روی گاز خیلی خوب جواب میده ، صدای تراکتور نیست و صدای انژکتور گاز هست ، پدال مثل همه ماشین هایی با پدل برقی تاخیر داره ولی تاخیر شدید ؟؟؟!!! ، تو سر بالایی هم رو بنزین نمیره ( جهت اطلاع )
روی گاز خیلی خوب جواب میده ، صدای تراکتور نیست و صدای انژکتور گاز هست ، پدال مثل همه ماشین هایی با پدل برقی تاخیر داره ولی تاخیر شدید ؟؟؟!!! ، تو سر بالایی هم رو بنزین نمیره ( جهت اطلاع )
Last edited by Danial_4139; 02-06-2012 at 12:50.
فکر نمیکنم محمد جان به خاطر ایربگ سرنشین باشه , چون تو این مدت ماشین های تک ایربگ دیگه مثل
پارس lx
405 glx
سمند se
و سمند lx xu7
دیدم که تحویل دادن ولی ef7 نه.
از نمایندگی هم که پرسیدم گفت بعد از تحویل ماشینهای دهه فجر دیگه ef7 نیومده برای تحویل.
پس این دیگه باید بزاری پای بدقولی شرکت .
چون طبق آخرین اخباری که من داشتم گفتن برای نصب ایربگ سرنشین هست اما الان که شما اینجور میگی
دیگه دلیلی نمیمونه جز بدقولی شرکت که البته این یه امر عادی هست
تابستون پارسال من 207 ثبت نام کردم تحویل 45 روزه از 3 ماه هم گذشت
من تو بهمن ماه یه پایه گازسوزشو تحویل گرفتم حرف نداره.از روغن ریزی ام خبری نیست.الانم حدود 7000 تا باش رفتم.فقط بردمش سرویس 5000 تا الکی تلسکوپی فرمونشو عوض کردن .قبلش خیلی خوب بود ولی خودشون عوض کردن .الان تو درجا جعبه فرمون قر قر میکنه.
از نمایندگی 1414 ثبت نام کردید؟
والا می خواستم برم نمایندگی یار احمدی ثبت نام کنم ولی پدرم (خمین هستند) گفت من با نمایندگی خمین آشنام میرم برات اونجا ثبت نام میکنم.
میبینی که چقدر هم به خاطر آشنایی با پدر کارمونو راه انداخته.
من تحویل گرفتم. البته سورن ای ال ایکس موتور ملی بنزینی. موتورشم کاملا سرپاست.
حواست به آمپر باشه مخصوصا الان که هوا گرمه و ازش کولر میگیری .
دوست من 14 اسفند 90 ثبت نام کرد شرایطی از تهران اندیشه............دیروز تحویل گرفت سمند ef7
....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام . بالاخره این اتول رو به ما دادن
عجب آدمایی هستا اینا بیمه و گارانتی از تاریخ 28/3 شروع شده
یه چیز دیگه از شانس ما ضبط هم نداره و توی سند زده وجه رادیو پخش مستردد خواهد شد.
راستی کسی میدونه بابت این 67 روز دیرکرد چطوری میتونم پولش رو بگیرم؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)