تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 481 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستانی که مشکل ورود دارن احتیاجی به فی ل ت ر ش ک ن نیست... به جای com با ir وارد انجمن بشین.

در ضمن:
    تو فروم های انگلیسی خوندم که این موبایل تو حالت آفلاین قابلیت استفاده نداره... درسته؟

همچنین توی پک ها به غیر از کابل شارژ، شارژر، ریدر، کیف، و قلم دیگه چی هست؟ کابل تلویزیون هم وجود داره؟
    وقتی پک کامل نمیشه کدوم یکی ازینا نیست؟ کابل تلویزیون و کیف و ریدر؟

آخرین و ارزونترین قیمت من از تبریز 382 تومن بدون پک کامله

ممنون
    Last edited by payam20; 13-07-2010 at 13:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه peymankameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

شيراز نمايندگي مركزي330با پك كامل.....
    Last edited by peymankameli; 15-07-2010 at 21:39.

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

لطفا یک کمی هم پست صفحه ی قبل من رو دریابید.
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من دیروز اصفهان خریدم 373. قرار بود که فول پک باشه ولی سیم تلویوزیون و رم ریدر نداشت. عوضش یه شارژر ماشین از خود سونی اریکسون هم توش بود که من قبلا نشنیده بودم با خود موبایل بیاد!

این قضیه ساین کردن هم ظاهرا پیچیده است و من هر چی در باره اش خوندم خیلی متوجه نشدم. تو تاپیک مخصوص ساین هی می گند برید تو سایت OPDA که هیچ جا آدرسی ازش نبود. البته یه سایت دیگه هم بود. فقط همه اینها IMEI موبایل را می خواند. در معض دید عموم قرار دادن این شماره مشکلی ایجاد نمی کنه؟

5. 2 کاربر از golkoohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم دیروز گرفتن، علاءالدین. گارانتی پارس کامتل، 355 هزار تومن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها به یه مشکل برخوردم.

یه اس ام اس اومد امروز، ولی وقتی زدم که باز کنه، باز نکرد. انگار نه انگار . فکر کردم فقط همون اس ام اسه. اما sent ها رو هم باز نکرد.

بعد رفتم رو مموری داخلی، دیدم اونجا مشکلی نداره.و اجرا میکنه. کامل. هر چی گوشی رو خاموش روشن کردم، درست نشد. یه بار هم مموری رو در آوردم و دوبار جا زدم نشد.

بالاخره تو pc suite نشون داد.

اگه کسی میتونه، راهنمایی کنه. کارم گیره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

6

ای بابا مردم تا تونستم پست بدم.چرا فیلتر شده؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستان من بلد نیستم ساین و ساین کردن و اینایعنی چی
    یک جوانمرد بیاد و یاری بده راهنمایی کنه و از اون اولش بگه باید چیکار کنم
    آقا مردیم از بی برنامه موندن ویواز بی برنامه یعنی هیچچچ
    اسپانیا هم که قهرمان شد
    هوا هم که گرمه مردیم از گرما
    به ترتیب :

1-خدا می دونه چرا !با ir. بیا
    2-مال خودم نیس یه بنده خدایی نوشته بود من کپی کردم براتون :

حالا اين ساين چي هست؟ وچرا بايد ساين كنيم؟

از اونجايي كه شما از وب سايتهاي مختلف نرم افزارهاي متفاوتي دانلود مي كنيد و اين نرم افزار ها مي توانند با مقاصد مختلف و خرابكارانه اي نوشته شده باشند.و شما به عنوان كاربر معمولي قادر به تشخيص اين موضوع نخواهيد بود كه آيا مي توان به نرم افزار مورد نظر اعتماد كرد يا خير؟ شركت سازنده سيستم عامل سيمبيان اومده و اين مشكل رو براي شما حل كرده و اون هم به اين صورت كه سيستم عامل خودش رو يعني سيمبيان رو طوري طراحي كرده كه هنگام نصب برنامه ها اونها رو باز ميكنه و اگر يكسري كد والگوريتم خاصي تو برنامه وجود داشته باشد اجازه نصب به اونها رو ميده و در غير اين صورت نصب متوقف مي شود.

حال اين كد يا الگوريتمي كه تو برنامه هست از كجا مياد؟

شركت سازنده سيستم عامل سيمبيان به همه كساني كه قصد ساخت برنامه براي نوكيا سري 9.1 رو دارند گفته كه اگر مي خوان برنامه هاشون براي اين سري قابل نصب باشه بايد يك نمونه از برنامه رو به اونها بدن تا اونها با تست برنامه و در صورت بي عيب بودن برنامه مورد نظر يكسري كد يا الگوريتم خاص به برنامه اضافه مي كنند تا بتوان از اون برنامه در اين سري از گوشيها استفاده كرد.
    پس با اين وجود همه برنامه هاي موجود در بازار ساين شده هستن.

حال اين سوال به ذهن خطور مي كند كه اگر اين نرم افزار ها ساين شده است چرا بايد دوباره اونها رو ساين كرد؟

خيلي از نرم افزارها كرك نشده بوده و يا قفل دارند كه قفل اين نرم افزارها توسط هكرها و يا كركرها باز شده است. از اونجايي كه اون كد يا الگوريتم خاص كه در موردش صحبت كرديم با باز كردن و كرك كردن اين برنامه ها از بين ميرود. پس برنامه از حالت ساين خارج شده و ما بايد برنامه رو براي استفاده در گوشيمون ساين كنيم.
    دوستان اميد وارم با معنا و مفهوم ساين آشنا شده باشين.

آموزش نحوه ساين كردن:

در مورد ساين كردن مطالب زيادي تو سايت هست و من فقط براي سر جمع شدن موضوع اين آموزش رو به صورت مختصر براتون توضيح مي دم:

دوستان برای ساین برنامه هاتون شما نیاز به دو فایل اساسی دارید.
    یکی فایل CER و یکی هم فایل KEY که فایل CER رو حتما حتما باید از سایت سیمبیان و به طور مستقیم
    یا غیر مستقیم دریافت کنید.

واسه ساين كردن برنامه هاتون دو راه وجود دارد:

توجه:
    بدلیل عدم ارئه فایل cer توسط سایت سیمبیان فقط روش دوم رو در پیش بگیرید.

1- ثبت نام در سايت سيمبيان :( که در حال حاضر به دلیل بسته بودن این سایت امکان پذیر نیست)

يكي از راهاي ساين برنامه ها ثبت نام در سايت سيمبيان هست و حتما همه شما مي دونيد كه براي ثبت
    نام در سايت سيمبيان بايد يه آدرس ايميل بهش بدي تا براتون يه activation code بفرسته كه در مرحله بعدي ثبت نام به اون نياز داريد.

مشكل اصلي اينجاست كه سايت سيمبيان هر آدرس ايميلي رو قبول نمي كنه و در اين مورد خيلي سخت گيري مي كنه. اكثر ايميل هاي عمومي از قبيل yahoo, hotmail,gmail,… و بسياري ايميل هاي ديگر مجاز به ثبت نام در اين سايت نيستند. ولي براي اون دسته از دوستاني كه تونستن تو اين سايت ثبت نام كنن بگم كه پس از login كردن در اين سايت بايد برنامهDevCertRequest رو دانلود كنن.

از اين برنامه براي ساخت فايل هاي key,csr استفاده مي كنيم.(اين برنامه رو به همراه آموزش تصويري كار با اون رو در انتهاي همين مطلب گذاشتم كه مي تونيد دانلود كنيد).پس از دانلود اين برنامه بايد دو فايل csr , key رو بسازيد كه در آموزش تصويري اين برنامه نحوه انجام اين كار رو توضيح داده ام.

سپس بايد فايلي را كه با پسوند .(csr) با اين برنامه ساختين رو در سايت سيمبيان آپلود كنيد و پس از چند لحظه سيمبيان براي شما فايلي براي دانلود قرار مي دهد كه اين همون فايل(cer) شماست. پس از دريافت فايل (cer) شما به يكي از برنامه هاي موجود براي ساين كردن نرم افزارهاتون نياز داريد كه من در اين جا از برنامه اي بسيار ساده SIGNSIS كه مطعلق به گروه BINPDA هست استفاده مي كنم و آموزش كار با اون رو در تصوير زير قرار ميدم كه با انجام درست همه مراحل يك فايل ساين شده به پوشه فايل ساين نشده اضافه ميشه و شما مي توانيد روي گوشيتون اون رو نصب كنيد

2--دوستان عزیز در حال حاضر شما می توانید از طریق سایت OPDA درخواست فایل cer و key کنید تا پس از
    دریافت اون قادر به ساین برنامه هاتون باشید.

نكاتي در مورد ساين كردن:

1- دوستان دقت داشته باشند كه فايل هاي cer,key رو كه دريافت مي كنند نزد خود نگه دارند زيرا براي ساين ديگر برنامه هاتون هم به اونها نياز داريد.

2- از دانلود فايل ها cer مربوط به ديگران خود داري كنيد و فقط از فايل cer مخصوص خود استفاده كنيد.

3- در هنگام ساین کردن به روز بودن تاریخ کامپیوتر بسیار مهم می باشد در غیر این صورت با ارور مواجه میشوید.

3-خوش به حالش
    4-مث این که تابستونه

9. 3 کاربر از abbasgh66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام. خسته نباشيد.

ميخواستم از دوستانيکه ويواز دارن بپرسم که از گوشيشون راضين يا نه و اينکه عيبهاش چيا هستن.

بسيار ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

سلام. خسته نباشيد.

ميخواستم از دوستانيکه ويواز دارن بپرسم که از گوشيشون راضين يا نه و اينکه عيبهاش چيا هستن.

بسيار ممنون.

والا من ویواز ندارم نمیدونم ولی نقاط ضعفش ایناس :

محافظ لنز دوربین نداره

حالت خودکار برای نور فلاش و ویدیو نداره

نور فلاش LED به اندازه کافی قوی نیست
    سنسور نزدیکی برای خاموش کردن خودکار صفحه نمایش در حین مکالمه هم نداره

فرمت های ویدیویی رو هم که پشتیبانی نمی کنهDivX/XviD
    شماره گیری هموشمند نداره
    شماره گیری صوتی نداره

امکان ویرایش فایل های آفیس بدون پرداخت هزینه ای اضافی وجود نداره

مث ساتیو اسپیکر اتریو هم که نداره

قطب نمای دیجیتالی هم نداره

و اینکه تماس های تصویری تنها از دوربین اصلی گوشی استفاده می کنن(دوربین ثانویه ای طراحی نشده)

12. این کاربر از abbasgh66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا یکی به ما میگه بلندی صدای ویواز در مقابل آیفون چطوره ؟ بیشتر هست یا کمتر ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •