بدک نبود ولی همچینم نبود نیم ساعت بخندی ...(آواتار پست بالا این پست خنده دار تره
)
خودت فیلم گرفتی؟؟؟
بدک نبود ولی همچینم نبود نیم ساعت بخندی ...(آواتار پست بالا این پست خنده دار تره
)
خودت فیلم گرفتی؟؟؟
آخه فکر کن، وسط درگیری یهو دیدم داره صدای آهن میاد که می خوره زمین، یه لحظه فکر کردم این اسپیکرها مشکل پیدا کرد![]()
گشتم دیدم این بنده خدا گیر کرده داره جون میده!!بعده اینم(ادامه ی ویدئو) یهو میاد بالا بعد میپره از میله ها میاد بیرون
خیلی سوژه بود.
بله خودم فیلم گرفتم...
جدا از باگ ها و مشکل سیو و قابلیت نامرئی کردن که روی بازی خیلی تاثیر گذاشته بود, بازی در کل خوب بود ولی داستان همچین جالبی نداشت لول آخرش هم خیلی عادی و بدون درگیری و هیجان زیاد تموم شد که اونم فکر کنم به خاطر ضعف داستانش بوده که رو طراحی لول آخر تاثیر گذاشته.
به قول شما داستانش ضعیف بود
(البته من که به شخصه انگلیسی رو فول نیستم حالا شما رو نمیدونم اما اگر هم فول بودم عالی بود)
کلی لذت بردم خیلی کراسیس مشتیه گرچه مثل شما با دایرکت 10 یا 11 بازی نکردمو با تنظیمات گرافیک گیمر و با رزولیشن 800*600 بازی کردم ولی خیلی سرگرم کننده بود .
سبک کراسیس خیلی باحاله.چون هم میتونستی مخیانه بکشی و یا بدون تیر ماموریت ها رو رد کنی و کمی بیشتر تا قسمتی ابری بازی ترسناک بود مثل نسخه 1 "منظور ترس از مردن و دیر رد کردن مراحل من که اینطور بودم" اما اینو بگم که کرای 1 خیلی بیشتر تخریب پذیر بود اگه یادتون باشه درختارو تیر میزدی قطع میشد ولی این کرای 2 گلدونه رو تیریدم ولی قطع نمیشد حتی گلدون کمی لب پر و شکسته میشد کمی در کل خیلی زیاد هم تخریب پذیری نداشت تخریب یعنی Battle Fild 2
(گرچه تو کف نسخه 1 بودم و هستم اون مرحله آخرو باگ داشتم و اون سفینه بود موجود عظیم بود چی بود؟! نمیمرد و فقط اوجا رو با فریم کمی افتضاح بازی میکردم و بالاخره فهمیدم باگ دارم تمام نقطه ضعفاشو تیر میزدم و فکر کنم نقطه ضعف آخرش که یادم نیست کجاش بودتیر نمیخورد و نابود نمیشد
)
![]()
سلام
بازی زیاد هم بد نیست که بعضیها میگفتند
خوبیش اینه که افت فریم نداره (حداقل برای من)
به غیر بعضی مواقع که خیلی بندرت هست
تعداد فریمهام 40 تا 60 هست
که اکثرا بالای 50 فریم هستند
در مجموع لذت خوبی داره
واسه اکثرآ افت فریم وجود نداشته و یکی از نکات مثبت بازی بوده و هنر کرایتک.خوبیش اینه که افت فریم نداره (حداقل برای من)
افسوس نخور باووو...اینجا هیچکش با DX11 بازی نکردهکلی لذت بردم خیلی کراسیس مشتیه گرچه مثل شما با دایرکت 10 یا 11 بازی نکردمو با تنظیمات گرافیک گیمر و با رزولیشن 800*600 بازی کردم ولی خیلی سرگرم کننده بود .چون هنوز پچ الحاقی که قراره بیاد و DX11 رو پشتیبانی کنه نیومده و مشخص هم نیست کی قراره بیاد پس از این بابت خیالت راحت
مهم اینه که از بازی لذت ببری..همین
پس BATTLEFIELD 3 چیه این وسط!: دیتخریب یعنی Battle Fild 2
حتمآ تریلرهای شماره 3 رو ببین چون فراتر از شماره 2 هست
همه گیمهای یه طرف
انصافا BATTLEFIELD 3 و dead space2 یه طرف
مقایسه ی بازیا درست نیست. نمیتونیم بگیم دید اسپیس 2 قشنگتر از کرایسیس 2 !! خب این دوتا هر کدوم یه سبکی دارن.همه گیمهای یه طرف
انصافا BATTLEFIELD 3 و dead space2 یه طرف
حتی به نظرم مقایسه ی کرایسیس با بتل فیلدم زیاد جالب نیست، درسته هر دو اول شخصن ولی خیلی چیزاشون با هم فرق فکوله
بازیش خیلی قشنگ شده ... 5 ساعت بازی کردم گفتم دیگه آخراشه دیدم نوشته 18 درصدمگه چقدر طولانیه ؟
Last edited by 3Dmajid; 18-04-2011 at 17:28.
البته اون درصد نشون دهنده مدت زمان و این که چقدر مونده تموم بشه نیست...ممکنه بازی در 50 دصد تموم بشه ممکنه در 60 درصد تموم بشه موقعی بای 100 درصد میشه که تمامی انلاک های بازی رو باز کنید ....
من از نظر تخریب پذیری گفتم نه چیز دیگه و در ضمن نظر شما چیه کرای 1 از 2 تخریب پذیری بیشتری داشت مگه نه!
آره هم مراحل خوب بود (طول میکشید رد کنی البته من اینطور بودم)هم طولانی بود چیزی حدود 11 ساعت گیم پلی البته من 10.30 دقیقه تمومش کردم
کرای 1 و 2 یعنی عقش
به امید نسخه های بعدی
:43:امیدورم سیستمم بتونه باتل 3 رو اجرا کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)