سلام من تحقیق در مورد بیماری طیور میخواستم انگلیسی با ترجمه فارسی داشته باشد مثل نیوکاسل و........
سلام من تحقیق در مورد بیماری طیور میخواستم انگلیسی با ترجمه فارسی داشته باشد مثل نیوکاسل و........
جان مادرتون برای منم از این پروژهآمار سال دوم ریاضی بفرستید. من تا آخر اردیبهشت بیشتر وقت ندارم!!!!
email:mohsen_boy36@yahoo.com
چرا در ايران و اكثر دنيا از واحد پولي يك و دو و پنج استفاده مي شه
يعني ما فقط 100 توماني داريم 200 توماني و 500 توماني.
يا 10 تومني داريم و 50 تومني و 25 تومني؟
چرا فقط تو 1 و 2 و 25 و 5 خلاصه مي شه؟
علتش چيه؟
از نظر آماري چرا اين هارو انتخاب كردند؟
جهت اطلاعتون اين كار قراردادي نيست. لطفا جواب هاي بهتر و با مدرك بگيد.
مرسي.
اگه مقاله اي هم در موردش داري بهم بده.
یه پروژهی خوب آمار دارید(با نمودار و ...... )
ممنون
یه پروژه آمار please
جون مادرتون من يه پروژه آمار سال دوم دبيرستان همراه با نمودار و تجزيه و تحليل باشه فقط سريع تر يه فردا رو وقت دارم.
اگه بخواي مي توني سه ايميلم بفرستي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام میدونم گفتگو قدیمی هست ولی برای دوستانی که نیاز دارن میزارم
پاک شده من تو فضای خودم آپلود کردمhttp://subzero752.persiangig.ir/Documents/Matn%20Amar.pdf
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خسته نباشی من 1 ماه است درخواست کردم ولی جواب نگرفتم
سلام دوستان
قضیه از این قراره که پروژه ای در درس برنامه ریزی مهندسی حمل و نقل دارم با عنوان تشریح انواع وسایل حمل و نقل عمومی که تا هفته ی دیگه باید تحویل بدم و 50% نمره ی پایان ترم رو داره ... اما هیچ منبع فارسی پیدا نمی کنم مثلا برای تشریح نوع کارکرد و سیستم و انواع مترو ولی خب منابع انگلیسی زیاده ولی خیلی طول می کشه تا ترجمه کنم و دوباره تایپ کنم ... دستم به دامنتون یکی یه جای خوب معرفی کنه!!![]()
سلام
یه مقاله در مورد یکی از این دوران ها که کامل باشه ممنون می شم .
عباسیان
صفاریان
سامانیان
غزنویان
سلجوقیان
صفویان
ممنون. یا علی
در مورد كاميون هاي نظامي 6*8و 6*6و 8*6و 8*8 هر گونه مقاله عكس سايت هرچي داشتين لطفا قرار دهيد
دمتون گرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)