تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 1049 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

راستش این مدل سونی هم چشمم رو گرفته !
    فکر می کنید این سر تره یا Rs 70 ؟

HT-DDW5500
    The 6.2ch HT-DDW5500 MU.TE.KI system supports two high-performance subwoofers, offering more balanced bass distribution and and allowing listeners to experience all the power, detail and emotion of their favourite music and movies.

• 6ch Powerful Surround Sound for Receiver (185W RMS x 6)
    • Dedicated Power Amplifier for 2 Externally Driven Sub-Woofers (200W RMS x 2)
    • Complete, High Power Digital Home Theatre 6.2ch Speaker System
    • Floor Standing Front Speakers with Compression Horn Loaded Tweeter
    • DCAC (Digital Cinema Auto Calibration) for Automatic Speaker Setup
    • 1080p compatible HDMI Digital Video Switching (2 In, 1 Out)
    Last edited by Nokia_My_Life; 03-06-2010 at 18:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این مدلی که شما می فرمایید مدل خیلی خوب و قوی ای هست ولی قیمتش واستون دور و بر 800 تومن تموم میشه.
    با این بودجه ای که شما مد نظرتون هست مدل 787 پایونیر و 3378 فیلیپس می تونه بهترین انتخاب باشه.
    اگر شما می گید که این مدل تفکیک خوبی نداره پس باید بودجتون رو تا حدود یک و نیم میلیون افزایش بدید تا سیستمی تهیه کنید که تفکیکش از این مدل خیلی بهتر باشه.
    یا می تونید برید سراغ سری های rs پایونیر که قیمت هاش 630 و 800 و 880 هستش ولی باز هم تفکیک صداش از 787 پایونیر کمی بهتر هستش و تفاوت خیلی زیادی نداره.
    با تشکر از مستر رایان عزیز با نظر ایشون موافقم.
    البته مدل 3569 فیلیپس هم واقعا صدای با کیفیتی داره.

3. این کاربر از amadjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

با تشکر از مستر رایان عزیز با نظر ایشون موافقم.
    البته مدل 3569 فیلیپس هم واقعا صدای با کیفیتی داره.
    صداش رو شنیدید ؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

HT-DDW5500
    The 6.2ch HT-DDW5500 MU.TE.KI system supports two high-performance subwoofers, offering more balanced bass distribution and and allowing listeners to experience all the power, detail and emotion of their favourite music and movies.

این مدل از شرکت سونی هم واقعا قوی هستش ولی من شخصا rs70 رو ترجیح میدم.هم صدای بهتری داره و هم آمپ بهتری.برای این سیستم دو عدد ساب 25 سانتی در نظر گرفته شده که قدرت خروجی هر کدوم 200 وات هستش وشاید این موضوع به چشم بعضی از افراد عالی باشه ولی وقتی صدای این سیستم رو می شنوید میبینید که وجود یک ساب ووفر دیگه باعث بم شدن صداش شده.البته نا گفته نمونه که بیسش نسبت به سری های rs پایونیر خیلی سنگین تر هستش ولی به نظرم زیاد هستش.در کل به نظر من ساب 30 سانتی سری های rs صدای میزون تری نسبت به دو عدد ساب 25 سانتی این سیستم داره.
    در کل از نظر ظاهر خیلی بهتر از پایونیر کار کرده ولی توی تفکیک صدا نه.مدل های شرکت سونی از زمانی که من یادمه همیشه توی تفکیک صدا اون قدرت لازم رو نداشتند،کلا مثل اینکه سیاست شرکت سونی اینه که روی صدای بم خیلی بهتر کار می کنه.
    شما هم اگه دنبال سیستمی هستی که باهاش یه سالن بیشتر از 150 متر رو بترکونی مطمئن باش که این سیستم اینکار رو برات انجام میده.
    صدای 3569 به نسبت بقیه مدل های فیلیپس بهتر هستش.هم کمی تفکیک بهتر داره و هم بیس بهتری که البته خیلی ها ادعا می کنند که صدای بم تری نسبت به بقیه مدل ها داره.

6. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

HT-DDW5500

دوست عزیز اینو مطمئن باش که اصلا این سونی با پایونیر rs70 قابل مقایسه نیست. من هم صدای این سیستم رو شنیدم و به قول رایان عزیز فقط بیس سنگینی داره و تفکیک صدا آشغاله . تفکیک صدای سازها اصلا معلوم نیست و صدای واضحی نداره . در ضمن اصلا اون ظرافت پایونیر رو هم نداره. شما اگه تو این رنج قیمت میخوای هزینه کنی به نظر من rs70 بهترینه . البته بدون پلیر بگیری برات بهتره. چون هم خود آمپلی فایرش usb داره که با کیفیت بالا موسیقی و فیلم رو پخش میکنه . هم من شنیدم که به تازگی hd media player ری اومده که یک ترا بایت حافظه شه فکر کنم اسمش ور باتیم . اگه اشتباه نکرده باشم . خاصیت lan هم داره وشما میتونید بدون سیم با کامپیوتر تون هم فایل هاتون رو به اشتراک بذارید. چیز جالبی باید باشه 1000 گیگ حافظه داخلی .

پاینده باشید

8. 2 کاربر از pemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

این مدل از شرکت سونی هم واقعا قوی هستش ولی من شخصا rs70 رو ترجیح میدم.هم صدای بهتری داره و هم آمپ بهتری.برای این سیستم دو عدد ساب 25 سانتی در نظر گرفته شده که قدرت خروجی هر کدوم 200 وات هستش وشاید این موضوع به چشم بعضی از افراد عالی باشه ولی وقتی صدای این سیستم رو می شنوید میبینید که وجود یک ساب ووفر دیگه باعث بم شدن صداش شده.البته نا گفته نمونه که بیسش نسبت به سری های rs پایونیر خیلی سنگین تر هستش ولی به نظرم زیاد هستش.در کل به نظر من ساب 30 سانتی سری های rs صدای میزون تری نسبت به دو عدد ساب 25 سانتی این سیستم داره.
    در کل از نظر ظاهر خیلی بهتر از پایونیر کار کرده ولی توی تفکیک صدا نه.مدل های شرکت سونی از زمانی که من یادمه همیشه توی تفکیک صدا اون قدرت لازم رو نداشتند،کلا مثل اینکه سیاست شرکت سونی اینه که روی صدای بم خیلی بهتر کار می کنه.
    شما هم اگه دنبال سیستمی هستی که باهاش یه سالن بیشتر از 150 متر رو بترکونی مطمئن باش که این سیستم اینکار رو برات انجام میده.

صدای 3569 به نسبت بقیه مدل های فیلیپس بهتر هستش.هم کمی تفکیک بهتر داره و هم بیس بهتری که البته خیلی ها ادعا می کنند که صدای بم تری نسبت به بقیه مدل ها داره.
    دوست عزیز اینو مطمئن باش که اصلا این سونی با پایونیر rs70 قابل مقایسه نیست. من هم صدای این سیستم رو شنیدم و به قول رایان عزیز فقط بیس سنگینی داره و تفکیک صدا آشغاله . تفکیک صدای سازها اصلا معلوم نیست و صدای واضحی نداره . در ضمن اصلا اون ظرافت پایونیر رو هم نداره. شما اگه تو این رنج قیمت میخوای هزینه کنی به نظر من rs70 بهترینه . البته بدون پلیر بگیری برات بهتره. چون هم خود آمپلی فایرش usb داره که با کیفیت بالا موسیقی و فیلم رو پخش میکنه . هم من شنیدم که به تازگی hd media player ری اومده که یک ترا بایت حافظه شه فکر کنم اسمش ور باتیم . اگه اشتباه نکرده باشم . خاصیت lan هم داره وشما میتونید بدون سیم با کامپیوتر تون هم فایل هاتون رو به اشتراک بذارید. چیز جالبی باید باشه 1000 گیگ حافظه داخلی .

پاینده باشید

خودم هم معتقدم که سونی فقط روی Bass کار میکنه.
    ممنون از جوابتون اینطور که معلومه Pioneer خیلی طرفدار داره
    من تسلیم !

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

استفاده از سری تودوروکی به عنوان اسپیکر کامپیوتر فکر می کنم بهترین راه حل برای دوستانی هست که توانایی مالی خرید این سیستم رو دارند ولی به دلیل دیزاین نه چندان جالب و عدم ظرافت حاضر به قرار دادن این ست در کنار ست تصویری خودشون نیستند .
    داشتم به قیمت اسپیکر های کامپیوتری نگاه می کردم و سیر صعودی بی سابقه قیمتی این اسپیکر ها نسبت به قیمت جهانی در بازار ایران ، به دلیل سود جویی و طمع بی حد وحصر یک عده دلال ، طیف وسیعی از این اسپیکر ها حتی تا دو برابر قیمت جهانی دارند در بازار ایران ارائه می شند . لاجیتک 5500 که زمانی 420 تومن قیمت می خورد الان به قیمت حیرت انگیز 550 هزار تومان رسیده که برابر قیمت سری 30 پایونر هست بدون پلیر .
    چیزی که من پیشنهاد می کنم قرار دادن اسپیکر های Rear به صورت ایستاده در کنار مانیتور و اتصال به فیش Front آمپ و قرار دادن دو Tower به جای اسپیکر های Rear و اتصال به فیش عقب آمپ هست . به این صورت مشکل پایه برای اسپیکر های عقب هم حل می شه . سنتر هم که جلوی مانیتور سر جای خودش هست .

اگر دوستانی که با آرایش دالبی سری RS رو چیدند یک تستی بکنند و جای دو تا Tower رو با Rear عوض و فیش ها رو جا به جا کنند و یک اعلام نتیجه بکنند من ممنونشون می شم . من به شخصه قصد انجام این کار رو دارم خوشحال می شم نظر دوستان رو هم بدونم . Pemy عزیز دست شما رو هم می بوسه .

11. 5 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان چند تا عکس با کیفیت از مدل HTZ787DVD پیدا کردم که واستون میذارم ، خودم هم قصد خرید این مدل رو دارم.

13. این کاربر از abc1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

استفاده از سری تودوروکی به عنوان اسپیکر کامپیوتر فکر می کنم بهترین راه حل برای دوستانی هست که توانایی مالی خرید این سیستم رو دارند ولی به دلیل دیزاین نه چندان جالب و عدم ظرافت حاضر به قرار دادن این ست در کنار ست تصویری خودشون نیستند .
    داشتم به قیمت اسپیکر های کامپیوتری نگاه می کردم و سیر صعودی بی سابقه قیمتی این اسپیکر ها نسبت به قیمت جهانی در بازار ایران ، به دلیل سود جویی و طمع بی حد وحصر یک عده دلال ، طیف وسیعی از این اسپیکر ها حتی تا دو برابر قیمت جهانی دارند در بازار ایران ارائه می شند . لاجیتک 5500 که زمانی 420 تومن قیمت می خورد الان به قیمت حیرت انگیز 550 هزار تومان رسیده که برابر قیمت سری 30 پایونر هست بدون پلیر .
    چیزی که من پیشنهاد می کنم قرار دادن اسپیکر های Rear به صورت ایستاده در کنار مانیتور و اتصال به فیش Front آمپ و قرار دادن دو Tower به جای اسپیکر های Rear و اتصال به فیش عقب آمپ هست . به این صورت مشکل پایه برای اسپیکر های عقب هم حل می شه . سنتر هم که جلوی مانیتور سر جای خودش هست .

اگر دوستانی که با آرایش دالبی سری RS رو چیدند یک تستی بکنند و جای دو تا Tower رو با Rear عوض و فیش ها رو جا به جا کنند و یک اعلام نتیجه بکنند من ممنونشون می شم . من به شخصه قصد انجام این کار رو دارم خوشحال می شم نظر دوستان رو هم بدونم . Pemy عزیز دست شما رو هم می بوسه .
    این حالت شاید توی حالت فیلم زیاد فرقی نکنه ولی برای گوش دادن به موزیک صدا خیلی فر ق پیدا می کنه.گرچه من معتقدم برای فیلم هم باز اونجوری که باید باشه عمل نمی کنه.باز هم به قول شما دوستانی که دارند تست کنند و جواب بدهند.

15. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این حالت شاید توی حالت فیلم زیاد فرقی نکنه ولی برای گوش دادن به موزیک صدا خیلی فر ق پیدا می کنه.گرچه من معتقدم برای فیلم هم باز اونجوری که باید باشه عمل نمی کنه.باز هم به قول شما دوستانی که دارند تست کنند و جواب بدهند.
    رایان عزیز

ممنون از راهنماییت . عزیز شما خودت چرا سری RS نمی گیری ؟ کوزه گر و کوزه شکسته ؟

17. این کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •