تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 370 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

nfx تنها برتری که نسبت به f115 داره سرعت هاردش است ولی در عوض f115 دارای 6 گیگابایت رم هست ولی nfx 4 گیگابایت. آمریکایی بودنشم برتری نمی باشد فقط برای کسانی که روی جنس آمریکایی تعصب دارند مشکل دارد.در ضمن خودتونم گفتید بلوری هم نداره که در این مورد هم f115 برتری داره
    علت بد شنیدن شما از F117 اینه که فروشنده های ایرانی متاسفانه بیشتر به فکر منافع خودشون هستند تا منافع مشتری .
    اون هایی که رفتین پرسیدین F117 نداشتن ولی F115 ریخته تو مغازه ها به خاطر همین از F115 تعریف کردن که اون فروش بره .
    البته نه که فکر کنید F115 ضعیفه هست .
    یکی از قدرتمند ترین نوت بوک های مخصوص مولتی مدیا هست .
    ولی F117 در هارد از F115 قوی تر هست به خاطر همین یه 100 تومان قیمت بیشتره .
    توی ایران هم کمتر کسی پیدا میشه که به این چیزا اهمیت بده چون معمولا توی ایران نوت بوک واسه کلاس گذاشتن هست و حداکثر دیگه گوش کردن یه آهنگ . .
    به خاطر همین یارو میگه چرا بیام 100 تومان بیشتر بدم چون نمی فهمه فرق 7200 با 5400 چیه .
    شما صبر کن تا F117 بیاد .
    بعد یه طوری که شما رو نشناسن برو همون جا هایی که گفتن F117 بده .
    بپرس ببین بهترین نوت بوک سونی چیه میگه F117 و بعد شروع میکنه به بد و بیراه گفتن به F115 .
    متاسافانه ما ایرانی ها همینطوری هستیم و بیشتر به فکر خودمونیم تا بقیه . .
    من خودم رفتم زیگورات گفتم 1558 می خوام .
    گفت نداریم ولی 1557 داریم که از اون خیلی بهتره .
    چند روز بعد رفتم همونجا البته دو نفر بودیم و صاحب قبلی هم نبود .
    گفتم 1558 می خوام .
    تو مغازه هم یه قرمزش رو داشت .
    خلاصه شروع کرد به تعریف و تمجید کردن از این 1558 و تا گفتم 1557 بهتره یا این شروع کرد بد و بیراه گفتن .
    حالا چند روز پیش یکی از دوستام که می خواد ایسوس بخره رفته بود زیگورات هم سر زده بود .
    خلاصه به طرف گفته بود 1558 می خوام اونم تو مغازه نداشته شروع کرده بود به تعریف از اینسپایرون . .
    خلاصه اینه اوضاع ما .
    به حرف فروشنده ها گوش نکنید چون که هر کس به فکر فروش مال خودشه .
    توی همین انجمن ها مشاوره بگیرید .
    موفق باشید .

---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------

دوستان کسی سابقه خرابی با امرتات یا الماس داشته ؟
    الماس تو شیراز نمایندگی داره ؟
    آخه من فقط صبح ها می تونم برم بیرون تو شیراز هم که میدونید تا ساعت 11 خوابن و بعد میان تا 12 ظهر و بعدش خونه . .
    خلاصه ما شیرازی ها خیلی تنبلیم به خاطر همین صبح ها که میرم مغازه ها تعطیله نمیشه سوال کرد .
    موفق باشید .

2. 4 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

1

علت بد شنیدن شما از F117 اینه که فروشنده های ایرانی متاسفانه بیشتر به فکر منافع خودشون هستند تا منافع مشتری .
    اون هایی که رفتین پرسیدین F117 نداشتن ولی F115 ریخته تو مغازه ها به خاطر همین از F115 تعریف کردن که اون فروش بره .
    توی ایران هم کمتر کسی پیدا میشه که به این چیزا اهمیت بده چون معمولا توی ایران نوت بوک واسه کلاس گذاشتن هست و حداکثر دیگه گوش کردن یه آهنگ . .
    به خاطر همین یارو میگه چرا بیام 100 تومان بیشتر بدم چون نمی فهمه فرق 7200 با 5400 چیه .
    بپرس ببین بهترین نوت بوک سونی چیه میگه F117 و بعد شروع میکنه به بد و بیراه گفتن به F115 .
    گفتم 1558 می خوام .
    خلاصه شروع کرد به تعریف و تمجید کردن از این 1558 و تا گفتم 1557 بهتره یا این شروع کرد بد و بیراه گفتن .
    حالا چند روز پیش یکی از دوستام که می خواد ایسوس بخره رفته بود زیگورات هم سر زده بود .
    خلاصه به طرف گفته بود 1558 می خوام اونم تو مغازه نداشته شروع کرده بود به تعریف از اینسپایرون . .
    خلاصه اینه اوضاع ما .
    موفق باشید .

---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------

آخه من فقط صبح ها می تونم برم بیرون تو شیراز هم که میدونید تا ساعت 11 خوابن و بعد میان تا 12 ظهر و بعدش خونه . .
    خلاصه ما شیرازی ها خیلی تنبلیم به خاطر همین صبح ها که میرم مغازه ها تعطیله نمیشه سوال کرد .
    موفق باشید .
    حرف های این دوستمون کاملا تایید میشه ، اگه اشتباه نکنم f116 , f117 مخصوص بازار خاورمیانه و آفریقاست این دو مدل فقط از طریق نماینده رسمی سونی وارد بازر میشه ، پس اگه شما پیش هر فروشگاهی که نمایندگی رسمی سونی نباشه درخواست این دو مدل رو بدید تا می تونن تو سرش می زن برعکسشم وجود داره من پیش نمایندگی ایران رهجو رفتم گفتم f115 بازار با f116 شما چه فرقی داره ؟ گفت f115 مشکل فن دارند و صداشون زیاده اگه می خوای f115 بخری حتما تستش کن که فنش مشکل نداشته باشه و ..... سرتونو در نمی یارم تا تونست در غالب یک انسان خیرخواه از معایب  f115 گفت !
    عجب دوره و زمونه ای شده منی که مهندس کامپیوترم و از دور دستی تو بازار دارم باید دو هفته در مورد مدل لبتاب تحقیق کنم بعدش سه هفته در مورد اینکه از کجا بخرمش تحقیق کنم ،وای به حال بنده خدایی که هیچی از کامپیوتر و بازار کامپیوتر نمی دونه ، نمیشه که برای هرچی می خوای بخری یکماه تحقیق کنی ...
    فعلا معتبر ترین مرجع برای مشاوره خرید لبتاب سایت ها و فروم ها هستند. به حرف فروشنده ها به هیچ وجه توجه نکنید
    Last edited by mohammadi4net; 30-05-2010 at 13:48.

4. 4 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چند روز پیش برای یکی از آشنایان یه لبتاب cw21fx گرفتم قبل از اینکه لبتاب رو براش بخرم گفتم برو تو شهر یه دور بزنی مدل ها رو نگاه کن ، وزن ، سایز lcd , رنگ , ... رو انتخاب کن منم از لحاظ فنی برات تاییدش که بگیری یا نه .
    اینها رفتن پیش فروشگاهی به نام لبتا...مرکزی شعبه یک بهشون گفته بود که حرف اول رو تا بازر و سونی میزنه و این مدل و ....
    تو راه برگشت می بینند همون فروشگاه تو محل خودشون شعبه سه داره، اینها هم رفتن پیش هم محلشون ولی اینبار صاحب فروشگاه که احتمال دادن برادر صاحب شعبه اصلی بوده پاشو کرده تو یکفش که شما چه را می خوای سونی بخری بیا این dell 1558 رو بخر که فلانه و ....
    می بینید دو نمایندگی از یک فروشگاه که باهم برادر هستند حرفشون دوتاست وای به حال کل بازار ....

6. 2 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا هی ما رو مسخره کنید . .
    ای باباهدف فقط شوخی بود.اگه شوخی خوبی نبوده من معذرت خواهی میکنم.

8. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه takman_236's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

گفتم 1558 می خوام .
    خلاصه اینه اوضاع ما .
    موفق باشید .

موفق باشید .
    در تایید حرف دوست خوبم
    من هم موقع خرید وقتی f115 رو خریدم یکی هم همزمان اومد و یک مدل hp برداشت بعد از اینکه واسه منو فاکتور کرد گفت با اینکه این لپ تاپ رو خریدی ولی اون hp که اون آقا داره می خره از این بهتره.
    گفتم چرا؟ گفت الان من تو تعمیرگاهم 4-5 تا لپ تاپ سری اف هستش که کارت گرافیک هاش به باد رفته آوردن گارانتی.(البته با دوستم حساب کردیم فهمیدیم چرت و پرت میگه.تو این مدت کم که اف 115 وارد بازار شده مگه چندتا فروخته که 4-5 تاش خراب شده؟)
    جالبه توی پایتخت رفته بودم مغازه نمایندگی امرتات. رفتم از طرف 2-3 تا سوال کردم .سوال ساده مثلا این سری اف با اون سری اف چه فرقی داره؟ موند توش. بعد از اینکه یه کم بهش اطلاعات دادم و توضیح دادم گفت مثل اینکه شما از ما بیشتر می دونی . بیا یه کم اطلاعات به ما بده.
    فروشنده ها فقط فروشندن اکثرشون تخصص ندارن توزمینه لپ تاپ.فن بیان و برخورد با مشتریشون خوبه فقط

10. 4 کاربر از takman_236 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چند روز پیش برای یکی از آشنایان یه لبتاب cw21fx گرفتم قبل از اینکه لبتاب رو براش بخرم گفتم برو تو شهر یه دور بزنی مدل ها رو نگاه کن ، وزن ، سایز lcd , رنگ , ... رو انتخاب کن منم از لحاظ فنی برات تاییدش که بگیری یا نه .
    اینها رفتن پیش فروشگاهی به نام لبتا...مرکزی شعبه یک بهشون گفته بود که حرف اول رو تا بازر و سونی میزنه و این مدل و ....
    تو راه برگشت می بینند همون فروشگاه تو محل خودشون شعبه سه داره، اینها هم رفتن پیش هم محلشون ولی اینبار صاحب فروشگاه که احتمال دادن برادر صاحب شعبه اصلی بوده پاشو کرده تو یکفش که شما چه را می خوای سونی بخری بیا این dell 1558 رو بخر که فلانه و ....
    می بینید دو نمایندگی از یک فروشگاه که باهم برادر هستند حرفشون دوتاست وای به حال کل بازار ....
    تو همه زمینه ها اینحوریه
    داداشم می گفت می خواستم یه کیف جیبی بگیرم رفتم یه مغازه از کیفش خوشم اومد گفتم چند گفت این ایتالیاییه و جنس خیلی خوبیه و ... یه مشت حرفهای دهن پر کن بعدش گفت چون شمایی میدم 30 تومن.
    داداشم گفت فرداش رفتم همونجا دیدم یکی دیگس. رفتم قیمت کیف رو گرفتم(به قصد خرید رفته بود) و گفتم دیروز رفیقتون به من گفت 20 تومن.بعد صاحب مغازه کیف رو به همون قیمت 20 تومن فروخت به داداشم.(اصلا با هم هماهنگ نیستن)

12. 2 کاربر از takman_236 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان عزیز چند مطلب رو باید به عرض برسونم تا با دلیل حرفامو گفته باشم

اولا که هارد 7200 خیلی مهمه چون تاثیرش کاملا محسوسه خصوصا در برنامه های محاسباتی و انتقال دیتا و هر کاری که با حجم بالای دیتا مواجه باشه حتی در بوت شدن ! این قابل توجه دوستی که خیلی راحت از f11nfx گذشت در مقابل f115 اونم بقول ایشون فقط بخاطر هارد !!!
    ثانیا من تعصبی روی آمریکایی بودن ندارم ولی اکثر چینی ها هارد 5400 دارن بجز f117 که روش بحث دارم

بلوری هنوز نمیتونه برتری محسوب بشه چون عملا هنوز تو بحث دیتا کاربردی نداره و نرم افزاری هم رو بلوری تکثیر نمیشه جز اینکه یکی بخواد فیلم ببینه فقط که اونم نمیدونم مگه قراره چند تا ماهی فیلم بلوری بخره اونم با این قیمت و تازه بندازه تو لپاتپ ببینه ! به هر حال زوم نمیکنم رو این قضیه چون خیلی شخصی و سلیقه ای هست !

و اما برسیم به بحث اشکالات f117 . من اتفاقا اصلا حرف فروشندگان را معیار قرار ندادم خصوصا اینکه f117 تو بازار نیست دیگه

شما لازمه سری به سایت های معتبر benchmark va review بزنین و ببینین چه خبره . اصلا چرا راه دور بریم تو سایت فروم رسمی سونی رسما تایید شده که سری f قبل از ماه فوریه 2010 اغلب دارای اشکال صدای نویز و buzz هستن ( این جدای از صدای فن در دور بالا و صدای هارد در Over load می باشد ) که حتی سونی اشاره کرده که راه حل های نرم افزاری از جمله قطع صدای میک و از این قبیل موارد این مشکل را حل نمیکند چون اصولا این صدا مربوط به بورد میباشد ( که با زیرکی علت را هم مشخصا نگفته ولی خیلی ها احتمال میدن مربوط به ناسازگاری بورد با core i 7 میباشد که به علت جربان کشیدن بالا و یا احتمالا spectular میباشد ) که بنا به گفته سونی عده ای با همین شکایت لپ تاپ را ارجاع دادند شکایاتی که بیشتر تو این زمینه بوده مربوط به مدلهای f115 ,f117 بوده !

به هر حال سونی ادعا میکنه در سری تولیدی march 2010 به بعد این قضیه ( اشکال ) رفع شده که عده ای از کاربران هم در همان سایت تایید کردند anyway

حالا من اگه مطمئن بشم که f117 تولید کدام ماه هست . ok منم میخرمش ولی تا نخرم و شماره سریال رو چک نکنم نمیتونم از این مساله اطمینان داشته باشم
    البته این تنها اشکال نیست مساله گرم کردن زیاد . محدود بودن دید زاویه عمودی تو 1080 full hd را هم ذکر کردن که چون بنده میخوام با انصاف نقد کنم ایناره بهش توجه نمیکنم چون شامل خیلی لپ تاپ های دیگه هم میشه بجز سونی . خصوصا مساله گرم کردن که بخاطا کانفیگ بالا قابل اغماضه

خوب حالا سوال من از شما اینه که آیا با من موافق نیستین با توجه به این همه دنگ و فنگ و تردید ها و با توجه به پولی که می خواین بدین و یه لپ تاپ با کانفیگ بالا و حد اقل بدون ایراد هم انتضار دارین , f11NFX به همه اینا می ارزه !؟

بلوری آیا ارزش اینهمه ریسک کردن رو داره ؟

مسلما انتخاب من محدود به بازار ایران است وگر نه منم اگه میخواستم ایده ال خودم را انتخاب کنم یا VPC-F11JFX/B و یا VPC-F1190X را می خریدم که هم همه چیزش کامله هم بقول بعضی دوستان بلوری هم داره !!!! تازه رایترشم داره ( چقدم قراره رایت کنم آخه من حالا !!!

منتظر نظرات مدلل دوستان عزیزم هستم

14. 6 کاربر از badkonaky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ضمنا یه مطلب خیلی مهمی رو هم بگم راجع به شرکت VAIO واسه دوستان عزیز, من چند وقتی میشه که تو فرومهای ایرانی مچرخم ولی مطلبی ندیدم که کسی بهش اشاره کنم واسه همین لازم دیدم اینو با دوستان در میون بذارم

لپتاپ های VAIO در ایران به هیچ عنوان نمایندگی رسمی ندارند و شرکت هایی که این ادعا رو میکنند فقط و فقط وارد کننده هستند از جمله همین شرکت ایران رهجو علت چیست ؟ خیلی ساده ....داستان از این قراره که شرکت VAIO یک شرکت آمریکایی بود که در دهه 90 میلادی با شرکت سونی تلفیق شد و از همون موقع بود که لپ تاپ های سونی گل کردند . و چون صاحب امتیاز هنوز vaio هست و سهم بالایی هم داره بخاطر تحریم نمیتونه تو ایران نمایندگی داشته باشه !!!

شما اگه دقت کنین در سایت ایران رهجو که نمایندگی رسمی محصولات سونی رو داره خبری از لپ تاپ های VAIO نیست و فقط لوازم جانبیش به فروش میرسه

اگه این مطلب مفید بود براتون یه تشکر خشک و خالی جای دوری نمیره

با سپاس

16. 4 کاربر از badkonaky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان عزیز چند مطلب رو باید به عرض برسونم تا با دلیل حرفامو گفته باشم

اولا که هارد 7200 خیلی مهمه چون تاثیرش کاملا محسوسه خصوصا در برنامه های محاسباتی و انتقال دیتا و هر کاری که با حجم بالای دیتا مواجه باشه حتی در بوت شدن ! این قابل توجه دوستی که خیلی راحت از f11nfx گذشت در مقابل f115 اونم بقول ایشون فقط بخاطر هارد !!!
    ثانیا من تعصبی روی آمریکایی بودن ندارم ولی اکثر چینی ها هارد 5400 دارن بجز f117 که روش بحث دارم

بلوری هنوز نمیتونه برتری محسوب بشه چون عملا هنوز تو بحث دیتا کاربردی نداره و نرم افزاری هم رو بلوری تکثیر نمیشه جز اینکه یکی بخواد فیلم ببینه فقط که اونم نمیدونم مگه قراره چند تا ماهی فیلم بلوری بخره اونم با این قیمت و تازه بندازه تو لپاتپ ببینه ! به هر حال زوم نمیکنم رو این قضیه چون خیلی شخصی و سلیقه ای هست !

و اما برسیم به بحث اشکالات f117 . من اتفاقا اصلا حرف فروشندگان را معیار قرار ندادم خصوصا اینکه f117 تو بازار نیست دیگه

شما لازمه سری به سایت های معتبر benchmark va review بزنین و ببینین چه خبره . اصلا چرا راه دور بریم تو سایت فروم رسمی سونی رسما تایید شده که سری f قبل از ماه فوریه 2010 اغلب دارای اشکال صدای نویز و buzz هستن ( این جدای از صدای فن در دور بالا و صدای هارد در Over load می باشد ) که حتی سونی اشاره کرده که راه حل های نرم افزاری از جمله قطع صدای میک و از این قبیل موارد این مشکل را حل نمیکند چون اصولا این صدا مربوط به بورد میباشد ( که با زیرکی علت را هم مشخصا نگفته ولی خیلی ها احتمال میدن مربوط به ناسازگاری بورد با core i 7 میباشد که به علت جربان کشیدن بالا و یا احتمالا spectular میباشد ) که بنا به گفته سونی عده ای با همین شکایت لپ تاپ را ارجاع دادند شکایاتی که بیشتر تو این زمینه بوده مربوط به مدلهای f115 ,f117 بوده !

به هر حال سونی ادعا میکنه در سری تولیدی march 2010 به بعد این قضیه ( اشکال ) رفع شده که عده ای از کاربران هم در همان سایت تایید کردند anyway

حالا من اگه مطمئن بشم که f117 تولید کدام ماه هست . ok منم میخرمش ولی تا نخرم و شماره سریال رو چک نکنم نمیتونم از این مساله اطمینان داشته باشم
    البته این تنها اشکال نیست مساله گرم کردن زیاد . محدود بودن دید زاویه عمودی تو 1080 full hd را هم ذکر کردن که چون بنده میخوام با انصاف نقد کنم ایناره بهش توجه نمیکنم چون شامل خیلی لپ تاپ های دیگه هم میشه بجز سونی . خصوصا مساله گرم کردن که بخاطا کانفیگ بالا قابل اغماضه

خوب حالا سوال من از شما اینه که آیا با من موافق نیستین با توجه به این همه دنگ و فنگ و تردید ها و با توجه به پولی که می خواین بدین و یه لپ تاپ با کانفیگ بالا و حد اقل بدون ایراد هم انتضار دارین , f11NFX به همه اینا می ارزه !؟

بلوری آیا ارزش اینهمه ریسک کردن رو داره ؟

مسلما انتخاب من محدود به بازار ایران است وگر نه منم اگه میخواستم ایده ال خودم را انتخاب کنم یا VPC-F11JFX/B و یا VPC-F1190X را می خریدم که هم همه چیزش کامله هم بقول بعضی دوستان بلوری هم داره !!!! تازه رایترشم داره ( چقدم قراره رایت کنم آخه من حالا !!!

