تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 428 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    چون به زور تونستم بیام توی سایت نقل و قول نمی زنم.
    خطاب به جناب
    saeed_cpu_fulL
    بله می شه ساخت مگه بازی
    URL=http://www.udk.com/showcase-whizzle

توی سایت اصلی برنامه ندیدی اینم عکس
    اگه بازم قانع نشدی بگو کد دوربین دوبعدی رو برات بنویسم.
    یا اینکه بازیم نشدی می خوای چند تا بازی دیگم نام ببرم .

koroshfe عزیز
    منظورم از اینکه فکرتو مشغول نکن این بود که اگه بخوای اول کار به این چیزها فکر کنی یقین داشته باش
    شروع نکرده کنار می کشی . راحت ترین کار توی این نرم افزار عوض کردن دوربینه . اینم می دونی که تفاوت سوم شخص یا اول شخص بودن توی هر بازی زاویه دوربینشه . حالا اگه شما بخوای همون اول کار فکرت سر این باشه که بخوای دوربین عوض
    کنی و نمی دونم کد بنویسی مطمئن باش نمی تونی دووم بیاری. بیشتر کاربران این جور نرم افزار ها وقتی که به کد نویسیش
    میرسن کنار می کشن . شما اول مرحله تو طراحی کن باور کن بیشتر از 70 درصد کار طراحی توی این نرم افزار نیاز به کد نویسی نداره . امیدوارم منظور من رو فهمیده باشی . راستی اگر هم سر سبک ها مشکل داری می تونم از هر سبکی برات یه بازی نام ببرم یا عکسشو بزارم .
    Last edited by silsin; 16-07-2010 at 12:22.

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان

خب من برگشتم. ایشالا که همه تو این مدت به جاهای خوب خوبی رسیدن.

دیدم یه سری از دوستان سوالاتی کرده بودن، امیدوارم همگی جوابشونو گرفته باشن، با این همه اگه کسی هست که هنوز جواب خوبی نگرفته، سوالشو دوباره مطرح کنه، جواب می دم. البته اگه بلد باشم.

خب پس فعلا.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام
    چون به زور تونستم بیام توی سایت نقل و قول نمی زنم.
    خطاب به جناب
    saeed_cpu_fulL
    بله می شه ساخت مگه بازی
    URL=http://www.udk.com/showcase-whizzle

توی سایت اصلی برنامه ندیدی اینم عکس
    اگه بازم قانع نشدی بگو کد دوربین دوبعدی رو برات بنویسم.
    یا اینکه بازیم نشدی می خوای چند تا بازی دیگم نام ببرم .

شما خودت يه بار اين رو بازي كن متوجه ميشي دوربينش بعضي جا ها Rotate داره ! ( البته Rotateــش زياد نيست ... ولي بازم دو بعدي كامل نيست )
    خودت اگه ميشه اسكريپتش رو بنويس عزيز ...

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما خودت يه بار اين رو بازي كن متوجه ميشي دوربينش بعضي جا ها Rotate داره ! ( البته Rotateــش زياد نيست ... ولي بازم دو بعدي كامل نيست )
    خودت اگه ميشه اسكريپتش رو بنويس عزيز ...
    سعید جان اونجا یارو یه زحمت اضافه کشیده برا چرخش دوربین، در اصل به واقعیت نزدیکترش کرده، اگه نه دوربین دو بعدی کار 2 دقیقست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا دوربین تو صفحه ی X=-100 ثابته، 100 هم فاصله ی دوربینه از پلیر. در ضمن می تونی تو هر محوری ثابتش کنی.

البته بسته به اینکه کد رو کجا استفاده کنی، یکی دوتا پارامتر کم و زیاد میشه، ولی کل کار همین 2 تا دستوره. به همین راحتی.

دوربین های ایزومتریک(که تو بازی استراتژی و فوتبال استفاده میشه) با یه 10 خط کد آماده میشه. 5 دقیقه کار داره.دوربین TPS هم که رو خط 3-4 تا آموزش براش هست، اینم از دوربین Side-Scrolling، دوربین Top-Down هم که هم با کد هم با کیسمت میشه انجام داد، اینم 5 دقیقه وقت می بره.

خلاصه دوربینی نیس که نشه پیاده کرد. هر چند بارها صحبتش شده، ولی نمیدونم چرا هر چند هفته یه بار ای سوال تکرار می شه.

در ضمن بازی دوبعدی خالص هم چنتا مینی گیم تو بازی Mass Effect هست، می تونی چک کنی.

تا بعد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سعید جان اونجا یارو یه زحمت اضافه کشیده برا چرخش دوربین، در اصل به واقعیت نزدیکترش کرده، اگه نه دوربین دو بعدی کار 2 دقیقست:
    کد:
    اینجا دوربین تو صفحه ی X=-100 ثابته، 100 هم فاصله ی دوربینه از پلیر. در ضمن می تونی تو هر محوری ثابتش کنی.

البته بسته به اینکه کد رو کجا استفاده کنی، یکی دوتا پارامتر کم و زیاد میشه، ولی کل کار همین 2 تا دستوره. به همین راحتی.

دوربین های ایزومتریک(که تو بازی استراتژی و فوتبال استفاده میشه) با یه 10 خط کد آماده میشه. 5 دقیقه کار داره.دوربین TPS هم که رو خط 3-4 تا آموزش براش هست، اینم از دوربین Side-Scrolling، دوربین Top-Down هم که هم با کد هم با کیسمت میشه انجام داد، اینم 5 دقیقه وقت می بره.

خلاصه دوربینی نیس که نشه پیاده کرد. هر چند بارها صحبتش شده، ولی نمیدونم چرا هر چند هفته یه بار ای سوال تکرار می شه.

در ضمن بازی دوبعدی خالص هم چنتا مینی گیم تو بازی Mass Effect هست، می تونی چک کنی.

تا بعد.
    دستت درد نكنه
    يه سؤال : براي اينكه بگيم دوربين يك شيء خاص رو دنبال كنه بدون اينكه از حالت دو بعدي خارج بشه بايد چيكار كنيم ؟

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

سلام محمد جان!
    چند وقت پیش با هم بحث کرده بودیم!
    دانلود کردم و دارم اونو می سازم!
    چون زیاد آموزش ندارم نمی تونم!
    دوستمون گفت 10 20 تا آموزش هست!
    منم گفتم برام آپ کن همه رو تو یه لینک گفت اینترنت نداره!
    شما این کار رو برام می کنی؟
    در ضمن من برای ساخت این نیاز به تیرکمان و شمشیر دارم!
    می شه تو این آموزشا همه چی رو فهمید؟
    ممنون!راستی یه چیز دیگه!فیلم های وسط بازی رو باید چجوری درست کنیم!
    یه چیزی رو بگم من با جاوا و سی پلاس پلاس آشنام!
    13 سالم هم هست!
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دستت درد نكنه
    يه سؤال : براي اينكه بگيم دوربين يك شيء خاص رو دنبال كنه بدون اينكه از حالت دو بعدي خارج بشه بايد چيكار كنيم ؟
    خواهش می کنم.

خب این 5 خط که تو پست نوشتم، همین کارو می کنه دیگه، شما فقط باید هر شی ای که می خوای رو جایگزین Pawn کنی و این کدو بذاری تو سوئیچ کلاس دوربین.

البته اگه بخوای چرخش دوربین به صورت اتوماتیک درست باشه، باید اینو به جای کد بالا استفاده کنی:

کد:
    این طوری علاوه بر تنظیم مکان دوربین، دوربین همیشه به سمت Pawn یا اون آبجکتی که می دی ثابت می مونه. در ضمن بسته به اینکه بخوای کدوم محور ثابت باشه، می تونی Y یا Z رو تو کد بالا مثل X ثابت بدی.

برای کلاس دوربین هم آموزش های X9Productions رو یه نگاه بنداز. البته مفهوم کد سادست، ولی اگه جاییش مشکل داشتی بگو.

کلا زمانی که Unreal Script رو یاد بگیری، هر تغییری که بخوای بدی به راحتی میشه انجام داد، جالبیش اینجاس که خیلی از تغییرا فقط با چند خط کد امکان پذیره. منتها قبلش باید به کد ها مسلط شده باشی.

تا بعد.
    Last edited by tovamohammad; 16-07-2010 at 15:52.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

محمد جان به دادم برس من یک شی تعریف کردم
    کد:
    بعد هرچی می خوام در کلاس PLAYERCONTROLLER باهاش ارتباط برقرار کنم نمی تونم وهی بهم می گه None اینم کد:Class myGamePlayerController extends playercontroller;Var() int bn;var() rotator v;var() parvizamd p;Defaultproperties(){InputClass=class'playerInput er';}Function DrawHUD(HUD B){Super.DrawHud(B);B.canvas.setDrawColor(255,255, 255);b.canvas.DrawText(p);}

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

خيلي خيلي ممنون
    منبع براي يادگيري آنريل اسكريپت داري ؟ .. ( ويدئو باشه بهتره )
    راستي اگه بخوام تعريف كنم كه اگه پلير فلان كليد رو زد فلان انيميشن اجرا بشه بايد از چه كدي استفاده كنم ؟
    يه سؤال ديگه يو دي كي Ragdoll داره ؟

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام محمد جان به دادم برس هر چی تو سایت udk گشتم نفهمیدم مشکل از کجاست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •