تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 180 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

4

حجمیش که کمه! دانلود کن ببین چیه!! بازی باگ خورده...!
    بدک نبود ولی همچینم نبود نیم ساعت بخندی ...(آواتار پست بالا این پست خنده دار تره)
    خودت فیلم گرفتی؟؟؟

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

بدک نبود ولی همچینم نبود نیم ساعت بخندی ...(آواتار پست بالا این پست خنده دار تره)
    خودت فیلم گرفتی؟؟؟
    آخه فکر کن، وسط درگیری یهو دیدم داره صدای آهن میاد که می خوره زمین، یه لحظه فکر کردم این اسپیکرها مشکل پیدا کرد
    گشتم دیدم این بنده خدا گیر کرده داره جون میده!! بعده اینم(ادامه ی ویدئو) یهو میاد بالا بعد میپره از میله ها میاد بیرون خیلی سوژه بود.

بله خودم فیلم گرفتم...

3. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

جدا از باگ ها و مشکل سیو و قابلیت نامرئی کردن که روی بازی خیلی تاثیر گذاشته بود, بازی در کل خوب بود ولی داستان همچین جالبی نداشت لول آخرش هم خیلی عادی و بدون درگیری و هیجان زیاد تموم شد که اونم فکر کنم به خاطر ضعف داستانش بوده که رو طراحی لول آخر تاثیر گذاشته.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به قول شما داستانش ضعیف بود
    (البته من که به شخصه انگلیسی رو فول نیستم حالا شما رو نمیدونم اما اگر هم فول بودم عالی بود)
    کلی لذت بردم خیلی کراسیس مشتیه گرچه مثل شما با دایرکت 10 یا 11 بازی نکردمو با تنظیمات گرافیک گیمر و با رزولیشن 800*600 بازی کردم ولی خیلی سرگرم کننده بود .
    سبک کراسیس خیلی باحاله.چون هم میتونستی مخیانه بکشی و یا بدون تیر ماموریت ها رو رد کنی و کمی بیشتر تا قسمتی ابری بازی ترسناک بود مثل نسخه 1 "منظور ترس از مردن و دیر رد کردن مراحل من که اینطور بودم" اما اینو بگم که کرای 1 خیلی بیشتر تخریب پذیر بود اگه یادتون باشه درختارو تیر میزدی قطع میشد ولی این کرای 2 گلدونه رو تیریدم ولی قطع نمیشد حتی گلدون کمی لب پر و شکسته میشد کمی در کل خیلی زیاد هم تخریب پذیری نداشت تخریب یعنی Battle Fild 2
    (گرچه تو کف نسخه 1 بودم و هستم اون مرحله آخرو باگ داشتم و اون سفینه بود موجود عظیم بود چی بود؟! نمیمرد و فقط اوجا رو با فریم کمی افتضاح بازی میکردم و بالاخره فهمیدم باگ دارم تمام نقطه ضعفاشو تیر میزدم و فکر کنم نقطه ضعف آخرش که یادم نیست کجاش بودتیر نمیخورد و نابود نمیشد )

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    بازی زیاد هم بد نیست که بعضیها میگفتند
    خوبیش اینه که افت فریم نداره (حداقل برای من)
    به غیر بعضی مواقع که خیلی بندرت هست
    تعداد فریمهام 40 تا 60 هست
    که اکثرا بالای 50 فریم هستند
    در مجموع لذت خوبی داره

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوبیش اینه که افت فریم نداره (حداقل برای من)
    واسه اکثرآ افت فریم وجود نداشته و یکی از نکات مثبت بازی بوده و هنر کرایتک.
    کلی لذت بردم خیلی کراسیس مشتیه گرچه مثل شما با دایرکت 10 یا 11 بازی نکردمو با تنظیمات گرافیک گیمر و با رزولیشن 800*600 بازی کردم ولی خیلی سرگرم کننده بود .
    افسوس نخور باووو...اینجا هیچکش با DX11 بازی نکرده چون هنوز پچ الحاقی که قراره بیاد و DX11 رو پشتیبانی کنه نیومده و مشخص هم نیست کی قراره بیاد پس از این بابت خیالت راحت مهم اینه که از بازی لذت ببری..همین
    تخریب یعنی Battle Fild 2
    پس BATTLEFIELD 3 چیه این وسط!: دی
    حتمآ تریلرهای شماره 3 رو ببین چون فراتر از شماره 2 هست

8. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

همه گیمهای یه طرف
    انصافا BATTLEFIELD 3 و dead space2 یه طرف

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

همه گیمهای یه طرف
    انصافا BATTLEFIELD 3 و dead space2 یه طرف
    مقایسه ی بازیا درست نیست. نمیتونیم بگیم دید اسپیس 2 قشنگتر از کرایسیس 2 !! خب این دوتا هر کدوم یه سبکی دارن.
    حتی به نظرم مقایسه ی کرایسیس با بتل فیلدم زیاد جالب نیست، درسته هر دو اول شخصن ولی خیلی چیزاشون با هم فرق فکوله

بازیش خیلی قشنگ شده ... 5 ساعت بازی کردم گفتم دیگه آخراشه دیدم نوشته 18 درصد مگه چقدر طولانیه ؟
    Last edited by 3Dmajid; 18-04-2011 at 17:28.

11. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مقایسه ی بازیا درست نیست. نمیتونیم بگیم دید اسپیس 2 قشنگتر از کرایسیس 2 !! خب این دوتا هر کدوم یه سبکی دارن.
    حتی به نظرم مقایسه ی کرایسیس با بتل فیلدم زیاد جالب نیست، درسته هر دو اول شخصن ولی خیلی چیزاشون با هم فرق فکوله

بازیش خیلی قشنگ شده ... 5 ساعت بازی کردم گفتم دیگه آخراشه دیدم نوشته 18 درصد مگه چقدر طولانیه ؟
    البته اون درصد نشون دهنده مدت زمان و این که چقدر مونده تموم بشه نیست...ممکنه بازی در 50 دصد تموم بشه ممکنه در 60 درصد تموم بشه موقعی بای 100 درصد میشه که تمامی انلاک های بازی رو باز کنید ....

13. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من از نظر تخریب پذیری گفتم نه چیز دیگه و در ضمن نظر شما چیه کرای 1 از 2 تخریب پذیری بیشتری داشت مگه نه!

آره هم مراحل خوب بود (طول میکشید رد کنی البته من اینطور بودم)هم طولانی بود چیزی حدود 11 ساعت گیم پلی البته من 10.30 دقیقه تمومش کردمکرای 1 و 2 یعنی عقشبه امید نسخه های بعدی
    :43:امیدورم سیستمم بتونه باتل 3 رو اجرا کنه

15. این کاربر از Amir 3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •