علت بد شنیدن شما از F117 اینه که فروشنده های ایرانی متاسفانه بیشتر به فکر منافع خودشون هستند تا منافع مشتری .
اون هایی که رفتین پرسیدین F117 نداشتن ولی F115 ریخته تو مغازه ها به خاطر همین از F115 تعریف کردن که اون فروش بره .
البته نه که فکر کنید F115 ضعیفه هست .
یکی از قدرتمند ترین نوت بوک های مخصوص مولتی مدیا هست .
ولی F117 در هارد از F115 قوی تر هست به خاطر همین یه 100 تومان قیمت بیشتره .
توی ایران هم کمتر کسی پیدا میشه که به این چیزا اهمیت بده چون معمولا توی ایران نوت بوک واسه کلاس گذاشتن هست و حداکثر دیگه گوش کردن یه آهنگ .
.gif)
.
به خاطر همین یارو میگه چرا بیام 100 تومان بیشتر بدم چون نمی فهمه فرق 7200 با 5400 چیه .
شما صبر کن تا F117 بیاد .
بعد یه طوری که شما رو نشناسن برو همون جا هایی که گفتن F117 بده .
بپرس ببین بهترین نوت بوک سونی چیه میگه F117 و بعد شروع میکنه به بد و بیراه گفتن به F115 .
متاسافانه ما ایرانی ها همینطوری هستیم و بیشتر به فکر خودمونیم تا بقیه .
.gif)
.
من خودم رفتم زیگورات گفتم 1558 می خوام .
گفت نداریم ولی 1557 داریم که از اون خیلی بهتره .
چند روز بعد رفتم همونجا البته دو نفر بودیم و صاحب قبلی هم نبود .
گفتم 1558 می خوام .
تو مغازه هم یه قرمزش رو داشت .
خلاصه شروع کرد به تعریف و تمجید کردن از این 1558 و تا گفتم 1557 بهتره یا این شروع کرد بد و بیراه گفتن .
حالا چند روز پیش یکی از دوستام که می خواد ایسوس بخره رفته بود زیگورات هم سر زده بود .
خلاصه به طرف گفته بود 1558 می خوام اونم تو مغازه نداشته شروع کرده بود به تعریف از اینسپایرون .
.gif)
.
خلاصه اینه اوضاع ما .
به حرف فروشنده ها گوش نکنید چون که هر کس به فکر فروش مال خودشه .
توی همین انجمن ها مشاوره بگیرید .
موفق باشید .
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
دوستان کسی سابقه خرابی با امرتات یا الماس داشته ؟
الماس تو شیراز نمایندگی داره ؟
آخه من فقط صبح ها می تونم برم بیرون تو شیراز هم که میدونید تا ساعت 11 خوابن و بعد میان تا 12 ظهر و بعدش خونه .
.gif)
.
خلاصه ما شیرازی ها خیلی تنبلیم به خاطر همین صبح ها که میرم مغازه ها تعطیله نمیشه سوال کرد .
موفق باشید .