منتظر نظرات مدلل دوستان عزیزم هستم
    اولا امیدوارم از پست قبلی من چیزی به دل نگرفته باشید چون منظورم اصلا با شما نبود. کلا طیف موجود در جامعه رو گفتم که آمریکایی نبودن واسشون ایراد حساب میشه.
    من چون خودم با اف 115 کار کردم نظراتم رو می گم.
    درست هارد 7200 که شما می گی مزیت بزرگی هست ولی از این هم نباید بگذریم که هارد 5400 هم سرعتش کم نیست. باز هم می گم من نظرات خودم رو می گیم. به نظرم هارد 5400 با سرعت انتقال داده میانگین 50 مگابایت بد نباشه و تمام نیازهای نرم افزاری(برای بوت شدن و نرم افزار ها و ..) رو جواب بده.(حداقل من که فعلا مشکلی باهاش پیدا نکردم). بلوری هم بیخیال(می گیم فعلا کاربردی نداره.البته خیلی طول نمی کشه تا میاد تو بازار و معمولی میشه)
    صدای فن رو تو مدل اف 115 قبول دارم وقتی در حالت اورلود قرار می گیره صدا می ده. ولی با توجه به کانفیگ این لپ تاپ به نظرم عادیه.
    صدای نویز رو که می گید خیلی جاها شنیدم ولی به شخصه تا حالا باهاش برخورد نکردم تو این مدت که لپتاپ رو خریدم. در مورد گرم کردن هم شما هر لپ تاپی رو با این کانفیگ بخوای اور لود کنی باید کول پد استفاده کنی تا اونجایی که من می دونم تمامی لپ تاپ های هم سطح این لپ تاپ داغ می کنن همونطوری که اشاره کردید..(به خاطر سی پی یو Corei7). خوب شما یه چیز رو بهش اشاره نکردید اونم مقدار رم 6 گیگابایت اف 115 هستش که این هم مساله غیر قابل اقماضی نیست(نمی دونم دیکتشو درست نوشتم یا نه).2 گیگا بایت رم کم نیست که بخوایم ازش صرفه نظر کنیم. من خودم به شخصه با این موضوع برخورد داشتم برای اجرای نرم افزار های گرافیکی از قبیل فتوشاپ نیاز به رم بالایی دارید در هنگام کار کردن با فایل های زیاد.
    به طور کلی واسه خودم رم مهمتره از هارد.
    تفاوت قیمت 6 گیگ رم و 4 گیگ رم حدود 120 تومنه.
    خلاصه این بود نظر من . باز هم می گم من قصد توهین به کسی یا تیکه انداختن به کسی رو نداشتم و نخواهم داشت

18. 2 کاربر از takman_236 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه دوست عزیز این حرفا چیه

در مورد رم با شما موافقم ولی همانطور که گفتم منم نسبت به نیازهام و محدودیت بازار ایران مجبورم انتخاب کنم (نه ایده ال)
    به هر حال مطرح شدن این قضایا مفیده و موجب میشه خودمون و دیگران هم با چشم باز انتخاب کنیم

به هر حال من خواهشمندم اگه کسی از ورود مدل جدیدی از سری f به بازار خبر دار شد ما رو هم بی نصیب نذاره

راستی بچه ها شما نظرتون راجع به فروشگاه ثامن چیه ؟ وارد کننده سونی هست ظاهرا ! کسی ازش خرید کرده ؟ گارانتیش معتبره ؟ تنها جایی که تونستم F11NFX رو پبدا کنم همینجا بود ! لطفا راهنمایی بفرمایین

20. این کاربر از badkonaky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •