاید ویروس نباشه و از فایل های پروتکت خود گوشی باشه
گوشیمو وصل کردم به کامپیوتر دوستم اینجوری شد (کامپیترش ارشیو همه ویروساس)
سلام
نمیدونم این چه ویروسی هست نه نوود پیداش میکنه نه بقیه آنتی ویروس ها
تروجان تشخیص میدن ولی چون توی لود ویندوز هست نمیتونه پاکش کنه
safe mode از کار افتاده
آنتی ویروس غیر فعاله
سیستم ریستور کار نمیکنه
وقتی میخوایم وارد درایو هام بشم بصورت 2 کلیک وارد نمیشه باید راست کلیلک کنم که اونجا هم اجق وجق نوشته
اینم عکسش
![]()
سلام .
آقا من سیستمم از خودش ویروس در بکرده ;-(
چه باید کرد تا بتوانم فایل و فلدرهای پنهان شده را باز گردانم .
نا گفته نماند از پنجره Folder Options -->View -- > Show Hidden File and Folder نمی توانم استفاده کنم فعال نمی شود .![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان
من جدیدا توی 2 روز متوالی دچار یک مشکل شدم و اون اینه که وقتی یک سی دی از دوستانمو داخل سیستمم باز کردم با اینکه کار خاصی نکردم بعد از 5 دقیقه سیستمم توی حالت نیمه هنگ رفت و آنتی ویروس و فایلهای exe نرم افزارها به شکل ناشناخته دراومد و اجرا نشدند و error میداد که فایل dll مربوطه در ویندوز شما اعتبار نداره و bad image می ده توی title مربوطه
و من مجبور شدم هر 2 بار ویندوز و همه نرم افزار هامو مجددا نصب کنم
لطفا کمکم کنید ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)