فول پك با هندز فريو اينا تو علائدين 500 تومنه؟کجایی مگه شما؟/؟؟
500 ه تو علاالدین
فول پك با هندز فريو اينا تو علائدين 500 تومنه؟کجایی مگه شما؟/؟؟
500 ه تو علاالدین
اومیدوارم تکراری نباشه
سونیاریکسون یکی از گوشیهایی است که زمزمه عرضه آپدیتش به گوش میرسد. بر اساس خبری که در این رابطه در توییتر منتشر شده است، سیستمعامل X10 ماه آینده به نسخه 2.1 Eclair ارتقا پیدا میکند، اما این گوشی هنوز تا دریافت آندروید 2.2 Froyo فاصله دارد.
![]()
@ offlineinternet
20 سپتامبر 2.1 میاد. کمتر از 1 ماه دیگه
خوب شما متوجه منظور من نشدید.
منظور من هم این بود که اعلام شده که قراره سونی 2.2 رو برای X10 ساپورت بکنه یا نه.
ببین یه شرکت مثل موتورولا که اصلا تو دور رقابل بین برندهای گوشیها نبوده Milestone 2 رو با آندروئید 2.2 وارد کرده.
چرا ما باید در فکر این باشیم که واسه گوشی که نزدیک ششصد پولش رو دادیم آندروئید 2.1 میاد یا نه؟
درود بر دوستان
من چندین صفحه از فروم رو خوندم اما جواب چند سوالم رو هنوز نتونستم پیدا کنم ، ممنون میشم کمکم کنید
1- مشکل فارسی تو صفحات وب حل شده یا نه ؟
2- وضعیت نرم افزارهاش الان چه جوریاست؟ راضی کننده هست؟
3- اگه ورژن 2.1 بیاد به راحتی از ایران قابل آپدیت هست؟
4- سکوریتیش چه جوری هست؟ خودش برای مسیج و کانتکت و ... داره یا باید با نرم افزار این امکان رو فراهم کنیم یا اصلا نمیشه؟
5- کسانی که با htc مثل Aria,Legend,WildFire هم کارکردن تفاوت عمده ای بین کارایی این دو برند دیدن یا نه؟
6- یادم رفت![]()
1- با روت شدن یه جورایی حل میشه ولی شما فکر کن حل نشده
2- الان خوبه چند روز دیگه بهتر میشه
3- یعنی چی؟ مگه الان آپدیت نمیشه از ایران؟ منظورتون تحریم و این چیزاست؟ نه بابا همیشه تحریمیم
4- اینم نفهمیدم
5- این بهتره
6- به نکته خوبی اشاره کردی[COLOR="Silver"]
4- منظورم اینه که میشه رو قسمتهای مختلفش رمز گذاشت (آخه گوشیهای من تا الان همه سونی واز نوع جاوا بودن
ممنون از پاسختون![]()
آره میشه عزیز !
رو صفحشم میتونی پترن بذاری !
یعنی با شکل آنلاکش کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)