دوستان کسی کیبردی میشناسه که نیمفاصله داشته باشه ؟
دوستان کسی کیبردی میشناسه که نیمفاصله داشته باشه ؟
جدیدترین رام رسمی برای این گوشی چیه؟
راستی رام 6.5.5 هم هست که استارتش پایین باشه؟
سلام.
در مورد اول که دوستمون راهنمایی کردند.اما در مورد دوم که غیر فعال سازی برنامه ها بود, اگر منظورتون از غیر فعال کردن اینه که برنامه ها با روشن شدن گوشی به صورت خودکار اجرا نشن هست باید برید تو فولدر ویندوز سپس فولدر استارت آپ رو انتخاب کنید سپس از توی این فولدر شورت کات برنامه هایی که میخواهید بصورت اتوماتیک اجرا نشن رو پاک کنید.![]()
منظورم اینهاگر منظورتون از غیر فعال کردن اینه که برنامه ها با روشن شدن گوشی به صورت خودکار اجرا نشن هست
که مثلا یه زمانی که یه نرم افزاری رو نصب می کنی و باید اونی که به صورت پیش فرض ویندوز استفاده می کنه رو غیر فعال کنی
نمی دون تونستم درست منظورم رو برسونم
سلام.
بله متوجه شدم.همون راهی رو که عرض کردم برید و انجام بدید مشکل حل میشه.![]()
سلام.
یادم هست وقتی داشتم ایمیل رو تنظیم میکردم جایی داشت که میگفتی چه مواقع ایمیل رو چک کنه .
وقتی وارد ایمیل میشی . در قسمت تنظیمات ایمیلی رو که ساختی انتخاب میکنی و وارد قسمتی میشی که بالاش نوشته contents خوب حالا گزینه اوب که ادیت اکانت هست رو میزنی و همین طوری next رو میزنی تا برسی به atumatic send/ receive حالا میتونی بازه زمانی برای چک کردن بهش بدی .
البته من خودم روی حالت دستی گذاشته ام و ار اتوماتیکش استفاده نکرده ام .
امیدوارم به جواب برسی .
من هم شبیه این مشکلات زیاد داشتم و راهی پیدا نکردم .
مثلا نرم افزار مدیریت گوشی نصب کردم و جایگزین بعضی از قسمتها شد که نمیخواستم این طوری بشه .
احتمال زیاد با تغییرات رجیستری میشه کارهایی کرد ولی بسته به نرم افزار پیچیدگی خودش رو داره .
البته اگر میخواهی مثلا فایلی رو با نرم افزار خاصی باز کنی و از رسکو استفاده میکنی بری میتونی در قسمت open with با تیک زدن گزینه ای همیشه فایلی رو با اون برنامه ای که میخواهی باز کنی .( البته این آخراش رو سزیع گفتم . اگر همین رو خواستی و خودت نتونستی بگو دقیق تر بگم )
./
سام آریان جان... تبریک و تسلیت بابت ارتقاء رتبه ی کاربریت .. تبریک چون بالاخره باید یک فرقی بین شما که استاد من بودی و من باشهو تسلیت بابت اینکه استثمار شدی
..
ولی در کل خوشحالم که رنگت بنفش شد امیدوارم دلت همیشه سبز باشه
کسی WM 6.5.5 رو نصب کرده ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این رام جدیده رو اگه کسی امتحان کرده بگه!؟
انگار خیلی خوب جواب داده!
من که خسته شدم از بس این برنامه های اضافی خوده سامسونگ رو تو منو دیدم!
Last edited by mamsana; 24-09-2010 at 23:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)