فکر کنم بايد بيخيال gps اين گوشي بشيم فعلا چون با آپديت هم حل نشد ...
من که فعلا زدم تو خط spb هاي اين گوشي ... واقعا عالين حتما دان کنين
فکر کنم بايد بيخيال gps اين گوشي بشيم فعلا چون با آپديت هم حل نشد ...
من که فعلا زدم تو خط spb هاي اين گوشي ... واقعا عالين حتما دان کنين
آواتار من مستهجن نبود و حرفی از عکس عشقی نزده خودت مطالعه کن این هست ..
ظر به قانون منع فعالیت سیاسیدر انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
آقا کسی جواب منو نمیده
چجوری تو ایکس 6 فایلی رو که دریافت میکنی توی گالری سیو شه.هر کاری میکنم فقط توصندوق دریافتی میمونه
مگه تو دیار شما پی سی ورلد فیلتر نشده؟
آغاجا مدیران محترم
پی سی ورلد هم دات نت و هم دات کامش فیلتر شده
خواهشا رسیدگی فرمایید تاکی آخه
این عکس از منوی گفته شده و فعال کردنشه دیگه اگر پیدا نکردی یا گوشیت x6 نیست یا مارو سر کار گذاشتی:
خب دوست عزیز اگر میشد که خودمون درست می کردیم حتمآ مشکل جدیه که نمیشه دیگه.
گوشی ما منوی positioning server رو که اصلآ نداره و در منوی positioning method گزینه های A-GPS و Integrated GPS رو نداره. من امروز زنگ زدم گارانتی بهم گفتن که آپدیت کن ببین چی میشه. گفتم اگر نشد چی ؟ بهم گفتن که صبر کن تا آپدیت بعدی برای گوشیت بیاد.
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی شما فارسی بود و وقتی خریدی داخل گوشی 132 تا موزیک ایرانی بود ؟؟؟ گارانتی اصلیه؟؟
با تشکر از توجه شما
عزيزم سره کار چيه من که عکس گوشيمو صفحه قبل گذاشتم ...
نيگاه ...
![]()
والا گوشی مال من نیست....بدون گارانتیه rm-559 و فول پک 372 نومن از اصفهان خریدیم....ورژنش هم 20.005 هست
پیشفرض زبان گوشی فارسی توی منو و توی مسیجینگ.
بله 132 تا رو هم داشت...آپدیت هم نکردم و جالبه با همین ورژن 20 من این عکس ها رو گرفتم!!
سلام.
از دوستاني که X6 دارن ميخواستم بپرسم آيا از گوشيشون راضين يا نه و اينکه عيبهاش چي هستن.
سپاسگزارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)