دوسته عزیز من هم یه راهنما ازش دارم همه چی توضیح داده شده
ولی انگلیسیه
چه فایده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه که انگلیسی بلد نیستن.
دوسته عزیز من هم یه راهنما ازش دارم همه چی توضیح داده شده
ولی انگلیسیه
چه فایده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه که انگلیسی بلد نیستن.
دوستان میشه یه نفر لینک یه فایل Value بذاره. اینایی که توی صفحه اول تاپیک هست باید توی اون سایت ها عضو باشی تا بشه دانلودش کرد.
برای من همون اولای بازی توی ماموریتی که پدر اتزیو میده گیر می کنه. حالا به جز فایل value چیز دیگه نمی خواد که دانلود کنم؟
بچه ها من الان یه جاش گیر کردم که بعد از مامورتی که پدر این یارو میده چند تا زن کنار خونه وایسادن بعد با یکیشون حرف میزنم مرن به یا یارو کمک کنن که باید از زمین یه جعبه برداری که اون جعبه رو بر نمیداره !!!
عزیز زنه مادرته یارو هم داوینچی
برو کنار جعبه چند بار shift رو بزن بر میداره
قابل توجه دوستانی که بازی کرده اند و شاید بعضی از معما ها مونده یا شنل الطایر را نتونسته اند بدست بیارند یا جای را نمیخواهند دوباره برند
از ادرس زیر فایل سیو را دانلود کنید توی این سیو بازی کلا تمام شده البته به انضمام اینکه تمام معما ها حل شده شش تا لوح هم بدست امده 100 پر هم جمع شده همچنین شنل و فیلم معما ها
اما قبل استفاده از سیو های خودتون بک اپ بگیرید فایلهای سیو تون که داخل پوشه است را حذف کنید ( یادتون نره که پوشه را حذف نکنید) و این فایلها را انجا کپی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
نه انگلیسی نمیخواهد بدونی بازی ار پی جی که نیست توی همین سایتی که گذاشتم کل مراحل معما و همچی کاملا تصویری است و براحتی میتونی ازش استفاده کنی مراحل را با شماره اش نوشته قسمت پازل ها هم که انجا است و همچنین 6 تا لوح
مشکل ازvalue هست اگر نه باید با شیفت برش میداشت
اونجا که با لئوناردو داوینچی هستی رو میگی نه؟؟
value رو عوض کن حل میشه.
کسی نیست جواب بده؟دوستان میشه یه نفر لینک یه فایل Value بذاره. اینایی که توی صفحه اول تاپیک هست باید توی اون سایت ها عضو باشی تا بشه دانلودش کرد.
برای من همون اولای بازی توی ماموریتی که پدر اتزیو میده گیر می کنه. حالا به جز فایل value چیز دیگه نمی خواد که دانلود کنم؟
در ضمن بازی های دیگه شرکت یوبی سافت هم احتمالا دیگه راحت کرک میشن. یعنی احتمالا ماه دیگه این موقع ها Splinter Cell Conviction رو بازی می کنیم.
قابل توجه بعضی ها که می گفتن این سیستم DRM یه مشکل خیلی بد برای PC هست و ارزش اونو خیلی پایین میاره![]()
چند بار شیفت رو هم زدم ولی چیزی نشد.
کدوم value رو بریزم؟؟؟؟
ممنون ولی اینجا جایه این بحثا نیست تویه یاهو هم مدتیه نیستم
اگر نه جوابت رو میدادم
درضمن نیم برابر هم قویتر نیست
مگر که بری تویه کاره gtx
ولی اینو که من میگم اگه یکی از دوستانت 8500 داشته باشه
با cpu6600
برو تست کن ببین ماله تو که گرافیکت 9600 هست بهتره یا اون که گرافیکش 512 هست ولی
Cpu quad core
داره
اونوقت خودت متوجه میشی.
من تو سکانس 3 وقتی در قلعه رو باز می کنم و افرادم میان داخل بعدش اون پسره که میره بالای در دروازه اون رو که می کشم از بازی میاد بیرون و داخل پنجره سرور این ارور رو میده
error: [Errno 10054] An existing connection was forcibly closed by the remote host
values من 200 کیلو بایته اخرین ورژنه تا حالا سه بار بازی رو عوض کردم کسی هست بتونه کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)