اگر یه روز خیال بازی فیفا رو کردم ترجیح میدم برم فوتبال دستی بازی کنم تا این بازی رو .
دوستان لطفا بحث بازی های دیگه رو تو ایت تاپیک دیگه تموم کنید . برای هر بازی تاپیکی هست پس تمومش کنید
اگر یه روز خیال بازی فیفا رو کردم ترجیح میدم برم فوتبال دستی بازی کنم تا این بازی رو .
دوستان لطفا بحث بازی های دیگه رو تو ایت تاپیک دیگه تموم کنید . برای هر بازی تاپیکی هست پس تمومش کنید
من خودم PES بازي ميكنم . يكي از دوستام گفت برو Fifa بگير حال كن . منم گفتم برم بگيرم ببينم چيه اينقدر جرو بحث ميكنن اين Fan هاش .
جاتون خالي روح فوتبال موج مكزيكي ميرفت تو Fifa .
اصلا در حد PES نبود . كلا نميدونم چرا اينقدر طرفدار داره Fifa .
Fifa
به عنوان کسی که هردوتا رو خیلی بازی کردم میگم
فیفا واقعا در مقابل pes مثل شوخی میمونه
این رو دیگه همه میدونن
فروم و تاپیک ارث پدری کسی نیست که بتونه در مورد اون برای بقیه تعیین تکلیف کنهدوست عزیز تاپیک رو اشتباه اومدی
تاپیک بازی مورد علاقه شما چند تا کوچه پایین تره
این یادت باشه
اره میدونم...این که مشخصهکسی رو مجبور نکردیم بیاد نسخه 2011 رو بازی کنه پس حرف و حدیثی باقی نمی مونه در مورد این .
حرف خودت رو به خودت پس میدمبازی بدترین بازی سال هم بشه ما بازی میکنیم حالش رو میبریم و فیفا هم اگه بهترین بازی قرن رو بزنه من یکی
کسی رو مجبور نکردیم بیاد نسخه 2011 فیفا رو بازی کنه پس حرف و حدیثی باقی نمی مونه در مورد ایناتفاقا PES هم برای فیفا بازها ارزشی ندارهطرفش هم نمی رم چون برام ارزشی نداره بازیش .
بقیه نظرات و صحبتهایی که مطرح شده بود هم که ارزش جواب دادن نداشت
شما دارین نسخه کارنت فیفا رو با pes مقایسه میکنین که کار اشتباهیه
شما باید PES به اصطلاح نکست جن رو با FIFa نکست جن مقایسه کنید...
سلام دوستان
این Trailer تازه منتشر شده!
ادرس بدون فـــیـــلتر در youtube
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز از جبه گیریتون ممنون واز اینکه اصلا از این بازی احساس خرسندی نمیکنید واقعا متاسفم .
من هر دو بازی رو بصورت NEXGEN بازی کردم و میتونم بهتون بگم که خیلی از چیزهای این دو بازی میتونه مکمل همدیگه باشه و البتهاین رو هم نباید فراموش کنیم که PES از موتوری قدیمیتر از Fifa بهره منده و نمیشه از این موتور قدیمی زیاد انتظار داشت ولی با این حال تمام عنصرهای ممکن رو در این موتور لحاظ کردن و این موتور با تمام قدیمی بودنش حتی از موتور جدید FIFA که خوده سازندگان این بازی هم از این همه امکانات نمیتونند بخوبی استفاده کنند بهتره (البته مقایسه ی این دو تا کاملا شخصیه ولی خوب نمیشه از اینهمه خلاقیت Konami چشمپوشی کرد و باز هم میگم که EA دستش حیلی بازتره ولی من نمیدونم چرا از این همه امکانات استفاده نمیکنه (نمونش لایسنس هاست ))
شاید PES نسبت به FIFA از نظر گرافیک خارج از بازی و برنامه نویسی صدای تماشاگرها و گزارشگر کمتر باشه ولی نباید اینرو کنار گذاشت که FIFA اصلا در PES از نظر عوامل زیر نیست :
- نحوه ی دویدن بازیکن ها (این مورد در نسخه ی 11 مشخصه)
- شخصی سازی برخی از بازیکنها که این مورد رو میشه با فیفا مساوی دونست
- نحوه ی تنظیم و سازماندهی قبل از بازی رو که مطمئنا همه قبول دارند که PES بهتره.
- خلاقیت مستر لیگ و چند مود و فاکتور دیگه که این خلاقیت اصلا در FIFA دیده نمیشه بخصوص در منوی این بازی که خیلی ...
- و اما مهمترین چیزی که میتونم بگم اینه که همه ی اونایی که از PES خوششون نمیاد رو دعوت میکنم به این که امسال FIFA , PES رو که جفتشون برای PC بصورت نکست میان رو بگیرند اون موقع است که میفهمند کدوم بهتره.
دیگه شما خیلی افراطی هستین من هم به PES علاقه دارم ولی ترجیح میدم خلاقیت های FIFA روهم تجربه کنم.
به هر حال هرچی باشه این تو ژاپن ساخته میشه اون تو اروپا
البته اینقدر هم شوخی نیست شما حتما باید نکستشم بازی کنی.
شدیدا تایید میشه
وحید جان زیاد خودتو درگیر کل کل نکن،زندگی ارزش نداره که بخوای واسه فیفا خودتو خسته کنی،من اونقدر به بازی فوتبال علاقه دارم که وقتی بچه گفتن که فیفا نکست خیلی خوبه من رفتم xbox360 خریدم،ولی اصلا نتونستم باهاش کنار بیام،اینو هزار بار هم گفتم،ولی نمیدونم چی توی فیفا دیدن که منو ترغیب کردن 400تومن پول بدم پای xbox!!!
یه خبر خوشحال کننده بدم که دوستان حالشو ببرن:
جان مورفی همین الان اعلام کرد که فردا صبح اخبار دمو منتشر میشه:
![]()
Last edited by pedramgolchin; 02-09-2010 at 19:49.
ممون پدرام عزیز
اینطور که معلومه فکر کنم پیش از ظهر یا بامداد ایجزئیات و روز انتشار دمو معلوم بشه ...
به هر حال ممنون از همگی ....![]()
Last edited by Traceur; 02-09-2010 at 20:54.
گفته روز و جزییات فردا مشخص میشه نه اینکه فردا دمو میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)