ارور 678 هردو نوع کانکت هم امتحان کردم مودمم TP-LINK TD-W8901G با امروز میشه 2روز که چراغ ADSL روشن شده
ارور 678 هردو نوع کانکت هم امتحان کردم مودمم TP-LINK TD-W8901G با امروز میشه 2روز که چراغ ADSL روشن شده
سرعت دانلود پیج ها بس کم شده است امروز.
من مي خوام از شاتل كوچ كنم مخابرات ولي تاپيك اينجا رو ديدم ترسيدم.
مي خوام ببينم تا قبل خرداد هم وضعش اين طوري بوده؟ منظورم قطعي و نوسان سرعت هست. چون خرداد طبيعي هست كه اينطوري بشه.
پينگش چطوره؟
كسي از مركز مخابرات جماران از مخابرات سرويس داره وضعيتش رو به ما بگه؟
هیچ تضمینی نه تنها برای سرویس مخابرات بلکه کلا اینترنت ایران وجود نداره هیچ تضمینی
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
Error678پاسخي وجود ندارد .
There was no answer پيغام : کامپيوتر مقصد قادر به جوابگويي نمي باشد.
راه حل : شماره تلفن مقصد را چک نمائيد.
1- با يک گوشي تلفن شماره مقصد را چک کنيد تا از صحت خطوط مطلع شويد.
2- از صحت عملکرد مودم اطمينان حاصل کنيد.
3- اگر از سرويس V P N استفاده مي کنيد نام کامپيوتر مقصد يا IP را چک کنيد.
4- از قسمت Properties سپس General Tab اطلاعات Dial up خود را چک کنيد .
5- ممکن است Firewall موجود در مسير اتصال علت اشکال باشد
6- اگر شما از اتصال فراگير(Broad Band) استفاده مي کنيد اطلاعات اتصال در General Tab اتصال خود را بررسي کنيد.
منبع بابیلون
خیلی ممنون ولی اینایی گفتید یعنی چی؟
VPI: [0
VCI: [35
رو تو مودم ست کردی! بعد هم بعضی وقتها پورت فعال کمه همینجوری امتحان کن حله سماجت کن درست میشه
دوست عزیز کدوم ادم عاقلی روزی که قطعی هست میاد مودم تست میکنه ؟
الان 3 روزه اینها سرویسها رو قطع و وصل میکنند
از کجا میخوای بفهمی که مودمت درسته یا نیست
بزار وقتی که این قطعی ها تموم شد بساط هرجی و مرجی که الان دامن مخابرات رو گرفته جمع بشه اونوقت مودمت رو تنظیم کن.
همین الان هم مال من با سرعت لاکپشت میره یه وقتهایی هم قطع میشه .
کار شما دقیقا مثل اموزش رانندگی توی جاده برفی هستش . بهتره با دایال آپ کانکت بشید تا وقتی که ابها از اسیبا بیفته و بعد اقدام به تست کردن بکنید.
موفق باشید عزیز![]()
آاق جان مودمت رو ریست سخت افزاری کن(تو سوراخ پشتش رو با خودکار فشار بده) ودوباره از نو تنظیم کن.
بهتره بعد از ریست ،برنامه فریم ویرش رو آپدیت کنی که تو اینترنت هست.
بعدش تنظیم کن.صد درصد مودمت قاط زده.مال من حتی یه دفعه که برق رفته بود هم قاط زد واز نو کارهای فوق رو کردم
سلام
برای من 4 روزه که 2 دقیقه وصله 15 دقیقه قطعه
سرعت دانلود هم با دانلود منیجر 3ثانیه 12 کیلو میره دوباره میشه 3 یا 4 گاهی اوقات هم که اصلا روی 0 بایت میمونه
الان هم با دیال اومدم فروم
فعلا adsl مون نه به درد وب گردی میخوره نه به درد دانلود
دوستان همه همین مشکل را دارند یا فقط این مشکل برای من بوجود اومده؟
الان دقیقا توی حالت قضنگه هستی عزیز
فردا صبح اینترنت به کل قطع میشه بعد از 12 ساعت وصل میشه مال ما که اینجوری شد از ساعت 1:20 دیشب قطع شد تا امروز ساعت 11 که اومدم یه چرخی زدم و به زور صفحات رو باز میکرد ساعت 2 دوباه قطع شدش تا الان.
تا 25 ام همین ماه اینجوریه
بقیه اش رو نمیدونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)