این مدل از شرکت سونی هم واقعا قوی هستش ولی من شخصا rs70 رو ترجیح میدم.هم صدای بهتری داره و هم آمپ بهتری.برای این سیستم دو عدد ساب 25 سانتی در نظر گرفته شده که قدرت خروجی هر کدوم 200 وات هستش وشاید این موضوع به چشم بعضی از افراد عالی باشه ولی وقتی صدای این سیستم رو می شنوید میبینید که وجود یک ساب ووفر دیگه باعث بم شدن صداش شده.البته نا گفته نمونه که بیسش نسبت به سری های rs پایونیر خیلی سنگین تر هستش ولی به نظرم زیاد هستش.در کل به نظر من ساب 30 سانتی سری های rs صدای میزون تری نسبت به دو عدد ساب 25 سانتی این سیستم داره.
در کل از نظر ظاهر خیلی بهتر از پایونیر کار کرده ولی توی تفکیک صدا نه.مدل های شرکت سونی از زمانی که من یادمه همیشه توی تفکیک صدا اون قدرت لازم رو نداشتند،کلا مثل اینکه سیاست شرکت سونی اینه که روی صدای بم خیلی بهتر کار می کنه.
شما هم اگه دنبال سیستمی هستی که باهاش یه سالن بیشتر از 150 متر رو بترکونی مطمئن باش که این سیستم اینکار رو برات انجام میده.
صدای 3569 به نسبت بقیه مدل های فیلیپس بهتر هستش.هم کمی تفکیک بهتر داره و هم بیس بهتری که البته خیلی ها ادعا می کنند که صدای بم تری نسبت به بقیه مدل ها داره.