خدا هر چی میخوای بهتون بده. من فکر کردم یوزر و پسم رو اشتباه میزنم حسابی قاطی کرده بودم!!!
پس مطمعنا مشکل از سایت بوده . درسته؟؟ خدا رو شکر. برم یه چک کنم!!![]()
خدا هر چی میخوای بهتون بده. من فکر کردم یوزر و پسم رو اشتباه میزنم حسابی قاطی کرده بودم!!!
پس مطمعنا مشکل از سایت بوده . درسته؟؟ خدا رو شکر. برم یه چک کنم!!![]()
آقا من الان برای وایمکس اینترنتی سفارش دادم و فردا پولش رو میریزم
سرویس 128 نا محدود و 6 ماهه دادم (اعتباری) همون که مودم رایگان داره
کلا 212 تومن شد
و اریخ هم زدم 30 مهر نصب کنن
آیا همون موقع میان یا نه؟
یا اصلا کار خوبی کردم؟
توی منطقه ی 7 هستم در تهران
کسی نیست؟؟
نصبش که عالی بود به 1 روز هم نکشید اومدن نصبش کنن
پس دادن چی؟؟ کسی می دونه؟؟
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
من چهارشنبه که اس ام اس به دستم رسید. یه ساعت بعدش پول را ریختم به حساب از طریق بانک.
ظهر هم زنگ زدن و اومدن نصب کردن. ولی تو خونه ما آنتن دهی (پوشش) خوبی نداشت. منم با اینکه اکانتم فعال بود پس دادم.
من دیروز سفارش دادم و حدود 1 ساعت پی شهم پول رو واریز کردممن چهارشنبه که اس ام اس به دستم رسید. یه ساعت بعدش پول را ریختم به حساب از طریق بانک.
ظهر هم زنگ زدن و اومدن نصب کردن. ولی تو خونه ما آنتن دهی (پوشش) خوبی نداشت. منم با اینکه اکانتم فعال بود پس دادم.
ولی هنوز نوشته "وضعیت تعلیق پرداخت"
در ضمن زدم 30 مهر ساعت 18 بیان وصل کنن
آیا همون موقع میان؟
لازم هست زنگ بزنم یا نه؟
با سلام
بله همون روز میان
چون خیلی وقت هست بینش و بهشون زیاد فرصت دادید
موفق باشید.
آقا همین الان اومدن و آنتن نداد و بردنش!!!!با سلام
بله همون روز میان
چون خیلی وقت هست بینش و بهشون زیاد فرصت دادید
موفق باشید.
و بسیار بد برخورد بودن
فیش دست پدرم بود و قرار بود 5 دقیقه دیگه برسه
یارو عصبانی شده بود میگفت:من نمیدونم باید فیش رو به من بدید وگرنه ...
خیلی بد برخورد
با سلام
خوب بهشون میگفتید که من تاریخ نصب معین کردم
من هم مثل شما. فقط با این تفاوت که توی خونه ما یکی دو تا آنتن بیشتر نداشت! ولی تکنسین نصب واسم فعال کرد و گفت که باید خودت بگردی هر جا که خوب آنتن میده را پیدا کنی مثلا روی پشت بوم یا......!! و بعدش هم اکانت را فعال سازی کرد و رفت!! بعد که دیدم هیچ جا آنتن درست و حسابی نداره زنگ زدم کنسل کنم گفت که اکانت فعال شده و برای شما ضمانت بازپرداخت پر میشه. حالا هم من موندم و یه مودم که تا الان هیچی ازش استفاده نکردم و کسی هم نیومده ببره!!
فعلا باید صبر کنم ببینم چی میشه.
Last edited by rdh1367; 16-10-2010 at 21:18.
گفتم بهشون!با سلام
خوب بهشون میگفتید که من تاریخ نصب معین کردم
ولی اینجا اصلا آنتن نمیداد
میرم از شاتل میگیرم
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
نه به من گفت اصلا آنتن نمیده و تا یه هفته دیگه پول و ... رو میریزن تو حسابممن هم مثل شما. فقط با این تفاوت که توی خونه ما یکی دو تا آنتن بیشتر نداشت! ولی تکنسین نصب واسم فعال کرد و گفت که باید خودت بگردی هر جا که خوب آنتن میده را پیدا کنی مثلا روی پشت بوم یا......!! و بعدش هم اکانت را فعال سازی کرد و رفت!! بعد که دیدم هیچ جا آنتن درست و حسابی نداره زنگ زدم کنسل کنم گفت که اکانت فعال شده و برای شما ضمانت بازپرداخت پر میشه. حالا هم من موندم و یه مدوم که تا الان هیچی ازش استفاده نکردم و کسی هم نیومده ببره!!
فعلا باید صبر کنم ببینم چی میشه.
منم آنتن دهی نداشت باید خودش میبرد ولی نبرد و فعالش کرد و این کار باعث شد که زمان بازپرداخت پولم بیشتر بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)